Kasarna – šta znači sanjati kasarnu?

Sanjati da vidite kasarnu
Ako u snu vidite kasarnu, to ukazuje da će vam dugotrajno strpljenje doneti uspeh na javi. Moguće je da ni sami nećete biti sigurni gde će vas vaši planovi odvesti, ali u svakom slučaju, odustajanje nije opcija koju sebi možete da priuštite. Ovu priliku smatraćete zadnjim vozom da se uključite u aktuelna dešavanja i da sebi obezbedite dobru poslovnu reputaciju.

Sanjati da ste u kasarni
Sanjati da ste u kasarni implicira da niste oduševljeni nekom obavezom. Verovatno imate osećaj kao da ste u zatvoru i samo čekate da vam prođe vreme kako biste otišli kući. Niste umeli da se izborite za ono što želite, već ste popustili pred pritiscima članova porodice koji su bili uvereni da vam čine uslugu jer ćete, sa tim znanjem, lako naći posao.

Sanjati da bežite iz kasarne
Kada u snu bežite iz kasarne, to znači da nećete imati hrabrosti da nekome pomognete. Može se desiti da ćete dragu osobu ostaviti na cedilu što vam on/a nikada neće oprostiti. Iako to niste uradili iz loše namere, jasno ćete mu/joj dati do znanja da na vas ne može da se osloni, jer, u principu, gledate samo sebe.

Sanjati da drugi beže iz kasarne
Ukoliko u snu vidite kako neko beži iz kasarne to implicira da ćete doći u sukob sa voljenom osobom zbog manjka odgovornosti. Moguće je da partner tj. partnerka ili neko od članova porodice zbog loših radnih navika neće ispuniti obećanje koje vam je dao/dala, što će vas mnogo povrediti. Računali ste na njegovu/njenu pomoć, a dočekalo vas je neugodno iznenađenje i dodatne obaveze. Nakon ovoga ćete se i zvanično uveriti da se u njega/nju ne možete pouzdati.

Sanjati da gradite kasarnu
San u kome gradite kasarnu obično znači da ćete promeniti životne navike. Shvatićete da previše vremena provodite ne radeći ništa konstruktivno, te ćete se potruditi da se to promeni. Uvešćete više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevnicu i mnogo više vremena posvetiti hobiju od koga biste u budućnosti mogli imati mnogo koristi. Biće ovo jedna od najboljih odluka koju ste u životu doneli.

Sanjati da drugi grade kasarnu
Ovakav san simboliše manjak discipline. Vi ste klasični „kampanjac“ i sve svoje obaveze ostavljate za poslednji trenutak. U stanju ste da ispoštujete zadate rokove, ali to podrazumeva onu devizu „ma imam ja mnogo vremena za to“. Međutim, kada dođe „pet do dvanaest“, morate da uložite dosta napora kako biste sve završili na vreme. Počnite da racionalnije raspolažete vremenom koje imate, život će vam biti mnogo lakši i jednostavniji.

Sanjati da čistite kasarnu
Čistiti kasarnu znači da ćete morati da uložite mnogo truda i vremena u neki posao. Kada ste tek krenuli verovali ste da će stvari ići „glatko“, ali ste vrlo brzo shvatili da ste u krivu. Ipak, ako budete istrajni i dovoljno motivisani, uspeh će sigurno doći. Nemojte olako da dižete ruke od svojih ideja.

Sanjati da drugi čiste kasarnu
Ako u snu vidite kako neko čisti kasarnu to implicira da ćete dobiti zadatak koji vam se uopšte ne dopada. Odmah ćete osetiti odbojnost prema tome, pa se nećete mnogo truditi da ga uradite kako treba. Ovakav pristup je sasvim pogrešan, jer tako sebi ne dajete šansu da se uverite da vi to možete dobro da uradite. Možda na tom putu otkrijete neki talenat koji vam može biti koristan u budućnosti.

Sanjati da spavate u kasarni
Kada sanjate da ležite, odmarate ili spavate u kasarni to znači da ste umorni. Iscrpele su vas svakodnevne obaveze na poslu i kod kuće, a najgore od svega je što ste i psihički u vrlo lošem stanju. Često ste nervozni i depresivni, a sve to biste mogli „izlečiti“ ako sebi date malo vremena da „napunite baterije“. Uzmite nekoliko slobodnih dana koje ćete provesti radeći ono u čemu uživate, ili otiđite na kraći odmor ili izlet sa voljenim osobama.

Sanjati druge kako spavaju u kasarni
San u kome vidite kako neko spava u kasarni znači da vam je potreban mir. U poslednje vreme se suočavate sa velikom količinom stresa, što može negativno da se odrazi i na vaše zdravlje. Međutim, ukućani, kolege i rodbina vam ne dozvoljavaju da malo ostanete sami kako biste „sabrali misli“. Teško funkcionišete pod takvim uslovima, zato morate što pre da se izolujete kako biste se vratili u kolosek.

Sanjati da rušite kasarnu
Rušiti kasarnu u snu znači da ćete „otkazati poslušnost“ nekome ko važi za veliki autoritet u vašem okruženju. Možda ćete šefu kazati da ne želite da radite posao koji vas ne obavezuje ugovorom koji ste potpisali ili ćete se suprotstaviti starijem članu porodice koji je navikao da ga svi slušaju. U svakom slučaju, momentalno ćete osetiti neko olakšanje, jer vam je loših saveta, kritika i iskorištavanja već „preko glave“.

Sanjati da drugi ruše kasarnu
Ukoliko u snu vidite kako neko ruši kasarnu to implicira da ćete se razočarati u neku instituciju ili predstavnike vlasti. Verovatno će napraviti neke poteze koji ne idu u prilog „običnom čoveku“, pa vam revolucionarni duh neće dati da se sa time tek tako pomirite. Jedini način da nešto promenite jeste da se aktivno uključite u politički i društveni život svoje zajednice. Ako budete „urlali“ na društvenim mrežama i žalili se u krugu porodice i prijatelja, nećete postići apsolutno ništa.

Sanjati da palite kasarnu
Paliti kasarnu ukazuje na to da ćete vrlo brzo shvatiti da ste lestvicu vlastitih očekivanja postavili previsoko i da mnogo toga što ste sebi zacrtali ne možete da ostvarite. Po prirodi ste perfekcionista, te često sami sebi najveći kritičar. Čak i onda kada vas neko pohvali, vi sumnjate da ste dali sve od sebe i da to nije najbolje što vi umete. Vreme je da „spustite loptu“, jer to što vi sami od sebe tražite niko ne može da ispuni.

Sanjati da drugi pale kasarnu
Ako u snu vidite kako neko pali kasarnu to implicira da ne biste trebali da ulazite u rasprave sa ljudima koji imaju mnogo jače argumente od vas. Ponekad je bolje ćutati nego dozvoliti da vam se neko smeje zato što ne znate šta pričate.

Sanjati da se krijete u kasarni
Kriti se u kasarni od nekoga ili nečega ukazuje na to da bi trebalo dobro da razmislite o problemu koji vas muči. Verovatno ga niste sagledali iz svakog ugla i zbog toga ne možete da dođete do adekvatnog rešenja. Ne libite se da se o tome posavetujete s osobom kojoj verujete. Svež pogled na situaciju bi mogao da iznedri neku prihvatljivu soluciju.

Sanjati da se drugi kriju u kasarni
Ukoliko ste sanjali da se neko krije u kasarni to je znak da ne treba da se mešate drugima u život, čak ni ako se radi o osobama koje su vam vrlo bliske. Pustite da svako sam donosi odluke koje smatra ispravnima, a savete delite samo onda kada ih ta osoba od vas traži. Na kraju krajeva, ne volite ni vi kada vam neko nameće svoje odluke.

Sanjati da pljačkate kasarnu
Pljačkati kasarnu u snu ukazuje na to da gubite vreme baveći se marginalnim stvarima. Fokusirani ste na probleme koje vi ne možete da rešite umesto da se trudite da rešite ono što je u vašem dometu. Prestanite da kukate nad svojom sudbinom i pokušajte nešto da promenite.

Sanjati da drugi pljačkaju kasarnu
San u kome vidite kako neko pljačka kasarnu znači da ćete uzalud upozoravati prijatelja tj. prijateljicu ili kolegu tj. koleginicu na moguće štetne posledice nekih njegovih tj. njenih odluka. Neće imati nameru da vas posluša. Ako se ispostavi da ste bili u pravu, pomozite mu/joj da ispravi stvar, nemojte da mu/joj govorite „rekao/la sam ti“, jer od toga neće imati nikakvu korist.

Sanjati da pijete u kasarni
Ako ste sanjali da pijete u kasarni to implicira da ćete pogaziti obećanje koje ste sami sebi dali. Možda ste se u besu nešto zarekli, međutim, doći ćete u situaciju da to i poreknete. Zato je važno da zapamtite koliko je istine u uzrečici „nikad ne reci nikad“.

Sanjati da drugi piju u kasarni
Kada u snu vidite kako neko pije u kasarni to znači da bi trebalo da odustanete od ideje da cinkate kolegu tj. koleginicu kako biste napredovali. To nije pravi način da ostvarite ono što želite. Možda će vam poći za rukom da se okoristite, međutim, kolektiv vas više neće gledati istim očima.

Sanjati da plešete u kasarni
Plesati u kasarni u snu ukazuje na to da će vas neko ismevati jer ste romantični. Vi ste osoba satkana od emocija. Kada nekog volite u stanju ste da učinite sve za njega tj. nju. Ponekad vaši postupci izgledaju detinjasto, ali vam to ne smeta sve dok uspevate da zasmejete voljenu osobu.

Sanjati da drugi plešu u kasarni
Ukoliko ste sanjali da neko pleše u kasarni to implicira će vas na javi neko ili nešto obradovati. Možda ćete čuti dobre vesti od rodbine ili prijatelja iz inostranstva. Druga mogućnost jeste da će vam član porodice ili partner tj. partnerka prirediti zanimljivo iznenađenje.

Sanjati da ste se potukli u kasarni
Potući se u kasarni sa nekim ukazuje na to da bi trebalo da pronađete način da kanališete negativnu energiju koju osećate. Možete da je usmerite na nešto konstruktivno umesto što se „otresate“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili.

Sanjati da se drugi tuku u kasarni
Ako ste sanjali da se neko tuče u kasarni to implicira da će vas bliska osoba osramotiti. Možda će neku vašu ludost iz prošlosti pričati pred ljudima čije vam je mišljenje izuzetno važno. Uzalud ćete mu/joj suptilno davati znakove da prestane.

Sanjati da vodite ljubav u kasarni
Kada sanjate da vodite ljubav u kasarni sa voljenom osobom moguće je da je vaša veza tj. brak u krizi. Ukoliko ste sanjali da u kasarni vodite ljubav sa poznanikom tj. poznanicom to znači da ste usamljeni. Ako ste, pak, sanjali da vodite ljubav u kasarni sa nepoznatom osobom to implicira da vašem životu nedostaje uzbuđenja.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili u kasarni, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kasarne

Kasarna je mala soba sa dva kreveta u kojoj su smešteni vojnici nekog garnizona.