Lovačko odelo – značenje i simbolika sna

Sanjati lovačko odelo
Ako u snu vidite lovačko odelo, to je upozorenje da se čuvate saputnika. Moguće je da partner/ka neće ničim doprineti da se situacija u vašoj vezi ili braku poboljša. Naprotiv, imaćete osećaj da sve što uradite nailazi na njegovu osudu i da bi radije poslušao i uradio sve što mu drugi predlože. Kada više ne budete mogli da trpite takvo ponašanje, jasno ćete mu dati do znanja šta je potrebno da uradi ukoliko želi da ostanete zajedno.

Sanjati da oblačite lovačko odelo
Sanjati da oblačite lovačko odelo ukazuje da ćete vredno raditi na ostvarenju vaših poslovnih ciljeva. Vi ste osoba koja svet oko sebe doživljava kao ring u kome vlada zakon jačega. Spremni ste da se borite sa svakim ko hoće da vas ugrozi i da vaš dugogodišnji trud ospori ili dovede u pitanje.

Sanjati da poklanjate lovačko odelo
Kada u snu poklanjate lovačko odelo, to implicira da ćete vaše mesto ustupiti drugome. Može se desiti da će vam se broj obaveza koje imate učiniti prevelikim zbog čega ćete se odreći onoga što vam oduzima najviše vremena. Vaši prioriteti će se promeniti, a novi će zahtevati da se posvetite ljudima i stvarima na koje ranije niste mnogo obraćali pažnju.

Sanjati da skidate lovačko odelo
Ukoliko ste sanjali da skidate lovačko odelo to znači da ćete se rešiti velikog tereta. Moguće je da ćete u bliskoj budućnosti uspeti da završite važan posao ili da rešite problem koji vas dugo muči. Konačno ćete moći da odahnete i da smanjite količinu stresa koji svakodnevno osećate. Nije isključeno da ćete se počastiti kraćim putovanjem ili nečim o čemu dugo razmišljate.

Sanjati da ste dobili lovačko odelo
Dobiti lovačko odelo u snu ukazuje na to da ćete naslediti nečije radno mesto. Verovatno će kolega otići u penziju ili preći u drugu firmu, a poslodavac će njegovu tj. njenu poziciju ponuditi vama. Plašićete se da niste dorasli tolikoj odgovornosti, ali će vam svakako biti drago što ste baš vi odabrani za takav posao.

Sanjati da naručujete lovačko odelo
Naručivati lovačko odelo u snu znači da ćete uskoro početi da radite na ideji o kojoj dugo maštate. Reč je dugotrajnom projektu koji će od vas iziskivati mnogo truda i rada. Međutim, spremni ste da se uhvatite u koštac sa time i dovoljno motivisani da tu priču „izgurate“ do kraja. Strpljenje i volja će biti presudni, pa se potrudite da vam toga ne nedostaje.

Sanjati da kupujete lovačko odelo
Kupovati lovačko odelo ukazuje na to da ćete prihvatiti poslovnu ponudu od osobe kojoj verujete. Moguće je da će se ta ideja „roditi“ u momentu kada najmanje budete očekivali. Ipak, smatraćete da ste zaslužili da pređete na bolje i nećete se mnogo dvoumiti. Kasnije će se ispostaviti da ste uradili pravu stvar.

Sanjati da prodajete lovačko odelo
Prodavati lovačko odelo znači da ste zapostavili hobi u kome ste nekad uživali. Brojne obaveze su vas sprečavale da se tome posvetite, a sada nemate ni volje za to. Možda biste trebali pronaći neku novu zanimaciju. Ko zna, može se dogoditi da u tome budete jako dobri, pa se pretvori u unosan posao.

Sanjati da ste ukrali lovačko odelo
Ukrasti lovačko odelo ukazuje na to da će vaša osveta krenuti po zlu. Verovatno vas je neko u prošlosti uvredio, povredio ili vam naneo neku štetu. Dugo razmišljate o tome kako da mu/joj se osvetite, a u momentu kada pomislite da ste svoj plan doveli do savršenstva dogodiće se nešto neočekivano. Moguće je da će vaš „neprijatelj“ napraviti neki gest zbog koga ćete odustati od svoje namere.

Sanjati da vam je neko ukrao lovačko odelo
Ovakav san znači da ste nesigurni prilikom donošenja čak i najbanalnijih odluka. Teško vam je da se odlučite na kupovinu nečega, ne zato što ste škrti, nego zato što se često predomišljate. Vašim prijateljima, rodbini i partneru tj. partnerki je najveća muka da vama kupe poklon. Zato umesto darova najčešće dobijate novac.

Sanjati da ste pronašli lovačko odelo
Pronaći lovačko odelo u snu ukazuje na to da ćete dobiti priliku za promenu posla ili za neki honorarni posao, ali da ćete je odbiti. Shvatićete da bi vam to oduzimalo i ono malo slobodnog vremena koje imate i samo ćete se zahvaliti na pruženoj šansi. Možda će vam kasnije biti žao što ste tako postupili, ali ćete sami sebe ubediti da je to bila ispravna odluka.

Sanjati da ste izgubili lovačko odelo
Izgubiti lovačko odelo u snu je znak da biste trebali da odustanete od neke ideje ili projekta zato što vam ne donosi ni materijalnu, niti moralnu satisfakciju. Dosta truda ste u to uložili, pa vam je žao da dignete ruke od svega. Međutim, ovako samo gubite vreme, a šanse da će rezultati biti dobri su minimalne.

Sanjati da šijete lovačko odelo
Krojiti ili šiti lovačko odelo ukazuje na to da će vam kreativnost i maštovitost pomoći u nekom poslu. Možda ovi vaši talenti trenutno ne dolaze do izražaja, ali će u nekom momentu biti dragoceni. Zahvaljući njima, savladaćete težak zadatak ili postići uspeh kada svi budu mislili da je to nemoguće.

Sanjati da drugi šiju lovačko odelo
Ako ste u snu videli kako neko šije lovačko odelo to implicira da će bliska osoba tražiti savet od vas kako da postupi u određenoj situaciji. S obzirom na to da se nikad niste našli u takvoj poziciji, neće vam biti lako da mu/joj date odgovor. Ipak, nemojte mnogo da se mučite, nego kažite ono što mislite. Na kraju krajeva, on tj. ona će postupiti po vlastitom nahođenju, a vi nećete biti ni zaslužni za njegov tj. njen uspeh, a ni krivi za neuspeh.

Sanjati da cepate lovačko odelo
Cepati u snu lovačko odelo ukazuje na to da ste ekonomična osoba. Vi znate kako da rasporedite novac kojim raspolažete i to tako da vam uvek nešto ostane „za crne dane“. Mnogima nije jasno kako se tako dobro snalazite u nekim kriznim momentima, a još manje kako ste u stanju da drugima pozajmite kada im je potrebno.

Sanjati da drugi cepaju lovačko odelo
Ukoliko ste u snu videli kako neko cepa lovačko odelo to implicira da ćete grditi blisku osobu zbog rasipničkog ponašanja. Dok vi budete štedeli i uskraćivali sami sebi sitna zadovoljstva, on tj. ona će kupovati čak i ono što mu/joj ne treba. S obzirom na to da delite budžet, zbog ovoga  biste mogli gadno da se posvađate.

Sanjati da palite lovačko odelo
Paliti lovačko odelo u snu znači da vam nedostaje inspiracije i kreativnosti kako biste rešili neki problem ili priveli kraju važan zadatak. Potrebna vam je sveža perspektiva i savet osobe koja ima mnogo više iskustva u tome od vas. Zato bi bilo najbolje da sa nekim porazgovarate o tome. Sigurno će vam dati ideju koju možete da iskoristite u situaciji u kojoj se trenutno nalazite.

Sanjati da drugi pale lovačko odelo
Videti u snu kako neko pali lovačko odelo ukazuje na to da će vas rastužiti tuđa sudbina. Verovatno ćete čuti tešku životnu priču osobe koja je mnogo toga prošla. Shvatićete da ste vi zapravo pravi/a srećnik/ca i prestaćete da se žalite na sitnice koje vam smetaju.

Sanjati da ste bacili lovačko odelo
Baciti lovačko odelo u snu znači da ćete se odreći nečega što ima mnogo veću sentimentalnu od materijalne vrednosti. Verovatno je reč o nečemu za šta ste emotivno vezani i što je uz vas ceo život. Kada to izgubite osećaćete se prazno i nezaštićeno. Možda je ovo jedinstvena prilika da sazrete u emocionalnom smislu i da prestanete da se vežete za stvari.

Sanjati da drugi bacaju lovačko odelo
Kada u snu vidite kako neko baca lovačko odelo to implicira da ćete zbog tuđe greške pretrpeti štetu. Možda će vas poslodavac kritikovati jer niste na vreme izvršili neki zadatak. S obzirom na činjenicu da ste ga radili u timu, niste samo vi odgovorni za to. Međutim, nećete „cinkariti“ ostale kolege, nego ćete ovu kritiku podneti kao pravi profesionalac.

Sanjati lovački prsluk
Lovački prsluk u snu ukazuje na to da imate vrlo ozbiljan stav prema nekim stvarima i da ne dopuštate da vam drugi tek tako menjaju mišljenje o tome. Neko bi rekao da ste dozvolili da stereotipi upravljaju vašim životom, ali vi to ne doživljavate na taj način. Smatrate se dovoljno zrelom i pametnom osobom da imate izgrađeno ispravno mišljenje o nečemu.

Sanjati lovački šešir
Lovački šešir simbolizuje vašu potrebu da budete cenjeni u društvu. Osoba ste kojoj je tuđe mišljenje veoma važno. Zato se trudite da se dopadnete svima i da ne radite nešto što bi razočaralo ljude oko vas. Sami sebi ste nametnuli teško breme, pa su velike šanse da će vam sve to jednog dana dosaditi.

Sanjati lovačke čizme
Ako ste sanjali lovačke čizme to implicira da se trudite da sakrijete neku tajnu iz prošlosti, jer se plašite da bi to moglo da promeni mišljenje dragih ljudi o vama. Možda biste ipak trebali nekome da se poverite, jer su velike šanse da vaš „zločin“ nije tako veliki kako se vama trenutno čini.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili ili poklonili lovačko odelo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija lovačkog odela

Lovačko odelo je odeća i oprema u kojoj se ide u lov.