Šta znači sanjati Francuza ili Francuskinju?

Sanjati Francuza ili Francuskinju
Ako u snu vidite Francuza ili Francuskinju, to implicira da imate prevrtljivu ljubav. Moguće je da nikada ne znate na čemu ste sa voljenom osobom i čim pomislite da je realno da razmišljate o zajedničkoj budućnosti, on/a učini sve da vas demantuje. U početku ste trpeli takvo ponašanje jer je privlačnost bila isključivo fizičke prirode, ali kako je vreme prolazilo, shvatili ste da sa njim/njom želite mnogo više od prolazne avanture. Ma koliko da se naljutite, strasan seks će učiniti da zaboravite na nesuglasice do naredne svađe. Svesni ste da ima previše stvari koje vas razdvajaju, ali uprkos tome, nećete moći da zamislite vaš život bez nje/ga.

Sanjati da ste Francuz ili Francuskinja
Sanjati da ste vi Francuz ili Francuskinja ukazuje da uživate u životu. Verovatno se mnogi pitaju kako vam uspeva da uvek budete nasmejani i dobro raspoloženi. Vi ste dokaz da za sreću nije potreban novac, već isključivo ljubav prema onome što radite. Takav stav će vas učiniti omiljenim u društvu i bićete okruženi ljudima koji zrače pozitivnom energijom i koji vam, bez ikakvih problema, izmame osmeh na lice.

Sanjati da pričate francuski jezik
Ako u snu pričate francuski jezik to implicira da ste škrti. Prijatelji vam iza leđa govore da svi znaju da imate novca, ali ga niko nikad nije video. Sa druge strane, svoju štedljivost ne doživljavate kao manu nego kao vrlinu. Tamo gde mislite da možete uštedeti, nećete odbiti. Ipak, ponekad se čini da iskorištavate situaciju i živite kao parazit. Izvesno je da ćete uvek imati novca, ali retko kada društvo i prave prijatelje.

Sanjati da nekome nešto prevodite sa francuskog jezika
Ukoliko u snu nekome nešto prevodite sa francuskog jezika to znači da ćete u bliskoj budućnosti morati da lažete kako biste zaštitili sebe ili nekoga ko vam je mnogo drag. Verovatno ćete se naći u nezavidnom položaju, pa ćete misliti da se možete izvući samo ako ne govorite istinu.  Možda se plašite da bi posledice mogle da vam ugroze reputaciju ili radno mesto. Ipak, budite oprezni jer ponekad čak i nevina laž može da vam se odbije o glavu kada se najmanje nadate.

Sanjati da ne razumete šta vam Francuz govori
Ovakav san ukazuje na problem u komunikaciji sa voljenom osobom, ukućanima ili kolegama s posla. Moguće je da u poslednje vreme niste na istoj „talasnoj dužini“ i da se zbog toga često prepirete i svađate. Nemate volje da pristajete na kompromis niti da slušate one koji vas ubeđuju da niste u pravu. Možda je to samo prolazna faza, ali ne smete da dozvolite da ona ugrozi odnose sa svima sa kojima kontaktirate na dnevnoj bazi.

Sanjati da ste upoznali Francuza
Kada sanjate da ste upoznali Francuza ili Francuskinju to znači da ćete doneti važnu odluku koja će odrediti dalji tok vašeg života. Možda ćete promeniti posao, mesto stanovanja ili ćete se rešiti poroka zbog koga ste ugrožavali svoj život i zdravlje. U svakom slučaju pred vama je naporan i izazovan period, ali dobra vest je što ni u jednom momentu nećete gubiti motivaciju i volju da istrajete u svojim namerama.

Sanjati da se tučete sa Francuzom
San u kome se bijete sa Francuzom/Francuskinjom je upozorenje da se bolje ponašate prema onima koje volite. Postali ste prilično brutalni kada treba nekome da saopštite kritiku ili kažete istinu. Smatrate da je to sasvim ispravno jer je iz dobre namere, ali time dodatno povređujete bliske ljude. Sve što imate da kažete možete reći na malo drugačiji, suptilniji način.

Sanjati da su vas napali Francuzi
Ako sanjate da su vas Francuzi napali to znači da ste previše arogantni u situacijama kada vas neko kritikuje. Umete da reagujete prilično burno. Smatrate da je napad najbolja odbrana, pa zato kada vam neko ukaže na grešku koju pravite, reagujete tako da mu/joj „nabacite na nos“ sve što kod njega/nje smatrate pogrešnim. Ako se tako ponašate sa partnerom, takva veza sasvim sigurno nema svetlu budućnost.

Sanjati da ste ubili Francuza
Ukoliko sanjate da ste ubili Francuza ili Francuskinju to implicira da ćete se konačno zauzeti za sebe. Moguće je da će vas poslodavac optužiti da ne radite svoj posao dobro ili da će vam nametnuti još više radnih zadataka. Umesto da, kao do sada prećutite i obavite to što vam je rekao/la, odlučićete da mu/joj se suprotstavite. Shvatićete da ne želite da vas neko iskorištava i da zaslužujete veću platu i druge beneficije. Ishod će vam biti poznat već za par dana.

Kada u snu vidite mrtvog Francuza to znači da se plašite da ugrozite svoj integritet. Imate prilično čvrste stavove i uverenja i ljudima nije lako da vas ubede u bilo šta. U redu je ako je vaše mišljenje zasnovano na znanju ili iskustvu, a ako se suprotstavljate svima samo zato što želite da budete drugačiji, onda su vaši razlozi pomalo detinjasti, a to ne priliči nekome kome je integritet na prvom mestu.

Sanjati da se ljubite sa Francuzom/Francuskinjom
Ako se u snu ljubite sa Francuzom ili Francuskinjom to može da simbolizuje osećaj krivice zbog nečeg što ste uradili ili izgovorili. Grize vas savest i ne znate kako da se nosite sa tim. Još je gore ako ne možete da popravite načinjenu štetu. Ako, ipak, postoji bilo kakav način da ispravite grešku, uradite to odmah.

Sanjati da vodite ljubav sa Francuzom/Francuskinjom
Bilo kakva vrsta intimnog odnosa sa Francuzom ili Francuskinjom u snu se odnosi na nedostatak romantike. Možda maštate o intimnoj večeri ili dalekom putovanju sa nekim ko vam trenutno nije dostupan ili zbog dugogodišnje veze/braka upali u rutinu. Želeli biste da doživite večeru uz sveće, šetnje pored reke ili neke filmske prizore u svom životu, a plašite se da vam se to nikad neće dogoditi. Nemojte da gubite nadu!

Sanjati da ste se venčali sa Francuzom/Francuskinjom
Ovakav san ukazuje na to da ste koristoljubivi. Družite se samo s onima koji vam mogu u nečemu pomoći. Premda to uporno pokušavate da sakrijete, svima je već jasno da društvo birate po bogatstvu, moći ili uticaju koji svako od vaših poznanika poseduje.

Sanjati da glumite da ste Francuz tj. Francuskinja
Kada sanjate da se pretvarate da ste Francuz tj. Francuskinja to implicira da na javi krijete svoje prave emocije. Možda vam se neko dopada, ali ne želite da on tj. ona to sazna. Sa druge strane, moguće je da vam se ne dopada osoba koja je nedavno postala deo vaše porodice ili društva, međutim, nećete dozvoliti da to bilo ko primeti.

Sanjati da vređate Francuza tj. Francuskinju
Vređati Francuza tj. Francuskinju u snu ukazuje na to da imate problem sa kontrolom negativnih emocija. U poslednje vreme se svađate sa svima oko sitnica. Trebalo bi da naučite da kanališete tu lošu energiju u pravom smeru, kako ne biste oterali dobre ljude od sebe.

Sanjati da vas Francuz ili Francuskinja vređa
Ukoliko ste sanjali da vas Francuz tj. Francuskinja vređa to implicira da se kajete što niste nekome adekvatno odgovorili na provokaciju. Moguće je da je na javi neko minimalizovao vaš trud, znanje i uspeha, a vi ste prećutali. Nemojte da vas to muči, ali sledeći put kada vam se tako nešto bude događalo, uzvratite samo osmehom.

Sanjati da kradete od Francuza tj. Francuskinje
Krasti od Francuza tj. Francuskinje u snu ukazuje na to da ćete uspeti da rešite veliki problem. Iskrsnuće vam prilika koja se ne propušta, pa ćete se potruditi da iz nje izvučete ono najbolje. Na kraju će rezultati biti veći nego što ste mogli da očekujete i bićete ponosni na sebe.

Sanjati da vas je Francuz tj. Francuskinja pokrao/la
Ako ste sanjali da vas je Francuz tj. Francuskinja pokrao/la to implicira da vas strah od izlaska iz vlastite zone komfora sprečava da iskoristite sav potencijal koji imate. Morate više da se borite za ono što želite, a manje da kukate nad svojom sudbinom. Prestanite da zapomažete i da žalite sami sebe i krenite u akciju.

Sanjati da bežite od Francuza tj. Francuskinje
Bežati od Francuza tj. Francuskinje u snu ukazuje na to da bi trebalo da proširite vidike. Dozvolili ste da predrasude upravljaju vašim životom i ponašanjem. Mišljenje o nekim stvarima i ljudima gradite na temelju tuđeg mišljenja i iskustva, a ne vlastitog. Ako biste promenili ugao gledanja i dozvolili da nešto novo obogati vaš život, sve bi krenulo na bolje.

Sanjati da jurite Francuza tj. Francuskinju
Juriti Francuza tj. Francuskinju u snu znači da ste vrlo ambiciozna osoba. Kada sebi zacrtate neki cilj, u stanju ste da se „nasadite na glavu“ kako biste ga ostvarili. Pri tome ne vodite računa o tome koliko mostova ćete popaliti za sobom. To ima i svoje negativne strane, jer nećete imati sa kime da proslavite uspeh ukoliko iskoristite svakoga sa kime ste ikad bili u kontaktu.

Sanjati da pijete sa Francuzom tj. Francuskinjom
Piti sa Francuzom tj. Francuskinjom u snu ukazuje na to da se bez razloga plašite konkurencije, tj. „neprijatelja“. Mnogo ste superiorniji u odnosu na njega tj. nju, samo što vam nedostaje samopouzdanja. Nije bolji/a niti vredniji/a od vas, u to možete da budete sigurni.

Sanjati da plešete sa Francuzom tj. Francuskinjom
Plesati sa Francuzom tj. Francuskinjom u snu znači da biste na javi mogli doživeti vrlo interesantne trenutke. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas oduševiti svojom harizmom i stavom prema životu. Nije isključeno da ćete se vrlo brzo zaljubiti.

Sanjati da vas je Francuz tj. Francuskinja ugrizao/la
Ovakav san ukazuje na to da ćete vrlo brzo shvatiti da ste predugo živeli u zabludi. Dozvolili ste da neko upravlja vama, ali ste naučili lekciju i vreme je da to ostavite iza sebe.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli Francuze ili ste pričali sa njima, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija Francuza

Francuzi su narod romskog porekla koji pretežno živi u Francuskoj.