Minđuša – šta znači sanjati minđuše (naušnice)?

Sanjati minđuše
Ako u snu vidite minđuše (naušnice), to simbolizuje nove ljubavne veze. Moguće je da već duže vreme patite za osobom sa kojom više niste u kontaktu. Pošto ne smatrate da se klin klinom izbija, odlučili ste da je bolje da se oporavite i da shvatite šta želite. Upoznaćete mnogo ljudi koji će vam ulivati poverenje i sa kojima ćete, makar za početak, biti u prijateljskim odnosima.

Sanjati da nosite minđuše
Sanjati da nosite minđuše ukazuje da ćete saznati nečiju tajnu. Verovatno će vas preterana radoznalost naterati da se raspitujete za stvari koje vam deluju intrigantno, ali koje se vas lično ne tiču. Iako ćete hteti da obelodanite istinu do koje ste došli, bićete svesni da ne biste trebali da se mešate jer ćete izvući deblji kraj.

Sanjati da ste izgubili minđušu
Kada u snu izgubite minđušu, to implicira da sedite na dve stolice. Ovo se može odnositi i na poslovni i na privatni život jer nećete znati za šta/koga da se odlučite. Stavićete na vagu sve prednosti i mane koje smatrate da poseduju obe strane i pažljivo ćete proceniti koja je opcija najbolja za vas.

Sanjati da kupujete minđuše
Kupovati minđuše u snu ukazuje na to da maštate o tome da se dopadnete nekoj osobi, ali da niste ni pokazali da vam se sviđa. Očekujete da vas on tj. ona primeti, ali ste previše sramežljivi da preduzmete nešto povodom toga. Moguće je da je i on tj. ona takođe sramežljiv/a, pa morate vi da pokažete inicijativu. Ako oboje budete čekali, od te romanse neće biti ništa.

Sanjati da prodajete minđuše
Prodavati minđuše u snu znači da vam je dosadilo da u neke odnose ulažete više od drugih ljudi. Konkretno, osećate da partneru tj. partnerki mnogo češće pokazujete ljubav i naklonost nego on tj. ona vama. Moguće je da ulažete više truda da bi vaš odnos sa prijateljem ili prijateljicom bio bolji, a osećate da vam nije uzvraćeno istom merom.

Sanjati da ste dobili minđuše
San u kome vam neko pokloni minđuše simboliše napredak, u materijalnom ili duhovnom smislu. Možda ćete dobiti dobru poslovnu ponudu ili će vam šef ponuditi rukovodeću poziciju u nekom projektu. U svakom slučaju, vaša karijera će konačno krenuti uzlaznom putanjom. Duga mogućnost jeste duhovni rast i napredak. Moguće je da ćete se posvetiti proučavanju vlastitog bića i da ćete otkriti način da budete srećni.

Sanjati da ste nekome poklonili minđuše
Ako ste sanjali da ste nekome poklonili minđuše to implicira da ćete konačno shvatiti razlog za nesuglasice sa nekim. Verovatno vaš odnos sa kolegom tj. kolegicom ili šefom nije bio dobar. Možda je problem bio u nedostatku razumevanja ili poverenja. U svakom slučaju, doći ćete do zaključka gde ste grešili i potrudićete se da to u budućnosti ispravite.

Sanjati da ste ukrali minđuše
Ukrasti minđuše iz radnje tj. prodavnice nakita ukazuje na to da nećete uspeti da nagovorite drugu osobu da uradi nešto što vam ide u korist. Možda ste vi vešt manipulator, ali ovog puta vaš plan neće uroditi plodom.

Ukoliko ste sanjali da ste minđuše ukrali od neke konkretne osobe to implicira da morate da pazite šta pričate kada ste u društvu nepoznatih ljudi. Vaše reči bi mogle biti pogrešno protumačene, a potom i iskorištene kako bi narušile vaš ugled ili reputaciju. Posebno je važno da ne komentarišete tračeve, jer je to uvek mač sa dve oštrice.

Sanjati da vam je neko ukrao minđuše
Kada sanjate da vam je neko ukrao minđuše to znači da ćete pretrpeti manju štetu. Moguće je da ćete svoj novac uložiti u nešto neisplativo ili ćete zbog manjka informacija podržati nečiju lošu ideju. Nemojte da budete prestrogi prema sebi, jer ova situacija samo može da vas nauči kako da ne grešite u budućnosti.

Sanjati da vas je neko optužio da ste ukrali minđuše
Ovakav san ukazuje na nerazumevanje koje osećate od strane porodice i prijatelja. Verovatno vaši najbliži neke ideje, planovi ili odluke smatraju pogrešnim i kritikuju vas zbog toga. Vi, sa druge strane, verujete u ono što radite i ne želite da njihove sugestije shvatite na pravi način.

Sanjati da ste nekoga optužili za krađu minđuša
Ako ste sanjali da ste nekoga optužili da vam je ukrao minđuše, a da za to niste imali konkretan dokaz to implicira da ste previše tvrdoglavi i da bi ta vaša osobina mogla da ugrozi odnose sa ljudima do kojih vam je stalo. Morate da naučite da slušate druge i da popustite kada osetite da su „kola krenula nizbrdo“.

Sanjati da ste nasledili minđuše
Naslediti u snu minđuše znači da želite da na tuđoj slavi gradite vlastitu reputaciju. To što je vaš otac, majka, partner ili prijatelj cenjen u društvu, ne znači da vi ne morate sami da zaradite poštovanje. Da biste uživali dobar ugled, moraćete da dokažete da vredite.

Sanjati da ste bacili minđuše
Baciti minđuše u snu ukazuje na to da ćete prestati da poštujete neke ljude. Jednostavno, doći ćete do zaključka da ste predugo doživljavali da vas svojim uvredama ponižavaju i nećete više dozvoliti da se takve stvari dešavaju. Vi ste se dovoljno dugo trudili da pokažete da cenite njihovo mišljenje, ali niste nailazili na razumevanje i isti tretman. Zato ćete odlučiti da „okrenete ploču“ i da prestanete da uvažavate baš sve što dotični govore i rade.

Sanjati da je neko drugi bacio minđuše
Ukoliko ste sanjali kako neko drugi baca minđuše to implicira da će neko promeniti svoj odnos prema vama. Osoba sa kojom ste do sada bili u korektnim odnosima će prestati da vas pozdravlja na ulici. Zapitaćete se šta ste mu/joj uradili i čime ste ga/je uvredili da se tako ponaša. Međutim, nećete moći da dođete do konkretnog zaključka. Možda ćete tu istinu saznati tek u daljoj budućnosti.

Sanjati pokvarene (slomljene) naušnice
Pokvarene ili slomljene naušnice u snu ukazuju na to da biste trebali da se čuvate ljubomornih ljudi. Neko će plasirati laži o vama kako bi vas diskreditovao ili narušio vaš odnos sa drugim ljudima. Ako na vreme shvatite o kome se radi, lako ćete eliminisati tu pretnju.

Zlatne minđuše
Ukoliko ste sanjali zlatne minđuše to znači da je pred vama jedan veoma dobar period, kako za ljubav, tako i za zdravlje, finansije i posao. Uskoro ćete moći da ostvarite sav svoj potencijal, jer ćete dobiti šansu za to. Dugo ste čekali da se dogodi „čudo“, pa da vam život krene u onom smeru u kome želite da ide. U bliskoj budućnosti će se dogoditi velike promene zbog kojih ćete moći da napredujete u svakom smislu te reči.

Srebrne minđuše
Ako ste u snu videli srebrne naušince to implicira da ćete postati nečiji mentor. Preuzećete veliku odgovornost da izvedete na pravi put mladu i neiskusnu osobu. To ne mora nužno da bude vaše dete, nego može biti bilo koja osoba kojoj će biti potrebna vaša pomoć, savet ili sugestija. Možda ćete raditi iz senke, ali će vaš uticaj i odgovornost biti zaista veliki.

Dijamantske minđuše
San o minđušama sa djiamantima može da ima više značenja. Za mlade žene ovakav san simboliše udaju za bogatog i uticajnog muškarca. Za sve ostale dijamantske minđuše ukazuju na to da će steći ugled i poštovanje kod većeg broja ljudi. Svojim ponašanjem ili stavom izazvaćete divljenje drugih, ali ćete morati i da opravdate svoj status.

Biserne minđuše
Kada u snu vidite ili nosite biserne minđuše to implicira da ćete ostvariti svoj cilj. Moguće je da ćete čuti dobre vesti ili da ćete postići ono o čemu dugo maštate. Ovakav san može da znači i da će vas osoba koju volite i poštujete učiniti srećnim i ponosnim. Biserne minđuše u snovima obično imaju pozitivno značenje.

Plastične minđuše
Ako ste sanjali plastične minđuše ili minđuše koje svstavamo pod bižuteriju to je znak da morate da povedete računa o finansijama i potrošnji. Prekomerno trošenje novca bi vam u budućnosti moglo doneti velike probleme. Zato, počnite da štedite već sada, ako ne želite da vas brige dočekaju kasnije.

Tumačenje može da se razlikuje i od toga na kom delu tela ste konkretno videli ili nosili minđušu. Sva gore navedena značenja odose se na tradicionalno nošenje minđuša na ušima.

Ukoliko ste sanjali da nosite minđušu u obrvi to može da znači da će vas usrećiti vest iz inostranstva. Moguće je da ćete saznati da prijatelj/ica ili neko od članova vaše dalje porodice čeka prinovu.

Ako ste sanjali da neko drugi nosi minđušu na obrvi to implicira da ćete dobiti kompliment od nekoga od koga to nikad ne biste očekivali.

Kada sanjate da nosite minđušu u nosu to znači da ćete nenamerno otkriti nečiju tajnu. Naći ćete se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Najbolje bi bilo da to što ste čuli ne govorite nikome, jer se ne tiče ni vas, a ni vama bliskih ljudi.

San u kome nosite minđušu ili pirsing na jeziku ukazuje na to da će vam se tračevi odbiti o glavu. Vaša radoznalost i to što volite da pričate o drugima vam neće doneti ništa dobro.

Ako ste u snu videli kako neko drugi nosi minđušu na jeziku to znači da ćete se poveriti pogrešnim ljudima.

Ukoliko ste sanjali da nosite minđušu u pupku to implicira da se nekome neće dopasti vaša iskrenost. Ako je minđušu na pupku nosio neko drugi u vašem snu moguće je da ćete se naći u društvu zanimljivih ljudi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, nosili ili izgubili minđuše, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija minđuša (naušnica)

Minđuše ili naušnice su ukrasni nakit koji se nosi na ušima.