Šta znači sanjati mango?

Snovi u kojima se voćka manga pojavljuje kao važan subjekt, često su znak seksualnih želja i požuda, a u nekim slučajevima mogu značiti i razne varijacije dobrih osećaja koje će sanjač doživeti, ili ih već doživljava. U retkim slučajevima mango označava žalost i tugu pred vama.

Sanjati da jedete mango
Snovi u kojima jedete slatki mango odraz su seksualne požude za nekom osobom. Najčešće ćete u snovima u kojima jedete mango, stajati pred osobom koja vam se naročito dopada, ili ćete čak jesti plod zajedno sa njom. To je očit znak da imate veliku erotsku želju sa tom osobom, ali na javi ne znate kako da joj to izjavite. Ovaj san odraz je vaše želje, ali nije i garant da vas vaša simpatija gleda ni isti način.

Ako sanjate da delite mango s nekim
Ako ste usnili mango koji delite sa nekom osobom, najverovatnije ste u vezi s tom osobom, ili želite da budete. Ako ste već u vezi s njom, nemate razloga za brigu, vaša veza je čvrsta, a seksualne želje koje obostrano gajite čine je još čvršćom. Ako ste delili mango s osobom s kojom niste u vezi, vrlo je verovatno da ćete, na kraju, biti s tom osobom, sve prilike su na vašoj strani, a na vama je samo da odigrate prave poteze.

Sanjati da vam neko otima mango
Kada sanjate da uživate u slatkom okusu manga, ali pojavi se neko ko će vam ga oteti, to je znak da je vaša ljubavna veza poljuljana, te da predstoji borba za održanje veze, koju vrlo lako možete izgubiti. Ako vam vaša ljubav otme plod manga, ona je ta kojoj ova veza više nije dovoljna i traži načine da se iz nje izvuče. Ako vam neko nepoznat uzima mango iz ruku, verovatno je u pitanju neka treća osoba koja se trudi da vašu ljubav privuče sebi. Moraćete uložiti dosta truda da zadržite voljenu osobu pored sebe.

Sanjati da imate (ili jedete) mango koji je počeo truliti
San u kome držite, ili jedete mango koji je već prezreo, počinje lagano trunuti i dobija kiselkast okus, označava zasićenje u vašoj vezi, ili braku. Kiselkast okus simbolizuje osećaj ispraznosti u vezi, ali ako je samo blago kiseo, a voćka nije sasvim trula, nego je samo omekšala, postoje velike šanse da spasite svoju ljubavnu vezu. Opet, potreban je trud, a neke stvari morate iz temelja promeniti, ali nada za spas još uvek je prisutna.

Brati mango u snu
Ovakvi snovi najčešće su znak da su vaše želje, ipak, daleko od vaših mogućnosti. Bilo da je u pitanju želja za ljubavlju, seksom, ili želje koje se odnose na poslovne ciljeve, najverovatnije ste odlučili pokušati nešto, za šta i sami znate da teško možete uspeti. Smirite svoje strasti, i razmislite o svojim željama, nekada je ono što već imate sasvim dovoljno da vas učini srećnim.

Sanjati drvo manga
Sanjati drvo manga često je znak da imate podršku svoje okoline u svemu čega se dotaknete. Vaša porodica, familija i prijatelji u vama vide velikog i dobrog čoveka, znaju da svima želite samo dobro i nemaju uopšte potrebu objašnjavati si vaše postupke i želje. Tu su za vas i veruju vam slepo, pa pazite da to poverenje ne zloupotrebite.

Sanjati da kupujete mango
Kupovati mango u snu često simboliše poboljšanje materijalne situacije. Moguće je da će poslodavac da vam poveća platu ili da ćete dobiti određenu sumu novca u nasleđe. U svakom slučaju, to će vam dobro doći da „zakrpite rupe“ nastale u proteklom periodu, ali i da sebi priuštite nešto što dugo želite.

Sanjati da prodajete mango
Prodavati mango u snu ukazuje na to da će vas razočarati nečiji tretman prema vama. Verovali ste da kolega ili poslodavac ima potpuno poverenje u vas, međutim, dogodiće se neke situacije zbog kojih ćete se iznenaditi. Shvatićete da ste pogrešno protumačili vaš odnos, pa ćete i sami „promeniti ploču“.

Sanjati da poklanjate mango
Ovakav san znači da ćete dobiti nečiju pomoć kada se najmanje budete nadali. Moguće je da će vam ruku spasa pružiti neko od koga to nikad ne biste očekivali. Doći ćete do zaključka da prijateljski savet možete dobiti i od osobe koja vam nije naročito bliska, ali koja ima dobre namere.

Sanjati da ste dobili mango na poklon
Ako ste sanjali da vam je neko poklonio mango to znači da ćete pomoći bliskoj osobi u postizanju njenih ciljeva. Ne mora nužno da znači da ćete biti posebno angažovani oko toga, ali će vaša podrška biti od presudnog značaja za postizanje njegovog tj. njenog uspeha.

Sanjati da drugi beru mango
Ukoliko ste u snu videli kako neko bere mango to implicira da ste zabrinuti za dragu osobu. Čini vam se da je u poslednje vreme potpuno zbunjen/a situacijom u kojoj se nalazi. Pokušali ste da mu/joj priđete i da saznate o čemu se radi, ali vam je u startu rekao/la da je sve u redu i da mu/joj vaša pomoć nije potrebna. U tom slučaju, nemojte da insistirate, nego sačekajte da sam/a odluči da li će da vam se poveri ili ne.

Sanjati da sadite mango
Saditi mango u snu ukazuje na to da ste fokusirani na ispunjenje dugoročnih ciljeva. Dosadilo vam je da „grickate život“ i konačno ste potpuno spremni da realizujete svoje planove. Možda nemate podršku voljene osobe za to, ali vam više nije ni važno. Želite da vam život u budućnosti bude bolji i potrudićete se da to i postignete.

Sanjati da drugi sade mango
Videti u snu kako neko sadi mango znači da će vas na javi iznenaditi odluke i potezi bliske osobe. Verovatno će partner/ka doneti neku veliku odluku bez vašeg znanja. Obavestiće vas o tome tek kada sve bude gotovo. Bićete šokirani njegovim tj. njenim potezom, te ćete razmišljati o tome da okončate vaš odnos. Razmislite da li je ta situacija vredna godina koje ste uložili u vašu vezu ili brak.

Sanjati da gulite mango
Guliti mango u snu znači da ćete na javiti otkriti nečije pravo lice. Moguće je da će osoba kojoj ste mnogo toga poverili uraditi nešto što će vas razočarati. Shvativši da vas je izdao/la, doći ćete do zaključka da ga/je zapravo nikad niste ni poznavali, te vam se neće dopasti osobine koje je uspešno krio/la od vas.

Sanjati da drugi gule mango
Ako ste u snu videli kako neko guli mango to implicira da ćete biti optuženi za klevetu. Osoba iz vašeg okruženja će vam kazati da zna da širite laži o njemu tj. njoj. Na početku nećete ni biti svesni šta vas je snašlo, a potom ćete shvatiti da se neko zaista potrudio da ugrozi vaš odnos sa njim tj. njom pričajući da ste ga/je ogovarali.

Sanjati da cedite sok od manga
Cediti sok od manga u snovima simboliše nezadovoljstvo intimnim životom. Moguće je da odnosi sa partnerom u poslednje vreme nisu baš najbolji. Loša komunikacija se održava i na situaciju u postelji, pa ste počeli intenzivno da razmišljate o drugoj osobi. Ako ne rešite svoje probleme, kraj vam ne gine.

Sanjati da pijete sok od manga
Piti sok od manga u snu znači da će se odnosi sa voljenom osobom u bliskoj budućnosti popraviti, ali samo ako oboje budete radili na tome. Ukoliko samo jedno od vas ima potrebu da stvari budu bolje, to, na žalost, neće doneti dobre rezultate. Međutim, ako oboje pokažete volju, snagu i hrabrost da rešite svoje probleme uspećete da ih prevaziđete.

Sanjati da pravite kolač od manga
Praviti u snu kolač od manga ukazuje na to da ćete slučajno na ulici sresti staru ljubav. Kada ga/je vidite u vama će se probuditi emocije koje ste davno zakopali, ali i neke nove koje do sada niste ni osetili. Setićete se lepih trenutaka koje ste zajedno proveli, a neće vam ni pasti na um razlozi zbog kojih više niste zajedno. U nekom momentu ćete se zapitati kakav bi vam život bio da niste okončali tu vezu.

Sanjati da jedete kolač sa mangom
Jesti u snu kolač sa mangom znači da ćete u većem društvu morati da odgovarate na neugodna pitanja. Naime, naći ćete se na druženju, ručku, večeri ili zabavi gde će biti prisutan veliki broj ljudi. Započećete razgovor s osobom koja se neće libiti da vam postavlja intimna pitanja. Trudićete se da mu/joj pristojno date do znanja da su to vaše stvari i da ne želite da razgovarate o tome i maštati o trenutku kada ćete pobeći iz „pakla“ u kome ste se našli.

Sanjati da ste bacili mango
Baciti mango u snu najčešće ukazuje na to da ćete okončati neku prijateljsku ili ljubavnu vezu. Shvatićete da vam ipak nije važnije to što se godinama poznajte od vlastite sreće i mira. Možda će vaša odluka šokirati i iznenaditi druge, ali ćete samo vi znati zašto ste je doneli.

Sanjati da drugi bacaju mango
Videti u snu kako neko baca mango može biti znak izdaje. Verovatno će neko uspeti da vas posvađa sa prijateljom tj. prijateljicom, članom porodice ili parterom tj. partnerkom.

Definicija manga

Mango je egzotična biljka tropskih i sutropskih krajeva, poreklom iz Indije, sa plodovima izrazito sočnog i slatkastog okusa. Odličan je izvor korisnih nutrijenata, obožavan u ishrani i narodnoj medicini.