Klanica – šta znači sanjati klaonicu?

Sanjati klanicu ili klaonicu
Ako u snu vidite klanicu (klaonicu), to ukazuje da ćete napredovati u službi. Moguće je da ćete vaše lično mišljenje i stavove ostaviti po strani i da ćete se zalagati za vrednosti koje propagira firma u kojoj ste zaposleni. One vam neće baš uvek delovati ispravno, ali moraćete da ubedite sebe da u njih poverujete i da ih prihvatite. Novi način razmišljanja će vam obezbediti bolje radno mesto i finansijsku nadoknadu zbog koje nećete postavljati suvišna pitanja tešeći se da je to samo posao i upoređujući se sa drugima koji rade i gore stvari.

Sanjati da izlazite iz klanice
Sanjati da napuštate klanicu implicira da ćete se osamostaliti. Verovatno imate negativan stav prema vašoj porodici ili kolegama pa boravak u istoj prostoriji sa njima doživljavate kao pravo mučenje. Imate osećaj da vas sputavaju u svemu što radite i da crpe vašu energiju. Iz tih razloga potražićete stan ili drugi posao koji će za vas predstavljati početak novog života udaljenog od loših uspomena. Konačno ćete osetiti slobodu i potrebu da nadoknadite sve ono što ste zbog drugih propustili.

Sanjati da gradite klanicu
Ukoliko u snu gradite klanicu to znači da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj talenat ne koristite u dovoljnoj meri. Verovatno se bavite poslom koji od vas ne zahteva maštovitost i improvizaciju. Zato ne bi bilo loše kada biste se posvetili nekom kreativnom hobiju. Možda će to s vremenom postati dobar izvor zarade.

Sanjati da drugi grade klanicu
Kada u snu gledate kako neko gradi klanicu to implicira da ćete svedočiti nepravdi prema nekom pojedincu ili grupi ljudi. Zajedno sa drugima ćete odlučivati o nečijoj sudbini. Većinom glasova će biti donesena rigorozna odluka, a vi nećete moći ništa da uradite kako biste to sprečili. Uzalud će vas gristi savest jer ćete s vremenom shvatiti da su vam ruke bile vezane.

Sanjati da radite u klanici
Raditi u klanici u snovima znači da ćete zbog nepažnje doneti neke loše odluke. Na početku će vam se činiti da ste ipak uradili dobru stvar, ali nakon nekog vremena ćete shvatiti da ste napravili veliku grešku. Posledice bi mogli da osete mnogi ljudi oko vas. Zato je važno da što pre krenete u sanaciju štete koju ste sami napravili.

Sanjati da rušite klanicu
Rušiti klanicu u snu ukazuje na to da ćete stati u nečiju zaštitu. Moguće je da će vam poslodavac reći da želi da otpusti nekog kolegu za koga vi smatrate da je odličan radnik. Potrudićete se da njegove kvalitete vide i nadređeni i velike su šanse da ćete sprečiti da dobije otkaz. Biće vam zbog toga zahvalan do kraja života.

Sanjati da drugi ruše klanicu
Ako u snu vidite kako neko ruši klanicu to je znak da biste se trebali čuvati sujete i ljubomore. U bliskom okruženju imate nekoga ko vam zavidi na uspesima koje postižete ili odnosu kakav imate sa ljudima. Moguće je da je reč o kolegi sa fakulteta ili posla koji neće moći da podnese da ste u nečemu bolji od njega. Zato će koristiti svaku priliku da vas prikaže u što gorem svetlu. Nemojte da se obazirete na njegove intrige i bavite se sobom i sopstevnim životom. Samo tako ćete mu/joj se „osvetiti“ za štetu koju želi da vam načini.

Sanjati da palite klanicu
Paliti klanicu u snu znači da ćete se priključiti nekoj humanitarnoj akciji. Preko medija ćete saznati da se prikuplja pomoć za neku bolesnu ili siromašnu osobu, te ćete se potruditi svim silama da date svoj doprinos. Verovatno ćete nakon ovoga mnogo češće da sudelujete u takvim projektima.  Kada shvatite koliko vaša mala pomoć drugima mnogo znači, nećete propuštati prilike da svojim gestom nekoga usrećite.

Sanjati da drugi pale klanicu
Ukoliko u snu vidite kako neko pali klanicu to implicira da ćete se morati pomiriti sa „višom silom“. Vaši pokušaji da promenite nešto neće uroditi plodom. Niste osoba koja tek tako odustaje od nečega, ali ovog puta ćete morati da to učinite.

Sanjati da živite u klanici
Ako sanjate da živite u klanici to znači da ne možete da podnesete pritisak koji vam stvaraju ukućani ili partner. Verovatno od vas nešto očekuju, a pri tome nemaju razumevanja za vaše potrebe. Voleli biste kada bi oni bili manje sebični i kada bi konačno počeli da cene vaš trud. Jedino što možete da uradite po tom pitanju jeste da im pokušate ukazati na greške koje čine.

Sanjati da se krijete u klanici
Kriti se u klanici ukazuje na to da imate moralnu dilemu. Moguće je da ćete biti prisiljeni da uradite nešto što se kosi sa vašim moralnim načelima. Na to će vas naterati posao ili nešto od čega zavisi vaša i egzistencija vaše porodice. Kada na vagu stavite njihovu dobrobit i vlastita uverenja, verovatno ćete ipak pogaziti svoju reč i uraditi ono čega ste se gnušali.

Sanjati da se drugi kriju u klanici
San u kome vidite kako se neko krije u klanici znači da ćete nehotice otkriti nečiju tajnu. Verovatno ćete se naći u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Ipak, ako informacija koju ste dobili ne može nikako da utiče na vaš život, verovatno biste je trebali zadržati za sebe. I sami znate koliko tračevi mogu štete da naprave. Zato bi bilo bolje da nikome ne pričate o tome što ste saznali.

Sanjati da ste zarobljeni u klanici
Biti zarobljen u klanici ukazuje na to da se bojite samoće. Vi ste osoba koja voli društvo i ima veliki krug prijatelja. Smrtna kazna bi vam bila kada ne biste imali sa kime da sednete, popričate i popijete kafu.

Sanjati da ste kupili klanicu
Ukoliko sanjate da ste kupili klanicu moguće je da razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa. Sigurno vam je dosadilo to što vaš trud, rad i znanje donosi veći profit drugima nego vama. Zato ćete početi da smišljate čime biste mogli da se bavite. Potrudite se da napravite dobar plan i da ga se strikno držite. Uspeh neće izostati.

Sanjati da prodajete klanicu
Ako ste sanjali da prodajete klanicu to implicira da ćete odustati od nečega. Verovatno ste u neki posao ili ideju uložili mnogo truda i vremena, međutim, rezultati nisu onakvi kakve ste očekivali. Zato ćete dići ruke od toga kako biste mogli da se posvetite konstruktivnijim stvarima u životu.

Sanjati da ste nasledili klanicu
Kada sanjate da ste nasledili klanicu to znači da vam je dosadilo da vam neko nameće svoje mišljenje i odluke. Moguće je da ste tek nedavno shvatili da ste pod snažnim uticajem druge osobe i da vam to nikako ne odgovara. Ukoliko se smatrate dovoljno odraslom i samostalnom osobom, počnite tako i da se ponašate.

Sanjati da tražite klanicu
Ukoliko ste sanjali da tražite klanicu to implicira da će vam neki posao oduzeti mnogo više energije i vremena nego što ste mislili. Možda ste potcenili obim ili kompleksnost zadatka koji vam je poveren. Uskoro ćete se uveriti da ste pogrešili i moraćete da tražite pomoć da biste na vreme to završili.

Sanjati da ne možete da pronađete izlaz iz klanice
Ovakav san ukazuje na to da će vas bliska osoba dovesti u nezgodnu situaciju. Verovatno će vas zamoliti za uslugu, ali ćete se zbog toga morati suočiti sa bolnom prošlošću. Moguće je da ćete biti prisiljeni da komunicirate sa nekim ko vas je uvredio, povredio ili vam naneo štetu i biće vam teško zbog toga.

Sanjati da pljačkate klanicu
Pljačkati klanicu u snu ukazuje na to da bi vas pogrešna procena mogla dovesti u ozbiljnu opasnost. Pre nego što preduzmete neki rizičan potez, potrudite se da razmotrite sve moguće posledice. Sigurno ne želite da se sutra kajete zbog ishitrenih odluka ili koraka.

Sanjati da čistite klanicu
Čistiti klanicu u snu znači da ste vrlo vredna osoba, posedujete zavidno znanje i veštine, ali do sada niste imali priliku da to i pokažete. Ne bi trebalo da čekate da vam neko pruži šansu, nego da je sami tražite. Možda bi najbolje bilo da pokrenete privatni posao i da u to uložite sve svoje kapacitete da biste ostvarili uspeh o kome maštate.

Sanjati da drugi čiste klanicu
Ako ste u snu videli kako neko čisti klanicu to implicira da ne treba da sažaljevate druge ljude nego da im pomognete da reše svoje probleme. Niko nema ništa od toga što ćete kukati nad njegovom tj. njenom sudbinom. Učinite nešto konkretno ukoliko možete, ako ne možete, nemojte ni da pričate o tome.

Sanjati da reka krvi teče kroz klanicu
Ukoliko ste u snu videli kako krv teče kroz klanicu to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi ukazuju na to da prečesto sami sebe sabotirate. Vi svaku svoju ideju osudite na propast čak i pre nego što pokušate da je realizujete. Prestanite sa tom ružnom navikom kako biste izašli iz „začaranog kruga“ koji ste sami stvorili.

Sanjati klanicu punu životinjskih leševa
San u kome vidite klanicu punu delova životinja, tj. životinjskih leševa može da ima više značenja. Za osobe koje ne jedu meso ovakav san ukazuje na to da će se suočiti sa većim problemom na javi. Ukoliko niste vegetarijanac, klanica puna životinjskih leševa je upozorenje da povedete više računa o svom zdravlju.

Sanjati klanicu punu ljudskih leševa
Ako ste u snu videli klanicu sa ljudskim delovima tela i leševima to implicira da maštate o osveti. Neko vas je povredio ili vam naneo štetu i nećete se smiriti dok mu/joj „ne vratite milo za drago“. Imajte u vidu da vam osveta neće doneti zadovoljstvo i mir koji su vam preko potrebni.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili u klanici, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija klanice (klaonice)

Klanica je fabrika u kojoj se životinje ubijaju, a zatim prerađuju u mesne proizvode koji se koriste u ljudskoj ishrani.