Zaprežna kola – šta znači sanjati konjska kola?

Sanjati zaprežna kola
Ako u snu vidite kola sa upregnutim konjima, to simbolizuje bogatstvo. Moguće je da ste na početku vaše karijere bili u lošijoj poziciji od ostalih vršnjaka jer niste imali nikoga da vas podrži ili da vas, uz pomoć uticajnih poznanstava, ubaci na dobro radno mesto. Međutim, u kratkom vremenskom periodu uspeli ste sopstvenom zaslugom da se nametnete šefovima i da im date do znanja da će uvek moći da računaju na vas. Vrlo brzo zaradićete veliki novac kojim ćete sebi priuštiti stvari o kojima ste uvek sanjali.

Sanjati konjska kola bez konja
Sanjati kola bez konja implicira da odustanete od vaših namera. Verovatno želite da započnete privatni biznis ulaganjem novca koji biste dobili uzimanjem kredita ili zalaganjem imetka koji ste nasledili. Vaši proračuni neće biti u skladu sa realnim ishodom tako da se može desiti da ćete na kraju biti u velikom minusu.

Sanjati da ste pali sa konjskih kola
Kada sanjate da ste pali sa zaprežnih kola, to ukazuje da ćete doživeti neprijatnosti. Ovo se posebno odnosi na vas ukoliko planirate da otputujete. Može se desiti da ćete imati nepredviđene troškove ili zdravstvene probleme koji će vas primorati da prekinete odmor i da se vratite kući.

Sanjati da vozite kola
Ukoliko u snu upravljate kolima to implicira da ćete otkriti neki svoj skriveni talenat. Verovatno ćete se suočiti sa situacijom kakvu do sada niste doživeli. Uhvatiće vas panika, ali će na površinu isplivati neke vaše sposobnosti za koje niste ni znali da ih posedujete. Ne samo da ćete se iz svega toga izvući na najbolji mogući način, nego ćete naučiti nešto novo o sebi.

Sanjati da ste u kolima koja jure nizbrdo
Ovakav san ukazuje na to da se plašite da ste izgubili kontrolu nad svojim životom. Prečesto vam se čini da neko drugi upravlja vama, vašim postupcima, odlukama i delima. Trenutno ste u fazi koja je prilično turbulentna, pa vam stres ne dozvoljava da stvari gledate na pravi način. Ukoliko biste promenili ugao gledanja, sigurno biste mogli da preuzmete konce svog života. Samo hrabro i odlučno! Ako verujete u sebe, sve je moguće!

Sanjati da vučete kola
Ako u vašem snu umesto konja, vola ili neke druge životinje kola vučete vi podsvest vas upozorava da prestanete da dopuštate ljudima da vas iskorištavaju. Dozvolili ste da svi imaju prednost u odnosu na vas, da su njihove želje i potrebe ispred vaših i da pre nego što ispunite vlastite prohteve, morate da se pozabavite tuđima. Ovo vam nije nametnuto, nego jednostavno niste reagovali u pravo vreme na pravi način. Nije kasno da se sve to promeni, samo ako naučite kada da kažete „ne“.

Sanjati da tovarite nešto u kola
San u kome tovarite teret u kola znači da je pred vama mnogo izazova i prepreka, barem kada je poslovni deo vašeg života u pitanju. Možda ćete više puta morati da krećete ispočetka, a to će ponekad biti jako stresno. Svesni ste da je život prepun uspona i padova i da nam nikad ne dozvoljava da se potpuno opustimo. Kada se pomirite sa time da na neke stvari ne možete da utičete, sve će biti mnogo lakše.

Kada sanjate da neko drugi tovari neki teret u kola to je znak da ćete biti u prilici da nekome pomognete, ali da nećete želeti da to učinite. Verovatno se radi o osobi koja vas je u prošlosti povredila, te vam sujeta ne dozvoljava da vi učinite sasvim suprotno. To je, u neku ruku normalno, ali zapitajte se kako ste vi bolji od te osobe ako se ponašate isto kao on/ona?

Sanjati da istovarate nešto iz kola
Ukoliko u snu istovarate teret iz kola to implicira da su vam neke stvari još uvek nedostupne. Istina je da ste donekle doveli svoj život u red, ali morate još mnogo da radite i da se trudite kako biste ostvarili sve svoje ciljeve. Nemojte da gubite motivaciju zato što trenutno ne možete nešto da postignete. Vaše vreme će doći, samo morate da budete strpljivi i uporni.

Ako u vašem snu neko drugi nešto istovara iz kola to znači da ćete saznati nešto šokantno. Moguće je da ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme ili će vam se poveriti skoro nepoznata osoba. Nećete znati šta da radite sa tom informacijom, pa bi bilo najbolje da je zadržite za sebe. I sami znate kako tračevi mogu da utiču na nečiji život, jer ste to osetili i na svojoj koži.

Kupovati konjska kola u snu
Kada u snu kupujete kola to simboliše nove početke. Moguće je da ste shvatili da gubite vreme na nešto što vam ne donosi ni emotivnu, a ni finansijsku satisfakciju. Stalno se vrtite u krug i svaki put krećete iznova. Međutim, kada konačno „presečete“ i odlučite da odustanete od nekih neprofitabilnih ideja i loših ljudi, sve će krenuti nabolje.

Prodavati konjska kola u snu
San u kome prodajete kola ukazuje na gubitke i velike troškove. Možda ćete uložiti u nešto neisplativo ili ćete morati da date veću sumu novca kako biste pokrili neke kvarove. S obzirom na to da ovu vrstu troška niste predvideli u svom budžetu lako je moguće da ćete morati da sačekate neko vreme dok skupite novac za to. Najgore bi bilo kada biste zbog toga uzeli kredit ili pozajmicu pod nepovoljnim uslovima. Zato dobro razmislite o narednom koraku, jer bi loša odluka mogla mnogo da vas košta na duži staze.

Ukrasti kola
Ukoliko ste u snu ukrali kola to implicira da će vas neko nagovoriti na nešto loše. Verovatno ćete poslušati nečiji loš savet, te ćete upasti u velike probleme. Ponekad je bolje poslušati vlastitu intuiciju, a ne tuđu.

Sanjati da je vama neko ukrao kola znači da ćete konačno naći vremena da se odmorite i opustite. Prethodni period je bio veoma stresan za vas. Mnogo ste radili i niste imali vremena za sebe. Sve se to negativno odrazilo na vaše fizičko i mentalno zdravlje. Postali ste preosetljivi i pomalo čangrizavi. Međutim, uskoro ćete imati mnogo manje obaveza, pa taj period iskoristite na najbolji mogući način. Pre svega se posvetite sebi, svojim željama i potrebama, a potom i onima koje volite.

Praviti kola
Sanjati da pravite kola ukazuje na to da biste trebali da razmislite o dodatnom poslu, jer vam trenutna zarada ne može pokriti troškove. Navikli ste da se prilagođavate situaciji i da ne prelazite vlastite mogućnosti, ali sada je došao trenutak da malo „zapnete“ kako biste mogli nešto i da uštedite. Samo ćete na takav način biti u stanju da sebi ispunite neke želje koje su vam trenutno nedostižne.

Ako u snu vidite kako neko pravi kola to implicira da ćete biti pozvani na kafu, piće ili druženje s osobom suprotnog pola. Reč je o nekome koga ste nedavno upoznali, a ko otvoreno pokazuje simpatije prema vama. Niste sigurni da li je reč o nekoj vrsti privlačnosti ili mu/joj samo prija vaše društvo. Ako ne pristanete na poziv, verovatno nikad nećete saznati odgovor na to pitanje.

Dobiti zaprežna kola na poklon
Kada vam neko u snu pokloni kola to znači da će vas poslodavac kritikovati jer malo ili loše radite svoj posao. Sigurno ćete se naći u situaciji da morate da se branite od tih „napada“. Razmislite, pre svega, da li je u pravu, da li ste izgubili motivaciju ili ste postali lenji i neoprezni. Ako zaključite da je to u pitanju, onda biste trebali da razmotrite opciju da potražite drugi posao. Ako su njegove/njene optužbe neosnovane, onda se morate više zauzimati za sebe i ne smete da dozvolite da vas neko kritikuje bez konkretnog razloga.

Pozajmiti kola
Ukoliko ste u snu od nekoga pozajmili kola to implicira da ste štedljiva osoba. Vi umete da raspolažete novcem koji imate. Sebi nikad ne dozvoljavate da se približite bankrotu, a kamoli da ga doživite. Od vas bi mnogi mogli da nauče kako se čuva novac.

Sanjati da ste nekome pozajmili kola ukazuje na to da sumnjate u svog partnera ili prijatelja. Primetili ste da se u poslednje vreme čudno ponaša, te vam često padaju na pamet neke ideje koje mu/joj ne idu u prilog. Najbolje bi bilo kada biste ga/je otvoreno pitali o čemu se radi. Ako se dovoljno dobro poznajete sigurno ćete odmah shvatili da li vas laže ili govori istinu. Ipak, nemojte nikoga da optužujete za nešto, ako nemate čvrste dokaze za to.

Slupati konjska kola
Ako sanjate da ste doživeli saobraćajnu nesreću vozeći se zaprežnim kolima to, na žalost, nije dobar znak. Budite vrlo oprezni u saobraćaju, jer biste zbog nečijeg neiskustva ili nepažnje mogli da „izvučete deblji kraj“. Pazite gde parkirate svoje vozilo!

Zapaliti zaprežna kola
Kada sanjate da ste zapalili kola to znači da vam je potreban mir. Više se ni ne sećate kada ste poslednji put bili sami, a kamoli kada ste u miru radili ono što volite. Brojne obaveze na poslu, ali i kod kuće su vas iscrpele. Možda ne bi bilo loše kada biste uzeli nekoliko dana slobodno i otputovali negde. Čak i kraća promena sredine bi mogla da vam pomogne da se odmorite i opustite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli ili vozili kola, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija zaprežnih kola

Zaprežna kola služe za prevoz putnika ili stvari na željeno odredište, a vuku ih konji ili volovi.