Milovanje – šta znači sanjati milovanja?

Sanjati milovanje
Ako u snu vidite milovanje, to ukazuje da vas na javi očekuje sreća u ljubavi. Moguće je da, uprkos neuspelim vezama, niste izgubili nadu da ćete pronaći nekoga sa kim ćete imati odnos o kakvom ste maštali. Vaše pozitivno razmišljanje i otvorenost prema ljudima će vam dodatno pomoći da prepoznate onog/u pravog/u i da se za njega borite.

Sanjati da vi milujete nekog
Sanjati da vi milujete nekoga znači da će vas odradovati draga osoba. Verovatno će vas iznenaditi nekim detaljem kojim će vam dati do znanja da razmišlja o vama. Osim voljene osobe, ovo se može odnositi na prijatelja ili člana porodice sa kojim niste konstantno u kontaktu, ali kad god se vidite, imate mnogo tema za razgovor.

Sanjati da je nko prestao da vas miluje
Kada u snu neko prestaje da vas miluje, to implicira da ćete razočarati dotičnu osobu. Moguće je da vam neće biti jasno zašto je došlo do naglog zahlađenja odnosa među vama, a situaciju će dodatno otežati činjenica da će svako, bez objašnjenja, otići na svoju stranu. Iako niste želeli da do ovoga dođe, niko neće imati hrabrosti da napravi prvi korak i da se izjasni o problemu.

Sanjati da milujete dete
Milovati dete u snu ukazuje na to da imate dar da privučete ljude, da ih ubedite u nešto, da ih motivišete ili da im prenesete znanje ili veštine. Vi ste rođeni lider, pa je prava šteta ukoliko u preduzeću u kome radite nemate rukovodeću poziciju. Idealno zanimanje za vas bi bio rad sa decom jer imate urođeno znanje o pedagogiji.

Sanjati da vas dete miluje
Ukoliko ste sanjali da vas dete miluje to implicira da ćete otkriti svoju nežniju stranu. Vi ste oduvek bili prilično čvrsti i uvek ste se strogo odnosili prema ljudima oko sebe, naročito prema poslovnim partnerima. Zato su vaši bližnji bili uskraćeni za pažnju i ljubav. Međutim, uskoro će vas neki događaj „omekšati“, te ćete postati mnogo obazriviji prema ljudima oko sebe.

Sanjati da neko drugi miluje dete
Videti u snu kako neko miluje dete je znak da ćete čuti dobre vesti. Verovatno će vas obradovati informacija da bliska osoba sprema venčanje ili da čeka prinovu. Druga mogućnost jeste da ćete biti srećni jer je neko koga poznajete postigao veliki uspeh.

Sanjati da milujete partnera tj. partnerku
Milovati partnera tj. partnerku u snu ukazuje na to da je vaša veza jaka i da ste spremni da se zajedno borite sa svim životnim izazovima. Najvažnije od svega je to što verujete jedno drugome i ne preispitujete međusobne osećaje. Sasvim ste sigurni da ste odabrali pravog životnog partnera tj. partnerku za sebe.

Sanjati da vas partner/ka miluje
Ovakav san simbolizuje usamljenost. Moguće je da u poslednje vreme komunikacija sa voljenom osobom nije na zavidnom nivou. To je posledica brojnih obaveza koje imate i stresa koji zbog toga trpite. Sve se to negativno odražava i na dozu bliskosti koju imate. Zato morate više da se posvetite jedno drugome ako želite da vaša veza tj. brak potraje.

Sanjati da vaš partner/ka miluje nekog drugog
Ako ste sanjali da voljena osoba miluje nekog drugog to znači da ste ljubomorni. To je normalno kada nekoga volite, međutim, često je preterana ljubomora posledica manjka samopouzdanja. Možda sumnjate u vašu vezu ili brak, pa tražite dokaz da ste u pravu. Posesivnost uvek negativno utiče na odnose među ljudima.

Sanjati da milujete majku
Milovati majku u snu ukazuje na to da ste zabrinuti za nju. Moguće je da su u pitanju zdravstveni problemi ili to što se previše sekira za vas ili ljude koje voli. Svesni ste da je osetljiva, te se trudite da je ne uvredite svojim delima ili rečima. Potrudite se da ona uvek oseti vašu ljubav i podršku jer joj to mnogo znači.

Sanjati da vas majka miluje
Ukoliko ste sanjali da vas majka miluje to implicira da imate potrebu da se poverite nekome. Mnogo toga vam se trenutno vrzma po glavi, a niste sigurni da imate kome da to ispričate. Moguće je da se plašite da će vaši planovi ili strahovi naići na osudu drugih ljudi. Međutim, niste u pravu. Biće vam mnogo lakše ako o problemima budete razgovarali sa nekim.

Sanjati da vaša majka miluje nekog drugog
Ovakav san ukazuje na to da vam je potrebna pažnja. Verovatno ste usamljeni i mislite da vas niko ne razume. Sve manje verujete da ćete uspeti da pronađete „srodnu dušu“, ali ste prerano odustali od svega. Život je pred vama, dajte ljudima šansu da vam pokažu da ne morate da budete sami ukoliko to ne želite.

Sanjati da milujete oca
Milovati oca u snu ukazuje na to da ste na javi nekoj situaciji pristupili na pogrešan način. Smatrali ste da vaš stav prema nečemu mora biti čvrst i odlučan, međutim, to se ispostavilo kao greška. Ako ništa drugo, iz ovoga ćete naučiti kako ne treba da se ponašate u budućnosti.

Sanjati da vas otac miluje
Kada sanjate da vas otac miluje to znači da vas muči to što još uvek niste ostvarili neke svoje želje i ciljeve. Zbog toga se osećate nesigurno i neuspešno. Međutim, ne smete da budete strogi sami prema sebi, jer imate zbog čega da budete ponosni. Sa druge strane, još uvek imate dovoljno vremena da postignete ono što želite.

Sanjati da vaš otac miluje nekog drugog
San u kome vidite kako vaš otac miluje nekog drugog to implicira da ste se ogrešili o njega. Moguće je da se često raspravljate jer nemate isto mišljenje o nekim stvarima. Bez obzira na to što vam se stavovi mimoilaze, dozvolite mu da vam životnim iskustvom koje ima pomogne da shvatite neke važne stvari.

Sanjati da milujete prijatelja tj. prijateljicu
Milovati prijatelja tj. prijateljicu u snu ukazuje na to da mu/joj nešto krijete. Moguće je da se plašite da bi ga/je istina mogla zaboleti, pa ste odlučili da ćutite. Ipak, iskrenost je u svakom odnosu veoma važna, zato morate da mu/joj kažete to što znate. Na kraju krajeva, i on tj. ona bi vama rekao/rekla istinu kada bi situacija bila obrnuta.

Sanjati da vas prijatelj/ica miluje
Ako ste sanjali da vas prijatelj tj. prijateljica miluje to implicira da sumnjate u njega tj. nju. Primetili ste da se u poslednje vreme ponaša drugačije ili da čak izbegava da provodi vreme u vašem društvu. Možda biste ga/je trebali otvoreno pitati o čemu se radi.

Sanjati da vaš prijatelj ili prijateljica miluje nekog drugog
Ukoliko ste sanjali kako vaš prijatelj ili prijateljica miluje nekog drugog moguće je da prema njemu tj. njoj osećate ipak nešto više od prijateljstva. Verovatno toga niste ni sami svesni ili se plašite da sebi to priznate jer smatrate da bi ta činjenica ugrozila odnos koji ste zajedno izgradili.

Sanjati da milujete kolegu tj. kolegicu
Milovati školskog ili radnog kolegu tj. kolegicu u snu ukazuje na to da se na javi takmičite sa njim tj. njom. Možda toga niste ni svesni, ali želite da budete uspešniji od njega tj. nje u tome što radite. Često poredite vlastite uspehe sa njegovim tj. njenim i to može da bude dobar način da se motivišete da budete bolji. Međutim, to rivalstvo nikako nije dobro za vaš odnos.

Sanjati da vas kolega tj. kolegica miluje
Ovakav san, na žalost, simboliše razočarenje. Moguće je da će vas uvrediti ili povrediti postupak ili izjava drage osobe. Verovali ste da imate njegovu tj. njenu bezrezervnu podršku u svemu što radite, međutim, ispostaviće se da niste u pravu. Ipak, razmislite da li je njegova tj. njena kritika neosnovana ili vi radite nešto pogrešno.

Sanjati da milujete šefa tj. šeficu
Milovati šefa tj. šeficu u snu ukazuje na to da ste previše opterećeni poslom. Vi o tome razmišljate čak i u retkim momentima kada ste slobodni. Verovatno ste često na telefonu i nikad ne odbijate pozive iz firme u kojoj radite. Dobro je biti posvećen i vredan radnik, ali to ne znači da treba zbog posla da žrtvujete sve ostalo.

Sanjati da vas šef miluje
Ukoliko ste sanjali da vas šef tj. šefica miluje to implicira da smatrate da niste adekvatno nagrađeni za trud koji ulažete na poslu. Vredna ste i profesionalna osoba i uvek se trudite da svoje zadatke izvršavate na najbolji mogući način. Međutim, sve više ste sigurni da vaš poslodavac to ne vidi, čim ne želi da vam poveća platu ili da vas na drugi načim stimuliše kako biste bili još produktivniji.

Sanjati da milujete pokojnika
Milovati pokojnika u snu simboliše tugu ili nostalgiju. Moguće je da žalite za nekim ili nečim ili pak osećate da ste propustili dobre prilike u životu. Trenutno niste raspoloženi za druge ljude nego više volite da vreme provodite sami. To je sasvim u redu. Naravno da morate sebi da date vremena da prebolite nešto, ali ne smete da dozvolite da taj proces traje predugo, jer ćete ostati zarobljeni u prošlosti.

Sanjati da drugi miluju pokojnika
Kada u snu vidite kako neko miluje pokojnika to znači da ćete nekoga tešiti. Verovatno će prijatelj ili prijateljica izgubiti dragu osobu ili posao, ili će prekinuti emotivnu vezu. Potrudićete se da mu/joj pomognete da prevaziđe taj težak period.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili milovali nekoga, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija milovanja

Milovanje je nežno dodirivanje voljene osobe.