Šta znači sanjati kormilara?

Ako u snu vidite kormilara, to ukazuje da ćete dobiti odgovoran posao. Moguće je da ste dugo čekali na ovakvu priliku pomoću koje ćete moći da se dokažete. Naporno ćete raditi, danonoćno ukoliko bude trebalo, i trudićete se da ostvarite što bolje rezultate. Slušaćete pažljivo starije i iskusnije kolege upijajući svaki savet koji vam, u budućnosti, može biti koristan.

Sanjati da ste vi kormilar je upozorenje da se čuvate sumnjivih poslova. Može se desiti ćete biti u iskušenju da sarađujete sa ljudima koji ne poštuju zakon ili ćete vi naći načina da ga zaobiđete. Bićete ogorčeni jer ćete shvatiti da to što redovno plaćate obaveze vam ne donosi nikakvu korist, već vam pogoršava vašu, ionako lošu, materijalnu situaciju.

Kada se u snu raspravljate sa kormilarom, to implicira da biste trebali da se izvinite. Verovatno ne volite autoritete i uvek se trudite da im dokažete da nisu toliko pametni kao što tvrde. Međutim, ovoga puta ćete preterati i dozvoliti da vaša netrpeljivost naškodi poslu kojim se bavite. Moraćete da spustite loptu i da se ponašate kao odrasla osoba koja je svesna da je pogrešila.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli kormilara, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kormilara

Kormilar je osoba koja upravlja čamcem pomoću kormila.