Kofer – šta znači sanjati kofere?

Sanjati kofer
Ako u snu vidite kofer, to ukazuje da ćete otići na kraći put. Verovatno će vam se ukazati prilika da u isto vreme završite privatne i poslovne obeveze spajajući lepo i korisno. Ukoliko imate rođake ili prijatelje koji žive daleko od vas, moći ćete da ih posetite posle dužeg vremenskog perioda i da uradite zadatak koji vam je šef poverio.

Sanjati da pakujete kofer
Sanjati da pakujete kofer implicira da ni sami ne znate šta želite. Često vam se dešava da težite stvarima koje vam ubrzo dosade i prestaju da vas čine srećnim/om. Može se reći da vas ne drži mesto i da ne umete da uživate u onome što ste postigli već uvek tražite mane i bolja rešenja koja ste mogli da primenite u datoj situaciji. Kada sanjate da pakujete kofere, to označava rastanak. Moguće je da ćete napustiti partnera ili posao koji vam više ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo. Pre ove važne odluke, pokušaćete razgovorom da rešite problem, ali shvatićete da druga strana nije preterano zainteresovana za kompromis. Nećete više želeti da se mučite i da trpite ono što vam ne odgovara.

Nositi kofer
Ukoliko u snu nosite kofer to implicira da ćete imati uspeha u poslovnom životu, ali ne i u privatnom. Vaši planovi, ideje i projekti će se odvijati vrlo dobro i bićete zadovoljni zbog toga, tako da ćete zanemariti činjenicu da niste emotivno ispunjeni. Neće vas puno opterećavati to što uglavnom nemate sa kime da podelite svoj uspeh, jer vam je posao trenutno na prvom mestu.

Predati kofer
San u kome nekome predajete kofer ukazuje na to da želite da deo posla ili odgovornosti prebacite na nekog drugog. Verovatno ste umorni i iscrpljeni od silnih obaveza i želite malo da predahnete. S obzirom na to da neki poslovi ne mogu da čekaju, odlučićete da ih poverite drugima. Činjenica je da to ne volite da radite jer ste perfekcionista i verujete samo u sebe, ali ovog puta nećete imati izbora, jer će stres početi da „uzima danak“.

Vući kofer
Ako u snu vučete težak kofer to znači da su pred vama veliki izazovi i prepreke. Neki zadaci će se iskomplikovati, pa će vam trebati mnogo truda i rada kako biste ih završili. Ponekad ćete imati utisak da vam ništa ne ide od ruke, ali to neće biti istina. Pokušajte da u celoj toj zbrci ne gubite strpljenje i motivaciju i neki će se problemi rešiti sami od sebe. Poželjno bi bilo da se okružite ljudima koji veruju u vas i koji znaju da vas ohrabre kada vam je teško.

Ukrasti kofer u snu
Krađa kofera u snu na žalost nema pozitivno značenje. Ako vi nekome ukradete kofer u snu to implicira da ćete biti uvučeni u neki nelegalan posao. Možda nećete biti organizator niti izvršilac, ali ćete biti upućeni u mnoge detalje tog krivičnog dela. Ta situacija bi vas mogla dovesti u dilemu da li da otkrijete informacije koje posedujete, ili da se ne mešate u to.

Sanjati da neko drugi krade kofer
Kada u snu vidite kako neko krade kofer to implicira da biste se zbog tuđih postupaka mogli naći u opasnosti. Verovatno ćete svedočiti nekom delu za koje znate da je potpuno pogrešno, ali nećete znati kako da reagujete. Neki ljudi će vas uvući u svoju mrežu, hteli vi to ili ne i trebaće neko vreme da se iščupate iz toga.

Sanjati da su vama ukrali kofer
Ako je vama neko u snu ukrao kofer to simobliše troškove. Možda će vam se pokvariti automobil ili neki skup kućanski aparat, te ćete morati da izdvojite veću sumu novca za popravku ili zamenu. Za osobe koje se bave privatnim biznisom ili poljoprivredom šteta se može javiti u vidu loših poslovnih odluka ili neke prirodne nepogode.

Izgubiti kofer
Premda je na javi ovo noćna mora svakog putnika, san u kome izgubite kofer nema negativno značenje. Izgubljen kofer obično znači da ćete se osloboditi briga ili tereta koji vas muče. Verovatno ćete uspeti da rešite problem koji je u vašem životu dugo prisutan, te ćete konačno moći slobodno da dišete. Pred vama je mnogo mirniji i srećniji period.

Pronaći kofer u snu
Sanjati da ste pronašli nečiji kofer može da ima dva potpuno različita značenja. Ako u snu odlučite da kofer vratite vlasniku to implicira da ćete na javi biti nagrađeni za dobro delo. Međutim, ako ste u snu odlučili da kofer zadržite za sebe to može biti upozorenje da svoju sreću ne gradite na tuđoj nesreći.

Dobiti kofer
Ukoliko vam neko u snu dâ kofer to obično znači da ćete putovati. Možda to neće biti neka daleka destinacija, nego izlet sa najbližim prijateljima ili poslovno putovanje. U svakom slučaju, promena sredine će vam dobro doći, jer vam je već dosadila kolotečina u koju ste upali.

Dati kofer u snu
San u kome nekome dajete ili poklanjate kofer ukazuje na to da krijete svoje prave osećaje kako ne biste povredili dragu osobu. Moguće je da su vaše emocije prema partneru tj. partnerki iščezle ili vam se dopao neko drugi, a ne znate kako da mu/joj to kažete. Šta god da odlučite važno je da mu/joj to saopštite jer svakako oseća da nešto nije u redu. Više ga/je muči vaše ćutanje nego što bi ga/je povredila surova istina.

Baciti kofer
Sanjati da ste bacili kofer znači da ste previše zaokupljeni problemima koje imate da ne vidite kako zanemarujete drage osobe. Ovo se često odnosi na ljude koji mnogo rade i ne stižu da provode vreme s onima koje vole. Možda ste pogrešno posložili prioritete. Kada biste bolje isplanirali svoj dan, sigurno bi u njemu bilo mesta drage ljude.

Sanjati da neko drugi baca kofere
Ako u snu vidite kako neko baca kofer, podsvest vas upozorava da je vreme da potražite pomoć ili savet u vezi sa nekim problemom koji vas dugo muči. Ovog puta nećete moći sve sami, zato se obratite nekome kome verujete. Sigurno će vam razgovor sa njim/njom pomoći da na sve to gledate mnogo drugačije.

Ispustiti kofer
Ukoliko sanjate da ste ispustili težak kofer to simboliše probleme sa zakonom. Možda ne u smislu da ćete morati da plaćate kazne jer ste ga prekršili, nego ćete zbog nekih zakonskih procedura i propisa doživeti mnogo stresa. Verovatno su u pitanju neki dokumenti koji vam trebaju, a postupak za to je dugotrajan i komplikovan. Imajte strpljenja i nemojte da se svađate sa službenicima koji samo rade svoj posao.

Kupiti kofer u snu
Kada u snu kupujete kofer to znači da ćete slučajno saznati nečiju tajnu. Naći ćete se na pravom ili pogrešnom mestu u pravo ili pogrešno vreme, te će do vas doći vrlo poverljive informacije. Dvoumićete se da li da nešto uradite povodom toga ili da ćutite. Verovatno je ova druga opcija trenutno mnogo bolja.

Otvarati kofer
San u kome otvarate kofer je upozorenje na gubitak ili krađu. Povedite računa o ličnim stvarima, poput dokumenata, novca, telefona i sličnih vrednosti. Trenutak nepažnje bi vam mogao doneti mnogo glavobolje.

Ukoliko sanjate da ne možete da otvorite vlastiti kofer to može da ima više značenja. Često ukazuje na emocionalni stres. Moguće je da ćete raskinuti dugogodišnju vezu ili brak, što može uzrokovati pomešane emocije, pa čak i depresiju.

Zatvarati kofer
Ako u snu zatvarate kofer to simbolizuje nove početke. Možda ćete promeniti posao, mesto stanovanja ili emotivnog partnera. Konačno ćete shvatiti da niste srećni i da je život previše kratak da biste ga proveli u brigama i problemima. Novi početak će sigurno biti težak, ali se nećete pokajati zbog svoje odluke.

San u kome bezuspešno pokušavate da zatvorite kofer to ukazuje na promene u ljubavom životu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vas impresionirati svojim izgledom, karakterom i načinom razmišljanja, te ćete shvatiti da je reč o vašoj srodnoj duši. Učinićete sve da ga/je osvojite, a kada to postignete, očekujte mnogo ljubavi, pažnje i lepih momenata.

Sanjati prazan kofer
Prazan kofer simboliše napredak. Pred vama je dobar period kada je posao u pitanju. Možda će poslodavac odlučiti da vas nagradi za vaš trud ili rad ili ćete napraviti dobar poslovni potez u vlastitom biznisu. To će rezultovati i većim prilivom novca, pa ćete se konačno prestati brinuti za to. Osobe koje se trenutno školuju bi mogle brzo i relativno lako položiti teške ispite, što će biti „vetar u leđa“ za naredni period.

Sanjati pun kofer
Pun kofer odeće ukazuje na to da ste paničar. Ne volite nepredviđene situacije niti iznenađenja. Uvek razmišljate o najgorem mogućem scenariju i ishodu nekog događaja, te sami sebi stvarate tenzije.

Ako je kofer u vašem snu pun novca to implicira da vaše želje i ambicije uveliko premašuju vaše mogućnosti. Vreme je da „stanete na loptu“ i pre nego što krenete u velike projekte, razmislite o preprekama koje bi vas mogle zadesiti na tom putu.

Kofer pun zlata ili dragog kamenja u snovima znači da će vam se rizik isplatiti. Moguće je da ćete uložiti mnogo truda, vremena ili novca u nešto što će doneti pozitivne promene u vašem životu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli, pakovali ili raspakivali kofere, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kofera

Kofer je torba u kojoj se nose stvari tokom putovanja.