Šta znači sanjati klavir?

Sanjati klavir
Ako u snu vidite klavir, to simbolizuje radost. U vašem domu se uvek čuje smeh i graja, a ko god da svrati, odmah biva zaražen pozitivnom energijom. Shvatili ste da od jadikovanja nemate nikakve koristi pa se trudite da uživate u sitnicama koje vaš život čine lepim. Najviše volite da vreme provodite sa članovima porodice slušajući anegdote koje su vezane za vaše detinjstvo.

Sanjati da svirate klavir
Kada sanjate da svirate klavir, to implicira da ćete čuti neprijatne vesti. Moguće je da su vezane za posao kojim se bavite ili koji ste nameravali da započnete. Imali ste velike planove i proračune koji su vam za kratak vremenski period predviđali veliku dobit, ali stvarnost će biti drugačija i vaše maštanje će zameniti ne tako ohrabrujućim činjenicama.

Sanjati da slušate klavir
Sanjati da slušate klavir ukazuje da ćete se vratiti staroj ljubavi. Verovatno ste dali sve od sebe da ga/je zaboravite i da pružite šansu drugima, ali jedino što ćete uspeti je da se uverite u besmislenost tih pokušaja. Vremenom ćete imati još jaču želju da ga/je vidite zbog čega ćete ignorisati loše stvari iz prošlosti i nastavićete vašu vezu tamo gde ste stali.

Tumačenje može da zavisi od zvuka koji čujete iz klavira. Ako neko svira lepu i skladnu melodiju to simboliše uspeh i dobro zdravlje. Ukoliko je zvuk klavira loš i neugodan, to implicira da ćete dobiti težak zadatak.

Sanjati da učite da svirate klavir
Ukoliko ste sanjali da učite da svirate klavir to implicira da vam je za savladavanje nekih problema potrebno mnogo truda. Moraćete se fokusirati na svoj um kako biste postigli harmoniju prvo sami sa sobom, a potom i sa drugima. Kada naučite kako da se nosite sa ličnim problemima, lakše ćete rešavati i one koji uključuju druge ljude.

Ako u snu nekoga učite da svira klavir to znači da ćete se radovati tuđem uspehu. Neko od vaših najbližih će vam se pohvaliti nekim dostignućem i bićete zaista srećni zbog njega tj. nje. Nije isključeno da ćete prirediti zabavu u njegovu/njenu čast.

Sanjati da pevate uz klavir
San u kome pevate uz klavir ukazuje na to da su pred vama veoma važni događaji. Desiće vam se neke velike promene u životu, ali ćete uspeti vrlo brzo i lako da se naviknete na njih. Na sreću, odluke koje ste nedavno doneli će imati pozitivan ishod, tako da je i to jedan od razloga da budete zadovoljni.

Kada sanjate kako neko peva uz klavir to implicira da ćete doživeti veoma romantične trenutke. Možda će vas partner tj. partnerka iznenaditi večerom uz sveće ili nekim lepim putovanjem ili ćete romansu doživeti s osobom koju do sada niste gledali na takav način. Moguće je da ćete flertovati sa nekim ko vas do sada nije privlačio i vaši osećaji prema njemu/njoj će se nakon toga potpuno promeniti.

Sanjati da recitujete uz zvuk klavira
Ukoliko u snu recitujete uz klavirsku pratnju to znači da ćete morati prevladati strah od javnog nastupa. Vi ste osoba koja može da odradi bilo kakav zadatak, samo ako ne mora da ga predstavlja pred većim brojem ljudi. To je za vas previše stresno i zato ste to do sada uspevali da izbegnete. Međutim, naći ćete se u situaciji koja baš od vas zahteva da svoj projekat predstavite drugima, te ćete morati da pronađete način da savladate tremu.

Ako u snu slušate kako neko recituje pesmu uz klavirsku pratnju to implicira da ćete biti ponosni na nekog od članova porodice. Moguće je da će vas dete obradovati lepom vešću ili će partner tj. partnerka ili neko od ukućana dobiti unapređenje na poslu.

Kupovati klavir
Kada u snu kupujete klavir to implicira da ćete morati da uložite mnogo vremena, truda ili novca u posao ili fakultet. Verovatno ni sami niste bili svesni da će se to dogoditi, ali ste u fazi u kojoj nema povratka, pa ćete ići na sve ili ništa. Verujte u svoj uspeh i sigurno ćete ga i postići.

Prodavati klavir
San u kome prodajete klavir je znak da ćete se odreći porodičnog nasleđa. Moguće je da ćete sve prepustiti bližim srodnicima jer vam, na sreću, ne treba ni novac niti imovina, za razliku od njih. Ako to ne finalizujete na sudu, kasnije bi vas mogle dočekati komplikacije. Ukoliko ste čvrsto odlučili da to uradite, napravite neki zvaničan dokument koji se poslužiti kao dokaz da ste se odrekli svega u korist nekog drugog.

Dobiti klavir na poklon
Ako vam neko u snu pokloni klavir to implicira da vam neko poklanja više pažnje nego što smatrate neophodnim. Vi ste osoba koja ne voli mnogo da priča o svojim osećajima i koja se uvek trudi da svoje probleme rešava sama. Zato vam smeta kada vas neko sažaljeva i trudi se da je konstantno uz vas. Ne znate kako da mu/joj saopštite da biste želeli da budete sami jer smatrate da bi ga/je to uvredilo.

Pokloniti klavir
Ukoliko nekome u snu poklonite klavir to znači da smatrate da se partner ili neko od prijatelja nedovoljno trudi da održi vaš odnos kvalitetnim. Mislite da uvek više dajete nego što primate, te vas to često frustrira. Ako se malo „prištedite“ i druge osobe će shvatiti da moraju više da se trude.

Pronaći klavir
Kada sanjate da ste pronašli klavir to simboliše lepe vesti. Uskoro bi vas neko mogao obradovati povoljnom informacijom. Ako čekate vizu ili radnu dozvolu za boravak u inostranstvu, možete već sada početi pakovati kofere.

Baciti klavir
Sanjati da ste bacili klavir ukazuje na to da se plašite neuspeha i da zato propuštate dobre poslovne prilike. Neki projekat ili ideju osudite na propast čak i pre nego što počnete da je realizujete. Potrebno vam je samo malo više samopouzdanja kako biste bili mnogo uspešniji.

Pokvaren klavir
Ovakav san znači da u odnosu sa partnerom nešto „ne štima“. To može biti loša komunikacija, manjak razumevanja i pažnje ili različiti planovi, želje i potrebe. Ako zaista volite tu osobu moraćete se oboje mnogo potruditi da ostanete zajedno.

Sanjati klavir bez svih dirki
Ako ste u snu videli klavir kome fale neke dirke to može da bude znak da ćete izgubiti interesovanje za voljenu osobu. Druga mogućnost jeste da ćete prestati da uživate u nečemu što vam je ranije pričinjavalo veliko zadovoljstvo.

Sanjati da prenosite klavir
Ukoliko ste sanjali da prenosite klavir to implicira da ste u stanju da čak i vrlo jednostavne poslove zakomplikujete. Osoba ste koja nikako ne može da se opusti. Vidite problem i tamo gde ga nema. Možda ljudi misle da im je teško sa vama, ali je vama teže sa samim sobom.

Sanjati da drugi nose klavir
San u kome vidite kako neko nosi klavir ukazuje na to da će vas naljutiti nečije ponašanje. Moguće je da će vam zasmetati što bliska osoba u svemu vidi problem, dok se vi trudite da relaksirate situaciju. Nećete mu/joj ništa reći, ali će vam svakako pokvariti raspoloženje.

Sanjati da popravljate klavir
Popravljati klavir u snu znači da biste se na javi mogli baviti poslom u kome nećete ni malo uživati. Verovatno će vam poslodavac poveriti da ispravljate tuđe greške. Iako će vam to oduzeti mnogo vremena, živaca i energije, potrudićete se da svoje zadatke završite kako treba i u roku koji vam je zadan.

Sanjati da drugi popravljaju klavir
Kada u snu vidite kako neko popravlja klavir to implicira vam je dosadilo da slušate kako se neko žali na vlastiti život, a ne radi ništa kako bi se stvari promenile. Ma koliko pokušavali da mu/joj pomognete ili da mu/joj bilo šta sugerišete, znajte da ništa nećete postići. On tj. ona želi samo da ga/je poslušate i nema nameru da primeni vaše savete.

Sanjati da vodite ljubav na klaviru
Ako ste sanjali da vidite ljubav na klaviru s osobom koju poznajete moguće je da će vas neko iznenaditi lepim gestom ili poklonom. Ukoliko ste, pak, sanjali da vodite ljubav na klaviru s nekim koga ne poznajete to implicira da je pred vama vrlo interesantan period. Verovatno će vam se dogoditi nešto vrlo uzbudljivo.

Tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od toga koje boje je bio klavir iz vašeg sna.

Sanjati crni klavir
Crni klavir u snovima ukazuje na profesionalni napredak. Moguće je da će vaš trud, rad i znanje napokon biti prepoznati, pa ćete dobiti povišicu, promeniti radno mesto ili čak biti nagrađeni nekim priznanjem za svoj doprinos.

Sanjati beli klavir
Ukoliko ste u snu videli ili svirali beli klavir to nagoveštava susret sa prijateljima koje dugo niste videli. Druga mogućnost jeste da ćete sresti bivšeg partnera tj. partnerku i da ćete shvatiti da među vama i dalje postoje „iskre“ koje vreme nije uspelo da ugasi.

Sanjati smeđi tj. braon klavir
Smeđi tj. braon klavir u snu ukazuje na to da bi trebalo da pojednostavite problem koji vas trenutno muči, jer je to jedini način da ga rešite. Nemojte da „izmišljate toplu vodu“. Rešenje vam se samo nameće, ali ste previše zauzeti detaljima da biste ga videli.

Sanjati crveni klavir
Crveni klavir u snovima znači da ćete biti primećeni. Moguće je da će promena fizičkog izgleda dovesti do toga da se mnogi na ulici okrenu za vama.

Sanjati žuti klavir
Kada u snu vidite žuti klavir to može da bude znak da je vreme za promenu. Mnogo biste se bolje osećali kada biste izašli iz svoje zone komfora.

Sanjati klavir neke druge boje
Ako ste u snu videli klavir neke druge boje to implicira da treba da pazite šta i pred kime pričate. Ne tračajte šefa u društvu nepoznatih ljudi, jer bi vam se to moglo „obiti o glavu“.

Sanjati šareni klavir
Ukoliko ste u snu videli šareni klavir to znači da ćete se naći na meti tračeva zbog nekih odluka ili poteza. Najgore što možete da uradite jeste da svakome koga sretnete govorite da to što se o vama priča nije istina. Pustite da se prašina slegne i nastavite sa svojim životom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, svirali ili slušali klavir, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija klavira

Klavir je muzički instrument koji ton proizvodi udarom čekića o metalnu žicu.