Šta znači sanjati da ste se pomirili?

Sanjati da ste se pomirili sa voljenom osobom
Ako se u snu pomirite sa voljenom osobom, to simbolizuje veselje. Moguće je da ćete oboje konačno shvatiti da nije vredno nervirati se i kvariti vaš odnos zbog gluposti. Svako će napraviti mali ustupak što će biti početak srećnijeg perioda vašeg braka/veze u kome ćete se truditi da udovoljite jedno drugome.

Sanjati da ste se pomirili sa prijateljem
Ukoliko se u snu pomirite sa prijateljem, to označava svađu. Verovatno ćete biti ljuti jer osoba sa kojom ste bliski neće ispuniti vaša očekivanja i uraditi za vas ono što biste vi uradili za nju/njega. Napravićete grešku jer nećete odmah reći šta vas muči što će dovesti do pogrešnih zaključaka i teških reči.

Sanjati da ste se pomirili sa neprijateljem
Kada se u snu pomirite sa neprijateljem, to implicira da će vas uzbuditi neobičan događaj. Može se desiti da će vam ogromnu uslugu učiniti neko za koga ste mislili da vas ne podnosi. Bićete veoma iznenađeni i nećete znati kako da se postavite i da odreagujete u datom trenutku.

Sanjati da ste se pomirili sa bračnim drugom
Ako se u snu pomirite sa bračnim drugom, to upozorava da ćete doživeti sramotu. Moguće je da ćete voljenu osobu optužiti za stvari koje nije uradila. Ljubomora će vas zaslepeti pa ćete se neprikladno ponašati i izreći optužbe zbog kojih ćete kasnije morati da se izvinjavate.

Sanjati da ste se pomirili sa članom porodice
Kada se u snu pomirite sa članom porodice, to ukazuje da ćete se dozvati pameti. Verovatno će razlog vašeg nesporazuma biti imovina koja će pokvariti vaš dotadašnji odnos. Cela porodica će morati da interveniše pa ćete se nekako dogovoriti i rešiti spornu situaciju.

Sanjati da ste se pomirili sa bivšim/bivšom
San u kome se mirite sa bivšim suprugom/dečkom ili bivšom suprugom/devojkom može značiti da je vaš trenutni brak/veza u krizi i da se plašite da će vam se ponovo desiti ista mučna situacija. Drugo značenje je da ste napokon spremni da ponovo doživite ljubav. S obzirom na to kako je veza  sa tom osobom završila, moguće je da ste se bojali da se ponovo zaljubite, a ovaj san simboliše oslobođenje od tog straha.

Sanjati da ste se pomirili sa suparnikom/com
Ukoliko sanjate da ste se pomirili sa suparnikom/icom to implicira da ćete u narednom periodu zračiti samopouzdanjem koje biste trebali da iskoristite na poslu ili u odnosu s osobom koja vam se dopada. Ako već duže vreme gajite određene osećaje prema nekome, sada je pravo vreme da mu/joj to i kažete.

Sanjati da mirite roditelje
Ako sanjate da pokušavate da pomirite svoje roditelje to znači da zbog problema koji oni imaju u svom braku i vi imate problem da se zbližite sa nekim. Prestali ste da verujete da prava ljubav postoji i da je moguće očuvati brak. Svaku ozbiljnu vezu ste prekinuli čim vam je partner/ka počeo/la pričati o zajedničkoj budućnosti. Ne smete da dozvolite da trauma iz prošlosti određuje to kako ćete se ponašati u sadašnjosti i planirati svoju budućnost. Vreme je da to „prerastete“ i da konačno shvatite da to što se desilo vašim roditeljima ne mora da se dogodi i vama.

Sanjati da mirite prijatelje
Kada sanjate da posredujete u pomirenju dvoje prijatelja to je upozorenje da prestanete da se mešate u tuđi život i da delite savete kada to niko od vas ne traži. Stalno imate potrebu da ljudima pričate šta je dobro, a šta ne, a pri tome ni sami svoj život niste uredili onako kako želite. Prvo počistite svoje dvorište, pa tek onda savetujte drugima šta da rade.

Sanjati da mirite ljubavni par
Ako sanjate da mirite dvoje posvađanih ljubavnika to implicira da ćete dobiti nemoralnu ponudu. Neko koga ste tek nedavno upoznali će vam predložiti „intimno druženje“. Prvo ćete biti šokirani njegovim/njenim „hrabrim“ potezom, a potom ćete mu/joj jasno dati do znanja da niste zainteresovani za tako nešto.

Sanjati da mirite kolege
San u kome mirite kolege ukazuje na lošu komunikaciju i radnu atmosferu na poslu. Moguće je da među vama vlada konkurencija i da ste svesni da neće svi ostati na svojim radnim mestima. Umesto da se solidarišete i da pokušavate da se dokažete, vi jedni drugima „podmećete nogu“. Time nećete postići apsolutno ništa dobro, samo će vam biti mučno da svako jutro „ulazite u taj ring“.

Sanjati da mirite komšije
Ukoliko sanjate da mirite svoje komšije moguće je da ćete morati da preuzmete važan zadatak koji sa sobom nosi i veliku odgovornost, а ujedno i mnogo stresa. Zahvaljujući znanju, talentu i organizacionim sposobnostima nećete doći u situaciju da vas stres „uzme pod svoje“. Na sreću, imaćete i pomoć vrednih saradnika koji će poštovati vaš autoritet i ulogu koja vam je dodeljena.

Sanjati da odlazite u mirovnu misiju
Kada sanjate da se spremate za mirovnu misiju u nekom ratom zahvaćenom području to znači da će vas prijatelji dovesti u nezavidnu situaciju. Naime, tražiće od vas da posredujete u njihovom sporu. S obzirom na to da su vam oboje dragi i da njihov sukob smatrate potpuno besmislenim, daćete im do znanja da ne želite da budete deo toga. Možda će se zbog toga na vas naljutiti, ali ćete znati da je tako bolje nego da zauzimate nečiju stranu.

Sanjati da učestvujete u mirovnoj misiji
Ovakav san simboliše nerazumevanje na koje u poslednje vreme nailazite kod prijatelja, poznanika i porodice. Mnogi ne odobravaju vaše odluke i rizične poteze koje „vučete“. Zbog toga su među vama stalne tenzije i svađe bez povoda. Pokušajte da pokažete spremnost na kompromis i prestanite da se prepirete oko svega, to je jedini način da izbegnete sukob.

Sanjati da se vraćate sa mirovne misije
San u kome se vraćate sa mirovne misije znači da ćete se obradovati vešću koju ćete u bliskoj budućnosti dobiti. Ako ste bili zabrinuti za zdravlje nekog od članova porodice moguće je da ćete saznati da situacija nije toliko loša koliko ste mislili. Sa druge strane, ako čekate rezultate testa, ispita ili razgovora za posao moći ćete odahnuti.

Sanjati da ste odbili da se pomirite sa nekim
Ako ste sanjali da ste odbili da se pomirite s osobom koja vas je to zamolila to implicira da ste veoma tvrdoglava osoba. Lepo je što imate svoje mišljenje o mnogim stvarima, međutim, ružno je to što ne uvažavate tuđe stavove. Ukoliko želite da vas drugi cene morate i vi njih više poštovati.

Sanjati da je neko odbio da se pomiri sa vama
Ukoliko ste sanjali da je neko odbio vašu ruku pomirenja to je znak da je vreme da prošlost ostavite iza sebe. Muče vas neke stvari koje su vam se dogodile ili koje ste sami prouzrokovali svoji odlukama ili potezima. Stalno se vraćate na to i razmišljate o tome kako bi bilo lepo kada biste mogli da vratite vreme. Međutim, to je nemoguće i što pre se pomirite se tom činjenicom biće vam lakše da nastavite dalje sa svojim životom.

Sanjati da vas neko nagovara da se pomirite sa nekim
Kada sanjate da vas jedna osoba nagovara da se pomirite sa drugom osobom to implicira da ćete pogrešno protumačiti nečije namere. Možda će neko želeti da vam pomogne, ali ćete vi to shvatiti kao nameru da vam se meša u život. Druga mogućnost jeste da će neko biti pristojan prema vama, a vi ćete te znakove pažnje doživeti kao pokušaj zavođenja.

Sanjati da nagovarate nekoga da se pomiri sa drugom osobom
Ovakav san ukazuje na to da ne smete da se mešate u tuđe probleme čak ni kada su vam namere potpuno iskrene. Jednostavno, nemojte da se uplićete u nečiji konflikt zato što postoje velike šanse da ćete „izvući deblji kraj“. Pored toga, nemojte se truditi da spajate prijatelje koji se međusobno ne poznaju u nadi da će da se zaljube jedno u drugo. Ne izigravajte Kupidona, jer biste na kraju mogli ispasti krivac za sve.

Sanjati da vas neko tera da se pomirite sa nekim
Ako ste sanjali da vas neko tera da se pomirite sa drugom osobom to implicira da ste osoba koja žudi za pažnjom. Nije vam važno da li ćete do nje doći načinom na koji izgledate ili pričate ili nekim drugim putem, nego vam je samo bitno da ste u fokusu drugih ljudi. To što radite vrlo često izaziva kontra efekte.

Sanjati da terate nekoga da se pomiri
Ukoliko ste sanjali da terate jednu osobu da se pomiri sa drugom  to znači da ste naivni i da bi vam se to uskoro moglo odbiti o glavu. Počnite da učite na vlastitim greškama, te nemojte da dozvoljavate da vam se ružna istorija ponavlja.

Sanjati da molite za pomirenje
Moliti drugu osobu da se pomiri sa vama ukazuje na to da ćete u neki odnos uložiti mnogo više truda nego druga strana. Kada to shvatite dići ćete ruke od njega tj. nje.

Sanjati da vas neko moli da se pomirite
Ovakav san je znak da je gordost vaš najveći neprijatelj.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro pomirili sa voljenom osobom, prijateljem, neprijateljem ili članom porodice, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pomirenja

Pomirenje je prestanak svađe.