Šta znači sanjati ekspresno pismo?

Sanjati da čitate ekspresno pismo
Sanjati da čitate ekspresno pismo je upozorenje da vam preti opasnost. To se može odnositi na posledice sa kojima ćete se suočiti jer niste na vreme izmirili obaveze poput računa ili rata za kredit. Shvatićete da niste dovoljni bogati da možete sebi da dopustite da budete neodgovorni i da pod hitno morate da poradite na vašim organizacionim sposobnostima. Obično sve ostavljate za poslednji trenutak i uzdate se da će drugi uvek biti tu da vas izvuku iz nezgodnih situacija u koje upadate isključivo vašom krivicom.

Sanjati da pišete ekspresno pismo
Ako u snu pišete ekspresno pismo nekom koga znate, to implicira da ćete doživeti neprijatnost. Verovatno je vezana za vaš posao i sukob sa kolegom koji će imati tendencije da preraste u ozbiljan problem. Pošto niste navikli na takve situacije, zatražićete savet od osobe koja ima iskustva i kojoj bezuslovno verujete. Takođe, analiziraćete i vaše ponašanje i dobro razmisliti da li ste nečim isprovocirali tako burnu reakciju i neumesne komentare.

Kada sanjate da pišete ekspresno pismo nekome koga ne poznajete to znači da ćete upoznati osobu koja bi mogla da vam pomogne da završite neke važne poslove. Možda se radi o uticajnoj ličnosti koja bi mogla „pogurati“ vašu karijeru ili vam pomoći da promenite posao. Potrudićete se da se zbližite kako bi on/ona stekao/la vaše poverenje. Ipak, morate da budete obazrivi, jer mu/joj se neće svideti činjenica da se družite samo iz interesa.

Sanjati da ste šaljete ekspresno pismo
Ukoliko u snu šaljete ekspresno pismo to znači da ćete konačno priznati nekome svoje stvarne osećaje, bili oni pozitivni ili negativni. Možda vam se duže vreme dopada osoba sa kojom ste prijatelj, pa ste se plašili da kažete šta osećate kako ne biste upropastili trenutni odnos. Sa druge strane, moguće je da vas neko toliko nervira i „izbacuje iz takta“ da ćete mu/joj to konačno priznati. U svakom slučaju ćete osetiti veliko olakšanje.

Sanjati da ste primili ekspresno pismo
Kada sanjate da ste primili ekspresno pismo to ukazuje na šokantne vesti. Čućete nešto što će vas iznenaditi ili rastužiti. Verovatno se odnosi na nekog od vaših poznanika, ali nije isključeno ni da je reč o traču za koji niko nije siguran da li je istinit ili ne. To znači da ni vi ne biste trebali dalje da širite tu priču, jer ne znate da li je tačna.

Sanjati da ste primili anonimno ekspresno pismo
Ako u snu dobijete ekspresno pismo nepoznatog pošiljaoca to znači da će vas neko uvrediti. Ukoliko vaš posao podrazumeva svakodnevnu komunikaciju sa ljudima, moguće je da će vam nezadovoljan klijent, stranka ili korisnik vaših usluga, u trenutku besa uputiti veoma ružne reči. Ukoliko ste u tom poslu tek odnedavno verovatno ćete se iznenaditi ili šokirati, a ako vam se to i ranije dešavalo potrudićete se da ta osoba ne primeti da su vas njene reči povredile.

Sanjati da ste cepate ekspresno pismo
San u kome cepate ekspresno pismo znači da bežite od istine. Ne želite sebi da priznate da ste pogrešili ili da ste u vezi sa pogrešnom osobom. Kriva procena ili zanesenost nečim ili nekim vas je odvela u pogrešnom smeru. Verovatno ste nekoga idealizovali i sada ne želite sebi da priznate da on/ona nije takav kakav/a biste želeli da bude.

Sanjati da neko drugi cepa ekspresno pismo
Kada vidite kako neko cepa ekspresno pismo to simboliše zavist. U bliskom okruženju imate osobu kojoj smeta to što ste uspešniji u poslu ili srećniji u privatnom životu od njega/nje. Zato će se potruditi da vam „zamrsi konce“. Koristiće se manipulacijom i „trikovima“ kako bi vas ubedio/la u nešto što mu/joj odgovara. Ako dobro otvorite oči uspećete da na vreme otkrijete ko je „neprijatelj u vašim redovima“ i da ga/je sprečite da vam naudi. Ovo je ujedno dokaz da biste trebali manje da verujete ljudima koje ste tek upoznali.

Sanjati da palite ekspresno pismo
Ako u snu palite ekspresno pismo to implicira da želite da sakrijete neku tajnu. Moguće je da se ona odnosi na bliskog prijatelja ili člana porodice, pa ne želite da ga/je time povredite. Dugo ste u moralnoj dilemi šta da radite, pa bi najbolje bilo kada biste sami sebi postavili pitanje da li biste vi želeli da znate ili ne. Kada otkrijete kako se osećate po tom pitanju biće vam lakše da donesete odluku da li da mu/joj kažete ili da ćutite. Imajte u vidu da bi ga/je moglo još više zaboleti ako sazna da ste vi sve vreme bili upućeni u to, a niste hteli da mu/joj kažete.

Sanjati da neko drugi pali ekspresno pismo
Ukoliko u snu vidite kako neko pali ekspresno pismo moguće je da će vas povrediti draga osoba. Možda će zaboraviti neki važan datum ili dogovor za sastanak unapred isplanirali. Ipak, više od toga bi vas mogla povrediti činjenica da vam se neće ni izviniti zbog greške koju je napravio/la.

Sanjati da vam je neko vratio ekspresno pismo
Ovakav san ukazuje na neuzvraćene osećaje. Možda ste u vezi s osobom koja ne gaji jake emocije prema vama ili ste u tajnoj ili zabranjenoj vezi. Nadate se da će se to promeniti i da ćete jednog dana sa svojim/om partnerom/kom ponosno prošetati ulicom, ali ste svesni da se to neće dogoditi. Ovo je ujedno upozorenje da ne ostajete predugo sa nekim ko ne planira vašu zajedničku budućnost. Prevladajte taj strah da ostanete sami i krenite dalje, ovako rizikujete da ćete kad-tad biti povređeni.

Sanjati da ne možete da pročitate ekspresno pismo
Ako u snu bezuspešno pokušavate da pročitate šta piše u ekspresnom pismu to ukazuje na nerazumevanje sa članovima porodice ili kolegama na poslu. Sukobljena mišljenja i stavovi će vas dovesti do svađe koja za posledicu može imati kraći ili duži prekid komunikacije. Verovatno će svako od vas tvrdoglavo zastupati svoja uverenja i neće biti raspoložen da sasluša sagovornika. Kako biste izbegli ovako stresne situacije pokažite spremnost na kompromis. Ukoliko istu volju za dogovorom ne primetite sa druge strane tek tada možete da reagujete, ali staloženo i mirno bez puno galame.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga ko vam je ste poslao ekspresno pismou snu.

Sanjati ekspresno pismo od člana porodice
Ukoliko se u snu dobili ekspresno pismo od člana vaše porodice ili nekoga od rođaka moguće je da ćete u bližoj budućnosti biti pozvani na venčanje, krštenje ili neku drugu proslavu. To će vas obradovati, pa ćete brzo započeti sa pripremama garderobe i poklona za slavljenike. Dobra zabava je zagarantovana.

Sanjati ekspresno pismo od partnera tj. partnerke
Kada sanjate da ste dobili ekspresno pismo od partnera tj. partnerke to implicira da vam nešto taji. Moguće je da ne želi da vas povredi, pa zato ćuti o tome. S obzirom na to da je tajna uspešnog braka tj. veze u iskrenosti, teško da će vaš odnos opstati ako se to nastavi.

Sanjati ekspresno pismo od bivšeg partnera tj. partnerke
Ako ste sanjali da ste dobili ekspresno pismo od bivšeg partnera tj. partnerke moguće je da još uvek mislite na njega tj. nju. Druga mogućnost jeste da će vas u budućnosti pitati da se pomirite, a treća da ćete ga/je slučajno sresti na ulici i da ćete shvatiti da ste srećni što više niste zajedno.

Sanjati ekspresno pismo od prijatelja tj. prijateljice
Ovakav san može da bude posledica toga što se dugo niste videli ni čuli. Ukoliko, pak, to nije slučaj, moguće je da će vas uskoro pozvati i ispričati vam neku tajnu. Moraćete se zareći da ćete ono što ste čuli poneti sa sobom u grob. Nemojte da izneverite njegovo tj. njeno poverenje, jer ćete tako povrediti jednu od retkih iskrenih osoba u vašem životu.

Sanjati ekspresno pismo od kolege tj. koleginice
Ukoliko ste sanjali da ste dobili ekspresno pismo od kolege tj. koleginice to znači da biste uskoro mogli ući u vrlo zahtevan projekat. Moguće je da će vam to oduzeti mnogo više vremena nego što ste mislili. Ipak, ako budete strpljivi, istrajni i vredni, rezultati će biti bolji nego što očekujete.

Sanjati ekspresno pismo od šefa tj. šefice
Kada sanjate da ste dobili ekspresno pismo od šefa tj. šefice to implicira da ste pod pritiskom. Verovatno proživljavate turbulentnu fazu u životu, a stvari na radnom mestu su prilično komplikovane. Nije isključeno ni da se plašite za svoje radno mesto. Ipak, morate da pronađete način da se opustite kako ne biste ugrozili vlastito zdravlje.

Sanjati da ste dobili ekspresno pismo od pokojnika tj. pokojnice
Ako ste sanjali da ste dobili ekspresno pismo od osobe koja nije živa to može da bude znak da vas je na javi neko ili nešto podsetilo na njega. Druga mogućnost jeste da vam nedostaje. To se posebno odnosi na ljude koje ste izgubili, a do kojih vam je bilo izuzetno stalo.

Sanjati ekspresno pismo od nepoznate osobe
Ukoliko ste sanjali da ste od nepoznate osobe dobili ekspresno pismo to implicira da ćete čuti trač o osobi sa kojom ste nekad bili vrlo bliski. Ta vest će vas šokirati, međutim, potrudite se da je ne širite dalje zato što postoji realna mogućnost da nije istina. Na kraju krajeva, ne biste ni vi želeli da se nađete na meti takvih glasina.

Sanjati ekspresno pismo od slavne osobe
Kada sanjate da ste dobili ekspresno pismo od poznatog sportiste tj. sportistkinje, pevača, pevačice i slično to znači da skloni maštarenju. Vrlo često ne živite u realnosti, nego u nekom imaginarnom svetu. U tome nema ništa loše, sve dok se negativno ne odražava na vaš život i odnose sa drugim ljudima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro primili ili poslali ekspresno pismo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ekspresnog pisma

Ekspresno ili preporučeno pismo je pismo ili paket težine do 2 kg koje ima prioritet i stiže brzo i sigurno.