Šta znači sanjati da ste se vi ili neko drugi udavili?

Sanjati da ste se udavili u vodi
Ako se u snu udavite u vodi, to je upozorenje da vam predstoji nesrećan brak/veza. Može se desiti da se nećete dobro slagati sa partnerom/partnerkom i da ćete izbegavati da budete u njegovom/njenom društvu. Razmišljaćete da se razvedete/raskinete, ali neće vam biti svejedno kada pomislite na to šta će reći ljudi ili da ćete do kraja života ostati sami.

Sanjati da se neko udavio u vodi
Ukoliko se u snu neko udavi u vodi, to implicira da će nevina osoba stradati. Moguće je da ćete na poslu napraviti grešku za koju će biti okrivljen neko od vaših kolega. Nećete učiniti ništa da ga/je spasete jer ćete pretpostaviti da bi se on/a isto poneo/la da je na vašem mestu.

Sanjati da ste nekoga udavili u vodi
Kada u snu nekoga udavite u vodi, to znači da ćete biti veoma ljuti. Verovatno će vas neko iznervirati i malo će vam nedostajati da napravite glupost zbog koje biste se kajali ceo život. Ne umete da se kontrolišete pa ljude iz okruženja savetujete da vam se sklanjaju s’ puta u napetim situacijama.

Sanjati da je vas neko udavio u vodi
Ako u snu vas neko udavi u vodi, to ukazuje da će vas društvo odbaciti. Moguće je da ste okruženi ljudima koji se samo pretvaraju da su vam prijatelji. Čim im se požalite na nešto ili im ispričate šta vas muči, otvoreno vam pokazuju da nisu zainteresovani za vaše probleme.

Drugo značenje je da vam neko dosađuje. Verovatno vam se udvara uporna osoba koja ne želi da prihvati da nema šanse kod vas. Neprijatno vam je kada ste u njegovoj/njenoj blizini pa činite sve što je u vašoj moći da ga/je izbegnete.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga gde ste se u snu udavili, tj. gde se neko u vašem snu udavio.

Sanjati da ste se udavili u reci
Udaviti se u reci u snu znači da ćete razrešiti neku dilemu. Verovatno se dvoumite da li da promenite posao, mesto stanovanja ili, čak, da prekinete emotivnu vezu. Postoji nešto u vašem životu čime trenutno nikako niste zadovoljni. Strah vas sprečava da to promenite, međutim, uskoro ćete „prelomiti“ i doneti jednu od najvažnijih odluka u svom životu.

Sanjati da se neko drugi udavio u reci
Ovakav san ukazuje na to da bliska osoba neće poslušati vaš savet ili sugestiju. Moguće je da se nalazi na životnoj prekretnici i da ste mu/joj savetovali kako da postupi. Međutim, ovog puta će postupiti onako kako on tj. ona želi i vi tu ne možete da uradite ništa osim da ga/je podržite.

Sanjati da ste se udavili u moru
Udaviti se u moru u snu, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi često ukazuju na to da ćete izgubiti nekoga ko vam je izuzetno važan. To može biti partner tj. partnerka ili neko od prijatelja. Ta situacija će vam teško pasti, s obzirom na to da niste osoba koja lako sklapa nova poznanstva. Međutim, nateraće vas da se otvorite prema drugim ljudima i da im pružite šansu.

Sanjati da se neko drugi udavio u moru
Kada sanjate da se neko udavio u moru to implicira da ćete tešiti blisku osobu. Moguće je da će član porodice ili prijatelj tj. prijateljica upasti u finansijsku, moralnu ili emocionalnu krizu. Trudićete se da mu/joj pomognete da se što pre izvuče iz toga. Nemojte da potcenjujete značaj ljubavi i podrške koju mu/joj pružate, jer je to ponekad od presudnog značaja.

Sanjati da ste se udavili u jezeru
Ukoliko ste sanjali da ste se udavili u jezeru to znači da ćete nekome konačno priznati svoje osećaje, bili oni pozitivni ili negativni. Možda vam se neko duže vreme dopada, ali ste se plašili da mu/joj to kažete. Druga mogućnost jeste da ne podnosite nečije prisustvo i napokon ćete se ohrabriti da mu/joj to priznate.

Sanjati da se neko drugi udavio u jezeru
Ovakav san simbolizuje prekid prijateljstva. Moguće je da će se osoba sa kojom ste ranije provodili mnogo vremena udaljiti od vas. Pitaćete se šta se dogodilo i kako je do toga došlo. Kad shvatite da dugo niste na istoj talasnoj dužini priznaćete sebi da je tako najbolje za oboje.

Sanjati da ste se udavili u potoku
Udaviti se u potoku u snu znači da ćete slučajno izdati nečiju tajnu. Verovatno vam se član porodice, prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. kolegica poverio/la, a vi ćete to nehotice kazati drugima. Nije isključeno da će ovaj vaš postupak dovesti do pogoršanja odnosa sa tom osobom, a u konačnom i prekida komunikacije, jer neće moći da vam oprosti tu grešku.

Sanjati da se neko drugi udavio u potoku
San u kome vidite kako se neko udavio u potoku ukazuje na to da ćete se naljutiti na blisku osobu. Moguće je da ćete mu/joj nešto poveriti, ali on tj. ona neće moći „držati jezik za zubima“. Nećete ni pokušati da mu/joj nađete opravdanje, nego ćete prestati da mu/joj pričate svoje tajne, strahove i planove, jer više nemate poverenja u njega tj. nju.

Sanjati da ste se udavili u močvari
Udaviti se u močvari u snu znači da ste izgubili nadu da ćete uspeti da rešite problem koji vas dugo muči. Ovo se najčešće odnosi na međuljudske odnose. Možda ste mislili da još uvek ima nade da se pomirite sa nekim, međutim, shvatićete da tako nešto nije moguće. Moraćete da se pomirite sa sudbinom i naučite iz grešaka koje ste pravili u prošlosti kako ih ne biste ponavljali u budućnosti.

Sanjati da se neko drugi udavio u močvari
Ako ste sanjali da se neko udavio u močvari to implicira da ćete biti tužni zbog nekoga. Verovatno će član porodice ili neko od prijatelja doživeti neuspeh. Shvatićete da nema načina  da mu/joj pomognete. Umesto da ga/je ohrabrite da nastavi dalje, i sami ćete zapasti u depresiju.

Sanjati da ste se udavili u mulju
Ovakav san ukazuje na to da je vreme da preuzmete odgovornost za greške koje ste pravili u prošlosti i da nešto naučite iz njih kako bi vam budućnost bila lepša i kvalitetnija.

Sanjati da se neko udavio u mulju
Kada u snu vidite kako se neko udavio u mulju to implicira da ne smete da sudite ljudima koje ne poznajete, tj. onima u čijoj situaciji se nikad niste našli.

Sanjati da ste se udavili u bazenu
Udaviti se u bazenu u snu znači da ćete shvatiti da vaš odnos sa voljenom osobom nije dobar. Moguće je da ste došli do zaključka da on tj. ona poseduje mnogo više osobina koje vam smetaju, od onih koje volite. Pošto ta situacija traje duže vreme nije isključeno da ćete uskoro doneti odluku da se raziđete.

Sanjati da se neko drugi udavio u bazenu
Videti u snu da se neko udavio u bazenu simbolizuje grižu savesti. Možda ste prerano odustali od nekoga ili nečega, ali ste shvatili da se pogrešili. Često se pitate da li ste se predali bez borbe, što vam ranije nije bilo svojstveno. Kasno je da bilo šta promenite, pa ćete morati da se naterate da krenete dalje.

Sanjati da ste se udavili u kadi
Udaviti se u kadi u snu znači da ćete na javi napraviti veliku grešku. Naći ćete se u situaciji koja zahteva mudre odluke i poteze. Umesto da dobro o tome razmislite, tu stvar ćete „prelomiti preko kolena“. Možete da sprečite negativan razvoj situacije ukoliko na vreme potražite savet osobe kojoj verujete i velike odluke ne donosite preko noći.

Sanjati da se neko drugi udavio u kadi
Ako ste u snu videli kako se neko udavio u kadi to simbolizuje tugu ili depresiju. Moguće je da ste trenutno u vrlo izazovnoj fazi vašeg života. Čini vam se da vam malo toga polazi za rukom i besni ste na sebe zbog nekih neuspeha. Takav način razmišljanja neće doneti ništa dobro. Zato je vreme da počnete da razmišljate o stvarima u vašem životu koje su dobre i pozitivne.

Sanjati da ste se udavili u poplavi
Udaviti se u poplavi u snu znači da se plašite da su vam neke stvari izmakle kontroli. Ponekad vam se čini da više ne držite konce svoje sudbine u svojim  rukama. Svima se s vremena na vreme dešavaju takve stvari, međutim, morate da se potrudite da nađete snagu da nešto menjate. Imate izbora, samo je pitanje da li posedujete hrabrost i snagu da ga vidite.

Sanjati da se neko udavio u poplavi
Ukoliko ste sanjali da se neko udavio u poplavi to implicira da ste zabrinuti za blisku osobu. Moguće je da član porodice ili neko od prijatelja ima izvesnih zdravstvenih problema. Umesto da se obrati lekaru, on tj. ona dijagnozu i terapiju traži u časopisima i na internetu. S obzirom na to da se radi o odrasloj osobi, ne možete jednostavno da ga/je uhvatite za ruku i odvedete doktoru, jer on tj. ona to mora sam/a da uradi.

Ako imate strah od vode, dubine ili davljenja ovakvi snovi se ne tumače.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro uživo ili na televiziji videli davljenje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija davljenja

Davljenje je stanje u kome je ljudski ili životinjski organizam lišen vazduha koji mu je neophodan za disanje.