Šta znači sanjati devojku?

Ako u snu ljubite devojku, to simbolizuje sreću u ljubavnoj vezi. Moguće je da ste skoro upoznali osobu u čijem društvu se osećate opušteno i uvek imate teme za razgovor. Ukoliko ste pomislili da će vas zaljubljenost brzo proći i da je ovo još jedna veza koja neće postati ozbiljna, vrlo brzo uvidećete koliko ste pogrešili.

Kada sanjate da devojka plače, to implicira da će vas neko izneveriti. Verovatno se radi o voljenoj osobi koja će svojim ponašanjem učiniti da se zapitate da li je vredno boriti se vašu vezu ili brak. Mnoge stvari koje je pokusao/la da sakrije od vas, izaći će na videlo pa ćete smatrati da je najbolje da , na neko vreme, ne budete u kontaktu.

Sanjati lepu, mladu i poštenu devojku ukazuje da ste svesni vašeg bogatstva. Ono se ne može izraziti u novcu ili nekim drugim materijalnim stvarima, već u miru i spokoju koji osećate kada ste pored ljudi koje volite. Trudite se da ih ne uzimate zdravo za gotovo i da im uvek pokažete koliko ste zahvalni što su uz vas.

Ukoliko u snu imate ljubavni doživljaj sa ružnom devojkom, to upozorava na sramotu. Moguće je da ćete biti nepošteni prema osobi koja vas voli i, znajući da je slaba na vas, iskoristićete njegova/njena osećanja. Umesto očekivanog zadovoljstva i ponosa, stidećete se zbog svega što ste uradili.

Kada sanjate da imate ljubavni doživljaj sa nevinom devojkom, to simbolizuje prokletstvo. Verovatno ste se u prošlosti ogrešili o nekoga pa sada smatrate da vas je stigla kazna. Sve što započnete, ostaće nedovršeno i samo ćete nizati neuspehe. Pokušaćete da se iskupite za učinjenu nepravdu i da konačno olakšate vašu savest.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli devojku koja je na vas ostavila utisak, sigurno je to razlog vašeg sna.

Definicija devojke

Devojka je mlađa osoba ženskog pola.