Šta znači sanjati da ste pali?

Sanjati da ste pali sa konja

Ako u snu padnete sa konja, to upozorava da vam je položaj uzdrman. Moguće je da će mnogi pretendovati na vaše mesto zbog čega ćete biti pod velikim pritiskom, a svaki vaš korak će se detaljno analizirati. Nećete želeti da se odreknete onoga što ste teškom mukom stekli pa ćete postupati u skladu sa izrekom „cilj opravdava sredstva“.

Sanjati da ste pali sa visine

Ukoliko u snu padnete sa visine, to označava nesreću. Može se desiti da ćete imati saobraćajni udes ili drugu nepriliku koja će vas jako potresti. Trebaće vam mnogo vremena da se od toga oporavite psihički i fizički, ali postaćete mnogo oprezniji što će vam svakako koristiti u budućnosti.

Sanjati da drugi pada

Kada u snu vidite da drugi pada, to implicira da ćete napredovati na javi. U vašem slučaju će se pokazati istinitost izreke „dok jednom ne smrkne, drugom ne svane“. Verovatno ćete postići dobre rezultate na svim životnim poljima koji će biti uslovljeni tuđim neuspehom za koji vi niste krivi.

Sanjati da dobrovoljno padate

Ako u snu dobrovoljno padate, to ukazuje da ste na sve spremni. Vi ste osoba koja smatra da je „bolje sprečiti nego lečiti“. Trudite se da u svakoj situaciji ostanete pribrani jer znate da se lepi trenuci, kao i ružni, smenjuju i da je beskorisno da se brinete oko nečega što ne možete da promenite.

Sanjati da ste pali i da ne možete da ustanete

Kada u snu padnete, a ne možete da ustanete, to znači da ćete se predati. Moguće je da ćete doživeti udarac posle koga u vašem životu ništa neće biti isto. Nećete imati motivaciju ni za šta, a mnogi će primetiti da i dalje živite u prošlosti ne prihvatajući realnost.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro pali sa konja, sa visine ili ste videli da je neko drugi pao, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pada

Pad je kretanje uzrokovano silom Zemljine teže.