Dečko – šta znači sanjati dečka (momka)?

Dečko ili momak u snovima mogu imati razne konotacije koje variraju od vaših podsvesnih strahova do čežnji i nadanja. Sam motiv dečka koji vam se sviđa tj. dečka kojeg volite je veoma čest. Kod žena je to jedan od 10 najčešće sanjanih snova, što je potpuno normalno za ljudsku psihu. Snovi vezani za sam izgled dečka u snu nisu toliko bitni za tumačenje koliko sami osećaji i radnje koje se dešavaju u takvom snu. Za vas je naš sanovnik pripremio više varijanti mogućih značenja u ovom članku…

Sanjati svog dečka ili dečka koji vam se sviđa
Kada sanjate dečka, to znači da ste jako zaljubljeni. Čak ga vidite i u snovima. Na ljubavnom planu vam cvetaju ruže. Ako niste u vezi sa dečkom koga ste sanjali, dobra je šansa da ćete uskoro biti. Više je nego očigledno da se dopade jedno drugom.

Sanjati dečka ili momka da vas vara sa drugom osobom
Preterano se brinete o vašoj vezi. Trebalo bi da se prepustite i pokušate da ne mislite na takve stvari bez razloga. Ako je dečko već napravio prevaru, onda je san razumljiv jer je narušeno poverenje između osoba.

Sanjati nepoznatog dečka
Sanjati nepoznatog dečka da vam se dopada označava da ste spremni ili da ćete uskoro biti spremni za novu vezu.

Sanjati bivšeg dečka (momka)
Ako sanjate bivšeg momka to znači da vam on podsvesno ipak nedostaje i da ga niste potpuno preboleli.

Sanjati bivšeg dečka sa drugom
Ako ste u snu ljubomorni to označava da ga još niste preboleli, ako ste u snu ravnodušni taj san ima značenje da ste ga potpuno preboleli.

Ljubiti se sa dečkom u snu
Kada se u snu ljubite sa dečkom, to je simbol strasti. Bez obzira koliko ste dugo u vezi ili braku, vi se ponašate kao zaljubljeni tinejdžeri. Volite da provodite vreme sa partnerom i najlepše se osećate u njegovom društvu. Ako već ne živite zajedno verovatnoća je da ćete uskoro praviti planove da počnete zajednički život.

Ljubiti se sa nepoznatim dečkom
Kada sanjate da se ljubite sa nepoznatim dečkom, to znači da vas privlači osoba sa kojom, iz nekih razloga, ne možete da budete u vezi. Vama je oduvek zabranjeno voće bilo najslađe. Kao da ste magnet za privlačenje momaka koji sa vama ne mogu ili ne žele da imaju ozbiljnu vezu. Moguće je da će to početi da vam smeta, ako već nije.

Ljubiti se sa bivšim dečkom u snovima
Jednostavno morate sebi priznati da još niste načisto da li ga volite ili ne.

Sanjati svađu sa dečkom
Kada sanjate da se svađate sa dečkom, to označava da ćete voditi ozbiljan razgovor. Moguće je da u poslednje vreme imate nesuglasice koje remete mir u vezi. Najbolje bi bilo da sve probleme rešavate razgovorom. Imajte više razumevanja ako partner ima finansijskih ili porodičnih problema. Potrebno vam je više strpljenja da biste rešili nesporazume.

Sanjati svađu sa bivšim dečkom
Za raskid sa bivšim dečkom verovatno niste vi krivi, iako možda mislite da jeste. Sve je u stvari bilo do njega, ali to niste raščistili pre raskida. Ne treba da se jedete i nervirate, nije do vas.

Sanjati svađu sa nepoznatim dečkom
Moguća je neprijatnost u skorijoj budućnosti sa grubim i neotesanim muškarcem. Neko će vam ostaviti pogrdan komentar koji nema veze sa stvarnošću ili vašom ličnosti. Trebalo bi da budete spremni na tako nešto i ignorišete celu situaciju.

Seks ili vođenje ljubavi sa dečkom
Kada u snu imate seks sa dečkom, to znači da vas jako privlači osoba sa kojom ste u vezi. Provešćete prijatne trenutke zajedno i očekuje vas romantičan seks. Vi ste uvereni da ste našli srodnu dušu. Mogli biste malo da usporite i vidite da li i partner oseća isto. Da se vi pitate, odmah biste otišli sa njim, ako treba i na kraj sveta.

Seks ili vođenje ljubavi sa nepoznatim dečkom
Nedostaje vam strasti u stvarnom životu. Niste dovoljno iživljeni i neke stvari vas muče ili se plašite da ih propuštate.

Sanjati da vas dečko ili momak prosi
Dug život i srećan brak. Ne mora obavezno značiti da je to sa dečkom koji vas je u snu zaprosio. Alternativno značenje je da neke stvari trebate pustiti da idu svojim tokom.

Sanjati venčanje sa dečkom
Pogledajte pojam: UDAJA / VENČANJE

Značenje snova može biti pojednostavljeno. Moguće je da ste skoro imali neku interakciju dečkom koga ste sanjali, pa je to ostavilo utisak na vas, u tom slučaju san ne treba tumačiti jer je posledica memorisanja informacija od prethodnih dana u vašem mozgu.

Definicija dečka/momka

Dečko je osoba muškog pola.