Nosač – šta znači sanjati nosača?

Nosač spada u veoma retke snove. U snu ima negativno značenje, ali i obično poručuje da ne biste trebali olako da sudite ljudima koje ne poznajete. Postoje naravno i izuzeci kada sanjati nosača predstavlja pozitivan san.

U snu videti nosača
Ako u snu vidite nosača, to označava poslovni neuspeh. Moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa neostvarenim željama koje će učiniti da se osećate kao da ste protraćili godine vašeg života. Biće vam krivo što niste zadovoljili prohteve koje ste sebi postavili, ali koje je u velikoj meri kreiralo i vaše okruženje.

Sanjati da ste vi nosač
Ukoliko ste u snu vi nosač, to ukazuje da biste trebali da se okanete vaših mana. Može se reći da je krajnje vreme da prevaziđete prepreke koje su vas sputavale u mladosti i da preuzmete kontrolu nad vašim životom. Konstantno se vraćate unazad žaleći za stvarima koje ste možda mogli, ali niste ispravili.

Sanjati da vas je nosač poslušao
Kada vas u snu nosač nešto posluša, to simbolizuje iskrenu prijateljsku pomoć. Verovatno će vam u susret izaći osoba od koje ste najmanje očekivali i koju ste potcenjivali. Shvatićete da nije bitna forma, već suština pa ćete sledeći put više pažnje obratiti na nečija dela, a ne na reči i na status u društvu.

Sanjati da je nosač odbio vašu molbu ili zahtev
San u kome vam nosač odbije neku molbu ili zahtev ukazuje na to da nemate autoritet nad nekim ljudima. Ukoliko vaše radno mesto podrazumeva da rukovodite određenim brojem ljudi, verovatno ne uživate njihovo poštovanje i zato ne žele da vas poslušaju ili vas čak i sabotiraju. Druga mogućnost jeste da bliska osoba ne želi da posluša vaš savet ili sugestiju, ma koliko bili dobronamerni.

Sanjati da ste angažovali nosača
Angažovati nosača u snu simboliše uspeh u finansijama. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili dati jednokratnu naknadu za uloženi trud. Druga mogućnost jeste da ćete investirati u isplativ projekat, a treća da ćete ostvariti dobitak u igrama na sreću ili dobiti nasleđe. U svakom slučaju, dodatni priliv novca će vam dobro doći kako biste završili svoje poslove ili „zakrpili rupe“ iz prethodnog perioda.

Sanjati da ste otpustili nosača
Ukoliko ste sanjali da ste otpustili nosača to predstavlja upozorenje na moguće probleme na poslu. Možda će firma u kojoj radite smanjiti poslovanje ili zapasti u krizu, te će se poslodavac odlučiti na smanjenje broja radnika. Kako biste izbegli bankrot, već sada počnite da tražite drugi posao. Nemojte da dozvolite da i vaša sudbina zavisi od toga šta se dešava na tržištu.

Sanjati da razgovarate sa nosačem
Razgovarati sa nosačem u snu obično ukazuje na to da imate mnogo energije i volje da se uhvatite u koštac sa svojim idejama. Duže vreme razmišljate o pokretanju nekog projekta, ali vas je u tome sprečavao veliki strah od neuspeha. Međutim, pred vama je veoma povoljan period za tako nešto, zato biste trebali da iskoristite tu priliku. Napravite plan i nemojte da odstupate od njega. S vremenom ćete videti prve rezultate i to će vam dati snagu da nastavite da radite na tome.

Sanjati da drugi razgovaraju sa nosačem
Kada u snu vidite i čujete kako neko razgovara sa nosačem to može da simbolizuje skorije putovanje. Možda ćete dobiti priliku da se zbog posla ili školovanja preselite u drugi grad ili državu. Druga mogućnost jeste službeni put ili odlazak na godišnji odmor koji dugo planirate.

Sanjati da se svađate sa nosačem
Svađati se sa nosačem u snu znači da vam je potreban savet kako biste rešili neki problem. Dugo se sa time borite i čini vam se da ste isprobali sve mogućnosti. Međutim, sveža perspektiva na stvari bi vam mogla pomoći da dođete do rešenja. Zato se ne libite da o tome razgovarate sa ljudima kojima verujete.

Sanjati da se drugi svađaju sa nosačem
Videti ili čuti u snu kako se neko svađa sa nosačem ukazuje na to da će vas bliska osoba zamoliti za pomoć u vezi sa nekom situacijom ili poslom. S obzirom na to da se do sada niste imali priliku susresti sa takvim stvarima, trebaće vam neko vreme da odlučite šta da mu/joj kažete. Nemojte mnogo da se mučite da mu/joj date odgovor, jer je odrasla osoba i na kraju će odluku doneti sam/a. Na vama je samo da kažete šta mislite.

Sanjati da se bijete sa nosačem
Ako ste sanjali da se bijete sa nosačem to implicira da ćete nečiju dobronamernu sugestiju shvatiti kao kritiku i da ćete se naljutiti zbog toga. Sujeta vam neće dozvoliti da stvari sagledate iz pravog ugla, te ćete burno reagovati. Kada vam se utisci slegnu i shvatite šta vam je ta osoba želelareći, doći ćete do zaključka da ste pogrešili.

Sanjati da se drugi biju sa nosačem
Ovakav san ukazuje na to da ćete na javi stati u nečiju zaštitu. Smatraćete da je ta osoba nepravedno optužena za neko „zlodelo“ od strane drugih i odlučićete da ne ostanete skrštenih ruku. Zbog toga ćete steći zahvalnost i poštovanje nekih ljudi, ali će vas deo vaše okoline doživeti kao radikalnu osobu i moglo bi se dogoditi da to ugrozi vašu reputaciju.

Sanjati da jurite nosača
Juriti nosača u snu znači da ćete pretrpeti nepravdu. Moguće je da će poslodavac odlučiti da nagradi trud i rad vašeg kolege tj. kolegice, dok ćete vi ostati „kratkih rukava“. Verujete da više od njega tj. nje zaslužujete stimulaciju, te da ste u tom slučaju „zakinuti“. Međutim, nećete uraditi ništa kako biste promenili stvari, jer se plašite da biste svojim potezima mogli da ugrozite radno mesto.

Sanjati da bežite od nosača
Bežati u snu od nosača ukazuje na to da bi neke loše odluke iz prošlosti vrlo brzo mogle doći na naplatu. Naime, povukli ste rizične poteze i niste razmišljali o tome šta bi moglo iz toga da se izrodi. Tek ćete kasnije shvatiti koliko vas je vaša nepromišljenost mogla koštati. Neka vam ovo iskustvo posluži kao lekcija za ubuduće.

Sanjati da vas je nosač pokrao
Ukoliko ste sanjali da vas je nosač pokrao to znači da važne odluke ne treba da donosite u afektu. Dozvolite sami sebi da dobro proanalizirate situaciju u kojoj se nalazite i kakve su vam mogućnosti da rešite to u svoju korist i na najbezbolniji način. Sve što odlučite ili uradite u afektu bi vam moglo doneti više štete nego koristi.

Sanjati da ne želite da platite nosaču
Ako ste u snu odbili da platite nosaču uslugu koju vam je pružio zato što niste zadovoljni njegovim radom to znači da ste tvrdoglava osoba. Imate neke svoje stavove i mišljenja preko kojih ne želite da pređete, ma koliko vas drugi ljudi ubeđivali da niste u pravu. Zbog takvog načina razmišljanja nemate mnogo prijatelja, a ni kolege vam nisu naklonjene.

Sanjati da je nosač izgubio vaše stvari
Ovakav san ukazuje na to da ćete ispaštati zbog tuđeg nemara ili grešaka. Moguće je da ćete na nekom projektu sarađivati sa grupom ljudi, ali da neće svi ozbiljno pristupiti tom poslu. Zato ćete vi morati da uložite mnogo truda kako bi se posao završio. Kasnije ćete svi preuzeti zasluge za dobro urađen zadatak, premda ste ga radili samo vi.

Sanjati da se ljubite sa nosačem
Ljubiti se u snu sa nosačem ukazuje na to da ćete imati priliku da upoznate osobu koja će vas impresionirati svojom inteligencijom i radnim elanom. Reč je o nekome ko se profesionalno odnosi prema svom poslu, a pri tome gaji dobre odnose sa kolegama i saradnicima. Takva ličnost će biti pravo osveženje, pa ćete se truditi da što više vremena provedete sa njim tj. njom jer ćete verovati da od njega tj. nje možete mnogo toga da naučite.

Sanjati da se udajete za nosača
Kada neudata žena u dužoj vezi sanja da se udaje za nosača to implicira da se plaši da je voljena osoba nikad neće zaprositi, tj. da nikad neće ozvaničiti svoju ljubav. Ako devojka koja nema emotivnog partnera sanja ovakav san to znači da pati od manjka samopouzdanja. Ukoliko, pak, udata žena sanja da se udaje za nosača to je znak da nije u potpunosti zadovoljna svojim životnim izborom. Nešto vam kod partnera smeta i želeli biste da to promenite.

Sanjati da ste ubili nosača
Ako sanjate da ste ubili nosača to znači da je pred vama jedna vrlo teška životna faza. Suočićete se sa brojnim izazovima i preprekama. Trebaće vam pomoć, ali nećete je dobiti. Moraćete sami da se sa time izborite. Ako budete strpljivi i istrajni, brzo ćete rešiti krizu u kojoj ste se našli.

Sanjati mrtvog nosača
Mrtav nosač u snu ukazuje na to da biste se mogli razočarati u prijatelja tj. prijateljicu, kolegu tj. kolegicu ili poslovnog saradnika. Moguće je da vam neće izaći u susret u momentima kada vam bude bilo najteže. Ipak, ne smete da dozvolite da to potpuno promeni vaš odnos, nego, pre nego što ga/je optužite za bilo šta morate da razmislite o razlozima zbog kojih vam ne može tj. ne želi pomoći.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli nosača ili ste razgovarali sa njim, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nosača

Nosač je čovek koji razne predmete premešta sa jednog mesta na drugo.