Šta znači sanjati inventar?

Sanjati inventar
Ako u snu vidite inventar, to je upozorenje da ćete imati gubitke u poslovima. Moguće je da nećete biti zadovoljni ljudima kojima ste poverili rukovodeće pozicije i da ćete stalno razmišljati da li su završili svoje obaveze. Imaćete osećaj da ni na koga ne možete da se oslonite što će vas zabrinuti i naterati da se zapitate šta će se desiti u budućnosti kada ne budete mogli da radite kao sada.

Sanjati deo inventara
Sanjati da vidite deo inventara implicira da nećete žuriti sa povlačenjem poteza u karijeri. Vaš moto je: tiha voda breg roni i nameravate da ga se pridržavate dok vam se ne ukaže povoljan trenutak da postanete sam svoj gazda ili da pređete u firmu koja vam nudi bolje uslove. Trudićete se da steknete što više iskustva koje će vam omogućiti da napredujete i da nadograđujete vaše znanje.

Sanjati da brojite inventar
Kada sanjate da brojite inventar, to označava svađe u vezi/braku. Verovatno ćete biti u lošim odnosima sa partnerom/partnerkom što će pokrenuti temu podele zajedničke imovine. U početku nećete pristati da se odreknete onoga što ste teškom mukom zaradili, ali shvatićete da nemate drugog izbora.

Sanjati da kupujete inventar
Ukoliko u snu kupujete inventar to može da ima više različitih značenja. Za mlađe osobe ovaj san znači da će odlučiti da započnu zajednički život sa partnerom, kupe kuću/stan ili automobil. Za starije osobe san u kome kupuju inventar označava strah za budućnost potomaka. Verovatno vas zabrinjava trenutna situacija u svetu pa često razmišljate o tome šta ste ostavili mladim generacijama.

Sanjati da prodajete inventar
San u kome prodajete inventar simboliše selidbu. Moguće je da ćete promeniti trenutno mesto boravka, zbog boljeg posla ili uslova života. Ako ste nedavno iznajmili stan ili kuću, možda niste najzadovoljniji onim što ste dobili, pa ćete odlučiti da potražite bolji smeštaj. Ovo može da se odnosi i na nekog od članova porodice ili bližih prijatelja. Verovatno ste nedavno pričali o tome, pa je taj razgovor ostavio utisak na vas.

Sanjati da poklanjate inventar
Ako u snu nekome poklanjate inventar to implicira da ćete upoznati osobu koja vam može pomoći da napredujete u karijeri ili rešite neki veliki problem. Potrudićete se da mu joj se približite, ali budite oprezni, jer postoji velika šansa da on/ona ne voli nametljive osobe i da bi vaše poteze mogla pogrešno da protumači. Nemojte odmah da govorite o temi koja vas muči, prvo mu/joj dopustite da vas upozna, pa tek onda predstavite svoj problem.

Sanjati da vama neko poklanja inventar
Ovakav san znači da ćete biti u prilici da pomognete osobi koja to, po vašem mišljenju, nije zaslužila. Reč je o nekome sa kime od ranije niste u dobrim odnosima, pa ćete dobro razmisliti da li da mu/joj izađete u susret. Nemojte da budete zlopamtilo, nego dokažite i sebi i drugima da ste prošlost ostavili iza sebe. Nećete ništa postići ako se budete svetili.

Sanjati da kradete inventar
Kada sanjate da kradete inventar to implicira da ćete se zbog nepažnje i aljkavosti naći u problemu. Moguće je da nećete dobro proučiti radni zadatak koji vam je dodeljen i da ćete zbog toga napraviti veliku grešku. Umesto da se „pravite ludi“, preuzmite odgovornost i potrudite se da to ispravite. Ovo može da se odnosi i na vaš privatni život. Možda ćete nehotice povrediti dragu osobu, člana porodice ili prijatelja. Kada shvatite šta ste uradili, važno je da se odmah izvinete, kako vam to ne bi „uzeo/la za zlo“.

Sanjati da drugi kradu inventar
San u kome vidite kako neko krade inventar je upozorenje da se čuvate cinkaroša. Na fakultetu ili na radnom mestu postoji osoba koja „vreba“ vaše greške, a kada ih uoči, potrudiće se da ih predstavi nadređenima ili profesorima. To radi kako bi se dodvorio/la ili umanjio/la vaš trud i rad, zato nemojte da mu/joj dajete mnogo povoda i materijala i nećete se naći u problemu.

Sanjati da uništavate inventar
Ukoliko u snu uništavate inventar to znači da ćete doći u sukob sa kolegama ili nadređenima jer neće želeti da uzmu u razmatranje neke vaše ideje i predloge. Dugo radite na tome i potrudili ste se da im pokažete kako je vaš projekat vredan pažnje, ali sujeta i oholost im neće dozvoliti da pokažu da ste u pravu. Nemojte da i vas zahvati „epidemija“ neprofesionalizma. Pustite da stvari idu svojim tokom jer će vaše vreme sigurno doći, ako ne u firmi u kojoj trenutno radite, onda sasvim sigurno negde drugo.

Sanjati da drugi uništavaju inventar
Ako u snu vidite kako neko uništava inventar to implicira da nećete moći da sprečite nepravdu prema nekome. Naći ćete se u situaciji da sa grupom ljudi odlučujete o nečijoj sudbini. Većinom glasova će biti donesena nepovoljna odluka i ma šta vi uradili, nećete moći da sprečite njeno izvršenje. Dugo će vas gristi savest zbog toga, ali kada napokon shvatite da niste mogli ništa da uradite, odlučićete da pokušate sami da iznađete neko rešenje.

Sanjati da palite inventar
Ovakav san simboliše potisnuti bes. Verovatno ste na javi doživeli neku neugodnu situaciju i niste odreagovali onako kako mislite da je trebalo. Umesto da pustite razumu da govori, dopustili ste da vas vode emocije. Ako ništa drugo, shvatite ovo kao važnu lekciju da što više potisnete emocije kako bi argumenti došli do izražaja. Izbegavajte konflikte na poslu, ukoliko ste preosetljivi. Time možete samo da, bez pravog razloga, narušite atmosferu na radnom mestu.

Sanjati da drugi pale inventar
Kada u snu vidite kako neko pali inventar to implicira da ne biste trebali da prihvatate rizične poslovne ponude, niti da se uplićete u poslove koji nisu u skladu sa zakonom, jer biste sigurno mogli da „izvučete deblji kraj“. Ma koliko vam novac bio potreban, ništa nije vredno toga da ugrozite svoju i budućnost svoje porodice.

Sanjati stari inventar
San u kome vidite stari, loš ili propao inventar može da bude znak da ste skloni da sami sebe sabotirate. Vi svaku svoju ideju osudite na propast, čak i pre nego što pokušate da je realizujete.

Sanjati da vas je neko optužio da ste ukrali inventar
Ukoliko ste sanjali da vas je neko optužio da ste ukrali inventar to znači da se ste na javi napravili grešku, ali se trudite da to sakrijete od drugih. Nadate se da ćete uspeti da je ispravite, pre nego što iko sazna za to. Odlika odrasle, odgovorne i profesionalne osobe jeste upravo u tome da ima hrabrost da prizna da je pogrešio/la.

Sanjati da ste nekoga optužili za krađu inventara
Ako ste sanjali da ste nekoga optužili za krađu inventara to implicira da ćete se ogrešiti o nekoga. Moguće je da ćete posumnjati da vas član porodice, partner tj. partnerka, prijatelj tj. prijateljica ili neko od kolega laže. Međutim, s vremenom ćete shvatiti da niste bili u pravu i moraćete da mu/joj se izvinite.

Sanjati da otimate inventar
Otimati inventar u snu ukazuje na to da ste pretrpeli nepravdu i da nikako ne možete da pređete preko toga. Verovatno je kolega tj. koleginica koji mnogo manje radi od vas dobio/la povećanje plate, dok ste vi ostali „kratkih rukava“. Umesto što kukate nad svojom sudbinom, potrudite se da i vi dobijete benefite koje smatrate da zaslužujete.

Sanjati da drugi otimaju inventar
San u kome vidite kako neko otima inventar obično znači da ne znate da se zauzmete za sebe. Moguće je da mnogo radite, ali da vaša plata nije onolika kolika bi trebalo da bude. Ipak, plašite se da o tome razgovarate sa poslodavcem. Poradite na samopouzdanju, a kada shvatite koliko vredite, moći ćete da se izborite za ono što ste zaslužili.

Sanjati da krijete inventar
Kriti inventar od drugih u snu ukazuje na to da će vas neko optužiti da ste sebični. Verovatno ste navikli da su vam članovi porodice i prijatelji uvek na raspolaganju, pa čak i da vaše želje i potrebe stavljaju ispred vlastitih. Ipak, nekome će „pući film“, te će vam otvoreno kazati da je vaše ponašanje egoistično.

Sanjati da drugi kriju inventar
Ukoliko ste sanjali da neko krije inventar to implicira da biste se mogli razočarati u osobu koju ste godinama idealizovali. Moguće je da će vam neka situacija pomoći da shvatite da on tj. ona nije onakav/a kakvom ste ga/je doživljavali, te da ima mnogo više mana nego osobina koje cenite. Zato ćete se na neko vreme distancirati od njega tj. nje.

Sanjati da popisujete inventar
Popisivati inventar u snu znači da ćete se baviti nekim delikatnim poslom. Verovatno će vam poslodavac poveriti odgovoran zadatak. Trebaće vam dosta vremena, energije i strpljenja da to završite, ali nećete odustati jer ste po prirodi vrlo uporna osoba.

Sanjati da drugi popisuju inventar
Kada u snu vidite kako neko popisuje inventar to implicira da ćete imati posla sa perfekcionistom. Radićete nešto s osobom koja mnogo pažnje pridaje detaljima. Frustriraće vas njegova tj. njena sporost, pa ćete poželeti da vas ni posao, a ni život više ne spoji sa takvom vrstom čoveka.

Sanjati da čitate popis inventara
Čitati popis inventara u snu ukazuje na to da ćete se družiti sa ljudima sa kojima nemate ništa zajedničko. Verovatno ćete vrlo brzo to shvatiti, pa ćete tražiti način da što pre odete sa tog mesta. Ispoštovaćete domaćina, međutim, potrudićete da se u što kraćem roku krenete tamo gde se mnogo bolje osećate.

Sanjati da vam neko čita popis inventara
Ako ste sanjali da vam neko čita popis inventara to implicira da ćete sarađivati sa dosadnom osobom. Moguće je da će vam postavljati veliki broj pitanja i da ćete na njih morati da odgovarate i po nekoliko puta. Međutim, sve to ulazi u opis vašeg radnog mesta, pa nemate prava da se žalite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro brojali inventar, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija inventara

Inventar je spisak stvari koje se nađu prilikom nekog pregleda.