Krijumčarenje – šta znači sanjati krijumčarenje (švercovanje)?

Sanjati krijumčarenje
Ako u snu vidite da krijumčarenje, to ukazuje da ćete dobiti poziv na svadbu. Moguće je da će se neko od vaših rođaka ili prijatelja venčati, a vas će zadužiti za organizaciju proslave. Dobro ćete se pripremiti i raspitati za ono što je potrebno skidajući makar deo tereta sa mladenaca koji će biti preopterećeni tog dana.

Drugo značenje je da ćete se razmišljati da li da čuvate tajnu. Verovatno ćete saznati nešto što će promeniti vaše mišljenje o bliskoj osobi, ali nećete znati kako da se prema tome postavite. Bićete u dilemi da li da postupite kako vam nalažu moralna načela ili godine druženja. Kroz glavu će vam proći činjenica da ni vi nikome ne biste poverovali da niste prisustvovali tom događaju.

Sanjati da nešto krijumčarite
Sanjati da vi nešto krijumčarite implicira da ćete imati problema sa zakonom. Verovatno ćete dobiti poslovnu ponudu koja će biti suviše dobra da bi bila istinita. U početku nećete imati predstavu o čemu se zapravo radi, ali dobra zarada će uticati da prestanete sa postavljanjem suvišnih pitanja. Smatraćete da je za vas bolje da što manje znate, ali ni to neće smanjiti kaznu koja vam sledi.

Sanjati da krijumčarite narkotike
Ako sanjate da krijumčarite narkotike to znači da vas grize savest zbog nekog greha iz prošlosti. Trudite se da ga sakrijete i da ne razmišljate o tome, međutim, podsvest vam ne dâ mira. Ako biste svoju tajnu podelili sa nekim kome verujete, sigurno biste se osećali bolje i rasterećenije. Prošlost ne možete da promenite. Možete samo da naučite iz svojih grešaka i da ih više ne pravite.

Sanjati da drugi krijumčare narkotike
San u kome svedočite krijumčarenju narkotika, a ne učestvujete u tom krivičnom delu je znak da se kajete što niste više uradili za nekoga. Verovatno ste se našli u prilici da pomognete nekoj osobi ili barem da sprečite da mu/joj se dogodi neki problem, međutim, niste želeli da se mešate u to, nego ste se bavili sobom i svojim životom. S određene vremenske distance, možete sa sigurnošću reći da ste pogrešili. Vaših nekoliko trenutaka života moglo je nekome mnogo da pomogne.

Sanjati da krijumčarite alkohol
Krijumčariti alkohol u snu ukazuje na to da maštate o tome da se preko noći obogatite, ne zbog sebe, nego zbog ljudi koji nisu verovali u vas. Verovatno u bliskom okruženju imate nekoga ko spočitava vaše uspehe, pa sve što radite, radite u inat njemu tj. njoj. Ma koliko inat možete da bude dobra pokretačka snaga, ponekad više štete donosi vama nego onome kome želite da se dokažete.

Sanjati da drugi krijumčare alkohol
Kada u snu svedočite krijumčarenju alkohola, a ne učestvujete u tome, to znači da nekoj osobi iz bliže okoline zamerate što vam nije pomogla kada vam je najviše trebalo. Našli ste se u nezavidnom položaju, a od bliske osobe niste dobili niti reči utehe. Shvatićete da ne želite da održavate takve odnose, te ćete sa tom osobom prekinuti svaki kontakt.

Sanjati da krijumčarite ljude
Ako ste sanjali da krijumčarite ljude to je znak da će vas šokirati nečiji bezobrazluk i zloba. Moguće je da ćete gledati kako neko koga poznajete „gazi“ po drugima kako bi ostvario tj. ostvarila svoj cilj. Možda je to kolega na poslu, partner tj. partnerka vaše prijateljice ili prijatelja ili poznanik. U svakom slučaju, shvatićete koliko su njegovi tj. njeni postupci loši,  a nećete moći učiniti ništa kako biste zaštitili sebe i one koje volite.

Sanjati da drugi krijumčare ljude
Biti svedok krijumčarenja ljudi, a ne pokušati da to sprečite u snovima simboliše nedostatak hrabrosti da se zauzmete za sebe ili nekog drugog. Vi ste osoba koja se uvek trudi da bude dobra sa svima. Retko ulazite u konflikte, čak ni onda kada ste svesni da vas neko iskorištava ili ponižava. Pošto je to deo vaše ličnosti, moraćete mnogo da se trudite kako biste to sprečili. Možda nikad nećete naučiti da kažete „dosta je“, a možda će biti potrebna mala kap koja će da prelije čašu i natera vas da postanete hrabriji i odlučniji.

Sanjati da krijumčarite životinje
Krijumčariti životinje u snovima ukazuje na nepromišljene odluke. Verovatno ste ih doneli u afektu, a sada se zbog njih kajete. Možda nije kasno da se stvari promene, zato morate da učinite sve kako bi do te promene i došlo.
Sanjati da drugi krijumčare životinje
San u kome svedočite krijumčarenju životinja je upozorenje da ne ulazite u rizične ili nelegalne poslove, ma koliko vam novca neko ponudio za to. Vi jednostavno niste taj tip osobe i ako dođe do problema nećete umeti da se snađete. Bolje bi bilo kada biste više vremena i truda uložili u neki projekat koji je vama važan. Ako u to unesete dovoljno ljubavi i pažnje, dobri rezultati sigurno neće izostati.

Sanjati da ste uhvaćeni tokom krijumčarenja
Ukoliko ste sanjali da vas je tokom krijumčarenja uhvatila policija to je znak da uzalud pokušavate da sprečite neizbežno. Neke će se stvari u vašem životu dogoditi i morate da se pomirite sa time. Događaji koji su pred vama možda nisu lepi, ali ćete se dobro snaći kako biste ih preživeli. Ako budete verovali u sebe i bavili se onim što možete da promenite, a ne onim što ne možete, pred vama je svetla budućnost.

Sanjati da ste uhvatili kriumčare
Ako ste sanjali da ste uhvatili nekog ko se bavi krijumčarenjem to simbolizuje napredak u karijeri. U momentu kada ste mislili da se to neće dogoditi i da je sav trud koji ste ulagali u posao bio uzaludan, poslodavac će odlučiti da vas nagradi. Možda ćete imati više posla i veću odgovornost, ali vam to u ovom momentu ne predstavlja nikakav problem, jer znate za šta se tačno žrtvujete.

Sanjati da ste optuženi za krijumčarenje
Kada sanjate da vas je neko optužio za krijumčarenje to je znak da biste trebali da se pomirite sa situacijom u kojoj se trenutno nalazite. Imate problem koji ne možete sami da rešite, nego se oko njega moraju potruditi oni koji su taj problem prouzrokovali. Moguće je da je reč o nerazjašnjenim porodičnim stvarima, a vi ste u tome samo svedok koji ništa ne može da uradi kako bi se dve strane sukoba pomirile. Jedino što možete jeste da budete strpljivi i da pokušate da to prenesete na druge. Kad-tad će se neke razmirice rešiti, pa će se mir vratiti u vašu porodicu.

Sanjati da ste nekoga optužili za krijumčarenje
Ukoliko ste sanjali da ste podigli optužnicu za krijumčarenje protiv nekoga to implicira da se previše trudite da uradite pravu stvar. Osoba ste koja ne voli konflikte i ne voli kada neko ne želi dobro da radi svoj posao. Zato vam smetaju kolege na radnom mestu koje, ne samo da se ne trude da nešto urade kako treba, nego im uopšte nije stalo do posla. Ako biste samo na trenutak zanemarili njihove postupke i posvetili se samo onome na šta možete da utičete, život bi vam bio lakši i jednostavniji.

Sanjati da ste osuđeni na zatvor zbog krijumčarenja
San u kome ste osuđeni na robiju zbog krijumčarenja je upozorenje da pazite šta radite na javi. Vaši postupci bi mogli da se negativno odraze na druge ljude, pogotovo na one koji od vas zavise. Zato analizirajte problem pre nego što donesete odluku kako ćete da ga rešite.

Sanjati da ste nekoga osudili zbog krijumčarenja
Kada nekog „pošaljete na robiju“ zbog krijumčarenja to je znak da vas prvi utisak o nekoj osobi nije prevario. Nedavno ste upoznali nekoga ko vam se nije dopao, ali ste odlučili da mu date šansu. Međutim, kako vreme bude odmicalo sve više ćete shvatati da ste bili u pravu. Možda je najbolje da se već u startu distancirate od te osobe, ili barem da u njegovom tj. njenom prisustvu ne pričate o svojim tajnama, strahovima i brigama, jer još uvek niste sigurni da li su njegove tj. njene namere dobre ili loše.

Sanjati da se svađate sa krijumčarima (švercerima)
Svađati se sa krijumčarima tj. švercerima u snu znači da će vas neko nadmudriti. Možda će vaš neprijatelj da vam dâ prividnu prednost, a potajno će kovati plan kako da vam naudi. Zato otvorite četvore oči, ako ne želite da postanete žrtva vlastite naivnosti.

Sanjati da se bijete sa krijumčarima
Tući se sa krijumčarima u snu simboliše oprez. Neko će vam obećavati kule i gradove, a ništa od toga nećete dobiti. Ako mu/joj budete previše verovali mogli biste se ozbiljno razočarati.

Sanjati da ste ubili krijumčara
Ako sanjate da ste ubili krijumčara to znači da ćete preterano reagovati na nečije provokacije. Uspeće da vas izbace iz takta i umesto da se suzdržite izbacićete sav svoj bes i nezadovoljstvo pred ljudima koji nisu zaslužili da vas vide u tom „izdanju“. Time ćete povrediti nevine i samo sebi naneti veliku štetu. Dugo će vam trebati da to prebolite i stalno ćete se pitati zašto vam je to trebalo i zašto ste vi u svemu tome ispali „čudovište“. Za vaše ponašanje nema opravdanja, ali prošlost ne možete da promenite. Zato gledajte da naučite da iskontrolišete svoje emocije u određenim momentima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili prisustvovali krijumčarenju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija krijumčarenja

Krijumčarenje je nezakonita trgovina ljudima ili stvarima.