Fazan – šta znači sanjati fazana?

Sanjati fazana
Ako u snu vidite fazana, to simbolizuje prijatno iznenađenje. Verovatno će se voljena osoba pretvarati da je zaboravila datum godišnjice ili drugog važnog događaja koji je obeležio vašu vezu. Na taj način će uspešno prikriti svoje namere i učiniti da se još više obradujete poklonu, večeri ili putovanju na koje već duže vreme planira da vas odvede.

Sanjati da lovite fazana
Kada sanjate da lovite fazana, to implicira da ćete nekoga nepravedno optužiti. Moguće je da strahujete da će vas neko od ljudi koje volite prevariti i da će vam slomiti srce. Zato se radije odlučujete da u sve sumnjate i da dovodite njihove odluke u pitanje. Mnogima se neće dopasti vaše ponašanje pa će vam dati do znanja da morate da se promenite ili ćete se suočiti sa posledicama.

Sanjati da jedete fazana
Sanjati da jedete fazana ukazuje da vodite računa o zdravlju. Pre nego što kupite neku namirnicu, obavezno pogledate deklaraciju na kojoj se nalaze sastojci i energetska vrednost. Na taj način imate uvid u ono što unosite u organizam i trudite se da sa tim uskladite i potrošnju kalorija. Imate finansijske mogućnosti za takav način života, ali svi vas savetuju da se malo opustite i ponekad sebi dozvolite neki slatki ili slani greh.

Sanjati da neko drugi jede fazana
San u kome vidite kako neko drugi jede fazana je poruka da budete umereniji kada su posao i osećaji u pitanju. Previše energije i vremena trošite kako biste zaradili novac, a kada ga konačno dobijete ne stižete da ga potrošite. Isto važi i za osećaje. Pazite kako reagujete u stresnim situacijama, jer vam se često dešava da se pokajete zbog burnih reakcija.

Jesti supu od fazana u snu
Ukoliko, pak u snu jedete supu od fazana to znači da ste bez razloga zabrinuti za zdravlje voljene osobe. Stalno mu/joj govorite kako treba da poseti lekara, a kada to konačno i učini shvatićete da nije bilo razloga za paniku.

Sanjati jato fazana
Ako u snu vidite jato fazana to ukazuje na lepo druženje s ljudima koje dugo niste videli. Možda ćete biti pozvani na proslavu godišnjice mature ili ćete se sresti sa prijateljima koji već duže vreme ne žive u vašem gradu. Konačno ćete se okupiti i prisetiti se bezbrižnih dana koje ste zajedno proveli.

Čuti fazana u snu
Ukoliko u snu čujete glasanje fazana to znači da ćete čuti radosne vesti. Moguće je da će vam prijatelj javiti da čeka ili da je dobio prinovu. Odmah ćete početi da pripremate poklone i organizujete slavlje u tu čast. Dobre vesti se mogu odnositi i na venčanje, krštenje ili drugo slavlje u široj porodici.

Sanjati da vam je fazan prešao put
Ako vam fazan ili više njih pređe put dok hodate ili vozite to implicira da ćete se dvoumiti oko poslovnih ponuda. Možda će vam iskrsnuti neki posao koji obavećava dobre uslove u smislu zarade i više slobodnog vremena. Sa druge strane, uživate u poslu koji trenutno radite i ne biste ga se tek tako odrekli. Dobro izvažite šta vam je važnije, zarada ili uživanje u poslu.

Sanjati da hranite fazana
Kada u snu hranite fazana to znači da ste u vezi sa pogrešnom osobom. Muškara/žena kome posvećujete svoje vreme i ljubav to sasvim sigurno ne zaslužuje. I sami znate koliko ponekad sumnjate u njegove/njene osećaje, ali se i dalje zavaravate. Možda je vreme da počnete da mislite na sebe i da prekinete odnos koji sasvim sigurno nema lepu i srećnu budućnost.

Sanjati da drugi hrane fazana je pokazatelj da ćete upoznati zanimljivu osobu koja će vas brzo opčiniti svojom intelgencijom i harizmom, pa ćete poželeti da uplovite u romantičnu vezu. Glavna prepreka za to će biti činjenica da je on/ona nedavno izašao/la iz ozbiljne veze i da trenutno ne traži nekoga sa kime će planirati budućnost.

Sanjati da gađate fazana
San u kome pištoljem ili puškom gađate fazana ukazuje na to da morate biti pažljiviji pri izboru poslovnog ili emotivnog partnera. Već ste mnogo puta doživeli da vas neko impresionira, a kasnije pokaže svoje pravo lice. Prevareni ste i povređeni toliko puta, ali izgleda da još uvek niste naučili lekciju.

Ukoliko u vašem snu neko drugi puškom gađa fazana to znači da ćete se suprotstaviti autoritetima. Možda se radi o roditeljima čije mišljenje izuzetno poštujete ili o poslodavcu od koga živite. Jednostavno više nećete moći podneti da se vaša uverenja i stavovi potcenjuju i zanemaruju, pa ćete odlučiti da im to i kažete. Potpuno ste spremni da se suočite s eventualnim posledicama toga jer smatrate da više nemate drugog izbora.

Sanjati da ste ranili fazana
Ako u snu ranite fazana to implicira da i dalje čekate svoju priliku za uspeh. Ne izdaje vas nada u to da ćete jednog dana moći da sebi priuštite sve što želite. Verovatno trenutno radite nešto za šta ste sigurni da ima perspektivu, pa ste motivisani i željni dokazivanja. Dobro je što radite u pozitivnom okruženju i što ne osećate pritisak kao na prethodnim poslovima. Normalna i profesionalna komunikacija vam mnogo više znači od zarade, pogotovo jer ste ubeđeni da će i to jednog dana da se popravi.

Kada u snu vidite ranjenog fazana to znači da će vas prijatelj ili poznanik pitati za savet u vezi sa velikim problemom sa kojim se trenutno suočava. Biće ubeđen/a da ste jedna od retkih osoba koja može da ga razume i da mu/joj pomogne. Potrudite se da ispunite njegova/njena očekivanja.

Sanjati da ste ubili fazana
San u kome ubijate fazana ukazuje na kreativnu blokadu. Možda se suočavate sa nekim zadatkom koji, pored svega ostalog, zahteva i dozu maštovitosti, ali vam je teško da to pronađete u sebi. Inspiraciju potražite u radovima drugih ljudi, ali budite oprezni kako ne biste preterali i tako se suočili sa kaznom ili tužbom za autorska prava.

Sanjati mrtvog fazana
Ukoliko u snu vidite mrtvog fazana to implicira da vam treba svež pogled na neki problem. Ubeđeni ste da nećete moći da ga rešite, ali to nije sasvim tačno. Posavetujete se sa nekim ko ima više iskustva u tome od vas ili se obratite osobi od poverenja.

Sanjati da ste vi fazan
Ako ste sanjali da ste vi fazan to znači da vam fali slobode. Moguće je da ste u vezi sa vrlo ljubomornom osobom i da vas je njegovo tj. njeno ponašanje počelo gušiti i opterećivati. Druga mogućnost jeste da se bavite poslom koji vas ne ispunjava ili od koga ne možete pristojno da živite. San je znak da mora nešto da se menja.

Sanjati da letite sa fazanima
Leteti sa fazanima u snu ukazuje na to da ćete se osloboditi nekog velikog tereta. Možda ćete rešiti problem koji vas muči duže vreme. Dogodiće se trenutak kada ćete moći da odahnete, da ostavite prošlost iza sebe i da krenete dalje. Od tada će započeti novo poglavlje vašeg života.

Sanjati da ste kupili fazana
Kada sanjate da ste kupili fazana to implicira da bi trebalo da se čuvate manipulacije. U vašem okruženju postoji osoba koja vas duže vreme laže. Reč je sebičnom muškarcu tj. ženi koji/a ne preza ni od čega kako bi vas naveo/la da se ponašate onako kako njemu tj. njoj odgovara. Otvorite oči, pre nego što bude prekasno.

Sanjati da prodajete fazana
Prodavati fazana u snu je upozorenje da lažima nećete postići ništa u životu. Morate da znate da će istina kad-tad ugledati svetlo dana. Zato bi bolje bilo da promenite taktiku i da igrate pošteno. Možda nećete odmah ostvariti ono što želite, ali makar ćete imati šansu, a i savest će vam biti čista.

Sanjati da ste dobili fazana
Ukoliko ste sanjali da ste dobili fazana to znači da imate tajnog obožavaoca. U vašem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali se plaši da vam to prizna. Razlog može da bude to što ste zauzeti ili što delujete nepristupačno ili nezainteresovano. U svakom slučaju, ako obratite pažnju verovatno ćete brzo shvatiti o kome tj. o čemu se radi.

Sanjati da ste nekome poklonili fazana
Pokloniti nekome fazana u snu ukazuje na to da vam se neko dopada, međutim, ne planirate da to bilo kome kažete. Po prirodi ste stidljiva osoba i verovatno je to razlog zašto se tako ponašate. Poradite na samopouzdanju, pa će vam sve u životu krenuti na bolje.

Sanjati da koljete fazana
Ako ste sanjali da koljete fazana to implicira da bi vas uskoro mogla posetiti osoba koju dugo niste videli. Reč je rođaku ili prijatelju tj. prijateljici koji/a ne živi u vašem gradu. Mnogo će vas obradovati njegov tj. njen dolazak, pa ćete se potruditi da se u vašem domu oseća kao kod svoje kuće. Poneće samo lepe utiske sa vašeg druženja.

Sanjati da drugi kolju fazana
San u kome vidite kako neko kolje fazana ukazuje na to da nešto iščekujete s nestrpljenjem. Moguće je da se radujete nekom susretu, putovanju, druženju, zabavi i slično. Imaćete priliku da provedete vreme s ljudima koje volite i zaista ćete uživati u tome.

Sanjati da vas je napalo jato fazana
Kada sanjate da vas je napalo jato fazana to implicira da ćete se naći na meti tračeva. To će vas iznenaditi jer niste osoba koja mnogo priča o drugim ljudima. Ipak, morate da znate da će i to čudo da se završi za tri dana i da je važno da oni koje volite znaju šta je istina.

Sanjati da je jato fazana napalo nekog drugog
Ukoliko ste sanjali da je jato fazana napalo nekog drugog to znači da bi trebalo da prestanete da pričate o drugima i da malo pogledate u tuđe dvorište.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli fazana, to je sigurno ostavilo utisak na vas. U ovom slučaju ovakve snove ne tumačimo.

Definicija fazana

Fazan je široko rasprostaranjena ptica iz porodice fazanki, reda kokošaka, a poreklom je iz Srednje Azije.