Kajsija – šta znači sanjati kajsije?

Sanjati kajsije
Ako u snu vidite kajsije, to simbolizuje blagostanje. Iza vas je i veoma uspešan period tokom kojeg ste ostvarili mnoge neplanirane ciljeve. Dozvolili ste sebi da se opustite i da uživate u onome što radite pa ni rezultati nisu izostali. Na vama će se, i pre nego što progovorite, primetiti da ste dobro raspoloženi i zadovoljni svojim životom.

Jesti kajsije
Sanjati da jedete kajsije ukazuje da ste probirljivi. Smatrate da ste u najboljim godinama kada biste trebali pametno da odlučite sa kakvom osobom želite da započnete ozbiljnu vezu. Imate mnogo kriterijuma koje bi partner/ka morao da ispuni i ne planirate da od njih odustanete samo iz straha da ćete ostati sami.

Skupljati trule kajsije
Kada u snu skupljate trule kajsije, to implicira da vam se trud neće isplatiti. Moguće je da ćete pokrenuti posao koji vam je ranije bio samo hobi ili način da utrošite višak slobodnog vremena. Međutim, na tom putu imaćete mnogo više prepreka i problema nego lepih vesti, pa na profit, makar u skorije vreme, nećete moći da računate.

Kupovati kajsije
Ukoliko sanjate da kupujete kajsije to znači da pored sebe imate iskrene prijatelje koji oplemenjuju vaš život i čine vas boljom osobom. Uvek možete da se oslonite na njih, da sa njima podelite uspehe, radost i sreću, ali i one manje lepe osećaje, poput briga i strahova. Posebno vam je značila njihova podrška tokom proteklih nekoliko meseci kada su pokazali izuzetnu nesebičnost i volju da vam pomognu da izađete iz krize.

Prodavati kajsije
Ovakav san, na žalost, predviđa finansijsku krizu. Moguće je da će vaše radno mesto biti dovedeno u pitanje u trenutku kada vam novac bude bio najpotrebniji. Poslodavac će odlučiti da vas prebaci na drugu poziciju kako bi uštedeo na vašoj plati ili će vas poslati na duži godišnji odmor bez plaćenih troškova toplog obroka. Verovatno ćete morati mnogo da štedite ili čak da pronađete dodatni izvor zarade.

Poklanjati kajsije
San u kome nekome poklanjate kajsije ukazuje na to da ćete uskoro shvatiti da ste rođeni u sasvim pogrešno vreme i da vam trenutni sistem vrednosti nikako ne odgovara. Vaspitani ste tako da su poštenje, obrazovanje i dobrota, najvažnije osobine koje čovek mora da poseduje. Međutim, kako odrastate i starite, postajete sve svesniji da su mnogo uspešniji oni koji te vrednosti ne poseduju. Počinjete da sumnjate da će vam ono čemu su vas roditelji učili ičemu poslužiti u životu. Ipak, previše ste mladi da biste jednostavno digli ruke od svega. Vreme je da se „trgnete“ i potražite svoje mesto pod suncem!

Dobiti kajsije na poklon
Ako vam neko u snu pokloni kajsije to simboliše emotivne probleme. Verovatno ste tek nedavno shvatili da voljena osoba ne deli isti pogled na vašu zajedničku budućnost. Za razliku od vas koji pokušavate da planirate, radite na tome kako bi vam sutra oboma bilo bolje, vaš partner na stvari gleda kratkoročno.

Ponekad vam se čini da ni ne želi da razmišlja o vašoj budućnosti, te ste zbog toga vrlo nesrećni. Vreme je da sami shvatite šta želite od života i umesto da pokušavate da promenite njega/nju, naučite da ga/je volite. Ukoliko vam ljubav nije dovoljna, to znači da biste trebali da svoju sreću potražite pored nekog drugog.

Krasti kajsije
Kada u snu kradete kajsije to implicira da vam se na javi dopada neko ko vam iz mnogo razloga nije dostupan. Možda se radi o emotivno zauzetoj osobi ili pak nekome ko ni ne zna da vi postojite. Vi, sa druge strane, često maštate o tome kako bi vam bilo lepo kada biste bili zajedno. Verujete da imate mnogo sličnih osobina i da biste se sjajno slagali. Ova „zatreskanost“ u osobu koju idealizujete će proći kada upoznate nekog drugog ko će uspeti da vam potpuno okupira pažnju.

Ukoliko u snu vidite kako neko krade kajsije to znači da će vas prijatelj ili prijateljica zamoliti da ga/je upoznate sa nekim svojim poznanikom ili rođakom. Bićete posrednik na samom početku njihove romanse, ali budite oprezni, nemojte mnogo da se uplićete u to, jer ako veza ne uspe, mogli biste vi da „izvučete deblji kraj“.

Saditi drvo kajsije
Ako u snu sadite drvo kajsije to ukazuje na pozitivne promene u vašem životu. To može da se odnosi na posao ili mesto stanovanja. Odlučićete da „pustite korenje“ na nekom drugom mestu, za koje čvrsto verujete da će biti bolje za vas od prethodnog. S vremenom će se ispostaviti da ste bili potpuno u pravu.

Sanjati da neko drugi sadi drvo kajsije implicira da ćete se pridružiti humanitarnoj akciji kako biste pomogli nekom pojedincu, porodici ili ustanovi. Shvatićete da sami ne možete da uradite mnogo, ali da grupa ljudi može da napravi veliku promenu. Biće ovo tek početak vašeg humanitarnog rada.

Jesti nezrele (kisele) kajsije
Ovakav san ukazuje na to da neko ili nešto neće ispuniti vaša očekivanja. Verovatno ćete shvatiti da ste nekoga previše idealizovali ili da veza u kojoj se trenutno nalazite nije ono što vi želite. Razočarenje može da se odnosi i na posao, jer je moguće da ćete shvatiti da pozicija u firmi koju ste preuzeli zahteva mnogo više odricanja nego što ste i mogli da pretpostavite.

Jesti trule kajsije
Trule kajsije predviđaju pad samopouzdanja. Moguće je da će vam se dogoditi nešto zbog čega ćete posumnjati u svoje talente, veštine, znanje, ono u čemu ste verovali da ste najbolji. Ipak, ako malo bolje razmislite o tome kako je do toga došlo, shvatićete da ne smete da dozvolite da jedna situacija ili jedna osoba odlučuje o vašim planovima, odlukama i postupcima. Zaboravite na to i potrudite se da vratite motivaciju kako biste bili još bolji nego pre.

Jesti suve kajsije
Suve kajsije simbolišu lepe trenutke s onima koje najviše volite. Moguće je da ćete odlučiti da otputujete sa porodicom ili partnerom ili da organizujete druženje na kome ćete se svi konačno okupiti. Kontakt sa dragim ljudima će vam pomoći da prevaziđete stres koji trenutno osećate i da „napunite baterije“ za nove životne izazove.

Sanjati da pravite kompot od kajsije
Praviti kompot od kajsije u snu ukazuje na to da ste za voljene spremni da učinite baš sve. To se ne odnosi samo na članove porodice, nego i na bliske prijatelje. Rado ćete ostaviti sve svoje obaveze kako biste bili sa njima, te potrošiti zadnji dinar kako biste ih usrećili. Možete se samo nadati da bi i oni učinili isto za vas.

Sanjati da jedete kompot od kajsije
Jesti kompot od kajsije u snu znači da će vas neko ugodno iznenaditi. Moguće je da će vas član porodice obradovati poklonom ili da će vas partner tj. partnerka odvesti na romantičnu večeru. Nije isključeno niti da će poslodavac odlučiti da vas kratkoročnom stimulacijom nagradi za trud i rad koji ulažete u posao.

Sanjati da pijete rakiju od kajsije
Piti rakiju od kajsije u snu ukazuje na to da ste osoba koja zna šta želi i teško vas je ubediti u bilo šta sa čime se ne slažete. Niste podložni manipulaciji, a moglo bi se reći i da ste prilično skeptični i sarkastični. Ove osobine su vrlo dobre za profesionalni deo vašeg života, ali ne i za emocionalne i prijateljske odnose.

Sanjati da drugi piju rakiju od kajsije
Ako se sanjali da neko pije rakiju od kajsije to implicira da ćete imati posla sa vrlo komplikovanom osobom. Ma koliko se trudili da mu/joj ugodite, neće vam to polaziti za rukom. U nekom momentu ćete shvatiti da ste njegove tj. njene potrebe stavili ispred vlastitih i to vam se ni malo neće dopasti.

Sanjati da se penjete na drvo kajsije
Penjati se u snu na drvo kajsije ukazuje na to da ste skloni preterivanju u svemu. Često vam se dešava da preuveličavate svoje probleme ili previše brinete o drugima. Ne možete protiv svoje prirode, međutim, trebalo bi da se opustite kako biste sačuvali svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Sanjati da se drugi penju na drvo kajsije
San u kome vidite kako se neko penje na drvo kajsije znači da ste vrlo negativni. Vi svaku svoju ideju osudite na propast čak i pre nego što pokušate da je realizuje. Možda je problem u manjku samopouzdanja na kome treba da poradite kako bi vam život postao lepši, kvalitetniji i uzbudljiviji.

Sanjati da ste pali sa drveta kajsije
Ukoliko ste sanjali da ste pali sa drveta kajsije to implicira da ćete se razočarati u nešto ili nekoga. Verovatno ćete uložiti novac u nešto što svojom upotrebnom vrednošću neće opravdati cenu koju ste morali da platite. Druga mogućnost jeste da ćete potpuno izgubiti poverenje u osobu kojoj ste nekad bezrezervno verovali, koju ste poštovali i voleli.

Sanjati da je neko pao sa drveta kajsije
Kada u snu vidite kako je neko pao sa drveta kajsije to znači da ćete slušati kako se prijatelj tj. prijateljica žali na svoju sudbinu, a ne radi ništa kako bi se stvari promenile. Moguće je da će vam to jadikovanje dosaditi, pa ćete mu/joj otvoreno kazati šta mislite ili ćete se distancirati od njega tj. nje na neko vreme.

Sanjati da ste skočili sa drveta kajsije
Skočiti sa drveta kajsije u snu ukazuje na to da vašem životu nedostaje uzbuđenja. Verovatno se plašite izlaska iz vlastite zone komfora i zato vam je svaki dan isti. Ako biste barem na trenutak izašli iz začaranog kruga koji ste sami stvorili, videli biste kako život može da bude lep.

Sanjati da neko skače sa drveta kajsije
Ovakav san znači da ćete imati priliku da upoznate vrlo interesantnu osobu. Impresioniraće vas njegov tj. njen pogled na život. Za razliku od vas on tj. ona se ne plaši života, nego se trudi da ga živi punim plućima. Od njega tj. nje biste mogli mnogo toga da naučite.

Sanjati da ležite ispod drveta kajsije
Ležati ispod drveta kajsije u snu ukazuje na umor. Verovatno ste preživeli vrlo stresan period i sada bi trebalo da napravite pauzu kako biste „napunili baterije za izazove koji vam tek predstoje“.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, jeli ili brali kajsije, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kajsija

Kajsije su koštunjavo voće iz porodice Ruža i koriste se u ljudskoj ishrani.