Jedrilica – šta znači sanjati jedrilicu?

Sanjati jedrilicu
Ako u snu vidite jedrilicu, to ukazuje da vam predstoji prijatan doživljaj. Verovatno će vas partner/ka iznenaditi poklonom koji se sastoji od putovanja na destinaciju o kojoj ste dugo maštali. Biće vam potrebno nekoliko dana odmora od svakodnevnih obaveza tokom kojih ćete uživati i skupljati energiju za povratak. Moći ćete da se u potpunosti posvetite jedno drugome i da nadoknadite sve vreme koje ste bili razdvojeni. Pošto ćete se još više zbližiti, postajaće vam sve teže da se vratite u realnost i da se ponovo razdvojite.

Sanjati da jedrite i upravljate jedrilicom
Sanjati da vozite jedrilicu implicira da ćete preuzeti stvari u svoje ruku. Moguće je da ste u prethodnom periodu dopustili da drugi biju vaše bitke što se i nije pokazalo kao dobro rešenje. Niste imali snage da se borite za ono što želite pa ste rešili da idete linijom manjeg otpora i da pristanete na sve što vam je nametnuto. Pošto vas to neće učiniti srećnijim/oj, okrenućete novi list i trudićete se da sami izaberete svoj put. Naići ćete na brojne prepreke, ali konačno ćete imati osećaj da radite nešto korisno za sebe, a ne da ste samo puki posmatrač i marioneta kojom drugi upravljaju.

Kupovati jedrilicu
Kada sanjate da kupujete jedrilicu to znači da ćete učiniti sve kako biste privukli pažnju osobe koja vam se dopala na prvi pogled. Ako na kraju uspete da ga/je nagovorite da izađete na piće, smatraćete to najsrećnijim danom u svom životu. Međutim, ako vas odbije, postoji mogućnost da će se to negativno odraziti na vaše samopouzdanje.

Prodavati jedrilicu
Ukoliko sanjate da prodajete jedrilicu to implicira da je pred vama težak period tokom koga ćete početi mnogo više da cenite ljubav i pažnju koju vam voljeni pružaju, od materijalnih stvari koje ste stekli. Oduvek ste maštali o tome da se obogatite, steknete poštovanje i reputaciju u društvu, te da sebi možete da obezbedite sve što poželite. Ipak, kada dođe pravi momenat shvatićete koliko vam to malo znači u odnosu na ono što dobijate od članova porodice i bliskih prijatelja.

Pokloniti jedrilicu
Ovakav san znači da ste snalažljiva osoba i da postoji malo stvari koje mogu da vas „izbace iz takta“. Vaša sposobnost improvizacije je na zavidnom nivou, te svaki problem umete da rešite na najbolji mogući način. Brojne kolege vole da rade sa vama upravo zbog talenta koji posedujete.

Dobiti jedrilicu na poklon
Ako sanjate da vam je neko poklonio jedrilicu moguće je da ćete svojom odlukom iznenaditi sve koji vas poznaju. Verovatno ćete odlučiti da se preselite u drugi grad ili državu. Prvo ćete otići na kraći period, a potom odlučiti da svoj život gradite tamo. Premda će mnogi smatrati da to nije idealna odluka, postoji velika šansa da se nikada zbog nje nećete pokajati.

Ukrasti jedrilicu
Kada sanjate da ste nekome ukrali jedrilicu to znači da vam je u stvarnom životu dosadno. Verovatno ste zapali u rutinu, te se vaša svakodnevnica svodi na posao i gledanje televizije. Ne dâ vam se da se družite sa prijateljima, a onda kukate kako nemate sa kime da izađete na piće, odete na izlet ili na putovanje. Ako biste poradili na svom društvenom životu sigurno bi se našao neko ko bi bio raspoložen da vas prati na nekoj avanturi. Sa druge strane, ako već nemate pratnju, to nije razlog da neke stvari ne možete sami da iskusite. Možda ćete upravo tako upoznati nove ljude koje imaju interesovanja slična vašima.

Sanjati da je vama neko ukrao jedrilicu označava dobitak. Možda ćete dobiti nasledstvo ili neki novčani iznos na igrama na sreću. To će vam pomoći da „zakrpite neke rupe“, ali i da sebi priuštite nešto o čemu dugo maštate.

Sanjati da se vozite jedrilicom koja tone
Ukoliko sanjate da plovite jedrilicom koja popušta vodu, to je upozorenje na neugodnosti. Verovatno ste pod velikim stresom, zbog čega je i vaše zdravlje biti ugroženo. Trenutno osećate kako pucate po šavovima i nemate snage da ispunjavate čak ni najbanalnije svakodnevne obaveze. Sasvim je izvesno da vam je potreban odmor, a dobro bi vam došla čak i kraća promena sredine.

Sanjati da su talasi prevrnuli vašu jedrilicu
San u kome vam talasi prevrnu jedrilicu i bace vas u vodu simbolizuje donošenje odluka na temelju emocija, a ne razuma. Moguće je da u poslednje vreme reagujete impulsivno na sve što vam se dešava, što za posledicu ima veoma lošu komunikaciju s okolinom.

Sanjati da skačete s jedrilice
Ako u snu skačete sa jedrilice to može ukazivati na vašu želju da se suočite sa svojim emocijama i da se nosite sa njima. Moguće je da ste nedavno preživeli emotivnu traumu zbog koje vam je bilo teško da nastavite normalno da živite, ali sada osećate da ste spremni da započnete novo poglavlje u svom životu.

Sanjati jedrilicu u luci (na pristaništu)
Ukoliko u snu vidite jedrilicu kako polako ulazi u luku to implicira da ćete konačno ući u mirnu fazu svog života. Iza vas je veoma turbulentan period, prepun briga i problema koji su vas iscrpljivali. Morali ste da se suočite sa brojnim izazovima i preprekama, ali je dobra vest što ste iz toga svega izašli kao pobednik. Pred vama je period tokom koga ćete moći da odahnete, da se opustite i uživate. Iskoristite ga na najbolji mogući način.

Sanjati jedrilicu na otvorenom moru
Na žalost, ovakav san ima negativno značenje. Ukazuje na okončanje odnosa sa nekim ko vam je u jednom trenutku u životu mnogo značio. Moguće je da je reč o partneru ili bliskom prijatelju. Verovatno ćete shvatiti da više nemate ništa zajedničko i da je vreme da svako krene svojim putem. Sa druge strane, možda će neko od vas odlučiti da svoj život nastavi u nekom drugom mestu, gradu ili čak državi.

Sanjati da se takmičite u jedrenju
Kada sanjate da se takmičite u jedrenju to je znak da ćete neke probleme morati sami da rešite. Nećete imati pomoć i podršku voljenih. Bićete prepušteni sami sebi i to će pokazati od čega ste zapravo satkani. Pokažite i sebi i drugima da ste sposobni da se izborite sa nedaćama.

Sanjati da pravite jedrilicu
Praviti jedrilicu u snu je znak da je vreme da krenete sa realizacijom ideje koja vam se duže vreme „vrzma“ po glavi. Sada je pravi trenutak da vaše želje postanu stvarnost. Ako budete strpljivi, vredni i uporni ostvarićete ono o čemu već nekoliko godina maštate.

Sanjati da drugi prave jedrilicu
Ako ste u snu videli kako neko pravi jedrilicu to implicira da će vas nečiji postupak iznenaditi. Moguće je da će vam član porodice ili neko od prijatelja saopštiti svoju odluku. Na početku ćete biti skeptični, ali kada prepoznate entuzijazam u njegovim tj. njenim očima, pružićete mu/joj bezrezervnu podršku da ostvari ono što je naumio/la.

Sanjati da popravljate jedrilicu
Popravljati jedrilicu u snu znači da ćete se na javi suočiti sa nekim preprekama i izazovima. Ranije biste lako odustali od svega da vam se tako nešto dogodilo, međutim, iskustvo vas je naučilo da treba da budete istrajni. Uspećete da savladate sve što život pred vas stavi i to uz pomoć i podršku ljudi koje volite.

Sanjati da drugi popravljaju jedrilicu
San u kome vidite kako neko popravlja jedrilicu ukazuje na to da će vas oduševiti nečija snaga. Moguće je da je neko od vaših prijatelja zapao u krizu i da ste zabrinuti za njega tj. nju. Ipak, pokazaće vam da nema razloga za to, zato što on tj. ona nema nameru da se predaje, nego da se bori za bolje sutra.

Sanjati da se sunčate na jedrilici
Kada sanjate da se sunčate na jedrilici to implicira da bi trebalo malo više da uživate u životu. Vi brinete sve brige ovoga sveta i to je prilično iscrpljujući „posao“. Morate da počnete da brinete samo o sebi i da radite ono što vas čini srećnim i zadovoljnim.

Sanjati da plešete na jedrilici
Plesati na jedrilici u snu ukazuje na to da ćete imati priliku da neko vreme provedete sa vrlo interesantnom osobom. Shvatićete da zaista uživate u njegovom tj. njenom društvu, pa ćete se truditi da se što češće viđate. Problem će biti u tome što on tj. ona već ima partnera tj. partnerku i što znate da od romanse neće biti ništa.

Sanjati da vodite ljubav na jedrilici
Ukoliko ste sanjali da vodite ljubav na jedrilici s osobom koju poznajete to je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju događaje koji će vam zauvek ostati u lepom sećanju. Ako ste, pak, na jedrilici vodili ljubav sa nekim koga ne poznajete moguće je da ste usamljeni. Za ljude koji su dugo bez partnera nije potrebno dodatno objašnjenje, međutim, ako ste u vezi ili braku morate da znate da takva osećanja nisu prirodna i da nešto nije u redu.

Sanjati da ste pali sa jedrilice
Ako ste sanjali da ste pali sa jedrilice to implicira da je vreme da se suočite sa svojim strahovima. Konstantno ste u grču i bojite se svega i svačega. Posebno vas zabrinjava i plaši budućnost. Morate da radite na tome, zato što ovo što vam se trenutno dešava nije život, nego preživljavanje.

Sanjati da je neko drugi pao sa jedrilice
Ovakav san ukazuje na to da morate da dozvolite dragim ljudima da uče na svojim greškama. Ne možete stalno da im „bdete nad glavom“. Pustite da neke lekcije sami savladaju.

Sanjati da švercujete drogu u jedrilici
Kada sanjate da švercujete drogu u jedrilici to implicira da biste se na javi mogli prihvatiti nekog rizičnog posla. Budite oprezni, zato što nemate baš ni malo iskustva u tome.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili vozili jedrilicu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija jedrilice

Jedrilica je manji brod koji se po vodi kreće uz pomoć jedara