Šta znači sanjati mrežu za ležanje?

Sanjati mrežu za ležanje
Ako u snu vidite mrežu za ležanje, to ukazuje da vam predstoji veliki poslovni uspeh.  Moguće je da ćete uskoro doći do izražaja i pokazati nadređenima sve što umete. Zadobićete njihovo poverenje i učinićete sve kako biste ga opravdali. Ovo će za vas predstavljati vetar u leđa i pokazatelj da ste na pravom putu da ostvarite vaš cilj.

Sanjati da odmarate u mreži za ležanje
Sanjati da odmarate u mreži za ležanje implicira da imate mnogo obaveza. Verovatno ste u poslednje vreme preopterećeni pa ne stižete ni da spavate. Voleli biste da, makar na par dana, pobegnete od svega i odmorite mozak. Međutim, odgovornost koju osećate vam ne dozvoljava da to učinite jer biste kolegama, članovima porodice ili prijateljima bili potrebni.

Sklanjati mrežu u snu
Kada u snu sklanjate mrežu za ležanje, to znači da ćete prionuti na posao. Može se desiti da ćete čekati poslednji trenutak da završite obavezu koja vam je davno poverena. Tek tada će vam biti jasno koliko je stvar hitna pa danima nećete spavati, jesti i baviti se svakodnevnim stvarima. Po ko zna koji put sebi ćete obećati da se ovo neće ponoviti, ali vrlo brzo ćete nastaviti po starom.

Mreža za ležanje je relativno redak motiv u snovima. Snovi mogu imati i pozitivno i negativno značenje, a sve zavisi od konteksta u kome su se odvijali i detalja koji su ih pratili.

Sanjati da ležite u mreži sa voljenom osobom
Ležati u mreži sa voljenom osobom simboliše lepe i romantične trenutke. Moguće je da će vas voljena osoba obradovati intimnom večerom, izlaskom ili putovanjem. Nakon mnogo vremena ponovo ćete biti sami i to će vam pomoći da se zbližite. Nećete razmišljati o svakodnevnim obavezama i problemima, nego ćete uživati u trenutku.

Sanjati da drugi sklanjaju mrežu za ležanje
Ukoliko ste u snu videli kako neko sklanja mrežu za ležanje to implicira da će vas drugi primorati da se bavite poslom koji vam se ne dopada. Možda ćete pomagati kolegi tj. kolegici oko nekog važnog zadatka ili će vas prijatelj tj. prijateljica zamoliti da mu joj pomognete oko nekog posla. Nećete želeti da ga/je odbijete, ali ćete bez nekog velikog elana učestvovati u tome.

Sanjati da drugi odmaraju u mreži za ležanje
San u kome vidite kako neko odmara u mreži za ležanje može znači da zavidite osobi iz bližeg okruženja na uspehu koji je postigla. Međutim, ne vidite da iza svega toga stoji naporan trud i rad, te mnogo odricanja. Ako ne možete da podnesete žrtvu, ne možete se ni nadati da ćete ostvariti svoje ciljeve. Umesto što vreme trošite razmišljajući o njemu tj. njoj, preusmerite fokus na nešto mnogo korisnije.

Sanjati da ste pali sa mreže za ležanje
Ovakav san ukazuje na to da svoje planove ne zasnivate na čvrstim temeljima, nego na pretpostavkama šta bi se u budućnosti moglo dogoditi. Nije loše maštati, ali ipak morate mnogo da radite kako bi se vaše želje ostvarile. Pokušajte da idete korak po korak i nižete manje uspehe, a o onom velikom razmišljajte tek kada se stvore realne šanse da će se ostvariti.

Sanjati da je neko drugi pao sa mreže za ležanje
San u kome vidite kako je neko pao sa mreže za ležanje znači da se ne smete radovati tuđoj nesreći. U životu se i dobro i zlo kad-tad vrati. Možda ćete se vi u nekom momentu naći u njegovoj tj. njenoj situaciji, a to sigurno ne biste želeli da se dogodi.

Sanjati da ste se zapetljali u mrežu za ležanje
Zapetljati se u mrežu za ležanje u snu znači da vas neodlučnost i pasivnost sprečavaju da ostvarite svoje želje. Dok se vi naterate na akciju, neko drugi iskoristi mogućnosti koje mu/joj stoje na raspolaganju, a vi ostanete bez šanse za uspeh. Ne morate da reagujete u afektu, jer to nije dobro, ali morate da budete brži od ostalih kako biste ugrabili svoju priliku na vreme.

Sanjati da ste kupili mrežu za ležanje
Kupiti mrežu za ležanje u snu ukazuje na to da ćete uskoro izaći iz burnog perioda u kome se trenutno nalazite. Imali ste mnogo obaveza i problema, a stres je ozbiljno zapretio vašem zdravlju. Ipak, dobra je vest što će se situacija vrlo brzo stabilizovati, te ćete moći da odahnete i da se odmorite od svega. Nije isključeno da ćete otputovati negde u društvu drage osobe.

Sanjati da prodajete mrežu za ležanje
Prodavati mrežu za ležanje u snu znači da ste spremni na odricanje zarad višeg cilja. Dok gotovo svi vaši prijatelji pričaju o godišnjim odmorima, vi se pripremate za veoma naporan period. Uskoro ćete krenuti u realizaciju velikih planova i ideja. Nećete odustati dok ne ostvarite ono što želite.

Sanjati da ste dobili mrežu za ležanje
Ovakav san znači da će vas bliska osoba obradovati poklonom. Dobićete nešto o čemu dugo maštate, a niste bili u prilici da sami sebi to priuštite. Pored toga što vam se ostvarila želja, biće vam drago što u životu imate nekoga ko prepoznaje vaše potrebe i hoće da vam udovolji.

Sanjati da ste nekome poklonili mrežu za ležanje
Pokloniti nekome mrežu za ležanje u snu ukazuje na to da ćete iznenaditi dragu osobu. Možda ćete posetiti nekoga koga dugo niste videli. Posao i obaveze vam nisu dozvoljavale da se viđate, time će vaš dolazak mnogo da mu/joj znači. Potrudiće se da se u njegovom tj. njenom domu osećate kao kod svoje kuće.

Sanjati da ste ukrali mrežu za ležanje
Ukrasti mrežu za ležanje u snu znači da želite prečicom da ostvarite neki cilj. Ne pada vam na pamet da se mnogo mučite oko nečega, niti da utrošite mnogo vremena u to. Radije ćete tražiti kraće i lakše načine kako biste dobili ono što želite. Ne verujete u izreku „nema ‘leba bez motike“ i potrudićete se da dokažete i sebi i drugima da nije istinita.

Sanjati da vam je neko ukrao mrežu za ležanje
Ako vam je neko u snu ukrao mrežu za ležanje moguće je da će neko javi pokušati da vam ukrade ideju ili da je drugima predstavi kao svoju. Ukoliko na vreme otkrijete njegove tj. njene namere, moći ćete ga/je sprečiti da ih sprovede u delo. Ipak, nemojte da se svetite zbog toga, jer vam to neće doneti ništa dobro.

Sanjati da ste pronašli mrežu za ležanje
Pronaći u snu mrežu za ležanje znači da će vam se na javi posrećiti. Verovatno ćete se naći u pravo vreme na pravom mestu. Neko će vam ponuditi relativno lak i jednostavan posao koji donosi dobru zaradu. Druga mogućnost jeste da ćete slučajno saznati za konkurs, svideti se poslodavcima, te ćete uspeti da dobijete to radno mesto.

Sanjati pocepanu mrežu za ležanje
Videti u snu pocepanu mrežu za ležanje ukazuje na to da se ne biste trebali „pecati“ na primamljive poslovne ponude, jer one sa sobom nose veliki rizik. Ne verujte ljudima koji vam obećavaju kule i gradove, ali vam ne govore celu istinu. Razmislite pre nego što pristanete na neki posao i dobro se raspitajte o tome što vam se nudi.

Sanjati da ušivate mrežu za ležanje
Popravljati tj. ušivati mrežu za ležanje u snu znači da ćete morati da smanjite troškove i da počnete da štedite, jer su pred vama veoma neizvesni dani. Moguće je da će priliv novca biti drastično manji, te ćete biti prisiljeni da trošite zalihe. Ako već sada racionalizujete troškove, sve to vam neće toliko teško pasti.

Sanjati da ste bacili mrežu za ležanje
Baciti mrežu za ležanje u snu ukazuje na to da ćete odustati od kupovine nečega što vam u ovom momentu nije neophodno. Privukla vas je povoljna cena i bili ste na korak od toga da izdvojite novac za to. Međutim, na vreme ćete shvatiti da ste do sada sasvim pristojno živeli i bez toga i da biste pare trebali sačuvati za nešto drugo.

Sanjati da je neko drugi bacio mrežu za ležanje
Ukoliko ste u snu videli kako neko baca mrežu za ležanje to implicira da ćete imati priliku da upoznate veoma bogatu, ali izuzetno prizemnu i pristupačnu osobu. Shvatićete da izreka „novac kvari ljude“ zapravo nije potpuno tačna. On tj. ona će vas uveriti da je moguće čvrsto stajati na zemlji čak i onda kada imate prava da „poletite“.

Sanjati da ste zapalili mrežu za ležanje
Zapaliti mrežu za ležanje u snu simboliše neisplativo ulaganje. Verovatno ćete dati novac za nešto što ne zadovoljava vaše potrebe, niti opravdava svoju cenu. Brzo ćete se pokajati što ste poverovali reklami, a niste se detaljno informisali o tome. Neka vam ovo posluži kao lekcija za ubuduće.

Sanjati da je neko drugi zapalio mrežu za ležanje
Kada u snu vidite kako neko pali mrežu za ležanje to može da znači da ćete dobiti problematičnog komšiju. U vaše susedstvo će se doseliti ljudi koji ne mare mnogo za kućni red. Uzalud ćete im pokušavati na pristojan način objasniti da nije u redu to što svi trpe glasnu muziku, svađe ili buku tokom celog dana. Verovatno ćete se u nekom momentu obratiti nadležnim institucijama.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili sklonili mrežu za ležanje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija mreže za ležanje

Mreža za ležanje je tkanina napravljena od čvrstog materijala koja se vezuje i služi za spavanje, ljuljanje i odmor.

Novi Sanovnik