Liker – šta znači sanjati liker?

Sanjati liker
Ako u snu vidite liker, to ukazuje da ćete imati veliko iskušenje. Moguće je da se u poslednje vreme mnogo borite sami sa sobom kako biste ostali dosledni principima u koje verujete. Neretko se dešava da se prepustite maštanju, ali još uvek nalazite dovoljno snage u sebi da se borite, što ne znači da će tako biti i ubuduće.

Sanjati da pijete liker
Sanjati da pijete liker implicira da vam je sreća kratkog veka. Verovatno ćete biti u ljubavnoj vezi koja je od samog početka osuđena na propast. Iako ste svesni da ćete najviše štete naneti sebi, nećete propustiti priliku da ostvarite dugogodišnji san i da se zbližite sa nekim ko vam se jako dopada.

Sanjati da ste nekome poklonili liker
Kada u snu nekome poklanjate liker, to znači da ćete se razbacivati. Vi ste osoba koja voli da ispoštuje sve običaje, iako vam finansijske mogućnosti to često ne dozvoljavaju. Može se desiti da ćete biti pozvani na slavlje za koje ćete izdvojiti mnogo novca zbog čega će vam biti potrebno određeno vreme da se oporavite i stanete na noge.

Sanjati da ste dobili liker
Ukoliko ste sanjali kako vam je neko poklonio liker moguće je da će neko na javi nastojati da vas nagovori da uradite nešto za njega ili nju. Verovatno će vas pokušati podmiti kako biste mu/joj obezbedili materijalnu korist ili drugu dobit. Znaćete da to ne treba da radite, ne samo zato što je nelegalno, nego i zato što se kosi sa vašim moralnim načelima, te ćete ga/je odbiti.

Sanjati da drugi piju liker
San u kome vidite kako neko pije liker je znak da se ne biste trebali mešati u životne odluke vaših bližnjih, bez obzira na to što ih smatrate pogrešnim. Svako ima pravo da radi šta hoće, ako time ne ugrožava ni vas ni druge ljude oko sebe. Savete delite samo kada ih neko traži, sve drugo je samo zadiranje u tuđu privatnost.

Sanjati da pijete sladak liker
Piti sladak liker u snu znači da vas ne bi trebala opuštati trenutna odlična situacija u kojoj se nalazite. Možete uživati u sreći ili poslovnom uspehu, ali morate da razmišljate i o budućnosti. Sada je najbolje vreme za planiranje budućih poteza. Trenutno ste dobro raspoloženi i opušteni, pa to iskoristite kako biste uživali u blagostanju i sreći i kasnije tokom života.

Sanjati da pijete gorak liker
Kada sanjate da pijete gorak liker to implicira da imate tajnog obožavaoca. Neko iz vašeg bližeg okruženja gaji izvesne emocije prema vama, ali se plaši da vam to prizna. Ako obratite pažnju sigurno ćete brzo primetiti o kome se radi. Na vama je da odlučite da li ćete nešto preduzeti po tom pitanju ili ne.

Sanjati da pijete kiseo liker
San u kome pijete kiseo liker znači da ste pogrešno procenili neku osobu. Stvorili ste svoju sliku o njemu tj. njoj i ne obazirete se na to šta vam drugi govore. Uvereni ste da je on tj. ona loš/a i da ne treba da provodite vreme sa njim tj. njom. Niste svesni koliko ste se ogrešili o njega tj. nju i koliko bi vam život bio lepši i ispunjeniji kada biste ga/je pustili u njega.

Sanjati da pijete jak liker
Piti vrlo jak liker u snu ukazuje na to da će vas zavesti lukava osoba. Moguće je da će vam obećati kule i gradove, a da ništa od toga neće ispuniti. Dopustićete da svojim manipulacijama ostvari ono što želi na uštrb vas i nećete slušati prijatelje koji vas upozoravaju na njega tj. nju. Tek ćete kasnije shvatiti u kakvoj ste zabludi živeli.

Sanjati da ste se napili od likera
Slatke vrste pića lako prevare i najiskusnije ljubitelje alkohola. Ako ste sanjali da ste se napili od likera to implicira da ste dopustili da sterotipi upravljaju vašim životom. Imate veoma krute stavove po mnogim pitanjima i teško vas je ubediti da ih promenite. Smatrate to jednom od svojih najvrednijih osobina, a zapravo ne vidite koliko ste toga propustili zbog svojih stavova.

Sanjati da su se drugi napili od likera
San u kome vidite kako se neko napio konzumirajući liker ukazuje na to da biste trebali imati više razumevanja prema ljudima koje volite. Jasno je da ste grubi prema njima jer želite da ih zaštitite ili naučite nečemu, ali trebali biste nekad pokazati ljubav i pažnju, jer to ljudima mnogo znači.

Kupovati liker
Ako ste sanjali kako kupujete liker moguće je da ćete biti pozvani na svadbu, krštenje ili neku drugu proslavu. Nećete biti raspoloženi za slavlje, ali ćete želeti da ispoštujete domaćina. Provešćete se bolje nego što ste mogli i da zamislite, zato nemojte da oklevate, nego smislite kakav ćete poklon da kupite.

Prodavati liker
Ukoliko ste sanjali kako prodajete liker to implicira da vas čeka svetla budućnost. Vi ste vredna i odgovorna osoba i ne plaši vas rad. Sve što počnete trudite se da završite na najbolji mogući način. Možda trenutni poslodavac ne ceni ove vaše osobine, ali će vam u budućnosti one sigurno biti vrlo korisne. Važno je da ostanete istrajni i strpljivi i vaše vreme će sigurno doći.

Ukrasti liker
Sanjati da kradete liker ukazuje na to da ćete se na javi naći u nevolji. Možda ćete zaboraviti na važnu obavezu ili zadatak, te ćete kasno shvatiti da je rok koji ste imali davno prošao. Sa druge strane, možda će vas lenjost dovesti u ozbiljne probleme. Ukoliko imate mnogo obaveza pokušajte da se što bolje organizujete i da se držite unapred zacrtanih planova. Samo tako ćete biti u mogućnosti da sve obavite na vreme.

Ako ste sanjali kako vam je neko ukrao liker to implicira da ćete se sa bliskom osobom posvađati zbog sitnice. U poslednje vreme ste veoma nervozni i frustrirani. Često se raspravljate i burno reagujete kada vam neko dokaže da niste u pravu. Ako želite da neke ljude zadržite u svom životu moraćete što pre da promenite svoje ponašanje.

Praviti liker
Sanjati da pravite liker ukazuje na to da ste veoma strpljivi i optimistični. Trenutno ste u fazi kada čvrsto verujete u uspeh svojih planova i ideja. Pozitivna energija vas „gura“ napred i to je počelo da se odražava na sve što radite. Jednostavno, isijavate energijom koja može biti veoma privlačna i osobama suprotnog pola, ali i potencijalnim poslovnim partnerima.

Kada u snu vidite kako neko pravi liker to znači da će vas neko od članova porodice učiniti ponosnim. Možda njegov tj. njen poduhvat neće biti veliki u očima drugih ljudi, ali će vama izazvati i osmeh i suze radosnice. Nećete sebi pripisati njegov tj. njen uspeh, ali ćete se potruditi da oseti vašu podršku i da mu date vetar u leđa da ostvari sve što želi.

Točiti liker
Ukoliko ste sanjali kako sebi ili drugome točite liker moguće je da će vas neko kritikovati zbog vaših postupaka. Možda ćete uraditi nešto što se neće dopasti vašim prijateljima, kolegama ili poslodavcima, te ćete se morati suočiti sa prekorom. Niste sujetna osoba, ali vam svakako neće prijati njegove tj. njene reči. Ipak, iz ovoga ćete naučiti šta ne treba da radite u budućnosti.

Sanjati kako neko toči liker je znak da biste trebali biti umereniji u svemu što radite. Počeli ste da preterujete i tako sebi činite više štete nego koristi. Naći meru je posao za ceo život, ali, ako se potrudite moći ćete barem malo da pomognete sami sebi.

Prosuti liker
Ako ste u snu prosipali liker to znači da ćete učiniti sve kako biste zaštitili one koje volite. Nemate baš mnogo dragih osoba u životu, ali ste za one koje volite uvek tu. Rado ćete im dati savet ili pomoći u nekom poslu, pa vam se ponekad čini da ste ih razmazili. Verovatno ste u pravu, ali ne možete protiv svoje prirode.

San u kome vidite kako drugi prosipaju liker ukazuje na to da će neko odbiti da vam pomogne. Možda će kolega kazati da ima previše svog posla ili će prijatelj reći da imati svoje obaveze. Nećete to shvatiti lično, ali će vam biti pomalo krivo, jer ste za tu osobu uvek bili na raspolaganju.

Tumačenje može da se razlikuje i od vrste likera koji ste u snu pili ili videli. Kada, na primer, sanjate da pijete liker od kafe to implicira da vam je potreban odmor. Liker od vanile u snu simboliše vašu blagu prirodu, optimizam i ljubav prema drugim ljudima.

Ukoliko ste sanjali kako pijete liker od kakaa to implicira da ćete doživeti lepe trenutke sa voljenim osobama. Sanjati da pijete liker od kajsije ili breskve u snovima je povezan sa porodičnim problemima na javi. Postoji nešto što nikako ne možete da rešite, a vezano je za one koje najviše volite.

Ako ste u snu pili liker od kruške moguće je da ćete pripremiti slavlje za drage ljude, a ako je liker iz vašeg sna bio od oraha to znači da biste trebali da promenite prehrambene navike. Ukoliko ste sanjali kako pijete liker od višnje moguće je da ste u vezi koja je zasnovana samo na međusobnoj hemiji i da zapravo sa tom osobom nemate ništa zajedničko.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pili ili poklonili liker, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija likera

Liker je slatko alkoholno piće sa ukusom voća i začina.