Šta znači sanjati da ste se uboli?

Sanjati da ste se uboli na trn
Ako se u snu ubodete na trn, to je upozorenje da ćete se razboleti u stvarnosti. Moguće je da ćete se mnogo nervirati oko nečega na šta ne možete da utičete. Nećete hteti da se pomirite i da prihvatite neke stvari pa će vam prvenstveno biti loše na nervnoj bazi, a onda će se to ispoljiti i na vašem telu.

Sanjati da se neko ubo na trn
Ukoliko se u snu neko ubode na trn, to implicira da će se naljutiti na vas. Može se desiti da ćete dotičnoj osobi skrenuti pažnju da nešto radi pogrešno, ali on/a to neće shvatiti kao dobronamerni savet, već će se uvrediti. Rešićete da se više ne mešate u njegov/njen život i pustićete ga/je da sam/a snosi posledice svojih odluka.

Sanjati da vas je neko ubo iglom
Kada vas u snu neko ubode iglom, to znači da se plašite lekara. Verovatno iz straha stalno odlažete preglede i zavaravate sebe da imate pametnija posla. Najradije biste zamolili nekoga da vas drži za ruku, ali to nećete uraditi jer važite za jaku osobu koja je preživela mnogo teže situacije.

Sanjati da ste vi uboli nekoga iglom
Ako u snu ubodete nekoga iglom, to ukazuje da imate odgovoran posao. Moguće je da morate da budete maksimalno skoncentrisani jer i najmanja greška može biti fatalna. Vi ste jaka ličnost koja je odoleva brojnim pritiscima i uspeva da se izbori za ono što želi.

Sanjati da ste se uboli na ekser
Kada se u snu ubodete na ekser, to implicira da ćete se povrediti. Može se desiti da nećete paziti i da ćete sebi napraviti bespotreban problem. Moraćete da odložite mnoge obaveze i da mirujete dok se ne oporavite.

Sanjati da ste nekoga uboli ekserom
Ubosti nekoga ekserom u snu simbolizuje ljubomoru, tj. zavist zbog tuđeg poslovnog uspeha. Moguće je da u vašem bližem okruženju postoji osoba koja je u profesionalnom smislu mnogo više postigla od vas. Umesto da se ugledate na njega tj. nju vi se trujete negativnim emocijama.

Sanjati da vas je neko ubo ekserom
Ovakav san ukazuje na to da u bliskom okruženju postoji osoba koja se trudi da minimalizuje ili nipodaštava vaše profesionalne ili privatne uspehe. Verovatno ste i sami primetili da vas konstantno provocira, međutim, ne bi na to trebalo da reagujete burno, jer ga/je time uveravate da postiže svoj cilj. Na neumesne i neutemeljene opaske odgovarajte osmehom.

Sanjati da ste se uboli nožem
Ubosti se nožem u snu simbolizuje manjak koncentracije na javi. U poslednje vreme pravite više grešaka nego ranije. To je posledica umora i jasan pokazatelj da je došao trenutak da napravite pauzu. Stres bi mogao da uzme danak ukoliko ne povedete više računa o sebi. Uzmite nekoliko slobodnih dana i budite sigurni da svet zbog toga neće propasti.

Sanjati da vas je neko ubo nožem
Ukoliko ste sanjali da vas je neko ubo nožem to implicira da ćete ispaštati zbog tuđih grešaka. Verovatno ćete na nekom poslu raditi u timu. Dok se vi budete trudili, drugi će izbegavati završavanje svojih zadataka. Na kraju ćete za loše rezultate svi trpeti oštre kritike, pa čak i sankcije.

Sanjati da ste nekoga uboli nožem
Kada sanjate da ste nekoga uboli nožem to znači da ćete pokušati da svoju grešku svalite na drugoga. Tražiće izgovore za vlastiti nemar i lenjost. Međutim, to će vam se u nekom momentu sigurno odbiti o glavu, pa bi trebalo da razmislite o drugačijoj taktici.

Tumačenje ovakvih snova može da se razlikuje i u zavisnosti od toga u koji deo tela ste se uboli, uboli nekog drugog ili vas je neko ubo.

Sanjati da ste se uboli u oko
Ako ste sanjali da ste se nečim uboli u oko to implicira da bi trebalo da posmatrate širu sliku problema u kome se nalazite. Naime, potpuno ste fokusirani na jednu stvar, pa „od šume ne vidite drvo“. Ukoliko je potrebno posavetujte se o tome s osobom kojoj verujete. Drugačiji pogled na stvari možda krije najbolje rešenje.

Sanjati da ste nekoga uboli u oko
Ubosti nekoga u oko u snu ukazuje na to da se na javi trudite da nekoga impresionirate ili zavedete. Moguće je da želite da pokažete svoje sposobnosti nadređenima ili ljudima koji poseduju određeni uticaj. Druga mogućnost jeste da vam se neko dopada i da suptilno pokušavate da privučete njegovu tj. njenu pažnju.

Sanjati da vas je neko ubo u oko
Kada sanjate da vas je neko ubo u oko to implicira da će vas osoba koju poštujete uvrediti. Možda će kazati nešto što će vam zasmetati, a neće ni pokušati da se izvine. Zbog svega toga ćete početi da uviđate njegove tj. njene mane i brzo ćete shvatiti da ste ga/je predugo idealizovali.

Sanjati da ste se uboli u ruku
Ukoliko ste sanjali da ste se uboli nečim u ruku to znači da će zdravstveni problemi negativno uticati na vašu produktivnost. Moguće je da će vas alergija, virus, zubobolja ili neki drugi simptomi sprečavati u efikasnom obavljanju radnih zadataka ili poslovnih obaveza. Nemojte ništa da radite na silu, nego se potrudite da što pre rešite prioritetan problem sa zdravljem.

Sanjati da vas je neko ubo u ruku
Ako ste sanjali da vas je neko ubo u ruku to simbolizuje sabotažu. Verovatno će sujeta, ljubomora ili zavist navesti vašeg kolegu tj. kolegicu da vam „podmeće klipove pod točkove“. Dok se vi budete trudili da poslodavcu pokažete da zaslužujete veću platu, on tj. ona će nastojati da vas prikaže nesposobnim tj. nesposobnom ili nekompetentnom za taj posao tj. radni zadatak.

Sanjati da ste nekoga uboli u ruku
Ubosti nekoga u ruku u snu znači da bi vas preterana ambicija mogla dovesti u probleme. Naime, osoba ste koja ima jasno izražene ciljeve i trudite se da ih ostvarujete. U tome nema ništa loše, naprotiv. Međutim, pogrešno je to što svojim postupcima rušite brojne mostove za sobom i što biste u nekom momentu mogli shvatiti da više nemate iskrenih i odanih saradnika, ali ni pravih prijatelja.

Sanjati da ste se uboli u nogu
Ubosti se nečim u nogu u snu ukazuje na to da će vam se izjaloviti neki plan. Možda duže vreme planirate odlazak na godišnji odmor, posetu prijateljima u drugom gradu i slično. Ipak, objektivne okolnosti će vas sprečiti u tome da svoju ideju realizujete. Nemojte da očajavate jer će nova prilika doći i pre nego što se možda nadate.

Sanjati da vas je neko ubo u nogu
Kada sanjate da vas je neko ubo u nogu to implicira da ćete zbog drugih odustati od svoje ideje ili nečega o čemu dugo maštate. Verovatno ćete zbog bliskih ljudi odlučiti da odložite putovanje ili ispunjenje dugogodišnje želje. Shvatićete da se za njih vredi žrtvovati.

Sanjati da ste nekoga uboli u nogu
Ukoliko ste sanjali da ste nekoga uboli u nogu to znači da previše očekujete od bliskih ljudi. Naime, skloni ste da mislite da zaslužujete da su vam uvek na raspolaganju, te da je normalno da vaše želje i potrebe stavljaju ispred vlastitih. Takvo razmišljanje je sebično i krajnje je vreme da i vi to sami shvatite.

Sanjati da ste se uboli u stomak
Ubosti se u stomak u snu ukazuje na to da ćete uvrediti poznanika tj. poznanicu. Možda to nećete učiniti svesno, ali će to pogoršati vaše odnose. Nije isključeno da ćete se nakon toga skoro potpuno udaljiti jedno od drugog, te da vas više neće ni pozdravljati na ulici.

Sanjati da vas je neko ubo u stomak
Ako ste sanjali da vas je neko ubo u stomak to može da znači da ćete prekinuti komunikaciju sa prijateljem tj. prijateljicom. Shvatićete da više nemate ništa zajedničko, te da vam druženje sa njim tj. njom uopšte ne prija. Odlučićete da svoj život obogatite novim, interesantnim ljudima, a da on tj. ona postane stvar prošlosti.

Sanjati da ste nekoga uboli u stomak
Ubosti nekoga u stomak u snu može da bude znak da se „posipate pepelom“. Verovatno ste bili u prilici da pomognete bliskoj osobi, a niste to učinili. Sada se trudite da nađete dovoljno dobar izgovor kako biste se opravdali pred njim tj. njom, ali vam to ne polazi za rukom.

Sanjati da ste se uboli u glavu
Kada sanjate da ste se uboli u glavu to implicira da ideja koja vam je trenutno na pameti nije dobra. I sami ste svesni toga, pa ne bi trebalo da idete glavom kroz zid kako biste dokazali drugima da ste sposobni za tako nešto.

Sanjati da vas je neko ubo u glavu
Ukoliko ste sanjali da vas je neko ubo nečim u glavu to znači da treba da pazite kome se poveravate. U bližem okruženju postoji osoba čije vam namere nisu sasvim jasne. Dok sami sebi ne odgovorite na neka pitanja nemojte da mu/joj pričate svoje tajne, ideje i strahove.

Sanjati da ste nekoga uboli u glavu
Ovakav san ukazuje na to da ćete podleći iskušenju. Ovo posebno važi za ljude koji se na javi odriču hrane, pića, cigareta ili nekog poroka, te za one kojima se dopada osoba koja nije njegova partnerka, tj. njen partner.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro uboli na trn, ekser ili iglom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.