Šta znači sanjati konjsku opremu?

Sanjati konjsku opremu
Ako u snu vidite konjsku opremu, to simbolizuje zdravlje. Bez obzira na sve nedaće, vi utehu nalazite u hobiju kojim se bavite od malih nogu. Važno vam je da imate ventil kroz koji odlazi sva vaša negativna energija, a zamenjuje je bolja koncentracija i strpljenje za posao kojim se bavite i za ljude sa kojima sarađujete.

Sanjati poklanjate konjsku opremu
Sanjati da poklanjate konjsku opremu implicira da ćete dati ostavku. Moguće je da osećate da više nemate snage kao pre zbog čega ćete vaše mesto prepustiti ambicioznijoj osobi koja će predložiti mnoštvo novih ideja i poduhvata. Biće vam jako teško da donesetu takvu odluku, ali shvatićete da je najbolje da budete iskreni prema sebi i da uradite ono što vam savest nalaže.

Sanjati da prodajete konjsku opremu
Kada u snu prodajete konjsku opremu, to ukazuje da ćete se odreći vaših snova. Može se desiti da će vaša porodica imati velike troškove zbog čega neće imati mogućnosti da finansiraju sport ili neku drugu aktivnost u kojoj se jako dobro snalazite. Neće vam biti lako da prihvatite ovu odluku, ali i sami ćete biti svesni da nemate drugog izbora.

Kupovati konjsku opremu
Ukoliko u snu kupujete konjsku opremu moguće je da ćete započeti neki novi projekat. Verovatno ćete početi da radite na ideji koja vam je već dugo u glavi. Sada su se stekli svi uslovi da to realizujete, pa nemate niti jedan izgovor da odugovlačite. To može da bude pokretanje vlastitog biznisa ili neki konstruktivan hobi od koga ćete možda nešto i da zaradite. Samo strpljenje i upornost mogu da donesu velike promene u vašem životu.

Dobiti na poklon konjsku opremu
San u kome vam neko pokloni konjsku opremu znači da ste umorni i iscrpljeni. Moguće je da imate mnogo poslovnih i privatnih obaveza i da nikako ne stižete da se odmorite. Opuštanje još uvek nije ni na vidiku jer vam je poslodavac poverio mnogo zahtevnih zadataka koje treba da završite u kratkom roku. Čuvajte se stresa jer on može negativno da se odrazi na vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Ukrasti konjsku opremu
Ako sanjate da vam je neko ukrao konjsku opremu to je znak da biste trebali manje da se brinete zbog sitnica. Vi ste osoba koja voli kada ima stvari pod svojom kontrolom. Navikli ste da probleme rešavate onako kako vi mislite da treba, pa vam teško pada kada nešto ne zavisi od vas nego od drugih. Smeta vam tuđa aljkavost i neodgovornost, ali to ne znači da treba da se stresirate zbog nečijeg ponašanja. Završavajte svoje obaveze i poslove kao i do sada i ne obazirite se na to šta drugi rade, tj. ne rade.

Sanjati da ste nekome ukrali konjsku opremu ukazuje na to da je krajnje vreme da prestanete da „podbacujete svoja leđa“ u svakom poslu. Vi ne samo da pomažete kolegama na radnom mestu, nego često odrađujete njihove zadatke. Isto se ponašate i kod kuće. Sami sebi „tovarite“ obaveze, a posle se žalite kako ste umorni. Ako trebate pomoć potražite je, a nemojte da „vučete“ za sve i posle kukate kako niko neće da vam pomogne!

Izgubiti konjsku opremu
Kada u snu izgubite konjsku opremu to je znak da ćete morati da odložite putovanje kome ste se toliko radovali. Verovatno dugo planirate odlazak na neku destinaciju koja vas oduvek fascinira, međutim, poslovne ili privatne obaveze će vas naterati da pomerite termin putovanja. Biće vam žao zbog toga, ali to ne mora da znači da se vaš san neće ostvariti, nego da još uvek nije došao trenutak za to.

Pronaći konjsku opremu
Sanjati da ste pronašli konjsku opremu ukazuje na to da ćete dobiti interesantnu ponudu za posao. Možda će vam prijatelj ili poznanik predložiti da se prijavite na konkurs u nekoj firmi, ili pak, da pokrenete zajednički projekat. I sami znate da vam je potrebna promena, a samo strah od nepoznatog i rizika vas može sprečiti da prihvatite njegov tj. njen predlog.

Pozajmiti konjsku opremu
Ukoliko u snu pozajmljujete od nekoga konjsku opremu to znači da ste štedljiva osoba i da znate kako da raspolažete novcem koji imate. Vama zaista nije potrebno mnogo da biste bili srećni. Više uživate u nematerijalnim, nego u materijalnim stvarima, pa ne patite za time da posedujete nešto preskupo ili luksuzno. Vi ste jedna od retkih osoba koja nije podlegla „maniji“ potrošačkog društva i trebali biste poslužiti kao primer onima koji troše neumereno i koji se zadužuju kako bi kupili nešto što im možda čak i nije potrebno.

Ako ste sanjali da ste vi nekome pozajmili konjsku opremu to implicira da vam osoba kojoj ste dali novac još dugo neće moći vratiti. Sigurno ste nekome pozajmili pare kako bi se izvukao iz nekog problema, međutim, ta osoba još nikad nije vratila sumu koju ste mu/joj dali. Velike su šanse da još dugo nećete dobiti svoj novac nazad, pogotovo ako ga još uvek niste ni tražili.

Baciti konjsku opremu
San u kome bacate konjsku opremu znači da ćete odustati od neke ideje, posla ili projekta koji vam ne donosi ni moralno, niti materijalno zadovoljstvo. Verovatno ćete shvatiti da ste previše vremena izgubili na to i biće vam krivo što ranije niste digli ruke od toga. Međutim, ova situacija ne sme da vas demorališe, nego da iz nje izvučete neku pouku. Neka vam posluži kao lekcija šta u buduće treba, a šta ne treba da radite.

Kada sanjate da neko drugi baca konjsku opremu to implicira da će vas prijatelj tj. kolega zamoliti da mu/joj pomognete da završi neki posao. To će iziskivati i dobar deo vašeg slobodnog vremena, koga i ovako nemate mnogo. Međutim, potrudićete se da mu/joj izađete u susret, jer bi i on/ona sigurno isto učinio/la za vas.

Zapaliti konjsku opremu
Paliti konjsku opremu u snu je znak da biste trebali da se „pomirite sa svetom“. U poslednje vreme prečesto ulazite u konflikt s ljudima iz vašeg okruženja, a neretko vašu frustraciju osete i oni koje uopšte ne poznajete. Sve je to posledica nekih ličnih problema na kojima ne radite, nego ih „gurate pod tepih“. Pozabavite se time kako ne biste izgubili i poslednju blisku osobu u svom životu.

San u kome vidite kako neko pali konjsku opremu ukazuje na to da ćete svoj problem rešiti lakše nego što ste mislili. Ako dozvolite vremenu da učini svoje, sigurno će sve biti u redu. Ovo se posebno tiče međuljudskih odnosa. Ukoliko ste trenutno u lošim odnosima sa nekim od članova porodice, rodbine ili prijatelja, pustite da se strasti smire i vaša komunikacija će se popraviti.

Praviti konjsku opremu
Ukoliko u snu pravite konjsku opremu to implicira da ćete se vratiti hobiju koji ste davno zapostavili. Konačno ćete imati vremena da se time bavite, a činjenica da vas to umiruje će pomoći da se rešite nagomilanog stresa.

Sanjati kako neko drugi pravi konjsku opremu je znak da ne biste trebali da odbijate tuđu pomoć zato što ste previše ponosni. Ako se neko ponudi da vam pomogne, to ne znači da misli da ste nesposobni da nešto sami uradite, nego su njegove tj. njene namere potpuno drugačije. Ignorišite tu svoju sujetu i prihvatite pomoć onda kada vam je potrebna.

Tumačenje može da zavisi i od konkretnog komada konjske opreme koji u snu vidite ili koristite. Ukoliko, na primer, u snu vidite ular, tj. konjski povodac, moguće je da će vas prijatelj ili poznanik pozvati na putovanje. To može da bude kratki izlet ili putovanje od par dana, ali će svakako blagotvorno delovati na vaš um i telo.

San u kojem vidite uzengije (stremen) je upozorenje da ne zanemarujete mogućnosti za postizanje uspeha. Važno je da ne osuđujete svoje ideje na propast pre nego što krenete u njihovu realizaciju.

Sedlo u snovima može da ima mnogo različitih značenja. Jedno od njih je da ste dovoljno snažni da se suočite sa svim izazovima koje budućnost sa sobom nosi. Konačno osećate da ste spremni da gradite bolju budućnost za sebe i one koje volite.

Samar u snovima ima slično značenje, a obično ukazuje na želju za sticanjem bogatstva ili postizanje materijalne sigurnosti i stabilnosti.

Ukoliko ste sanjali kandžije to je znak razočarenja na javi. Verovatno će vas u stvarnom životu uvrediti osoba od koje to nikad ne biste mogli očekivati. Možda je reč o nekome ko vam je oduvek bio podrška u životu, pa će vam trebati mnogo vremena da shvatite šta se sa vašim odnosom dogodilo.

Kada u snu vidite ili koristite češagije to implicira da imate potrebu za nežnošću. Možda ste dugo bez emotivnog partnera ili vaš odnos sa voljenom osobom nije na zavidnom nivou. U svakom slučaju, osećate da vam nedostaje pažnje i ljubavi i da niste potpuno srećni. Vreme je da počnete da menjate ono što vam smeta. Ako vaš partner tj. partnerka ne pokazuje nežnost i pažnju razgovarajte sa njim/njom o tome. Ukoliko se ni nakon toga ništa ne promeni to je znak da sreću potražite sa drugom osobom.

Zobnica u snu ima slično značenje kao samar. Ukazuje na želju za sticanjem materijalne stabilnosti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, prodali ili poklonili konjsku opremu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija konjske opreme

Konjska oprema obuhvata: ular, povodac, sedlo, četke od svinjske dlake ili konjskog repa, uzengije, zobnicu, samar, kandžiju, češagiju, itd.