Šta znači sanjati jasmin?

Sanjati jasmin
Ako u snu vidite jasmin, to simbolizuje susret sa simpatijom. Moguće je da niste u vezi sa nekim ko vam se mnogo dopada, ali činite sve kako biste privukli njegovu/njenu pažnju. U stanju ste da sate provodite pred ogledalom birajući odevnu kombinaciju koja vam najbolje stoji i smišljajući potencijalne dijaloge koje biste mogli da vodite. Trudićete se da saznate mesta koja voli da posećuje pa ćete se, brzinom svetlosti, i vi tamo stvoriti.

Sanjati miris jasmina
Sanjati da mirišete jasmin ukazuje da uživate u ljubavi. Vi se možete smatrati pravim/om srećnikom/com jer ste pronašli srodnu dušu. Voljena osoba vam u svemu pruža bezuslovnu podršku i, u nekim trenucima, za sporazumevanje su vam dovoljni pogledi, a reči su suvišne. Volite da što više vremena provodite zajedno poklanjajući pažnju sitnicama, poput šetnji, vožnji bicikla, gledanja filma, koje će vam uvek ostati u pamćenju.

Sanjati da berete jasmin
Kada sanjate da berete jasmin, to znači da imate dobar brak. Vi uspešno prkosite trendu koji sve češće broji razvode i rasturanje porodice. Nije vam uvek bilo lako da se oduprete raznim iskušenjima, ali navikli ste da popravljate ono što ne valja, a ne da ga bacate i menjate za novo. Svakodnevno na licima voljenih osoba vidite dokaze da je vaša žrtva vredela i nastavljate da činite sve kako biste ih usrećili.

Sanjati da sadite jasmin
Ukoliko sanjate da sadite jasmin to implicira da ste spremni za nove početke. Našli ste se na velikoj životnoj prekretnici i plašili ste se da načinite sledeći korak jer ste smatrali da nećete napraviti dobar izbor. Međutim, u pravom trenutku ste shvatili da nema razloga za strah i da ste sada više nego ikada spremni da otvorite novo poglavlje svog života. Ako pri tome imate partnera koji je spreman da korača zajedno sa vama, smatrajte se srećnom osobom.

Da neko drugi sadi jasmin
San u kome vidite kako neko sadi jasmin ukazuje na to vam nedostaje podrška za neke ideje i projekte o kojima trenutno razmišljate. Vaši bližnji ih smatraju previše rizičnim, ali vi znate da je to ono što želite da napravite. Dosadilo vam je da samo „grickate život“ i želite da napravite veliku promenu. Ako ovo uspete da „izgurate“ sami, s vremenom će i drugi shvatiti da su trebali imati mnogo više vere u vas.

Sanjati da zalivate jasmin
Ako u snu zalivate jasmin to znači da ste spremni da za voljenu osobu uradite mnogo više nego što bi on tj. ona učinila za vas. To nije zato što vas manje voli, nego zato što se teže odriče nekog svog komfora zarad drugih ljudi, pa čak i vas. Nemojte da vršite pritisak na njega/nju niti da mu/joj „nabijate“ grižu savesti da dajete mnogo više nego što primate. Ako ste ga/je zavoleli to znači da ga/je trebate prihvatiti sa svim vrlinama i manama koje poseduje.  Međutim, ako vam već toliko smeta to što ne dobijate ono što mislite da zaslužujete, možda biste vi trebali da se menjate.

Kada u snu vidite kako neko drugi zaliva jasmin to implicira da sumnjate u partnerovu, tj. partnerkinu vernost. U poslednje vreme ne možete da pronađete objašnjenje za njegovo/njeno ponašanje. Zato ste počeli da tražite dokaze da vam je neveran tj. neverna. Trebali biste da „spustite loptu“ i da prestanete da ga/je optužujete za nešto, ako niste sigurni da imate razlog za to. Možda mu/joj je trenutno teško na poslu, a ne želi da priča o tome i da vas opterećuje. Pokažite razumevanje i setite se izreke „i u dobru i u zlu“ koju ste davno izgovorili.

Sanjati da kupujete jasmin
Ukoliko u snu kupujete jasmin to znači da voljenu osobu ne biste trebali uzimati „zdravo za gotovo“. Ma koliko bili sigurni da vas voli da želi da vaša veza tj. braku opstane, ne smete da se opuštate, nego morate i dalje da ulažete u svoj odnos. Pokažite mu/joj da ga/je volite i iznenadite ga/je nečim za šta ste sigurni da će ga/je obradovati. Mali znaci pažnje će dodatno učvrstiti vašu vezu.

Sanjati da prodajete jasmin
Ovakav san ukazuje na to da ćete u bliskoj budućnosti morati da se odreknete nečega do čega vam je mnogo stalo. Možda ćete zbog supruga tj. supruge promeniti mesto boravka ili ćete zbog želje za potomstvom odlučiti da karijeru ostavite po strani. Šta god bio razlog za takvu odluku, morate dobro razmisliti pre nego što je donesete, jer biste se kasnije mogli pokajati zbog impulsivnih poteza. Prvo shvatite šta želite i čega ste spremni da se odreknete, pa tek onda sprovedite svoje ideje u dela.

Sanjati da poklanjate jasmin
San u kome poklanjate nekome jasmin obično znači da imate tajnog obožavaoca. U vašem bliskom okruženju postoji osoba koja prema vama oseća simpatije, ali ih vešto skriva. Ako obratite pažnju sigurno ćete brzo shvatiti o kome se radi, a na vama je da odlučite da li ćete nešto preduzeti povodom toga ili ne. Ukoliko ste već duže vreme sami, dajte toj osobi šansu da vam se približi. Nećete ništa izgubiti, a mogli biste dobiti mnogo.

Sanjati da ste dobili jasmin na poklon
Ako sanjate da vam je neko poklonio jasmin to implicira da su pred vama veoma lepi trenuci sa voljenom osobom. Velika količina posla i stresa vas je pomalo udaljila, ali ćete pronaći način da vratite staru strast. Možda ćete otići na kraće putovanje ili izlet, ili ćete se konačno počastiti izlaskom u bioskop ili na romantičnu večeru. Osećaćete kao da ste tu osobu prvi put upoznali i počećete da zanemarujete neke sitnice koje vam trenutno mnogo smetaju.

Sanjati polje jasmina
Ukoliko u snu vidite polje jasmina to ukazuje na romantiku, nežnost i ljubavni zanos. Pred vama je jedan vrlo povoljan period za ljubav, iskoristite ga na najbolji mogući način.

Sanjati uveo jasmin
Na žalost, uveo cvet jasmina ima negativno značenje. Obično simbolizuje gubitke, naročito u ljubavnom životu. Možda ćete odlučiti da prekinete dugogodišnju vezu ili će vam partner ili partnerka predložiti da napravite pauzu kako biste oboje shvatili da li želite da ostanete zajedno.

Sanjati da pravite buket od jasmina
Praviti buket od jasmina u snu ukazuje na to da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj talenat ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Moguće je da vaš trenutni posao ne zahteva maštovitost, međutim, možete da je usmerite na neki hobi. Možda će u budućnosti to postati solidan izvor prihoda.

Sanjati da vam je neko oteo buket jasmina
Ako ste sanjali da vam je neko oteo buket jasmina to implicira da treba da se čuvate sujetnih ljudi. Neko će iz zavisti ili ljubomore pokušati da ugrozi vaš odnos sa voljenom osobom, reputaciju u društvu ili položaj koji imate u firmi u kojoj radite. Ne možete u potpunosti da se zaštitite, ali treba da pazite sa kime pričate o svojim planovima, idejama i slično.

Sanjati da ste nekome oteli buket jasmina
Oteti nekome buket jasmina znači da ćete pokušati da tuđu ideju predstavite kao svoju ili da preuzmete zasluge za posao koji je neko drugi dobro uradio. Možda mislite da je vaš plan realan i da će da urodi plodom. Međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da ste pogrešili, te će vam se ono što ste naumili odbiti o glavu.

Sanjati da ste bacili buket jasmina
Baciti buket jasmina u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli svedočiti nekom neugodnom događaju ili situaciji. Moguće je da će se dvoje ljudi koje površno poznajete posvađati pred vama i da će tražiti da zauzmete stranu. Nemojte da se upuštate u taj konflikt kako ne biste „izvukli deblji kraj“.

Sanjati da ste uhvatili buket jasmina
Ako neudata žena sanja da je uhvatila buket jasmina to implicira da mašta o udaji, ali da je izgubila nadu da će uspeti da pronađe svoju „srodnu dušu“. Kada udata žena sanja takav san moguće je da sve češće postavlja sebi pitanje da li je napravila dobre životne izbore.

Ukoliko neoženjen muškarac sanja da je uhvatio buket moguće je da se udvara ženi koja nije zainteresovana za njega. Ako takav san sanja oženjen muškarac to implicira da mu se dopada osoba koja nije njegova supruga.

Sanjati da nekoga udarate buketom jasmina
Kada sanjate da nekoga udarate buketom jasmina to znači da niste preboleli bivšu ljubav. Moguće je da pokušavate da slažete i sebe i druge da vam on tj. ona više ništa ne znači. Međutim, sve upućuje na to da se često sećate trenutaka koje ste sa njim tj. njom proveli.

Sanjati jasmine u vazi
Videti jasmine u vazi ukazuje na to da će se vašoj porodici dogoditi nešto lepo. Možda ćete dobiti prinovu ili ćete ostvariti neki profesionalni uspeh. U svakom slučaju, u vašem domu će uskoro biti razloga za slavlje.

Sanjati jasmine u saksiji
San u kome vidite jasmine u saksiji znači da ćete biti pozvani na krštenje, venčanje ili neku drugu proslavu. Premda nećete biti raspoloženi za to, odlično ćete se provesti. Nije isključeno da ćete tokom slavlja upoznati i vrlo interesantnu osobu suprotnog pola.

Sanjati da jedete cvetove jasmina
Jesti cvetove jasmina u snu ukazuje na to da vas grize savest što ste nekoga povredili ili uvredili. Možda to niste učinili svesno i namerno, međutim, kajete se zbog toga. Ukoliko mu/joj ne uputite izvinjenje nastavićete da sanjate snove s ovakvim ili sličnim značenjem.

Sanjati da drugi jedu cvetove jasmina
Kada sanjate da neko jede cvetove jasmina to implicira da bi vas osoba koja vas je u prošlosti uvredila, povredila ili vam nanela štetu mogla zamoliti da mu/joj oprostite. Pošto niste osvetoljubivi i smatrate takve emocije vrlo lošim, verovatno ćete prihvatiti izvinjenje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, brali ili mirisali jasmin, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija jasmina

Jasmin je biljka karakterističnog mirisa iz porodice maslina.