Šta znači sanjati ibrik?

Sanjati ibrik
Ako u snu vidite ibrik, to ukazuje da ćete dobiti dobru kritiku. Vi se možete smatrati pravim/om srećnikom/com jer ste okruženi ljudima koji su spremni da sa vama nesebično dele svoje znanje i dugogodišnje iskustvo. Verovatno ste na osnovu negativnih utisaka bliskih ljudi i vi očekivali tenziju i nadmetanje u radnom okruženju, ali u kolegama ćete naći podršku i pomoć oko svega što ne umete da uradite.

Sanjati da poklanjate ibrik
Sanjati da poklanjate ibrik implicira da ćete nekome priznati vaša osećanja. Moguće je da će vam dosaditi igra mačke i miša sa osobom koja vam se dopada, nakon čega ćete baciti karte na sto i reći šta vam je na duši. Jedva ćete se odlučiti na taj korak, ali više nećete želeti da kalkulišete sa emocijama i da se pretvarate da vam odgovara neozbiljna veza.

Sanjati da prodajete ibrik
Kada sanjate da prodajete ibrik, to simbolizuje velike troškove. Verovatno ćete zapasti u nepredviđene dugove koje ćete moći da vratite samo ako se odreknete luksuza i stvari koje ste nasledili. Iako većinu toga ne koristite, neće vam biti svejedno da raskućite ono što su drugi teškom mukom stekli.

Sanjati da kuvate kafu u ibriku
Ukoliko sanjate da nekome kuvate kafu u ibriku to znači da će vas u bliskoj budućnosti posetiti osoba koju dugo niste videli. Reč je o rođaku ili prijatelju sa kojim niste često u kontaktu, ali svaki put kada se sretnete imate utisak kao da se nikad niste ni rastali. U njegovom/njenom društvu se uvek osećate opušteno. Vaš odnos godinama funkcioniše na isti način. Ako imate vremena jedno za drugo, družite se često, ali kada je neko od vas zauzet, imate razumevanja za to. U ovom trenutku vašeg života, takav odnos vam savršeno odgovara.

Sanjati da drugi kuvaju kafu u ibriku
San u kome vam neko posluži kafu u ibriku je upozorenje da se čuvate tračeva. Nemojte da se poveravate ljudima za koje znate da ne umeju da „drže jezik za zubima“. Svoje tajne, planove, strahove i nesigurnosti poverite samo onima za koje ste sigurni da vas neće izdati. U suprotnom biste se mogli naći u nezgodnom položaju. Neki vaši postupci bi sasvim sigurno mogli naići na osudu okoline, a i sami znate koliko to može da bude stresno.

Sanjati pun ibrik
Ukoliko u snu vidite pun ibrik to znači da u životu imate iskrene prijatelje koji su spremni da vam u svakom momentu priskoče u pomoć. Verovatno ste skupa prošli i dobre i loše dane i da ste konačno shvatili da bi vam bez njih život bio mnogo komplikovaniji i teži. U odnose sa dragim ljudima ulažete mnogo truda, ljubavi i vremena i zahvalni ste što isto toliko dobijate zauzvrat. Verujete da su vaši prijatelji zapravo vaše ogledalo i zato ste uvek u društvu onih koji imaju slično mišljenje, stavove i ubeđenja. Smatrate da zahvaljujući njima i vi sami postajete bolja osoba.

Sanjati prazan ibrik
Ako u snu vidite prazan ibrik to implicira da vam je potreban odmor. Svakodnevne brige, problemi i obaveze su počeli da vas guše, što je jasan znak da biste trebali da “stanete na loptu”. Promena okruženja bi mogla da vam pomogne da odmorite duh i telo, zato razmislite o kraćem putovanju ili izletu sa ljudima koje volite.

Kupovati ibrik
Kada sanjate da kupujete ibrik to znači da ćete uložiti veću sumu novca u nešto što se smatra velikim rizikom. Zanemarićete upozorenja da bez ikakvog razloga trošite teškom mukom zarađen novac, zato što ćete biti ubeđeni da će vam se investicija isplatiti. Vaš život, odluke i potezi koje vučete se tiču samo vas, zato nemojte da se obazirete na one koji imaju potrebu da vam „sole pamet“.

Dobiti ibrik na poklon
Ako vam u snu neko pokloni ibrik moguće je da ćete se brzo pokajati zbog odluke koju ste doneli pod pritiskom. Odreagovali ste nepromišljeno i ishitreno, što bi vas kasnije moglo mnogo koštati. Još nije kasno da ispravite svoju grešku kako ne biste ugrozili posao ili odnose sa partnerom/kom ili bližnjima.

Pronaći ibrik u snu
Ovakav san simbolizuje blagostanje i mir. Nešto što vas je dugo mučilo uspećete da rešite uz pomoć bliskih ljudi. Pred vama je mirna faza tokom koje ćete konačno moći malo više da se posvetite sebi i da uživate u onome što vas usrećuje. Imaćete vremena za druženje sa prijateljima, šetnju, izlet ili knjigu koju dugo odlažete da pročitate. Sve će doći na svoje kada se najmanje budete nadali, zato je važno da budete strpljivi i da verujete da će vaše vreme doći.

Izgubiti ibrik
Kada sanjate da ste izgubili ibrik to implicira da previše vremena i nerava ulažete u potpuno bespotrebne stvari. Sekirate se oko nečega što ne zaslužuje vašu pažnju. Vreme je da se fokusirate na svoje mentalno zdravlje, da eliminišete crne misli i lošu energiju i da se okružite onima u čijem društvu najviše uživate. Prestanite da pokušavate da udovoljite svima, jer ćete u tom slučaju uglavnom vi biti nezadovoljni. Kada konačno odlučite da sebe stavite na prvo mesto bićete mnogo srećniji i zadovoljniji svojim životom.

Ukrasti ibrik u snu
Ako sanjate da ste ukrali ibrik to simboliše usamljenost. Moguće je da drage osobe sa kojima ste se ranije intenzivno družili nemaju vremena za vas ili da partner/ka mnogo radi i ne može da vam se posveti onoliko koliko biste želeli. Često razmišljate o tome kako bi vam svakodnevnica izgledala kada biste počeli da se družite sa novim ljudima, ali nerado izlazite iz svoje zone konfora, pa tu opciju brzo odbacujete. Međutim, ako ljudima date priliku da vam se približe, imaćete veće šanse da doživite interesantna prijateljstva i poznanstva.

Sanjati da vam je neko ukrao ibrik
Sanjati da je vama neko ukrao ibrik je upozorenje da pored sebe imate nekoga čije namere nisu sasvim iskrene. Sigurno se mnogo trudi da vam se približi i stekne vaše poverenje, kako bi vas kasnije iskoristio/la za neke svoje ciljeve. Verovatno ste primetili da se nešto čudno dešava, ali ste previše naivni da biste bili sigurni da vas instinkt ovog puta ne laže.

Sanjati da ste nekome oteli ibrik
Ukoliko ste sanjali da ste nekome oteli ibrik to simbolizuje ljubomoru. U vašem okruženju postoji osoba koja ima ono o čemu vi maštate. To može da bude lep odnos sa voljenom osobom, dobar posao ili visoka plata. Bilo kako bilo, umesto što se trujete negativnim emocijama, trebalo bi da energiju usmerite na ostvarenje vlastitih ciljeva.

Sanjati da vam je neko oteo ibrik
Kada sanjate da vam je neko oteo ibrik to znači da bi trebalo da se čuvate zavidnih ljudi. Nekome je vaš profesionalni uspeh ili sreća „trn u oku“. Njegova tj. njena oholost će ga/je naterati da pokuša da ugrozi ono što vi imate. Ukoliko na vreme shvatite o kome tj. o čemu se radi, možda ćete moći da se zaštitite.

Sanjati da ste nekoga udarili ibrikom
Udariti nekoga ibrikom u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli dobiti neočekivane goste. Rođaci ili prijatelji će vam samo „banuti na vrata“ i to u momentu kada nećete imati ni vremena ni volje za druženje. Iako ćete iz pristojnosti glumiti dobrog domaćina tj. domaćicu, suptilno ćete im dati do znanja da se sledeći put najave pre dolaska.

Sanjati da vas je neko udario ibrikom
Ako ste sanjali da vas je neko udario ibrikom to implicira da treba da povedete računa o svom ponašanju. U poslednje vreme svoju frustraciju „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili, umesto da se pozabavite ličnim demonima. Ukoliko tako nastavite u nekom momentu ćete oterati od sebe sve osobe do kojih vam je stalo.

Sanjati da pijete vodu iz ibrika
Piti vodu iz ibrika u snu simbolizuje snalažljivost. Osoba ste koja nema problem da se uklopi u novu sredinu, niti da upoznaje različite ljude. U poslu vam to mnogo pomaže, pa se može reći da ste jedan od omiljenih kolega tj. koleginica u kolektivu. Ista osobina je vrlo korisna i kada su emocionalni odnosi u pitanju, ali možda do sada niste sreli pravu osobu.

Sanjati da drugi piju vodu iz ibrika
Ovakav san može da bude znak da ste pogrešno protumačili nečije reči ili postupke. Možda ste ljubaznost shvatili kao udvaranje ili ste stidljivost doživeli kao aroganciju. Nije isključeno ni da vam je neko dao dobronameran savet, ali ste vi to protumačili kao kritiku i naljutili ste se bez ikakvog razloga.

Sanjati da pijete čaj iz ibrika
Piti čaj iz ibrika u snu ukazuje na to da ste lenji. U poslednje vreme vas mrzi čak i da ustanete iz kreveta, a kamoli da se posvetite nekom poslu. Ako tako nastavite obaveze će se nagomilati i bićete u problemu. Pokušajte da pronađete način da sami sebe motivišete na akciju. Odmorite se i počnite da radite bez nepotrebnih izgovora.

Sanjati da drugi piju čaj iz ibrika
San u kome vidite kako neko pije čaj iz ibrika znači da ćete imati posla sa vrlo komplikovanom osobom. Trebaće vam mnogo strpljenja i energije kako biste to „preživeli“. Poželećete da vas sudbina više ne spaja sa takvim ljudima.

Sanjati da pijete rakiju iz ibrika
Ako ste sanjali da pijete rakiju iz ibrika to implicira da bi trebalo da prihvatite poziv na druženje ili zabavu koji ste nedavno dobili. Možda vam se ne ide zato što nikoga ne poznajete. Međutim, san je znak da postoji mogućnost da ćete se odlično provesti.

Sanjati da drugi piju rakiju iz ibrika
Ukoliko ste sanjali da neko pije rakiju iz ibrika to znači da ćete slušati o nečijim avanturama i da ćete zažaliti što se plašite izlaska iz vlastite zone komfora. Nikad nije kasno da se čovek promeni, samo ukoliko to zaista želi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ibrik, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ibrika

Ibrik je bakarna ili limena posuda sužena pri vrhu u kojoj se u prošlosti čuvala kafa, voda ili rakija.