Šta znači sanjati izvor vode?

Sanjati izvor
Ako u snu vidite izvor vode, to simbolizuje radost. Vi ste osoba koja mnogo pažnje posvećuje pravim ljudskim vrednostima i koja se trudi da živi u skladu sa vaspitanjem koje nosi iz kuće. Nekada suviše preispitujete svoje odluke ne želeći nikoga da oštetite jer vam je draže da istrpite nepravdu nego da je nekome nanesete.

Sanjati mutan izvor
Kada sanjate mutan izvor, to označava propale nade. Moguće je da, iz nekog razloga, niste uspeli da postignete sve što ste želeli zbog čega ćete se osećati beznačajno i nedoraslo životnim izazovima. Smatraćete da ste crna ovca u porodici ili okruženju koje samo veliča pobednike. Na taj način nastavićete da sažaljevate sebe ne čineći ništa da promenite situaciju koja vas čini nezadovoljnim.

Piti vodu sa izvora u snu
Sanjati da pijete sa izvora ukazuje da iskoristite vašu šansu. Verovatno će vam na poslu ponuditi radno mesto o kojem ste dugo maštali. Bićete svesni da se takva prilika ukazuje jednom u životu pa ćete učiniti sve da zablistate i da se pokažete u najboljem svetlu. Neće vam biti žao da žrtvujete aktivnosti u kojima uživate jer ćete znati da će se to kad-tad isplatiti.

Videti presušen izvor
Ukoliko u snu vidite presušen izvor, to implicira da ćete imati gubitak. On ne mora biti samo materijalne prirode već se može odnositi i na vašu emotivnu vezu. Osetićete da nemate više ništa da pružite partneru/partnerki i da ste potrošili previše energije pokušavajući da sačuvate vašu zajednicu. Biće vam potreban odmor pa ćete spakovati vaše stvari i potražiti sreću na drugom mestu.

Sanjati druge kako biju na izvoru
San u kome vidite kako neko pije s izvora to znači da biste se trebali čuvati konkurencije. U vašem okruženju postoji osoba koja neće birati sredstva kako bi preuzela vaš posao ili poziciju u firmi. Ogovaraće vas kod šefova, sabotirati vaše projekte i namerno vas provocirati kako biste se pokazali u što gorem svetlu. Ako na vreme „zaigrate njegovu/njenu“ igru velike su šanse da ćete ga/je pobediti.

Sanjati da isušujete izvor
Kada u snu vi isušujete izvor to znači da biste više trebali da povedete računa o vlastitoj budućnosti. Lepo je živeti u trenutku, ali doći će vreme kada ćete se pokajati što ste tako razmišljali. Ako malo više vremena i truda uložite u nešto korisno, živećete bezbrižnije.

Sanjati da drugi isušuju izvor
Ako u snu vidite kako neko isušuje izvor to implicira sukob sa nadređenima ili sa vlašću. Vi ste osoba koja ne poštuje ničiji autoritet dok se ne pokaže da ta osoba zaista vredi. Zato se često raspravljate s onima za koje verujete da nisu zaslužili pozicije i radna mesta koja su im dodeljena. Najviše od svega prezirete nestručnost i bahatost, a pogotovo kada su te dve osobine u kombinaciji.  U nekom momentu će vam „pući film“ te ćete šefu reći sve što vam je na duši. Budite srećni ako se to završi samo suspenzijom.

Sanjati da perete veš na izvoru
Ukoliko u snu perete veš na izvoru to znači da volite da uživate u svim blagodetima modernog doba. Zato redovno kupujete nove telefone, gadžete i kućanske aparate koji vam olakšavaju život. Najveća vam je muka kada u kući nemate struje ili interneta jer ste se toliko navikli da ne znate kako biste duže od par sati funkcionisali bez toga.

Sanjati da šetate oko izvora
San u kome šetate oko izvora znači da ćete doživeti romantične trenutke sa voljenom osobom. Moguće je da će vas partner/ka iznenaditi nekim poklonom, večerom u restoranu ili kraćim putovanjem koje će vam pomoći da unapredite svoj odnos. Tek tada ćete shvatiti koliko vam njegova/njena ljubav i pažnja znače i koliko ste zapravo srećni.

Ako ovakav san sanja neko ko trenutno nema partnera to znači da je nova ljubav na pomolu. Osobu svog života ćete upoznati na sasvim neočekivanom mestu.

Sanjati da drugi šetaju oko izvora
Ukoliko u snu vidite kako neko šeta oko izvora to implicira da ste se distancirali od mnogih ljudi kojima ste dragi. Razlog za to je što imate neki problem koji želite da sakrijete od svih. Kada biste se nekome poverili mogli biste brže i lakše doći do zajedničkog rešenja. Obratite se nekome kome verujete, sigurno će vam dati dobar savet.

Sanjati da se kupate na izvoru
Kada sanjate da se kupate na izvoru to znači da ste osoba slobodnog duha, i da se često ne uklapate u konzervativnu sredinu u kojoj živite. Prezirete stereotipe i lažne moraliste i sve koji opravdanje za loše postupke pravdaju tradicionalnim vaspitanjem. Zbog stava koji imate prema nekim stvarima rodbina vas smatra čudnima, a većina prijatelja vas ne shvata ozbiljno. Ipak, to vas ne sprečava da i dalje radite po svome.

Sanjati da se drugi kupaju na izvoru
San u kome vidite kako se neko kupa na izvoru ukazuje na to da morate da ostanete motivisani i fokusirani kako biste ostvarili ono što želite. Ne smete da dozvolite da vas prepreke i izazovi demorališu i zaustave na putu kojim ste krenuli. Držite se planova koje ste napravili i rezultati siguno neće izostati.

Sanjati da se davite u izvoru
Ako sanjate da se davite u izvoru to ukazuje na problem sa kontrolom emocija. Vi ste osoba koja burno reaguje na sve. To se posebno oseti u odnosu sa partnerom od koga uvek očekujete da pokaže razumevanje i uradi pravu stvar. Previše očekujete od njega/nje pa se razočarate ako se ne ponaša i ne radi ono što smatrate da bi trebao/la.

Sanjati da se drugi dave u izvoru
Ukoliko u snu vidite kako se neko davi u izvoru, to znači da će vas savest peći. Verovatno ćete morati da odlučite da li ćete reći istinu i pomoći nekome da dokaže svoju nevinost ili ćete gledati svoja posla. Vaš moto je „u se i u svoje kljuse“ jer ste uvek izvukli deblji kraj kada ste se mešali u ono što vas se ne tiče. Ipak, teško ćete podneti nepravdu pa ćete rešiti da, po ko zna koji put, rizikujete.

Sanjati zatrovan izvor
Kada sanjate zatrovan izvor to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi vam poručuju da u vašem okruženju postoji osoba koja nije iskrena prema vama. Moguće je da vas iskorištava kako bi ostvario/la neke svoje interese i ciljeve. Obratite pažnju, pa ćete ga/je možda uspeti sprečiti u tome da svoj plan sprovede u delo.

Sanjati da je izvor iznenada nestao
Ako ste sanjali da je izvor iznenada nestao to implicira da biste uskoro mogli shvatiti da ne volite partnera tj. partnerku. Verovatno ste dugo zajedno i vaša veza tj. brak opstaje iz čiste navike. Ili počnite da radite na tome da popravite taj odnos ili se raziđite, jer postoji još mnogo toga što biste u životu mogli doživeti kada biste se oslobodili tereta koji nosite na svojim leđima.

Sanjati da grabite vodu iz izvora
Grabiti vodu iz izvora u snu ukazuje na to da bi vaše znanje, trud, rad i veštine uskoro mogli biti adekvatno nagrađeni. Mnogo radite na sebi i trudite se da naučite što više o onome čime se bavite. Možda trenutno niste zadovoljni poslom koji radite, platom ili uslovima rada. Međutim, situacija bi se u narednom periodu mogla promeniti na bolje.

Sanjati da drugi grabe vodu iz izvora
San u kome vidite kako neko grabi vodu sa izvora znači da je vreme da naučite da kažete „ne mogu“, „ne želim“ i „neću“. Moguće je da ste tuđe potrebe, želje i prohteve stavili ispred vlastitih obaveza i da ste svima i u svakom momentu dostupni. Prestanite sa time ukoliko ne želite da se jednog dana probudite kao nesrećna i frustrirana osoba.

Sanjati da pas pije vodu sa izvora
Videti u snu kako pas pije vodu sa izvora poručujete vam da pokušate da se prisetite šta ste nekome obećali. Verovatno ste potpuno zaboravili na reč koju ste dali, a kada tu osobu sledeći put vidite na ulici biće vas sram da ga/je pogledate u oči. Možda imate mnogo svojih obaveza i problema, ali u tom slučaju ne treba nikome ništa da obećavate.

Sanjati da konj pije vodu sa izvora
Ako ste u snu videli kako konj pije vodu sa izvora to implicira da vam bliska osoba nešto zamera, ali vam to još uvek nije priznao/la. Verovatno ste i sami primetili da vaš odnos nije isti kao pre, međutim, plašite se da pokrenete tu temu. Počnite da se ponašate kao odrasla i odgovorna osoba i rešite taj problem ukoliko je moguće.

Sanjati da ležite pored izvora
Ležati pored izvora u snu ukazuje na to da vam je potreban odmor i mir. U poslednje vreme ste se suočili sa raznim izazovima i problemima i to vam je oduzelo dosta snage, a stres je zapretio vašem fizičkom i mentalnom zdravlju. Napravite pauzu, jer svet sigurno neće propasti ukoliko vi dva dana ne budete radili ništa.

Sanjati da vodite ljubav pored izvora
Ukoliko ste sanjali da vodite ljubav pored izvora s osobom koju poznajete moguće je da će vas neko na javi ugodno iznenaditi. Ako ste sanjali da vodite ljubav pored izvora sa nepoznatom osobom to implicira da ćete doživeti neki peh.

Sanjati da slikate ili fotografišete izvor
Kada sanjate da slikate ili fotografišete izvor to implicira da ste vrlo romantična osoba, ali se to isto ne može reći za vašeg partnera tj. partnerku. Za razliku od vas, on tj. ona ne pridaje značaj sitnicama, pa se ponekad osećate usamljeno ili zanemareno. Imate dve opcije, da ga/je prihvatite takvog kakav tj. kakva jeste i u kakvog tj. kakvu ste se zaljubili ili da se raziđete zbog „nepomirljivih razlika“.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli izvor vode ili ste pili sa njega, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija izvora vode

Izvor je mesto odakle podzemne vode izlaze na površinu.