Telefonirati u snu – šta znači sanjati da telefonirate?

Sanjati da telefonirate nepoznatoj osobi
Ako u snu telefonirate nepoznatoj osobi, to implicira da vas očekuju hitni poslovi. Moguće je da ćete u narednom periodu biti veoma zauzeti i da ćete sarađivati sa ljudima koje prvi put u životu vidite. Sa nekima od njih ćete se odmah razumeti, dok sa drugima nećete naći zajednički jezik.

Sanjati da telefonirate poznatoj osobi
Ukoliko u snu telefonirate poznatoj osobi, to ukazuje da ste se nekoga uželeli. Vetovatno dugo niste videli osobu sa kojom ste ranije bili bliski. Želećete da je/ga iznenadite pa ćete joj/mu otići u posetu bez najave.

Sanjati da vama telefonira nepoznata osoba
Kada vam u snu telefonira nepoznata osoba, to znači da imate tajnog udvarača. Moguće je da se dopadate nekome ko se plaši da vam to kaže u lice. Pretpostavićete ko je u pitanju, ali nećete ništa uraditi dok on/a sam/a ne skupi hrabrosti da vam se predstavi.

Sanjati da vam telefonira poznata osoba
Ako vam u snu telefonira poznata osoba, to implicira da će vas neko zamoliti za uslugu. Verovatno se radi o nekome ko će tražiti vaš savet ili pozajmicu. Shvatićete da je ozbiljan/ozbiljna i učinićete sve što je u vašoj moći da mu/joj pomognete.

Sanjati da ste telefonirali i odmah spustili slušalicu
Ukoliko u snu telefonirate i odmah spustite slušalicu, to ukazuje da ste zaljubljeni. Moguće je da ćete samo želeti da čujete glas dotičnoj osobi. Biće vam jasno da se detinjasto ponašate i svi će vam reći da budete iskreni.

Sanjati da je vama neko telefonirao i odmah spustio slašalicu
Kada u snu vama neko telefonira i odmah spusti slušalicu, to je upozorenje da će vam neko pretiti. Može se desiti da ćete se zameriti ljudima koji će pokušati da vas zaplaše. Iako vam neće biti svejedno, nećete im dozvoliti da isteraju po svom.

Sanjati da glasno telefonirate u javnom prevozu
Ako ste sanjali da glasno telefonirate u javnom prevozu to implicira da bi vaše ponašanje moglo da iritira ljude iz bližeg okruženja. Moguće je da se kolegama neće svideti to što se više trudite da organizujete posao, nego što ste spremni da ga radite. U nekom momentu će vas suočiti sa time, pa ne bi bilo loše kada biste već sada počeli više da radite, a manje da drugima dajete lekcije.

Sanjati da drugi glasno telefoniraju u javnom prevozu
Ovakav san ukazuje na to da ćete imati priliku da neko vreme provedete s osobom koja vam nikako ne odgovara. Vi ste neko ko ne voli nametljive ljude koji se mnogo hvale, a upravo će takav biti vaš sagovornik tj. sagovornica. Poželećete da možete što pre da odete iz tog društva, ali ćete ostati jer to situacija od vas zahteva.

Sanjati da telefonirate iz toaleta
Telefonirati iz toaleta u snu znači da će vas na javi neko optužiti da ga/je ne poštujete. Moguće je da će nadređeni vaše ponašanje doživeti kao pokušaj sabotaže. I ranije ste imali problem sa time što niste u stanju da poštujete autoritete, pa će se takav scenario ponoviti. Ako želite da zadržite posao, potrudite se da ne podižete ton.

Sanjati da telefonirate sa govornice
Ukoliko ste sanjali da telefonirate iz govornice to implicira da bi trebalo da razmislite o drugačijem, savremenijem pristupu poslu kojim se bavite. Još uvek se držite tradicionalnih metoda koje vas usporavaju, tako da bi trebalo da razmislite o modernizaciji koja će vam uveliko olakšati i ubrzati rad.

Sanjati da telefonirate iz kancelarije
Kada sanjate da nekome telefonirate iz kancelarije to znači da ćete u narednom periodu imati mnogo posla i zbog toga ćete retko viđati porodicu i prijatelje. Na sreću, ta turbulentna faza neće dugo da potraje, pa ćete čim završite posao odvesti bližnje na ručak, večeru ili izlet u drugi grad kako biste nadoknadili vreme tokom koga ste bili razdvojeni.

Sanjati da telefonirate iz hotela ili motela
Telefonirati iz hotela ili motela u snu može da najavljuje skorije putovanje. Verovatno će vas poslodavac poslati na službeni put ili ćete putovati kako biste rešili neke porodične obaveze. Na žalost, taj „izlet“ neće imati opuštajući, nego radni karakter, ali to ne znači da u bližoj budućnosti ne možete otići na godišnji odmor kako biste „napunili baterije“ za izazove koji vam predstoje.

Sanjati da telefonirate tokom jela
Ako ste sanjali da telefonirate tokom jela to implicira da bi trebalo da naučite da odredite životne prioritete. Naime, morate da se zapitate šta vam je važnije – posao i zarada ili porodica tj. privatni život. Pošto tvrdite da su vam bližnji uvek na prvom mestu, zašto tako često žrtvujete druženje sa njima zbog poslovnih obaveza?

Sanjati da drugi telefoniraju tokom jela
Ukoliko ste sanjali kako neko telefonira tokom jela to znači da se osećate zapostavljeno. Moguće je da je partner tj. partnerka stavio/la posao ispred vaše veze tj. braka. Ne želite da mu/joj stvarate dodatni pritisak, s obzirom na stres koji preživljava na radnom mestu, ali isto tako ne želite da budete nesrećni. Možda biste zajedno mogli doći do nekog kompromisnog rešenja.

Sanjati da telefonirate tokom seksa
Ovakav san ukazuje na to da se plašite da su vaši osećaji prema partneru tj. partnerki prestali i da je jedino što je ostalo među vama međusobno poštovanje. Pitate se da li je to dovoljno za nastavak izgradnje zajedničke budućnosti, a odgovor možete dobiti samo ukoliko o tome razgovarate sa njim tj. njom.

Sanjati da partner tj. partnerka telefonira tokom seksa
Ako ste sanjali da partner tj. partnerka telefonira tokom seksa to simbolizuje sumnju da više nije zainteresovan za vas. Štaviše, plašite se da vam nešto taji i da mu/joj se dopada neko drugi. Međutim, nemojte da ga/je optužujete za nešto ukoliko nemate niti jedan dokaz da ste u pravu.

Tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od toga kome ste tačno telefonirali, tj. ko vam je telefonirao u snu.

Sanjati da telefonirate partneru tj. partnerki
Telefonirati partneru tj. partnerki u snu znači da ste neku važnu odluku doneli bez prethodne konsultacije sa njim tj. njom. Moguće je da niste imali vremena ili volje da o tome razgovarate, nego ste neke poteze povukli sami, a sada se kajete zbog toga i plašite se kako će reagovati kada mu/joj napokon priznate o čemu se radi.

Sanjati da vam partner tj. partnerka telefonira
Kada sanjate da vam partner tj. partnerka telefonira to implicira da biste u bližoj budućnosti mogli čuti dobre vesti od njega tj. nje. Nije isključeno da će vam se pohvaliti nekim uspehom koji ćete zajedno da proslavite.

Sanjati da telefonirate bivšem partneru tj. partnerki
Telefonirati bivšem partneru tj. partnerki može da bude znak da vas situacija u kojoj se trenutno nalazite zbunjuje. To je povezano sa vašim emocijama, pa je moguće da se kolebate i da sumnjate u svetlu budućnost trenutne veze ili braka. Najgore što možete da uradite jeste da počnete da upoređujete ovu vezu sa prethodnima, zato pazite da ne upadnete u tu zamku.

Sanjati da vam bivši partner tj. partnerka telefonira
Ovakav san može da ima više značenja. Ako ste vi prekinuli vezu sa njim tj. njom moguće je da vas još uvek nije preboleo/la. Ukoliko je bilo obrnuto nije isključeno da preispituje svoju odluku ili da se kaje što vas je ostavio/la. U svakom slučaju, nemojte ni mislima da se vraćate na to, jer da je ta veza bila kvalitetna ne bi se okončala do danas.

Sanjati da telefonirate šefu
Telefonirati šefu tj. šefici u snu znači da ste opterećeni poslom. Vi o tome razmišljate čak i kada ste slobodni. Često preispitujete da li ste nešto dobro uradili, zato što ste nesigurni u vlastito znanje ili sposobnosti ili zato što ste profesionalni i odgovorni. Pokušajte da se opustite i da ne nosite posao kući, a ni privatne probleme na radno mesto.

Sanjati da vam šef telefonira
Kada sanjate da vam šef tj. šefica telefonira to implicira da ste pod stresom. Možda neki posao niste završili na vreme i to vas muči i u snovima. Neka vam to posluži kao lekcija kako ubuduće ne bi trebalo da se ponašate. Sve što možete da uradite danas nemojte da ostavljate za sutra, jer će vam se u suprotnom takve situacije ponavljati i dalje.

Sanjati da telefonirate slavnoj osobi
Telefonirati slavnoj osobi u snu može da znači da ste ga/je na javi idealizovali. Premda o njemu tj. njoj znate samo ono što ste saznali putem medija, verujete da je dobra osoba. Međutim, verovatno biste se razočarali kada biste ga/je malo bolje upoznali. Primetili biste sve njegove tj. njene vrline i mane i konačno shvatili da je on tj. ona samo čovek od krvi i mesa.

Sanjati da vam slavna osoba telefonira
Ovakav san može da najavi neko oduševljenje na javi. Moguće je da će vam se ostvariti dugogodišnja želja. To može da se odnosi na profesionalni ili privatni deo vašeg života, ali i na blisku osobu. Bilo kako bilo, pred vama su veoma lepi trenuci, a provešćete ih u društvu onih koje  najviše volite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro telefonirali, ili je neko vama telefonirao, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija telefoniranja

Telefoniranje je slušanje, govor i reakcija putem telefona.