Maramica – šta znači sanjati maramicu?

Sanjati maramicu
Ako u snu vidite maramicu, to je upozorenje da vas očekuju ljubavne svađe. Može se desiti da ćete se raspravljati sa partnerom/partnerkom i da će vam biti veoma teško da dođete do rešenja koje će i jednom i drugom odgovarati. Često nećete imati snage da razgovor privedete kraju, već ćete se besno ili u suzama povući u svoju sobu i patiti.

Sanjati da poklanjate maramicu
Sanjati da poklanjate maramicu ukazuje da nekoga čekate. Verovatno se nadate da će voljena osoba ispuniti svoje obećanje i da će se vratiti ili vas odvesti da živite zajedno. Iako mnogi smatraju da ste naivni i da od toga nema ništa, ne želite negativno da razmišljate, već svu snagu usmeravate na predstojeći susret.

Sanjati da bacate maramicu
Kada u snu bacate maramicu, to implicira da ćete raskrstiti sa prošlošću. Moguće je da ste sebe smatrali krivcem za stvari koje su se dogodile, a na koje niste mogli da utičete. Veliki doprinos takvom razmišljanju dali su i ljudi iz okruženja koji su, možda i nesvesno, želeli da vas vežu za sebe ucenama na koje niko ne bi ostao imun.

Sanjati da ste dobili maramicu
Ukoliko ste sanjali da vam je neko dao maramicu to implicira da je vreme da prestanete da zavitlavate osobu koja vam je poklonila srce i dušu. Naime, ni sami niste sigurni da li želite sa njim tj. njom da provedete ostatak svog života. Tvrdite da ga/je volite, ali očito postoji razlog zbog koga vaša veza ne funkcioniše kako treba. Razmislite o tome šta želite i budite surovo iskreni prema parteru tj. partnerki. Biće mu/joj lakše da i to prebrodi, od ovog toplo-hladno stanja koje ste mu/joj priuštili.

Sanjati da kupujete maramice
Kupovati maramice u snu ukazuje na to da planiranjem i analizom želite da predvidite i sprečite sve moguće prepreke na putu ka ostvarenju svog cilja. Trudite se da potpuno istražite sve okolnosti, kako vas ništa ne bi iznenadilo. Međutim, sigurno je da ćete na neke izazove nailaziti tek kasnije i moraćete da ih rešavate u hodu.

Sanjati da prodajete maramice
Prodavati maramice u snu znači da je pred vama veoma uzbudljiv period kada je posao u pitanju. Verovatno ćete dobiti primamljivu ponudu za saradnju, ali ćete se dvoumiti da li da je prihvatite ili odbijete. S jedne strane ste prilično zadovoljni trenutnim poslom, a sa druge vas privlače novi izazovi. Moraćete dobro da razmislite šta ćete da uradite.

Sanjati da ste ukrali maramice
Ukrasti maramice u snu ukazuje na to da bi vas sitna greška mogla mnogo koštati. Ako ste uradili nešto što nije dobro, priznajte to i potrudite se da ispravite. Krijući od drugih samo produbljujete problem. Odlika pravog profesionalca i zrele osobe je, između ostalog, da nema problem da prizna kada pogreši.

Sanjati da vam je neko ukrao maramice
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao maramice to simboliše manje prepreke koje ćete doživeti u narednom periodu. Moguće je da se nešto neće odvijati onako kako biste vi hteli. Ipak, ne smete da očajavate, nego morate da budete strpljivi i motivisani. Ne možete da dozvolite da jedna situacija utiče na to da li ćete ići dalje prema cilju ili odustati od svega.

Sanjati da ste izgubili maramice
Izgubiti maramice u snu obično znači da se vaš plan neće realizovati zbog nečije greške. Verovatno u timu radite na nekom projektu i trudite se da rezultati budu što bolji. Međutim, neko od vaših saradnika će prevideti problem, te će plan biti stopiran. Nemojte da ga/je kritikujete zbog toga jer je to gubljenje vremena. Bolje se potrudite da zajedno pronađete najbolje rešenje.

Sanjati da ste pronašli maramice
Pronaći maramice u snu ukazuje na to da ćete u bliskoj budućnosti imati priliku da sarađujete sa veoma profesionalnom i vrednom osobom. Reč je o nekome čije će vas radne sposobnosti, ali i karakter potpuno oduševiti. Verovatno ćete se potruditi da on tj. ona bude vaš stalni partner/ka u poslu, jer smatrate da zajedno možete napraviti mnogo.

Sanjati da mašete maramicom
Kada sanjate da mašete maramicom u znak pozdrava nekome to simboliše rastanke. Moguće je da će iz vašeg života otići osoba koja vam je mnogo važna. Druga mogućnost jeste da će blizak prijatelj ili član porodice preseliti u drugi grad ili državu, te ćete shvatiti da ste izgubili nekoga na koga ste uvek mogli da se oslonite.

Sanjati da vam neko maše maramicom
Ovakav san obično ukazuje na to da ćete doživeti velike promene u životu. Možda ćete dati otkaz, promeniti fakultet ili zanimanje ili ćete odlučiti da se zbog posla preselite u neki drugi grad. Promena će vam, sasvim prirodno, teško pasti, ali se nikad nećete pokajati zbog odluke koju ste doneli.

Sanjati da brišete suze maramicom
Brisati suze maramicom u snu ima pozitivno značenje. Često simboliše radost i veselje. Moguće je da će vam se dogoditi neke lepe stvari te ćete odlučiti da to proslavite s onima koje volite. Druga mogućnost jeste da ćete čuti dobre vesti od člana porodice ili prijatelja tj. prijateljice.

Ako ste sanjali da drugome brišete suze maramicom to implicira da ćete se pomiriti s osobom sa kojom dugo niste u dobrim odnosima. Shvatićete da je vaša svađa zapravo bila besmislena i da je život previše kratak da biste bili u zavadi.

Sanjati da vam neko briše suze maramicom znači da je pred vama jedan veoma povoljan period, kako za posao tj. fakultet, tako i za ljubav. Osećaćete se dobro u svojoj koži i imaćete dovoljno elana da se suočite sa problemima koje dugo gurate pod tepih. Rezultati vašeg truda i rada će veoma brzo biti vidljivi.

Sanjati da brišete znoj maramicom
Ukoliko ste sanjali da brišete znoj maramicom to implicira da ćete uskoro da izgladite narušene porodične odnose. Naime, među vašim bližnjima su se dogodile neke neugodne situacije i svi ste zbog toga mnogo propatili. Dugo radite na tome da se stvari vrate na staro i već ste počeli da gubite nadu da je tako nešto moguće. Međutim, uskoro će sve krenuti na bolje i shvatićete da se strpljenje ipak isplatilo.

Sanjati da brišete krv maramicom
Kada sanjate da brišete vlastitu krv maramicom to znači da ćete konačno preboleti nekoga ili nešto. U prošlosti ste doživeli veliko razočarenje i tugu i trebalo vam je vremena da se oporavite. Ožiljci još uvek nisu sasvim zarasli, ali, na sreću, imate snage da se ponovo podignete na noge.

Sanjati da nekome brišete krv maramicom ukazuje na to da se ponašate previše zaštitnički prema bliskoj osobi. Ne dopuštate mu/joj da misli svojom glavom i sam/a donosi odluke. Sve što radite je nesumnjivo iz dobre namere, ali će posledice biti loše. Kasnije ćete se kajati što ste tako postupali jer će on tj. ona biti nesposoban/a za samostalan život.

Ako ste sanjali da vam neko briše krv maramicom to implicira da se plašite da bi neke vaše odluke i postupci mogli naići na kritiku od strane osoba do čijeg mišljenja vam je mnogo stalo. Naviknuti ste da imate podršku za sve što radite, ali ovog puta je moguće da je nećete dobiti.

Sanjati da brišete nos maramicom
San u kome brišete nos maramicom obično znači da će vam u narednom periodu biti potrebna pomoć kako biste rešili probleme ili pozavršavali sve obaveze. Činjenica je da ste u veoma burnoj fazi života i da biste voleli da dan traje duže od 24 sata. Pre nego što stres počne negativno da utiče na vaše zdravlje, podelite svoje poslove sa nekim kome verujete.

Ako ste u snu drugome brisali nos to implicira da će vas bliska osoba zamoliti za pomoć ili savet u vezi sa nekim problemom. Možda se vi nikad niste našli u takvoj situaciji, te će vam biti teško da kažete nešto pametno, ali se barem potrudite da budete tu za njega tj. nju.

Ukoliko ste sanjali da vam neko briše nos maramicom to simboliše duboko ukorenjene komplekse zbog kojih patite od manjka samopouzdanja. Vredite mnogo, ali to ne vidite. Kada u svojoj glavi raščistite sami sa sobom i poradite na svom fizičkom i mentalnom razvoju život će biti mnogo lepši i jednostavniji.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakva je bila maramica koju ste sanjali.

Sanjati svilenu maramicu
Svilena maramica simboliše dobre odnose sa bliskim ljudima. Uskoro ćete rešiti nesuglasice koje ste imali sa članovima porodice, pa će među vama zavladati harmonija.

Sanjati pamučnu maramicu
Pamučna maramica u snu ukazuje na to da ste veoma praktična osoba i da se trudite da ni novac ni vreme ne gubite na nebitne stvari. Upravo zbog toga će vam budućnost biti lepa, a starost mirna.

Sanjati pocepanu maramicu
Pocepana maramica u snu simbolizuje svađu sa voljenom osobom. Moguće je da se sa nekim nećete složiti oko bitnih stvari, te ćete to rešavati na najgori mogući način – glasnim vikanjem.

Sanjati prljavu maramicu
Prljava maramica u snu je upozorenje na to kako birate prijatelje. Nisu baš sve osobe sa kojima se trenutno družite onakve kakvim ih vi vidite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, poklonili ili bacili maramicu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija maramice

Maramica je komad tkanine ili papira koji služi za održavanje higijene ili kao dekorativni element.