Mađar – šta znači sanjati Mađara, Mađaricu ili Mađarsku?

Sanjati Mađara ili Mađaricu
Ako u snu vidite Mađara, to znači da ćete se upoznati sa cenjenom osobom. Moguće je da će vam se konačno ukazati prilika da razgovarate sa nekim kome se divite i ko je uticao na vaš životni put. Imaćete tremu, ali vrlo brzo ćete se opustiti i uživati u savetima i korisnim stvarima kojima će vas dotična osoba naučiti.

Sanjati da ste Mađar
Sanjati da ste vi Mađar implicira da ste precenili sebe. Verovatno smatrate da ste sposobniji i vredniji od kolega i da biste trebali prvi da dobijete povišicu ili unapređenje. Međutim, takav stav vam može doneti probleme jer će vas drugi izbegavati i isključiti iz svakodnevnih dešavanja u koja biste morali da budete upućeni.

Sanjati da pričate sa Mađarom ili Mađaricom
Kada u snu razgovarate sa Mađarom, to ukazuje da ćete imati nesporazum. Može se desiti da ćete pokušati nekome da objasnite razloge zbog kojih ste doneli određenu odluku, ali umesto boljih odnosa, stvoriće se još veći jaz između vas. Imaćete osećaj kao da svako priča svoju priču jezikom koji samo on/a razume.

Tumačenje ovakvih snova zavisi od konteksta u kome su se odvijali, kao i od detalja koji su ih pratili.

Sanjati da ste upoznali Mađara/Mađaricu
Ukoliko ste sanjali da ste upoznali Mađara ili Mađaricu to implicira da ćete pokušati da iskoristite nečiji uticaj ili dobru reputaciju kako biste ostvarili svoj cilj. Moguće je da je partner/ka, prijatelj/ica ili neko od članova porodice cenjen u društvu, te ćete na osnovu toga želeti da steknete dodatne povlastice. Možda će vam jedanput to poći za rukom, ali ne možete da računate da ćete se svaki put „provlačiti“ s istom pričom.

Sanjati da pijete sa Mađarom ili Mađaricom
Piti u snu sa Mađarom ili Mađaricom ukazuje na to da ćete imati prednost nad nekim. Verovatno ćete zajedno sa nekoliko ljudi konkurisati za određeno radno mesto, ali ćete biti u mnogo boljoj poziciji u odnosu na ostale kandidate. Druga mogućnost jeste da ćete biti izabrani da vršite odgovornu i važnu funkciju u svojoj zajednici.

Sanjati da se svađate sa Mađarom/Mađaricom
Svađati se sa Mađarom ili Mađaricom obično znači da na javi imate problem u komunikaciji sa bliskim ljudima, kolegama ili poslodavcem. Verovatno se svaki vaš razgovor svede na međusobno optuživanje nakon koga sledi prekid komunikacije. Međutim, da biste popravili odnos sa drugim ljudima, prvo morate da neke stvari raščistite u svojoj glavi. Tek kada shvatite zašto ste zapravo nezadovoljni, neuspešni ili nesrećni, prestaćete da svoju frustraciju ispoljavate na ljude koji vas okružuju.

Sanjati da se bijete sa Mađarom/Mađaricom
Tući se u snu sa Mađarom ili Mađaricom ukazuje na to će vas bliska osoba „uvući“ u problem. Moguće je da će vas ubediti da je nevino optužen/a za nešto i da ćete poverovati njegovim tj. njenim lažima. Zahvaljujući tome ćete ući u konflikt sa drugima i porušiti mostove koje ste gradili godinama.

Sanjati da su vas napali Mađari
Ako ste sanjali da su vas napali Mađari to znači da se ne biste trebali uplitati u rizične ili nelegalne poslove. Nemojte da nasedate na nečiju lepu priču, ma šta vam on tj. ona obećavao/la. Sigurno je da vam je novac potreban, ali razmislite o ceni koju biste morali da platite ako bi nešto pošlo po zlu.

Sanjati da kradete od Mađara
Krasti nešto od Mađara u snu ukazuje na to da vaš plan da prečicom stignete do cilja neće uspeti. Odlučili ste da ne trošite vreme, novac i energiju poštujući sva pravila, nego da upotrebite svoju snalažljivost kako biste odradili neki posao. Međutim, postoje realne šanse da u tome nećete uspeti.

Sanjati da vas je Mađar ili Mađarica pokrao/la
Kada sanjate da vas je Mađar ili Mađarica pokrao tj. pokrala to znači da ćete zbog tekućih obaveza morati da odložite realizaciju dugoročnog plana. Verovatno o nekoj ideji već dugo razmišljate, ali nikako ne možete tome da se posvetite. Ni ovog puta nećete moći da izdvojite vreme i novac za to jer će se pojaviti nešto preče.

Sanjati da se ubili Mađara/Mađaricu
Ubiti Mađara u snu simboliše probleme pravne prirode. Zbog vlastite ili tuđe greške biste se mogli naći na sudu. Budite veoma oprezni prilikom potpisivanja bilo kakve vrste ugovora. Pre nego što sve finalizujete svojim potpisom pobrinite se da razumete baš svaku stavku dokumenta koji je pred vama. Samo tako ćete sprečiti velike probleme.

Sanjati da se ljubite sa Mađarom/Mađaricom
Ljubiti se u snu sa Mađarom tj. Mađaricom simbolizuje neobično prijateljstvo. Moguće je da ćete u bliskoj budućnosti upoznati osobu koja vam se „na prvu“ neće dopasti. Međutim, prilike će vas stalno spajati, te ćete s vremenom otkrivati da imate mnogo toga zajedničkog. Nije isključeno da ćete nastaviti da se družite i dalje i da će s godinama vaš odnos postajati sve kvalitetniji.

Sanjati da vodite ljubav sa Mađarom/Mađaricom
Voditi ljubav sa Mađarom tj. Mađaricom u snu ukazuje na to da vam je dosadila kolotečina u koju ste zapali i da čeznete za promenom. Možda je odnos sa partnerom tj. partnerkom „zahladio“, te razmišljate o nekoj drugoj osobi. Pre nego što bilo šta preduzmete u vezi sa time pobrinite se da raščistite situaciju sa trenutnim partnerom/kom, jer ne bi bilo pošteno da vezu okončate preljubom.

Sanjati da ste se venčali sa Mađarom/Mađaricom
Venčati sa sa Mađarom ili Mađaricom u snu znači da maštate o promeni životne sredine. Sigurno smatrate da u mestu gde trenutno živite ne možete da iskoristite sav svoj potencijal ili da posao kojim se bavite ne ostavlja prostora za napredak. Jedino vas strah sprečava da život nastavite u drugom gradu ili državi.

Sanjati da pričate mađarski jezik
Kada sanjate da pričate mađarski jezik to implicira da želite da proširite svoja znanja i veštine iz neke oblasti. Moguće je da vas na to tera posao ili neke druge okolnosti, a možda samo želite da zadovoljite svoju znatiželju. U svakom slučaju, raditi na sebi nikad ne može da bude loše, zato, samo napred!

Sanjati da čitate nešto na mađarskom jeziku
Ako ste sanjali da čitate novine, časopis ili knjigu napisanu na mađarskom jeziku to znači da ćete imati priliku da sarađujete sa vrlo „teškim“ i komplikovanim ljudima. Verovatno ćete morati da radite sa nekim sa kime nemate nikakve dodirne tačke i da na početku nećete moći da se snađete i da pokažete šta znate. Međutim, s vremenom ćete se navići jedno na drugo te će sve ići mnogo lakše.

Sanjati da nekome nešto prevodite sa mađarskog jezika
Prevoditi nekome nešto sa mađarskog jezika ukazuje na to da ćete nastojati da se iz problema izvučete lažući. Smatraćete da je to najbolji način da zaštite sebe ili ljude koje volite. Možda će to kratkoročno da donese olakšanje, ali budućnost je nepredvidiva, te bi vam se to kasnije moglo odbiti o glavu.

Sanjati da putujete u Mađarsku
Putovati u Mađarsku u snu znači da biste na javi mogli doživeti neugodno iznenađenje. Verovatno ćete čuti vesti koje će vas šokirati, ili čak povrediti. Potrudite se da iz toga izađete kao pobednik.

Sanjati da vam je zabranjen ulazak u Mađarsku
Kada sanjate da su vam na mađarskoj granici saopštili da vam je zabranjen ulazak u tu zemlju to znači da ćete imati neplanirane troškove. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski aparat, te ćete morati da izdvojite određenu sumu novca za to. Zahvaljujući tom trošku moraćete da se odreknete dugo planiranog šopinga.

Sanjati da odlazite iz Mađarske
San u kome napuštate Mađarsku ukazuje na to da će stresna faza kroz koju trenutno prolazite uskoro završiti, te ćete moći da odahnete i da se opustite. Konačno ćete imati vremena da se posvetite prijateljima, porodici i onome u čemu zaista uživate.

Sanjati da živite u Mađarskoj
Ako ste sanjali da ste se preselili ili da živite u Mađarskoj to implicira da će neko od članova porodice ili partner tj. partnerka doneti važnu odluku bez vašeg znanja ili saglasnosti. Najpre ćete se posvađati zbog toga, a potom ćete shvatiti da je on tj. ona u pravu i složićete se oko daljih poteza.

Sanjati da ste dobili pasoš i državljanstvo Mađarske
Ukoliko ste sanjali da ste zvanično postali državljanin tj. državljanka Mađarske to znači da ćete se naći na meti tračeva. Neko će nadugo i naširoko pričati o vašim odlukama, potezima i postupcima, dodajući im „sočne“ detalje kako bi priča bila što zanimljivija. Najgore što možete da uradite jeste da pokušavate da demantujete njegove tj. njene reči, jer ćete time dodatno privući pažnju dušebrižnika. Strpite se i sačekajte da se prašina slegne i nemojte da se obazirete na to šta pričaju dokoni i zavidni ljudi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili razgovarali sa Mađarom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija Mađara

Mađari su ugarski narod koji uglavnom živi u Mađarskoj gde čine 90% stanovništva.