Lisice – šta znači sanjati lisice na rukama (okove)?

Sanjati da imate lisice na rukama
Kada u snu vi imate lisice na rukama, to implicira da vam savest nije čista. Moguće je da ste prošli nekažnjeno za nešto što ste ranije uradili, ali uprkos vremenu, ne uspevate da se smirite. Često imate osećaj da drugi znaju vašu tajnu i u njihovim rečima slutite provokacije i pokušaje da vas navedu da priznate krivicu.

Sanjati nekoga s lisicama na rukama
Sanjati da neko drugi ima lisice na rukama, to ukazuje da biste trebali više da se oslanjate na sebe. Verovatno ćete očekivati pomoć uticajnog rođaka ili poznanika koji vam je obećao nešto što više nije u njegovoj moći. Iako je imao/la najbolju nameru, nepredviđene okolnosti će se isprečiti i naterati vas da sami rešite vaš problem.

Sanjati da nekome stavljate lisice na ruke
Ukoliko u snu drugima stavljate lisice na ruke, to znači da olako osuđujete. Vi ste osoba koja veruje u sve što čuje i laka ste meta onima koji nemaju dobre namere i koji žele da manipulišu. Tek kada dobro razmislite i kada se stavite u tuđ položaj, shvatate da ste napravili grešku i dajete sve od sebe da je ispravite.

Sanjati da vam policajac stavlja lisice
Ako ste sanjali kako vam policijski službenik stavlja lisice na ruke to implicira da neko ko važi za autoritet u vašem društvu ima apsolutnu kontrolu nad vama. Više ne donosite važne odluke sami, a ta osoba vam govori i koje poteze da vučete. Ovakvi snovi simbolizuju manjak slobode i samostalnosti u donošenju životnih odluka.

Sanjati da vam civil stavlja lisice
San u kome vam osoba koja nije policajac stavlja ruke na lisice znači da u svom životu imate nekoga ko vas stalno podseća na loše odluke koje ste donosili u prošlosti. Time vas sprečava da napredujete i da u potpunosti iskoristite svoj potencijal.

Sanjati da ste lisicama privezani za nešto
Ukoliko ste sanjali da ste lisicama privezani za krevet, radijator ili čak drugu osobu to implicira da ćete se žrtvovati za one koje volite. Možda ćete odustati od karijere zbog porodice ili ćete umesto školovanja u drugom gradu odlučiti da ostanete kod kuće kako biste pomogli roditeljima. Nećete se pokajati zbog te odluke jer su vam voljene osobe uvek bile ispred svega ostalog.

Sanjati da se lisicama vezali nekoga za nešto
Kada sanjate da nekoga vežete lisicama za nešto to implicia da ste posesivni. Vi ste osoba kojoj uvek nedostaje pažnje i ljubavi. Ma koliko vam partner ili prijatelji pokazivali naklonost, vama je to malo. Često im zamerate što se druže sa drugim ljudima i optužujete ih da vas zapostavljaju. Takvim ponašanjem ih samo još više gurate od sebe.

Sanjati da ste se oslobodili lisica
Ako ste sanjali kako ste uspeli da strgnete lisice sa ruku to implicira da posedujete veliku mentalnu snagu zahvaljujući kojoj ćete savladati svaku životnu prepreku i izazov. Možda tako ne delujete, ali vaša hrabrost i sposobnost da racionalno razmišljate u kriznim momentima su za svaku pohvalu.

Sanjati da se neko drugi oslobodio lisica
San u kome vidite kako se neko oslobodio lisica na rukama ukazuje na to da se divite nekome ko poseduje osobine za kojima vi čeznete. Nikad niste bili junak, ali cenite one koji su dovoljno smeli da ostvaruju svoje snove. Ugledajte se na njih, pa ćete postati ono što oduvek želite.

Sanjati da ste nekome skinuli lisice sa ruku
Ukoliko ste sanjali kako ste nekome skinuli lisice sa ruku moguće je da će vam bliska osoba otkriti veliku tajnu. Reč je o nečemu što ga/je duže vreme muči i nije želeo/la ni sa kim da to podeli. Kada vam kaže, osetiće veliko olakšanje.

Sanjati da vam je neko skinuo lisice sa ruku
Ovakav san ukazuje na to da će se briga koja vas dugo muči uskoro okončati. Verovatno se već neko vreme borite sa nekim problemom. Postali ste i očajni i nestrpljivi, a to ne doprinosi pronalasku rešenja. Samo malo istrajnosti i rezultat će doći vrlo brzo.

Sanjati da imate lisice (okove) na nogama
Ako ste u snu imali lisice na nogama to implicira da ćete morati da odložite putovanje ili projekat kome se dugo radujete. Objektivne okolnosti će vas sprečiti da ostvarite svoju želju. Ipak, ne očajavajte jer će se nova prilika uskoro pojaviti.

Sanjati da nekome stavljate lisice na noge
Kada sanjate da nekome stavljate lisice tj. okove na noge to znači da pod svaku cenu želite da zadržite neku osobu u svom životu. Verovatno ste primetili da se partner tj. partnerka ili prijatelj udaljava od vas. Sve ređe se družite i razgovarate. Nije vam jasno šta se događa, ali znate da nećete dozvoliti da se taj odnos okonča.

Sanjati da kupujete lisice
Kupovati lisice u snovima ukazuje na to da želite da uspostavite kontrolu nad nekim. Možda želite da svog partnera tj. partnerku oblikujete po svojoj meri. Međutim, to onda neće biti osoba u koju ste se zaljubili i tek onda nećete biti zadovoljni. Naučite da volite ljude onakve kakve jesu!

Sanjati da prodajete lisice
Prodavati lisice u snu znači da ćete na javi zauzeti pogrešnu stranu. Naime, naći ćete se u prilici da posredujete u sukobu između dve osobe koje poznajete. Biće vam teško da presudite ko je u pravu i moguće je da ćete zakinuti jednu od „zaraćenih“ strana. Tek kasnije ćete shvatiti da ste pogrešili, ali će biti prekasno da bilo šta promenite.

Sanjati da ste dobili lisice na poklon
Ako vam je neko poklonio lisice u snu to implicira da vam u životu nedostaje avantura i zabave. Moguće je da ste zapali u dosadnu rutinu i da vam je svakodnevnica postala jednolična. Želeli biste da nešto promenite, ali vam to ne polazi za rukom. Smatrate da nemate pravo društvo za tako nešto, a u stvari je problem u vama.

Sanjati da ste nekome poklonili lisice
Pokloniti nekome lisice u snu znači da na javi krijete svoja interesovanja i fantazije. Verovatno vas zanima nešto što većina ljudi smatra čudnim, besmislenim ili čak detinjastim. Zato o tome ni sa kim ne razgovarate, nego to čuvate kao malu tajnu.

Sanjati da ste ukrali lisice
Ukrasti lisice u snu ukazuje na to da ćete neprijatelja savladati njegovim oružjem. Pošto niste vični „ratovima“, taktike i metode koje deluju vam nisu poznate. Zato ćete se poslužiti obrnutom psihologijom i to će vam doneti uspeh.

Sanjati da vam je neko ukrao lisice
Ukoliko ste sanjali kako vam je neko ukrao lisice to implicira da nećete uspeti u svojoj nameri da savladate konkurenciju. Moguće je da neko mnogo bolje radi vaš posao, te ste zabrinuti za svoje radno mesto. Umesto da se više trudite vi gubite vreme na smišljanje načina da ga/je ugrozite. To vam neće doneti ništa dobro, jer će ta osoba umeti da se snađe u takvoj situaciji. Reč je o nekome sa mnogo poslovnog i životnog iskustva, te vaša taktika kod njega tj. nje „ne pali“.

Sanjati da ste pronašli lisice
Pronaći lisice ukazuje na to da nećete pristati da ugrozite druge kako biste ostvarili svoj cilj. Mnogi će vam savetovati da iskoristite to oružje, ali vi znate da bi vas savest zbog takvih poteza mučila do kraja života. Radije ćete ići okolnim putem, nego gaziti preko leševa. Zato će vaš uspeh, kada ga jednom postignete, biti dugoročan i stabilan.

Sanjati da tražite izgubljene lisice
Kada sanjate da ste izgubili lisice i da ih tražite to implicira da ćete bezuspešno pokušavati da sakrijete svoju grešku. Uzalud ćete optuživati druge jer će istina kad-tad da izađe na videlo. Bolje je da odmah priznate o čemu se radi, kako ne biste izgubili kredibilitet koji trenutno uživate.

Sanjati da krijete lisice
San u kome pokušavate da sakrijete lisice ukazuje na to da ste ljubomorni, ali da ne želite da to priznate. Partner tj. partnerka oseća da mu/joj ne verujete i ne zna kako da vas ubedi u to da vas nema nameru izdati. Sve to potiče iz vaše vlastite nesigurnosti, a ne zato što vam je dao/la povoda da sumnjate u njega tj. nju.

Sanjati da drugi kriju lisice
Ako ste u snu videli kako neko pokušava da sakrije lisice to znači da ćete nenamerno otkriti nečiju tajnu. Jednostavno ćete se naći u pravo vreme na pravom mestu. Bićete šokirani informacijom koju ste čuli, ali nećete o tome razgovarati sa drugima. I sami znate kako tračevi mogu da utiču na nečiji život, a vi ne želite da učestvujete u takvim stvarima.

Sanjati da ste bacili lisice
Ovakav san simboliše oslobođenje od nečega ili nekoga ko vas duže vreme muči ili sputava. Možda su to loš posao, veza bez budućnosti ili lažna prijateljstva. U svakom slučaju, rešićete se toga i konačno nastaviti da živite onako kako želite.

Sanjati da drugi bacaju lisice
Ukoliko ste u snu videli kako neko baca lisice to implicira da ćete podržati blisku osobu u velikim odlukama koje je donela. Reč je o nečemu što bi mu/joj moglo promeniti život, a vaša podrška i saveti će mu/joj biti od velikog značaja tokom tog burnog perioda.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro imali lisice na rukama, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija lisica za ruke (okova)

Lisice za ruke ili okovi su metalni predmeti koji služe za hapšenje kriminalaca, a mogu se koristiti i u druge svrhe.