Kancelarija – šta znači sanjati kancelariju (ured)?

Sanjati kancelariju
Ako u snu vidite kancelariju (ured), to ukazuje da ste preopterećeni poslom. Moguće je da ste sebi zacrtali ciljeve koji su preambiciozni i za koje će vam biti potrebno mnogo više vremena od onog koje ste odredili. Takođe, ukoliko imate problema kod kuće, verovatno u radu tražite utehu i beg iz situacije koju smatrate suviše komplikovanom.

Sanjati da nosite stvari iz kancelarije
Sanjati da nosite stvari iz kancelarije implicira da ćete dobiti unapređenje. Može se desiti da će naredni period biti idealan da dokažete da zaslužujete poziciju o kojoj ste oduvek sanjali. Od samog početka, vaša karijera je išla uzlaznom putanjom i niste imali nameru da usporite dok ne dođete do vrha.

Sanjati da dočekujete goste u kancelariji
Kada u snu dočekujete goste u kancelariji, to znači da ćete biti veoma zauzeti. Vi ste osoba sa kojom mnogi žele da pričaju jer poštuju vaše mišljenje i iskrenost. Nekada ste toliko umorni da ne stignete ni da se pozdravite sa članovima porodice. Iako volite svoj posao, ovaj tempo vam postaje previše naporan i shvatate da ćete morati malo više da mislite o sebi.

Sanjati da radite u kancelariji
Ukoliko sanjate da radite u kancelariji, a to na javi nije slučaj, to implicira da vam je potrebna promena. Verovatno ste se zasitili trenutnog posla i hteli biste da se okušate u nečem novom, ali vas „koči“ strah od promena. Sa druge strane, ovakav san za studente znači da se plaše da neće moći da se zaposle u struci kada završe fakultet.

Ako u snu vidite nekoga kako radi u kancelariji to znači da ćete imati mnogo poslovnih i privatnih obaveza. Nećete moći da se posvetite stvarima u kojima uživate, te ćete se osećati kao zarobljenik vlastitog posla ili porodice. To je jasan pokazatelj da biste što pre trebali da pronađete „izduvni ventil“ i malo vremena posvetite sebi i svojim potrebama, željama i hobijima.

Sanjati da ležite (spavate) u kancelariji
San u kome ležite tj. spavate ili odmarate u kancelariji obično ukazuje na grižu savesti zbog nedovršenog posla ili neispunjenog obećanja. Moguće da vam se u poslednje vreme ne radi, te se trudite da izbegnete neki veliki napor. Nije isključeno ni da ste nekome nešto obećali i zaboravili, te vas je stid da tu osobu pogledate u oči.

Sanjati nekoga da spava u kancelariji
Kada u snu vidite kako neko drugi spava u kancelariji to implicira da ćete ući u raspravu sa kolegom zbog toga što uporno izbegava da izvršava svoje obaveze i time direktno utiče i na vašu produktivnost. Sigurno je reč o nekome ko misli da bez mnogo napora može da postigne ono što želi i nije ga briga što za takvo ponašanje ispaštate vi.

Sanjati svoje ime na vratima kancelarije
Ukoliko sanjate da ste pročitali svoje ime na vratima kancelarije to znači da ste ambiciozna i vredna osoba. U stanju ste da radite dan i noć kako biste postigli ono što želite. Istina je da često mislite kako se vaš trud ne vrednuje onoliko koliko bi trebalo, ali ne dozvoljavate sebi da postanete ogorčeni i frustrirani. Vaša sposobnost da se sami motivišete sada posebno dolazi do izražaja. Verujte u sebe i sigurno ćete ostvariti svoje snove.

Sanjati da vam je neko oduzeo kancelariju
Ovakav san, na žalost, nema pozitivno značenje. Obično ukazuje na to da neko pokušava da vas sabotira. U svom okruženju imate osobu koja vam zavidi na uspehu i napretku, te ne može da se pomiri sa činjenicom da ste bolji od njega/nje. Već vam je postalo jasno da ne može da se raduje vašoj sreći i da samo traži razloge da vas iskritikuje. Ne obazirite se na kritike, nego gledajte kako da ga/je sprečite da svoj zli plan sprovede u delo.

Sanjati da čistite kancelariju
Čistiti kancelariju u snu simboliše nezadovoljstvo. Verovatno niste srećni na poslu koji trenutno radite ili odnos sa partnerom ili ukućanima nije dobar. Sve se to odražava na vaše mentalno zdravlje, što jasno pokazuje da je vreme za promene. Nemojte da se plašite eventualnih loših posledica, nego skupite hrabrost i uradite ono što smatrate da je neophodno kako bi se kvalitet vašeg života popravio.

Sanjati da drugi čiste kancelariju
Ako u snu vidite kako neko čisti kancelariju to implicira da će vas draga osoba zamoliti da mu/joj pomognete u vezi sa nekim poslom ili problemom. Lako ćete to rešiti ako se radi o nekoj opipljivoj stvari, ali ako vas bude upitao tj. upitala za savet u vezi sa nekom delikatnom temom, moraćete se mnogo potruditi da odlučite šta da mu/joj kažete. Pokušajte da zamislite sebe u tom položaju, pa će vam neke stvari biti mnogo jasnije.

Sanjati da rušite kancelariju
Kada u snu rušite kancelariju to simboliše sukob sa nadređenima ili nekom drugom osobom koja važi za autoritet. Možda vaš šef neće imati razumevanja za neke predloge koje mu iznesete ili član porodice neće podržati neku vašu odluku. Ako se ne budete znali iskontrolisati, moglo bi doći do ozbiljne svađe. Pokažite da imate stav, ali nemojte po svaku cenu da ga namećete drugima. Ako neka odluka zavisi isključivo od vas, onda vam ne treba ničije odobrenje ili potvrda da radite ispravnu stvar.

Sanjati da drugi ruše kancelariju
San u kome vidite kako neko ruši kancelariju znači da ćete se rešiti velikog tereta. Postoji nešto što vas muči duži vremenski period, a tek ćete kroz nekoliko dana uspeti da rešite taj problem. Shvatićete da ste previše dragocenog vremena potrošili na nešto što vam nije donelo mnogo toga dobrog. Iz ovog ćete naučiti vrlo važnu lekciju.

Sanjati da palite kancelariju
Paliti kancelariju u snu je posledica nekog negativnog osećaja na javi. Možda ste se nedavno posvađali sa nekim, te vam osećaji nisu dozvolili da pravilno iznesete svoje argumente. Umesto toga, delovali ste previše nesigurno i pustili ste da nervoza uzme maha. Sada kroz snove pokušavate da to ispravite umesto da iz toga naučite kako se ne trebate ponašati kada se sledeći put nađete u takvoj situaciji.

Sanjati da drugi pale kancelariju
Ukoliko u snu vidite kako neko pali kancelariju to implicira da ćete svedočiti velikoj nepravdi prema trećoj osobi, ali nećete moći učiniti ništa kako biste to sprečili.

Sanjati da vodite ljubav u kancelariji
Poslovni problemi zbog neke stvari koju ste zaboravili u prošlosti. Loše pamćenje ili lenjost će vam napraviti dodatni posao i brige.

Sanjati da tražite kancelariju
Ako ste sanjali da tražite kancelariju to implicira da se neke stvari u vašem životu ne odvijaju onako kako ste zamislili. Moguće je da vam se izjalovio plan i da ste zbog toga „ispali iz koloseka“. Potrebno je da pronađete motivaciju da nastavite tamo gde ste stali, bez da se osvrćete na neke neuspehe iz prošlosti.

Sanjati da ste zarobljeni u kancelariji
Kada sanjate da ste zarobljeni u kancelariji moguće je da ste nezadovoljni poslom, uslovima rada, atmosferom u kolektivu, platom i slično. Ukoliko mislite da se ta situacija neće promeniti ni u narednom periodu počnite da tražite drugi posao.

Sanjati da se krijete u kancelariji
Kriti se od nekoga ili nečega u kancelariji ukazuje na to da ste skloni da gurate probleme „pod tepih“. Odbijate da se suočite s istinom jer je ona bolna za vas, ali i za neke druge ljude. Krajnje je vreme da počnete da se ponašate kao odrasla, zrela i odgovorna osoba. Ne očekujete da će neko drugi da se pozabavi time što vas muči.

Sanjati veliku (prostranu) kancelariju
Velika i prostrana prostorija u snovima znači da ćete ponovo poverovati lažnim obećanjima. Neko će vam pričati „bajke“, a vi ćete i ovog puta ispasti naivni. Morate da počnete da učite na svojim greškama inače će vam se iste neugodne situacije ponavljati i dalje. Za eventualne neuspehe u budućnosti bićete odgovorni isključivo vi.

Sanjati malu kancelariju
Mala kancelarija u snovima ukazuje na to da ćete imati posla sa škrtom osobom. Verovatno ćete primetiti da niti jedno piće, kafu ili obrok nije on tj. ona platio/la, nego vi. Na početku ćete verovati da je to slučajnost, ali kako se takve situacije budu ponavljale sve češće, shvatićete o čemu se radi i distanciraćete se od njega tj. nje.

Sanjati svetlu (prozračnu) kancelariju
Svetla kancelarija u snovima znači da bi vaš trud i rad uskoro mogao da bude adekvatno nagrađen. Osoba se koja mnogo radi na sebi. Stekli ste zavidno znanje i iskustvo, međutim, verovatno niste zadovoljni svojom trenutnom pozicijom. U bliskoj budućnosti bi se to moglo promeniti, samo je važno da budete strpljivi i da naučite da se borite za sebe.

Sanjati mračnu kancelariju
Mračna kancelarija u snovima ukazuje na to da neka vaša ideja neće naići na pozitivne reakcije od strane poslodavca ili radnog kolektiva. Vaši argumenti će morati da budu mnogo ubedljiviji. Potrudite se da im predstavite suve činjenice, a ne samo vaše želje i projekcije. To je jedini način da se situacija promeni u vašu korist.

Sanjati memljivu kancelariju
Memljiva kancelarija u snovima je jasan znak da je vreme za promene. Zapali ste u kolotečinu, a niste srećni. Ne očekujte da se bilo šta promeni bez vašeg angažmana. Niko drugi ne može da prekine „začarani krug“ osim vas, zato prestanite da odlažete ono što se mora uraditi.

Sanjati požar u kancelariji
Ako ste sanjali da je izbio požar u kancelariji to implicira da vam neće poći za rukom da neku svoju obavezu prebacite na drugoga. Ponovo ćete morati sami da se time bavite.

Sanjati poplavu u kancelariji
Kada sanjate poplavu u kancelariji to znači da ne treba ni da pokušavate da preuzimate zasluge za posao koji niste sami uradili. Ispašćete ne samo bezobrazni, nego i neprofesionalni.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili u kancelariji, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kancelarije

Kancelarija je prostorija u kojoj radnici provode radno vreme.