Ugovor – šta znači sanjati da ugovarate nešto?

Sanjati da vi ugovarate nešto
Ako u snu ugovarate nešto, to je upozorenje da budete oprezni ili će vas prevariti. U narednom periodu moraćete pažljivo da čitate ono što potpisujete da se ne biste neprijatno iznenadili. U firmi nisu svi pošteni kao vi pa bi bilo bolje da otvorite četvore oči.

Sanjati da drugi nešto ugovaraju
Ukoliko u snu drugi ugovaraju nešto, to implicira da vas niko neće pitati za mišljenje. Moguće je da ćete se osetiti suvišno i da će ukućani ili kolege donositi odluke bez vaše saglasnosti. To vam neće biti pravo pa ćete se umešati kad god vam se ukaže prilika.

Sanjati da ne poštujete ugovor
Kada u snu ne poštujete ugovor, to znači da ćete se osramotiti. Može se desiti da ćete loše postupiti prema kolegi ili šefu i da ćete se zbog toga kajati. Nećete skupiti hrabrosti da se izvinite pa će vaši odnosi biti narušeni.

Sanjati da drugi ne poštuju ugovor
Ako u snu drugi ne poštuju ugovor, to ukazuje da ćete se posvađati sa saradnicima. Verovatno će se vaši i njihovi planovi za budućnost razlikovati zbog čega ćete se zapitati da li je bolje da svako ode na svoju stranu. Neće vam biti lako da odustanete od nečega u šta ste verovali, ali shvatićete da nije dovoljno da se samo vi trudite.

Sanjati da raskidate ugovor
Kada u snu raskinete ugovor, to implicira da ćete dati otkaz. Moguće je da radite posao koji ne volite i koji vas zamara. To negativno utiče na vas i posle radnog vremena nemate snage da se bavite onim što vas ispunjava. Osetićete se slobodnim/om kada konačno prelomite i ozbiljnije se posvetite hobiju.

Sanjati da je neko drugi raskinuo ugovor
Ovakav san znači da ćete imati mnogo posla. U nekom momentu će vas preplaviti privatne i profesionalne obaveze, pa ćete teško stizati da ih završavate na vreme. U takvim trenucima dobra organizacija je ključna, pa bi trebalo da odredite prioritete i da od njih ne odstupate. Sa nekim ćete se preprekama morati suočavati u hodu i ne smete da dozvolite da vas to demorališe.

Sanjati da čitate ugovor
Čitati ugovor u snu ukazuje na to da ste vrlo odgovorna osoba. Ne dozvoljavate sebi luksuz da „ispadnete iz koloseka“. Zato je vaš dan od jutra do mraka pažljivo isplaniran i organizovan. Mnogi vam se dive na tome i pitaju se kako sve to postižete, a ne vide koliku žrtvu ulažete da bi to sve izgledalo tako „savršeno“.

Sanjati da pišete ugovor
Pisati ugovor u snu znači da ste skeptični. Možda je to urođena osobina, a moguće je da ste je stekli usled nekih loših iskustava. U svakom slučaju, ova vrsta opreza je dobra kada je u pitanju vaš profesionalni život, ali se negativno odražava na odnose sa partnerom tj. partnerkom, potencijalnim partnerom tj. partnerkom i prijateljima.

Sanjati da ste potpisali ugovor
Potpisati ugovor u snu ukazuje na to da ste u dilemi. Verovatno se nalazite na prekretnici i pitate se kojim putem da krenete. Ne libite se da potražite savet osobe kojoj verujete. Možda vam neće dati odgovor na pitanja koja vas zanimaju, ali će „baciti novo svetlo“ na celu tu situaciju.

Sanjati da drugi potpisuju ugovor
San u kome vidite kako neko potpisuje ugovor znači da bi vas bliska osoba uskoro mogla pitati za savet ili sugestiju u vezi sa nečim što ga/je trenutno muči. Potrudićete se da mu/joj izađete u susret, premda vam neće biti lako s obzirom na to da se nikad niste našli u takvoj situaciji. Bez obzira na to šta mu/joj kazali odluku će morati sam/a da donese.

Sanjati da ste odbili da potpišete ugovor
Kada sanjate da ste odbili da potpišete ugovor to implicira da nećete preći preko vlastitih uverenja, bez obzira na benefite koje bi vam tom moglo doneti. Osoba ste koja ima čvrst stav o pojedinim pitanjima i malo toga može da vas pokoleba. Često razmišljate da li vam je to donelo više štete nego koristi, ali verujete da je kasno da se sada menjate.

Sanjati da je neko drugi odbio da potpiše ugovor
Ako ste sanjali da je neko odbio da potpiše ugovor to znači da ćete teško nekoga nagovoriti na nešto. Moguće je da bliska osoba ne želi da posluša vaš savet ili sugestiju ili, pak, da se ne slaže sa nekim vašim odlukama i planovima. Ma šta mu/joj govorili, nećete uspeti u svojoj nameri da ga/je ubedite u ispravnost svog stava.

Sanjati da ste pocepali ugovor
Pocepati ugovor u snu simbolizuje frustraciju. Verovatno se neka situacija nije odvila onako kako ste zamislili i teško vam je da pređete preko toga. S vremenom ćete morati da se pomirite sa time i da nastavite dalje, jer od življenja u prošlosti nemate nikakvih benefita.

Sanjati da je neko drugi pocepao ugovor
San u kome vidite kako neko cepa ugovor ukazuje na to da ćete se ni  krivi ni dužni naći na „meti“. Moguće je da će neko svoj bes i nezadovoljstvo iskaliti na vama. Najgore što možete da uradite u toj situaciji jeste da se svađate. Sačekajte da kaže šta ima, a potom mu/joj smireno i argumentovano objasnite zašto mislite da nije u pravu.

Sanjati da ste zapalili ugovor
Zapaliti ugovor u snu znači da se mnogo trudite da sačuvate neku tajnu. Plašite se da bi istina mogla negativno da se odrazi na vaš odnos s određenim ljudima. Međutim, činjenica je da vam savest ne da mira i da ćete kad-tad morati da uradite ono što je ispravno, bez obzira na moguće posledice.

Sanjati da drugi pale ugovor
Videti u snu kako neko pali ugovor ukazuje na to da sumnjate u blisku osobu. Možda ste primetili da se partner tj. partnerka ili prijatelj tj. prijateljica u poslednje vreme čudno ponaša. Verujete da vam nešto krije, ali on tj. ona odbija da to prizna. Ako nastavite da ga/je optužujete za nešto to će sigurno ugroziti vaš odnos.

Sanjati da ste bacili ugovor
Baciti ugovor u snu znači da ćete se suprotstaviti autoritetu. To može biti neko od starijih članova vaše porodice koga svi slušaju ili pak šef tj. šefica. Smatraćete da nije u pravu i otvoreno ćete mu/joj to kazati. U ovom momentu se ne može sa sigurnošću znati kakva će njegova tj. njena reakcija biti.

Sanjati da je neko drugi bacio ugovor
Ako ste u snu videli kako je neko bacio ugovor to implicira da ćete podržati obespravljene. Borićete se sa grupom ljudi za nešto i nećete odustati dok ne ostvarite svoj cilj, bez obzira na opstrukcije i moguće pretnje. Smatraćete da je borba za ideale vrednija od bilo kakvog drugog interesa.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakav ste ugovor u snu videli, čitali, pisali, potpisali i slično.

Sanjati predbračni ugovor
Ukoliko ste u snu vi potpisivali predbračni ugovor to znači da ćete pogaziti obećanje koje ste nekome dali. Moguće je da ćete na to zaboraviti ili nećete biti u prilici da ispunite datu reč. U svakom slučaju, biće vas sramota da ga/je pogledate u oči kada ga/je sretnete na ulici.

Kada sanjate da neko drugi potpisuje predbračni ugovor to implicira da ne verujete u bezuslovnu ljubav. Smatrate da većina veza i brakova ne počiva na čistoj ljubavi i da je često interes ispred svega ostalog. Zbog toga se ne možete ni pohvaliti kvalitetnim odnosima sa ljudima.

Sanjati ugovor o radu
Ako ste sanjali da potpisujete ugovor o radu to može da znači da ćete dati otkaz, zaposliti se ili promeniti posao ili zanimanje. U svakom slučaju, pred vama je jedan izuzetno stresan period i trebaće vam mnogo strpljenja da ga prevaziđete.

Ukoliko ste sanjali da ugovor o radu potpisuje neko drugi to implicira da će profesionalni život početi da se odražava na privatne odnose. Nije isključeno da ćete zbog posla zanemariti porodicu, partnera tj. partnerku ili prijatelje.

Sanjati ugovor o prekidu radnog odnosa
Kada sanjate da ste potpisali ugovor o prekidu radnog odnosa to je najčešće znak da ste nezadovoljni poslom ili primanjima. Ovakve snove sanjamo kada se plašimo neizvesne budućnosti. Međutim, nema razloga za brigu jer vi imate na koga da se oslonite u teškim trenucima.

Sanjati da neko drugi potpisuje ugovor o prekidu radnog odnosa implicira da će vam se prijatelj tj. prijateljica požaliti na lošu finansijsku situaciju. Ukoliko budete bili u  mogućnosti izaći ćete mu/joj u susret.

Sanjati kupoprodajni ugovor
Potpisivati kupoprodajni ugovor u snu može da ima više značenja u zavisnosti od toga šta ste kupovali tj. prodavali u snu. U najopštijem smislu ovakvi snovi ukazuju na promene u vašem budžetu. Možda će vam poslodavac povećati ili smanjiti platu.

Kada sanjate da neko drugi potpisuje kupoprodajni ugovor to simbolizuje veće troškove. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski aparat, pa ćete morati da izdvojite određenu sumu novca za popravku ili zamenu.

Sanjati ugovor o kreditu ili pozajmici
Ako ste sanjali da ste potpisali ugovor o kreditu ili pozajmici to znači da bi trebalo da smanjite potrošnju. Isto se odnosi i na situaciju da sanjate da drugi potpisuju ugovor o kreditu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro ugovarali nešto, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ugovora

Ugovor je saglasnost izjava dva ili više lica radi postizanja nekih pravnih dejstava.