Šta znači sanjati fijaker?

Kupiti fijaker
Ako u snu kupujete fijaker to znači da se više ne plašite starenja. Ljudi u nekim godinama počinju češće da razmišljaju o budućnosti, jer što su stariji sve veću odgovornost preuzimaju na sebe. I vi ste sigurno to već prošli, ali ste se pomirili sa svojim godinama i sada svaku novu dočekujete radosno, jer ste svesni da vam životno iskustvo nudi mnoge nove opcije i mogućnosti. Ukoliko ste nedavno otišli u penziju, možda se osećate beskorisno i čudno, ali ćete se s vremenom navići i početi da uživate u slobodnom vremenu i svemu što ono nudi.

Pokloniti fijaker
Kada sanjate da ste nekome poklonili fijaker to implicira da će vam se u bliskoj budućnosti desiti nešto prekrasno što će iz korena da promeni vaš život. Možda ćete dobiti dete ili unuče ili ćete upoznati osobu kakvu ste oduvek želeli da imate pored sebe. „Magija“ koja će vas zadesiti će ovog puta biti vrlo pozitivna i pomoći će vam da se rešite briga i crnih misli koje vas dugo muče.

Dobiti fijaker na poklon
Ukoliko vam neko u snu pokloni fijaker postoji mogućnost da odete na putovanje o kome duže vreme maštate. Možda će to biti daleka destinacija kojoj ste se do sada divili samo na slikama, a možda i nešto „skromnije“, poput poznate evropske prestonice ili izletišta ili odmarališta koje vam se dopada. To će vam pomoći da „napunite baterije“ i da se lakše suočite sa svakim novim izazovom koji vam u budućnosti predstoji.

Sanjati da pravite fijaker
San u kome pravite fijaker ukazuje na dobre poslovne poteze. Verovatno ćete prihvatiti posao u inostranstvu ili ćete uložiti svoj novac u nešto isplativo. Ako duže vreme razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, moguće je da ćete se konačno ohrabriti i krenuti u tu avanturu.

Sanjati da drugi prave fijaker
Ako u vašem snu neko drugi pravi fijaker to znači da ste ljubomorni na tuđi uspeh. Smeta vam što kolega, prijatelj ili poznanik zarađuje više od vas ili što je pronašao osobu za ceo život. Oduvek ste imali izražen takmičarski duh pa ovu situaciju doživljavate kao vlastiti poraz. Vreme je za radikalnu promenu stavova. Ako za nečim žudite i ako nečemu težite, nemojte da se poredite sa drugima ili nemojte da dopuštate da ih posmatrate kao konkurenciju. Neka vam tuđi uspeh posluži kao motivacija da budete i vi bolji.

Sanjati da bežite u fijakeru
Ovakav san ukazuje na to da ste maštovita i kreativna osoba, ali da te svoje talente ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Možda trenutno radite posao koji ne zahteva ovakvu vrstu veština, ali to možete da nadomestite baveći se kreativnim hobijem. Ko zna, možda vam to jednog dana postane dobar izvor prihoda.

Sanjati da drugi beže u fijakeru
Ukoliko u snu vidite da drugi beže u fijakeru to implicira da ste vrlo ambiciozni. Vaš glavni pokretač je inat. Kada vam neko kaže da nešto niste u stanju da uradite, potrudićete se još više da ga naterate da promeni mišljenje. Inat vam je do sada mnogo puta pomogao, ali morate da shvatite da ne smete samo u tome da tražite volju i energiju za postizanje uspeha.

Sanjati da umesto konja vučete fijaker
Kada sanjate da vučete fijaker to znači da ste umorni i bezvoljni. Možda vas je prethodni period iscrpeo jer ste imali mnogo obaveza i preživeli dosta stresa. Bilo kako bilo, vreme je za odmor i relaksaciju. Na vama je da odlučite da li ćete uzeti slobodne dane i lenčariti kod kuće ili ćete energiju potražiti u prirodi ili sa ljudima koje volite. Druženje sa decom vam može pomoći da se oporavite.

Sanjati da se fijaker pokvario dok ste se u njemu vozili
Ako se fijaker u snu pokvari dok se u njemu vozite to je poruka da morate više da se trudite kako biste ostvarili neki svoj cilj. Ne možete da sedite skrštenih ruku i čekate da vam neko pomogne. „Zasučite rukave“ i krenite u realizaciju svojih planova. Samo tako možete očekivati neki uspeh.

Sanjati da letite nebom u fijakeru
San u kome letite nebom u fijakeru znači da ste se zaljubili. Postoji osoba u vašem životu koja vas je potpuno očarala. Često razmišljate o njemu/njoj i želeli biste da što više vremena provodite zajedno. Ako ta osoba nije vaš partner, onda ste u ozbiljnom problemu.

Sanjati da popravljate fijaker
Popravljati fijaker u snu ukazuje na to da je vaša kreativnost na vrhuncu. Sada je pravi trenutak da sebi i drugima pokažete koliko možete. Nemojte da se plašite osude ili da mislite da bi nešto moglo da vas spreči u postizanju onoga što želite. Ako budete verovali u sebe rezultati će biti bolji nego što očekujete.

Sanjati da drugi popravljaju fijaker
Ukoliko ste u snu videli kako neko popravlja fijaker to implicira da ćete pružiti punu podršku bliskoj osobi u njegovim tj. njenim namerama i idejama. Nećete dozvoliti da ga/je bilo šta pokoleba na putu ka ostvarenju ciljeva. To će mu/joj biti samo dodatni vetar u leđa da postigne ono što je naumio/la.

Sanjati da ste ukrali fijaker
Ukrasti fijaker u snu ukazuje na to da biste se zbog gluposti mogli dovesti u opasnost, tj. nezavidan položaj. Moguće je da će sekunda nepažnje izazvati neke ozbiljne posledice. Budite posebno oprezni u saobraćaju, bilo da ste pešak, biciklista ili vozač. Osim toga, mogle bi vam se dogoditi neke nepredviđene greške na poslu zbog kojih ćete se suočiti sa smanjenjem plate.

Sanjati da drugi kradu fijaker
Ako ste u snu videli kako neko krade fijaker to implicira da ćete se dvoumiti da li da nekome saopštite istinu ili da prećutite kako ga/je ne biste povredili. Ukoliko biste vi želeli da on tj. ona vama ništa ne taji, zašto u ovom obrnutom slučaju primenjivati obrnute aršine.

Sanjati da ste se sudarili sa fijakerom
Kada sanjate da ste se sudarili sa fijakerom moguće je da ćete potpuno „odlepiti“ za nečim ili nekim. Možda će vam se dopasti neki komad garderobe ili obuće, pa nećete žaliti novac da to sebi priuštite. Sa druge strane, moguće je da ćete se ubrzo zaljubiti. Shvatićete da je on tj. ona muškarac tj. žena njegovog tj. njenog života.

Sanjati da vas je fijaker pregazio
Ukoliko ste sanjali da vas je fijaker pregazio to implicira da ste umorni. U poslednje vreme vam se dogodilo mnogo toga. Morali ste da izdržite ogromne količine stresa, da se suočite sa nekim bolnim istinama i da napravite plan delovanja u budućnosti. Na sreću, brzo ćete konsolidovati snage i krenuti u realizaciju svojih ideja. Bićete uspešniji nego što mislite.

Sanjati da ste pali sa fijakera
Pasti sa fijakera u snu ukazuje na to da biste se mogli osramotiti u većem društvu. Moguće je da ćete biti u prilici da sa nekim razgovarate o temi koja vam nije poznata. U želji da ispadnete ravnopravan učesnik te rasprave, kazaćete nešto na šta će se drugi samo nasmejati, a vi ćete istog momenta shvatiti da je trebalo da držite jezik za zubima.

Sanjati da vas je neko gurnuo sa fijakera
Kada sanjate da vas je neko gurnuo sa fijakera to implicira da ćete dozvoliti da vas isprovocira osoba koja nije vredna ni vašeg vremena, ni truda, a ni živaca. Verovatno vam jako smeta kada neko minimalizuje vaš trud, rad i uspehe, pa ćete burno odreagovati na tako nešto. Time ćete mu/joj samo dati do znanja da je ponovo pobedio/la u svojoj igri, pa će i narednog puta pokušati da uradi isto.

Sanjati da nekoga učite da vozite fijaker
Ako ste sanjali da nekoga učite da vozi fijaker to znači da ste ostavili snažan utisak na određene ljude. Moguće je da niste ni svesni da ste inteligencijom, stavom i načinom razmišljanja doveli do toga da se o vama priča samo u pozitivnom kontekstu.

Sanjati da vas neko uči da vozite fijaker
Ovakav san ukazuje na to da bi trebalo da prihvatite predlog o poslovnoj saradnji koji ste nedavno dobili od poznanika tj. poznanice ili prijatelja tj. prijateljice. Verovatno ćete uspeti da spojite znanje, veštine i iskustva koja imate da biste stvorili nešto sasvim novo, posebno i drugačije. Nemojte da se plašite izazova, zato što oni mogu da donesu veliki napredak.

Sanjati da se fijakerom vozite kroz park
Ukoliko ste sanjali da se fijakerom vozite kroz park to implicira da ste romantična osoba, ali da se isto ne može reći za vašeg partnera tj. partnerku. Možda vi njega tj. nju često iznenađujete gestovima, pa biste želeli da vam ponekad „uzvrati istom merom“. Međutim, ne možete ga/je naterati na nešto što ne želi.

Sanjati da se fijakerom vozite kroz grad
Voziti se fijakerom kroz grad znači da ste željni pažnje. Pokušavate da je privlačite načinom na koji se oblačite, šminkom, automobilom koji vozite i slično. Često ste najglasniji u društvu zato što volite da su sve oči uprte u vas. Ipak, moguće je da takvim ponašanjem nećete uspeti da zavedete onu tj. onoga koga želite.

Sanjati da se fijakerom vozite kroz selo
Kada sanjate da se fijakerom vozite kroz selo to implicira da ste pod nečijim snažnim uticajem. To mogu biti vaši roditelji, emotivni partner tj. partnerka, neko od prijatelja ili, čak, kolega tj. koleginica sa posla ili sam poslodavac. Vratite se nakratko u prošlosti i pokušajte da shvatite koliko ste odluka doneli sami, a koliko ih vam je on tj. ona nametnuo/la.

Sanjati da se fijakerom vozite kroz sneg
Ako ste sanjali da se fijakerom vozite kroz sneg to znači da ne bi trebalo da krivicu za greške koje ste vi pravili svaljujete na druge ljude. Preuzmite odgovornost za njih kako biste naučili lekciju i kako vam se tako nešto više ne bi ponavljalo.

Definicija fijakera

Fijaker, kočije ili čeze su zaprežna kola kojima upravlja kočijaš, a pokreću ih konji.