Šta znači sanjati karavan?

Sanjati karavan
Ako u snu vidite karavan, to ukazuje da ćete uspešno savladati sve prepreke. Moguće je da će naredni period biti izuzetno težak za vas, ali tada će u potpunosti doći do izražaja ljubav i podrška koju vam pružaju drage osobe. Moći ćete na njih da se oslonite za sve što vam je potrebno, makar u pitanju bile i sitnice. Shvatićete da imate dovoljno razloga da, uprkos svemu, budete zadovoljni vašim životom i da negativnim razmišljanjem nećete ništa postići.

Sanjati da vozite karavan
Sanjati da vozite karavan implicira da vas ljudi koriste. Verovatno ste i sami počeli da sumnjate u emocije koje drugi gaje prema vama i da se pitate šta se iza njih krije. Novac ste oduvek posmatrali kao neophodnost koja će vam omogućiti da zadovoljite osnovne potrebe, a ne kao sredstvo kojim ćete sebi obezbediti prijateljstvo, ljubav i priznanje u društvu. Postaćete nepoverljivi i zatvoreni prema drugima jer nećete želeti da vam se približe iz pogrešnih razloga i da vas napuste kada vam postanu suviše važni.

Sanjati da vas neko vozi u karavanu
Kada sanjate da se vozite u karavanu to znači da vas očekuje uspeh na poslovnom planu. Moguće je da će se vaš trud i rad početi isplaćivati. Poslodavac će primetiti koliko mu značite, te će se potruditi da vas stimuliše da ostanete u njegovoj firmi. Premda i onako uživate u svom poslu, biće vam drago što neko primećuje vaše zalaganje.

Sanjati da kupujete karavan
Kupovati karavan u snu simbolizuje ostvarenje želja. Dolazi vreme kada ćete sebi moći priuštiti nešto što dugo želite. Velike su šanse da će vam u tome pomoći roditelji ili prijatelji, ali ćete svakako uraditi ono o čemu ste uvek maštali. Sve to će vam dati malo prostora da odahnete, jer vas je do sada stres i strah od neizvesnosti uništavao.

Sanjati da prodajete karavan
Prodavati karavan u snu, na žalost, ima veze sa vrlo nepovoljnom finansijskom situacijom. U narednom periodu ćete imati mnogo troškova zbog kojih ćete verovatno razmišljati o podizanju kredita. Međutim, budite mnogo oprezni i obavezno pročitajte pod kojim uslovima će vam banka odobriti isplatu novca. Previsoka kamata bi mogla dodatno da vas optereti, te ćete imati mnogo više štete nego koristi.

Sanjati da ste dobili karavan na poklon
San u kome vam neko pokloni karavan obično simboliše ljubomoru. Vi ste osoba kojoj je potrebno mnogo ljubavi i pažnje. Zato voljenim osobama često zamerate jer nisu tu uvek kada vam je potrebno. Zbog svoje preosetljivosti ni ne primetite da pokušavate da manipulišete onima koji vas vole. Naravno da vi to ne doživljavate na takav način, ali ljudima koji vaše ponašanje posmatraju sa strane je već odavno jasno o čemu se radi. Povedite računa o tome kako bi i vama i onima koji vas okružuju život bio jednostavniji i lakši.

Sanjati da poklanjate karavan
Ako sanjate da ste nekome poklonili karavan to znači da ste vrlo darežljiva osoba. Vi uživate u tome da ljudima koje volite poklanjate razne sitnice. Volite rođendane i slavlja jer onda imate povod za tako nešto. Uvek rađe dajete novac za druge, nego da sebi nešto kupite. Zato vam partner ili članovi porodice zameraju što se toliko trošite, a retko kad vam se uzvraća istom merom.

Sanjati da ste ukrali karavan
Ukoliko sanjate da ste ukrali karavan to ukazuje na lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Ne uspevate da pronađete zajednički jezik ma koliko se trudili. Čini vam se da jednostavno ne želite iste stvari, pa zato ne možete ni da planirate zajedničku budućnost. Osobe koje su dugo u vezi ili braku neretko pomišljaju kako svog partnera uopšte više ne poznaju. I jedno i drugo ste se promenili, a pitanje je da li možete da prihvatite jedno drugo ili je vreme da se raziđete.

Sanjati da vam je neko ukrao karavan
Ovakav san implicira gubitak drage osobe. Moguće je da će prijatelj ili prijateljica odlučiti da se preseli u neki drugi grad ili državu, što će značiti i smanjenje druženja i kontakata. Premda ćete biti srećni zbog njega tj. nje, svakako će vas mučiti to što je neminovno da ćete se udaljiti. Međutim, uzmite u obzir da će u vaš život da uđu neki drugi ljudi, koji bi mogli da popune tu prazninu.

Sanjati da neko drugi krade karavan
Kada u snu svedočite krađi karavana to znači da će vam se investicija isplatiti. Verovatno ste dosta vremena i truda uložili u nešto i često ste strahovali da li je to bila ispravna odluka. Ipak, verovatnije je da će vam se vratiti uloženo, te ćete biti ponosni zbog svog uspeha.

Sanjati havarisan karavan
Ako u snu vidite havarisan karavan to ukazuje na probleme sa novcem. Naći ćete se u situaciji kada ga neće biti dovoljno, te ćete morati da razmislite o dodatnom poslu. Razmišljaćete o tome kako biste mogli da od hobija kojim se trenutno bavite stvorite posao u kome ćete uživati, a pri tome i dobro zaraditi.

Sanjati da popravljate karavan
San u kome popravljate karavan simbolizuje vašu potrebu da slobodno vreme utrošite u nešto korisno. Potrebna vam je zanimacija kako biste skrenuli misli od nekih problema koji vas svakodnevno muče. Verovatno ćete uskoro doći na ideju čime bi mogli da se bavite i ona će oduševiti sve koji vas poznaju.

Tumačenje može da zavisi od boje karavana koji u snu vidite ili vozite. Ukoliko, na primer sanjate crni karavan to simboliše nesreću ili bolest. Beli karavan ukazuje na srećne trenutke – venčanje, krštenje ili dolazak prinove. Kada u snu vidite crveni karavan to implicira da žudite da budete primećeni. Vi jednostavno volite da budete u centru pažnje.

Sivi karavan simbolizuje potrebu za sigurnošću. Moguće je vam je potrebna snažna osoba koja će vam pomoći da konačno preuzmete uzde svog života. Ako u snu vidite plavi karavan to implicira da ćete čuti dobre vesti iz inostranstva. Ukoliko čekate vizu za odlazak u inostranstvo, uskoro ćete se obradovati.

Zeleni karavan se u snovima obično povezuje sa manjkom discipline ili radnih navika, dok žuti ukazuje na to da se najbolje osećate u društvu dece i da su vam odrasli postali previše dosadni.

Sanjati da ste se sudarili sa karavanom
Ukoliko ste sanjali da ste se sudarili sa karavanom to implicira da ne treba da ulazite u rasprave sa tvrdoglavim ljudima zato što ste i sami takvi, pa stvari mogu da odu u neželjenom smeru. Možete da procenite ko vam je sagovornik za koju temu, pa se i ponašajte u skladu sa time.

Sanjati da vas je karavan pregazio
Kada sanjate da vas je karavan pregazio to znači da ste umorni. Moguće je da ste u poslednje vreme mnogo radili i bili pod ogromnim stresom. Potrebno vam je vreme da se „resetujete“. Zato napravite pauzu. Neće ceo svet propasti ako vi par dana ne budete radili ništa.

Sanjati da ne možete da upalite karavan
Ako ste sanjali da ne možete da upalite karavan to implicira da bi vam se mogao izloviti neki plan. Verovatno dugo razmišljate o nekoj aktivnosti, putovanju, događaju i slično. Ipak, nepredviđene, ali važne okolnosti će vas sprečiti da to sprovedete u delo. Nemojte odmah da padate u očajanje, nego tražite novu priliku da ostvarite ono što želite.

Sanjati da gurate karavan
Gurati karavan u snu ukazuje na to da ćete se sa nekim problemom izboriti teže nego što ste mislili. Možda ste potcenili obim posla, a kad krenete da se hvatate u koštac sa time, videćete da ste bili u krivu. Druga mogućnost jeste da će vam biti teško da osvojite osobu koja vam se duže vreme dopada.

Sanjati da drugi guraju karavan
Ukoliko ste sanjali da neko gura karavan to implicira da ćete uzalud upozoravati prijatelja tj. prijateljicu ili kolegu tj. koleginicu na moguće štetne posledice odluka koje donosi ili poteza koje vuče. Shvatili ste da pravi grešku, ali to ne možete njemu da dokažete. Ovog puta će morati da nauči na vlastitoj grešci.

Sanjati da ne možete da uđete u karavan
Kada sanjate da ne možete da uđete u karavan to znači da se ponekad ponašate arogantno kako biste sakrili vlastite nesigurnosti. Imate komplekse sa kojima se dugo borite, ali ste naučili i kako da ih prikrijete. Ipak, mnogima se ne dopada vaš stav zato što delujete bahato i nadmeno. To vam neće pomoći da osvojite osobu koja vam se sviđa.

Sanjati da ne možete da izađete iz karavana
Ako ste sanjali da ne možete da izađete iz karavana to implicira da ste skloni da sami sebe sabotirate. Mnoge svoje ideje ste osudili na propast, čak i pre nego što ste pokušali da ih realizujete. Zato vam se čini da vam ništa ne polazi za rukom. Promenite pristup životu, pa će i druge stvari da počnu da se menjaju na bolje.

Sanjati da ležite u karavanu
Ležati u karavanu u snu ukazuje na to da možda nećete ostvariti neke svoje ciljeve i želje, ali da ćete ipak biti ponosni na ono što ste u životu postigli. Kada se osvrnete iza sebe videćete uspehe i iskustva, a nikako neuspehe.

Sanjati da neko leži u karavanu
Ukoliko ste u snu videli kako neko leži u karavanu to implicira da će vas neko okriviti za vlastite neuspehe. S obzirom na to da ga/je dobro poznajete, nećete ulaziti u raspravu. Svesni ste da će s vremenom shvatiti da je pogrešio/la.

Sanjati da vodite ljubav u karavanu
Kada sanjate da vodite ljubav u karavanu sa voljenom osobom to znači da ste zapali u kolotečinu i da zbog toga vaša veza nije onakva kakva je bila. Ako ste sanjali da vodite ljubav u karavanu s osobom koju ne poznajete moguće je da će vaša naredna veza biti zasnovana samo na fizičkoj privlačnosti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili vozili karavan, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija karavana

Karavan je veliki auto koji je izveden iz limuzine. Drugo značenje je veći broj trgovaca koji su se udruživali radi robne razmene.