Šta znači sanjati motor?

Sanjati motor
Ako u snu vidite motor ili neku drugu mašinu da radi, to implicira da biste trebali da savladate vašu srdžbu. Po prirodi ste veoma osetljivi i malo vam je potrebno da se naljutite na ljude iz okruženja. Često vam se dešava da analizirate svaku reč koja vam je upućena i da u njima pronalazite skrivene provokacije i uvrede na vaš račun. Na taj način sebi zatvarate mnoga vrata i zamerate se ljudima koji, ne samo da vam ne misle ništa loše, već bi mogli mnogo da vam pomognu u budućnosti.

Sanjati ugašen motor
Sanjati motor da miruje znači da vas nešto tišti. Moguće je da ćete se u narednom periodu povući u sebe jer nećete hteti nikoga da opterećujete vašim brigama. Najviše ćete sebi zamerati što niste imali više hrabrosti i pokušali da ostvarite snove koje ste smatrali važnim.

Sanjati da popravljate motor
Kada u snu popravljate motor, to ukazuje da je vaš trud uzaludan. Verovatno ćete po ko zna koji put pružiti šansu osobi koju volite, ali koja vam je pokazala da nije pouzdana. Ponovo ćete se uveriti da samo ljubav nije dovoljna da bi veza opstala, već su potrebni i drugi uslovi koje vaš/a partner/ka ne ispunjava.

Sanjati da drugi popravljaju motor
Ukoliko ste u snu videli kako neko popravlja motor to implicira da vam je ponestalo motivacije i ideja da rešite neki problem. Došlo je do zastoja i potrebno je da promenite ugao gledanja na stvari. Ne bi bilo loše kada biste potražili savet osobe kojoj verujete i koja već ima iskustva sa takvim problemima.

Sanjati da menjate motor
Menjati motor na automobilu, kamionu, autobusu i slično u snu ukazuje na to da ste vrlo samouvereni i puni radnog elana. Trenutno imate i volje i snage da se pozabavite poslovima koje dugo odlažete. Moguće je da ćete odraditi i zadatke koji vam nisu baš dragi i koje ste želeli da prebacite drugima. Prolazite kroz povoljan period i bilo bi dobro da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Sanjati da drugi menjaju motor
Ako ste u snu videli kako neko menja motor na automobilu ili nekom drugom vozilu ili uređaju to znači da bi bilo bolje da se ne upuštate u poslove o kojima ne znate gotovo ništa, jer biste mogli napraviti više štete nego koristi. Obratite se za pomoć stručnjacima, tj. ljudima koji u tome imaju više iskustva od vas.

Sanjati da menjate ulje na motoru
Menjati ulje na motoru u snu obično ukazuje na to da ste ekonomična osoba. Vi pažljivo planirate potrošnju i zato uvek imate novca, bez obzira na to kolika su vam primanja. Svaki mesec ste u stanju nešto da uštedite, pa tako izbegavate zaduživanje i pozajmice.

Sanjati da drugi menjaju ulje na motoru
Ukoliko ste u snu videli kako neko menja ulje na motoru moguće je da ćete vi ili vaš partner tj. partnerka dobiti nasledstvo. To može biti kuća, imanje, novac ili, pak, nešto sasvim simbolično što će za vas imati veliku sentimentalnu vrednost. Premda ste materijalno i stambeno obezbeđeni, bićete srećni što se neko odlučio da baš vas počasti takvim gestom.

Sanjati da pokrećete motor
Pokretati motor u snu znači da ste spremni da se suočite sa svim izazovima i preprekama na putu do cilja. Znate šta želite i kako da to ostvarite. Poteškoće vas ne plaše, a ne bojite se ni teškog rada. Sasvim je izvesno da ćete u bliskoj budućnosti videti prve rezultate. Pred vama je mnogo uspeha i radosnih trenutaka.

Sanjati da zaustavljate motor
Zaustavljati motor u snu obično ukazuje na to da sami sebe sabotirate i sprečavate da budete srećni. Postoji neka psihološka barijera zbog koje ne možete da se opustite kada su emotivni odnosi u pitanju, a ni da se upustite u planiranje ili rizik kada je u pitanju posao. Verovatno je u pitanju manjak samopouzdanja zbog koga ne možete da napredujete.

Sanjati da ste kupili motor
Kupiti motor u snu može da znači da ćete vi ili neko ko vam je blizak pokrenuti privatni biznis. Shvatićete da ste previše vremena izgubili radeći za druge. Godinama gledate kako se poslodavac bogati na vašem trudu i radu, te ćete odlučiti da to prestane. Uz početne „porođajne muke“ vaš posao će s vremenom bivati sve stabilniji i bolji.

Sanjati da vam je neko prodao pokvaren motor
Kada sanjate da vam je neko prodao pokvaren motor to simboliše veći trošak. Moguće je da vam se neće isplatiti da popravljate automobil, pa ćete morati da kupite drugi. Isto važi i za neki kućanski aparat koji je u kvaru. Biće vam teško da odjednom izdvojite veću sumu novca, pa ćete se verovatno zadužiti.

Sanjati da prodajete motor
Ovakav san ukazuje na to da ćete odustati od neke ideje ili projekta. Shvatićete da ste previše vremena i truda uložili u to, a da rezultata još uvek nema. Posumnjaćete u uspeh vašeg posla, te ćete dići ruke od toga i posvetiti se konstruktivnijim stvarima u svom životu. Biće to najbolja odluka koju ste u ovom momentu mogli da donesete.

Sanjati da ste ukrali motor
Ukrasti motor u snu znači da se kroz život vodite krilaticom „cilj opravdava sredstvo“. U stanju ste da se borite za ono što želite svim metodama, pa čak i ako to znači da ćete svojim delovanjem ugroziti druge ljude. Verovatno ste do sada porušili mnoge mostove, ali ne žalite zbog toga. Ipak biste trebali da promenite način razmišljanja, jer ćete u suprotnom svoju konačnu pobedu morati da proslavite sami.

Sanjati da vam je neko ukrao motor
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao motor to implicira da ćete dozvoliti da vas nečija kritika ili loš komentar o tome što radite potpuno obeshrabri. Posvećeni ste nečemu u šta verujete, međutim, kada vas neko koga poštujete izgrdi zbog toga, posumnjaćete u vlastiti uspeh. Probudite inat u sebi i dokažite mu/joj da nije bio/la u pravu.

Sanjati da ste pronašli motor
Pronaći motor u snu znači da će vam se posrećiti, te ćete se iz teške situacije izvući prilično lako. Verovatno ste se sami uvukli u opasnost ili nevolju preduzimajući nepromišljene i rizične korake. Na sreću, proći ćete bez većih posledica. To ipak ne znači da iz ove situacije ne treba da izvučete neku pouku.

Sanjati da ste bacili motor
Baciti motoru u snu može da ukazuje na to da će vas razočarati nečiji nemar, lenjost i neodogovornost. Imaćete priliku da radite s osobom koja se veoma malo trudi da uradi svoj deo posla ili da nauči da ga uradi. Shvatićete da je potpuno nezainteresovan/a i dići ćete ruke od njega tj. nje.

Sanjati da je neko drugi bacio motor
Ukoliko ste u snu videli kako neko baca motor to implicira da će vam se bliska osoba požaliti na probleme u porodici ili na poslu. Izneće vam niz činjenica za koje niste ni znali da postoje i iskreno će vam biti žao zbog toga što mu/joj ne možete pomoći. Ako ništa drugo, barem se potrudite da ga/je poslušate i utešite.

Tumačenje može da se razlikuje i od toga kakav je bio motor iz vašeg sna.

Sanjati stari (zarđali motor)
Kada sanjate stari, zarđali motor to je znak imate veoma loše uslove za rad. Nije vam problem da se trudite kako biste izvršavali zadatke koji su pred vama, nego to što vam poslodavac nije obezbedio ono osnovno kako bi sve funkcionisalo kako treba.

Sanjati novi motor
Novi motor u snu simbolizuje nove početke. Verovatno ćete se posvetiti novom poslovnom projektu, promeniti radno mesto ili mesto stanovanja. U startu će biti mnogo izazova dok se ne naviknete, ali se nikad nećete pokajati zbog odluke koju ste doneli.

Sanjati mali motor
San u kome vidite mali motor, poput onih koji pokreću kućanske uređaje to znači da potcenjujete nečije sposobnosti. Možda još uvek niste uočili kvalitete koje poseduje neko od vaših bližih saradnika ili smatrate da su vam deca suviše mlada da bi donosila neke odluke samostalno. Ako malo bolje pogledate videćete da ste dobili ravnopravnog partnera u vašem poslu ili domaćinstvu.

Sanjati motor aviona
Ukoliko ste u snu uspeli da prepoznate motor aviona to implicira da će se stvari u vezi sa vašom karijerom odvijati prilično brzo. Moguće je da ćete u bliskoj budućnosti dobiti vrlo primamljivu poslovnu ponudu. Druga mogućnost jeste da će poslodavac odlučiti da vas unapredi ili da vam isplati kratkoročnu stimulaciju za vaš trud.

Sanjati motor automobila
Ako ste u snu videli motor nekog automobila to znači da ćete zbog jedne prepreke poželeti da odustanete od svoje ideje. Pomislićete da je to Božji znak da se posvetite nečemu drugom. Međutim, uložili ste mnogo vremena i truda u to i bila bi prava šteta kada biste sada digli ruke od svega.

Sanjati motor broda ili čamca
Motor za brod ili čamac u snovima ukazuje na to da ćete biti nagrađeni za dobro odrađen posao ili lojalnost. Verovatno će poslodavac konačno shvatiti koliko ste važan faktor u njegovoj firmi te će vas počastiti povećanjem plate ili kratkoročnom stimulacijom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili popravljali motor, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija motora

Motor je pogonska mašina koja energiju pretvara u mehanički rad.