Jetra – šta znači sanjati džigericu?

Sanjati džigericu ili jetru
Kada sanjate džigericu, to je upozorenje da se čuvate alkohola. Moguće je da ste suočeni sa problemima koji su vezani za vaš privatni ili poslovni život pa ćete želeti da potražite utehu u ovom poroku. To će vam se činiti kao jednostavnija opcija nego da se suočite sa onim što vas muči i da priznate da, kao i svi drugi, i vi imate slabosti. Alternativno tumačenje je da ako sanjati jetru tj. džigericu, to implicira da ćete dobiti nasledstvo. Verovatno ste prošli kroz pakao kako biste se izborili za ono što vam po zakonu pripada. Suočavanje sa tolikom nepravdom će ostaviti posledice na vaše fizičko i psihičko zdravlje pa slobodno možete reći da su vam u prethodnom period jeli džigericu.

Sanjati da vas boli jetra
Ako sanjate da vas boli jetra taj san predstavlja da vam sledi period dobrog zdravlja.

Jesti džigericu
Sanjati da jedete džigericu znači da vodite računa o zdravlju. Trudite se da se pridržavate korisnih navika koje će vam obezbediti dobar izgled i koje će ujedno biti prevencija raznim bolestima. Spremni ste da se žrtvujete zarad viših ciljeva i da se odreknete svih štetnih namirnica koje volite. Redovno trenirate i činite sve kako biste bili u top formi.

Sanjati da neko drugi jede džigericu
Ukoliko u vašem snu neko drugi jede džigericu to ukazuje na veliku količinu stresa koji trenutno osećate. Verovatno se suočavate sa brojnim problemima i brigama na poslovnom ili privatnom planu. Imate potrebu da pobegnete od svega toga i da odustanete od borbe. Samo vam treba malo odmora, zato uzmite jedan slobodan dan i posvetite se sebi. Tako ćete napuniti baterije i biće vam mnogo lakše da se suočite sa novim izazovima. Nemojte da gubite motivaciju i da energiju trošite na sažaljevanje. Time nećete ništa postići. Rešenje se nalazi u vama, samo je potrebno da ga pronađete.

Tumačenje takođe zavisi od konteksta u kome se san odvija i drugih detalja, poput toga od koje životinje je džigerica koju sanjate.

Sanjati da pečete džigericu
Ako u snu pečete džigericu to implicira da će vas naljutiti bliska osoba. Moguće je da će partner ili neko od ukućana uraditi nešto što vam se neće dopasti. Iz rasprave bi se mogla izroditi svađa, pa morate biti oprezni kako u afektu ne biste izgovorili nešto što ne mislite. Potrudite se da pokažete razumevanje i spremnost na kompromis. Nemojte da krijete šta mislite, ali nema potrebe ni za burnom raspravom o tome.

Sanjati da drugi peku džigericu
San u kome vidite da neko peče džigericu znači da će vam se ostvariti želja. Možda će vas partner, prijatelj ili neko od članova porodice iznenaditi poklonom ili putovanjem o kome dugo maštate. Sa druge strane, nije isključeno da ćete položiti važan ispit ili dobiti povišicu na poslu. Pokušajte da zamislite šta vam je najveća želja i sigurno će se ostvariti ako budete strpljivi.

Sanjati da pržite džigericu
Ukoliko sanjate da u tiganju pržite džigericu to je upozorenje da ne ignorišete poruke koje vam šalje vaše telo. Učestale glavobolje mogu biti posledica nervoze, ali to ne znači da biste dijagnozu i lekove trebali tražiti na internetu. Zakažite već jednom taj pregled kako biste bili sigurni šta vam se dešava.

Sanjati da drugi prže džigericu
Kada u snu vidite kako neko prži džigericu to znači da će vas obradovati dobre vesti iz inostranstva. Možda ćete dobiti posao ili će vam prijatelj ili član porodice javiti da očekuje prinovu. Pred vama je jedan vrlo turbulentan, ali lep period. Verovatno ćete shvatiti da je rizična odluka koju ste nedavno doneli ipak iznedrila povoljan ishod.

Sanjati da pravite paštetu od džigerice
Ovakav san znači da ste veliki gurman i da uživate u spremanju i konzumiranju hrane. Obožavate da isprobavate egzotična jela i nove recepte. Moguće je da ste na dijeti ili su vas lekari upozorili da manje jedete, pa ste sa tim osećajem krenuli na spavanje.

Svinjska džigerica
Kada sanjate svinjsku džigericu to znači da vam nedostaje energije. Verovatno ste započeli mnogo poslova i imate želju da ih rešite što pre, ali vam treba nešto da vas „podigne“. Pokušajte da se bolje organizujete ili da smanjite količinu dnevnih obaveza. Ako dobro rasporedite svoje vreme moći ćete da napravite pravi balans između posla i odmora. Zapamtite, i jedno i drugo je podjednako važno za vas.

Pileća džigerica
Ako sanjate pileću džigericu to simboliše umerenost. Vi ste osoba koja pronalazi meru u poslovnom i privatnom životu. Prilično ste strpljivi i imate razumevanja za svakoga, ali se isto tako trudite da veštine i znanje prenosite na druge ljude kako biste im pomogli. Ne volite da preterujete ni u savetima, a ni u osećajima. Osoba koju volite je svesna toga, čak i kada mu/joj to uopšte ne pokazujete. Oni koji vas ne poznaju najčešće misle da ste hladni i nezainteresovani, ali vi samo ne volite da pokazujete osećaje.

Guščija džigerica
Ukoliko sanjate da jedete guščiju džigericu to znači da volite luksuz. Osoba ste koja uživa u lepim i skupim stvarima i estetika vam je jako važna. Ne trošite mnogo novca na jeftinu garderobu, nego štedite kako biste sebi kupili kvalitetan i skup komad odeće. Isto tako, godišnji odmor planirate skoro cele godine, pa vam mnogi zavide što letujete na egzotičnim destinacijama. Stvar je u tome što ste se zbog takvih užitaka spremni odreći mnogo toga. Teško ćete naći partnera koji će imati dovoljno razumevanja za to. Dok će jedni osuđivati vaše „rasipništvo“, drugima će biti čudno što toliko štedite. Ipak, ne trebate da gubite nadu jer ćete sasvim sigurno i vi pronaći srodnu dušu.

Goveđa džigerica
San u kome jedete goveđu džigericu ukazuje na to da vam se dopada osoba koju je teško osvojiti. Privlači vas njegova/njena tajanstvenost i način na koji se odnosi prema drugima. Verovatno je reč o nekome koga dugo poznajete, a o kome znate vrlo malo. Možda je to njegov/njen odbrambeni mehanizam kojim se štiti od toga da bude povređen/a, a moguće je da su ga/je loša iskustva naučila da ne pokazuje emocije. U svakom slučaju trebaće vam dosta truda i strpljenja kako biste prvo zadobili, a potom i zadržali njegovu/njenu pažnju.

Sanjati da čitate o bolesti jetre
Čitati o bolesti jetre u snu ukazuje na to da ste skloni panici. U stanju ste da od male brige napravite veliki problem. Najgore je to što u određenim situacijama ne možete da razmišljate trezveno, niti da saslušate šta vam drugi govore. Zbog vlastitog zdravlja morate da počnete da se menjate.

Sanjati da pišete o bolesti jetre
Pisati o bolesti jetre u snu znači da će vas uskoro neko upitati za mišljenje ili savet u vezi sa problemom koji ga/je muči. S obzirom na to da se do sada niste susreli sa takvom situacijom, trebaće vam neko vreme da razmislite šta da mu/joj kažete. Imajte u vidu da je on tj. ona odrasla osoba i da će sam/a snositi odgovornost za svoje postupke.

Sanjati da patite od bolesti jetre
Ako ste sanjali da patite od bolesti jetre to implicira da vam je dosadno. Moguće je da ste zapali u kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Maštate o nekoj avanturi, a ne radite ništa kako bi se ona dogodila. Ništa se značajno neće promeniti ukoliko nastavite da svaki slobodan trenutak provodite pored televizora.

Sanjati da bliska osoba pati od bolesti jetre
Ovakav san ukazuje na to da ste zabrinuti za njega tj. nju. Verovatno trenutno prolazi kroz emocionalnu ili neku drugu krizu, a vi se plašite da ne činite dovoljno za njega tj. nju. Nemojte da budete prestrogi prema sebi niti da zanemarujete značaj ljubavi i podršku koju mu/joj pružate, jer je to trenutno od izuzetne važnosti.

Sanjati da ste operisali jetru
Kada sanjate da ste operisali jetru to implicira da bi trebalo da povedete više računa o svom zdravlju. Promenite loše navike i počnite da se krećete kako biste oporavili duh i telo. Sve prepreke koje mislite da ne možete da prevaziđete su samo u vašoj glavi. Ukoliko biste pronašli ono što vas ispunjava, mogli biste napokon početi da živite život punim plućima.

Sanjati da je bliska osoba operisala jetru
Ako ste sanjali da je bliska osoba operisala jetru to znači da bi vam mogao/la saopštiti neku veliku odluku. Moguće je da će to biti vezano za njegov tj. njen posao ili emocionalni život. U svakom slučaju, potrudite se da ga/je podržite u svemu što namerava da uradi.

Sanjati da idete na transplantaciju jetre
Ukoliko ste sanjali da idete na transplantaciju jetre to implicira da ste na prekretnici i da ne znate kojim putem da krenete. Zbunjeni ste zbog situacije u kojoj ste se našli i zato je jako važno da velike i važne odluke ne donosite preko noći. Dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite i ukoliko je potrebno, potražite savet od nekoga kome verujete.

Sanjati da bliska osoba ide na transplantaciju jetre
Ovakav san je znak da ne bi trebalo drugima da namećete svoje mišljenje ili odluke. Verovatno to činite iz najbolje namere, međutim, savete delite samo onda kada ih neko traži od vas. U svakom drugom slučaju se to smatra direktnim zadiranjem u tuđu privatnost.

Sanjati da nemate jetru
Ako ste sanjali da nemate jetru ili da vam je jetra izvađena prilikom operacije to implicira da neke stvari koje vam se događaju ne bi trebalo da shvatate olako. Tako morate da znate da simptomi koje duže vreme osećate neće nestati sami od sebe, nego da ćete morati da posetite lekara.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro kupili ili jeli džigericu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija džigerice

Džigerica ili jetra je organ kod kičmenjaka koji ima brojne funkcije kao što su: proizvodnja proteina krvi, žuča, detoksijacija, i druge.