Šta znači sanjati ogrtač?

U snu obući ogrtač
Kada u snu obučete ogrtač, to simbolizuje uspeh. Moguće je da ćete dobiti priznanje koje očekujete i koje smatrate i više nego zasluženim. Morali ste da se odreknete mnogih stvari kako biste došli tu gde ste sada i ne nameravate da se zaustavite, već ćete se potruditi da vaša karijera nastavi da se kreće uzlaznom putanjom.

Sanjati da svlačite ogrtač
Ukoliko u snu svučete ogrtač, to implicira da ćete pretrpeti štetu. Može se desiti da ćete napraviti kratku pauzu kako biste se odmorili od svega što će vaša konkurencija zloupotrebiti i pokušati da vas izbaci iz posla. Trebaće vam vremena da povratite staru slavu i dovedete u red sve što su oni uspeli da poremete.

Sanjati da ste obukli preširok ogrtač
Ako u snu obučete preširok ogrtač, to je upozorenje da će vas neko izigrati. Verovatno se radi o partneru/partnerki koji će vam obećavati kule i gradove, a neće imati nameru ništa od toga da ostvari. Kada shvatite istinu, šteta će već biti učinjena i teško ćete se oporaviti od razočaranja koje ste doživeli.

Sanjati kupaći ogrtač
Kada u snu oblačite kupaći ogrtač, to ukazuje da brinete o svom zdravlju. Vi ste osoba koja voli da bude fizički aktivna što smatrate jedinim receptom za dobar izgled i kvalitetan život. Trudite se da treninge ne propuštate, a ako se to desi, osećate grižu savesti koja vas tera da se što pre vratite dobrim navikama.

Sanjati kućni ogrtač
Ukoliko ste u snu videli kućni ogrtač to implicira da je pred vama jedan mirniji period života. Naime, imali ste mnogo obaveza i problema u poslednje vreme. Radili ste dosta i zbog toga trpeli veliku količinu stresa. Na sreću, uskoro će nastupiti stabilnija faza, pa ćete biti u prilici da se odmorite. Nije isključeno da ćete otići na kraće putovanje sa partnerom tj. partnerkom ili članovima porodice.

Sanjati mokar ogrtač
Mokar ogrtač u snu ukazuje na to da ćete rečima ili delima uvrediti blisku osobu. Moguće je da se neki vaši postupci neće dopasti vašem partneru tj. partnerki, prijatelju tj. prijateljici ili članu porodice. Možda ćete pred njim tj. njom kazati neku previše surovu istinu, te ćete morati da tražite izvinjenje. Nemojte dugo da odlažete taj potez, jer ćete teže dobiti oprost.

Sanjati stari pocepani ogrtač
Ako ste u snu videli stari pocepani ogrtač to implicira da se ne trudite dovoljno da poboljšate kvalitet svog života. Naravno da je lakše kukati, nego se boriti da vam sutra bude bolje. Ne možete očekivati da vam drugi serviraju na tacni ono što vi želite. Vreme je da se pokrenete i da uradite nešto dobro za sebe.

Sanjati da perete ogrtač
Prati ogrtač u snu znači da ste perfekcionista. Sve što radite mora da bude idealno i nikako drugačije. Brinete o svakoj sitnici i trudite se da budete najbolji u svemu čime se bavite, uključujući i hobije. Osim toga, ne volite da poslove obavljate u timu, jer onda morate da tolerišete tuđe greške, pa čak i da ih ispravljate. Radije ćete mnogo vremena posvetiti nečemu nego da vam sutra neko nađe zamerku za to što ste uradili.

Sanjati da drugi peru ogrtač
Videti u snu kako neko pere ogrtač ukazuje na to da ćete imati posla sa vrlo komplikovanom osobom. Naime, sarađivaćete privatno ili poslovno sa nekim ko često menja mišljenje i postavlja nove uslove i strategije rada. Vi niste takav tip, nego se trudite da stvari što više pojednostavite. Upravo će različit pogled na isti problem „posejati seme razdora među vama“.

Sanjati da šijete ogrtač
Šiti ogrtač u snu znači da će prijatelj tj. prijateljica biti posrednik u vašem upoznavanju s osobom suprotnog pola. Verovatno ste duže vreme bez emotivnog partnera, ali će se bliska osoba potruditi da se to promeni. Pokušaće da vas spoji sa nekim, međutim, shvatićete da to nije najbolji način da upoznate svoju srodnu dušu. Druga mogućnost jeste da ćete se vi naći u ulozi Kupidona.

Sanjati da drugi šiju ogrtač
San u kome vidite kako neko šije ogrtač ukazuje na to da ćete nakon par godina sresti osobu koja vam je mnogo značila. Reč je o bivšem emotivnom partneru tj. partnerki, prijatelju ili prijateljici sa kojim (kojom) ste nekad bili prilično bliski. Razmenićete nekoliko reči i shvatićete da se on tj. ona mnogo promenio/la, pa ćete se zapitati da li se isto dogodilo i vama.

Sanjati da kupujete ogrtač
Kupovati ogrtač u snu znači da ćete pozavideti nekome na odnosu kakav ima sa partnerom tj. partnerkom. Verovatno ćete neko vreme provesti sa parom koji je i dalje zaljubljen, te se ne libi da svoju ljubav i privrženost pokazuje prema svima. Poželećete da i vi imate pored sebe osobu koja vas toliko poštuje, mazi i pazi, a pogotovo će takva situacija zaboleti žene koje su u dužoj vezi ili braku s muškarcem koji nije sklon romantici.

Sanjati da prodajete ogrtač
Prodavati ogrtač u snu simbolizuje želju za promenom. Moguće je da ste zapali u dosadnu kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Trudite se da s vremena na vreme promenite dnevnu rutinu, ali vam je sve jasnije da se neke stvari moraju radikalno menjati. Ključ te promene ste vi. Kada konačno odlučite da izađete iz svoje zone komfora, videćete šta ste u stvari do sada propuštali.

Sanjati da ste dobili ogrtač
Ukoliko vam je neko poklonio grtač moguće je da ćete u bližoj budućnosti upoznati zanimljivu osobu suprotnog pola. Na prvu će vam se dopasti neki njegovi tj. njeni stavovi i način razmišljanja. Shvatićete da se oko mnogo stvari slažete, pa ćete poželeti da što više vremena provedete zajedno. Nije isključeno da će se iz prijateljstva roditi i emotivna veza, tj. brak.

Sanjati da ste nekome poklonili ogrtač
Pokloniti ogrtač u snu znači da na javi imate tajnog obožavaoca. U bliskom okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali vam to nije priznao/la. Razlog može biti to što ste zauzeti ili to što delujete nepristupačno ili nezainteresovano. Ako obratite pažnju sigurno ćete lako shvatiti o kome se radi. Na vama je odluka da li ćete nešto preduzeti po tom pitanju ili ne.

Sanjati da ste ukrali ogrtač
Ukrasti ogrtač iz radnje tj. prodavnice u snu ukazuje na to ste odabrali nekonvencionalan pristup nekom problemu. Možda ste dugo razmišljali o tome šta treba da uradite kako biste ga rešili, te ste se na kraju odlučili za onaj način koji će mnoge da iznenadi. Na sreću, vama nije važno šta drugi misle o tome šta radite, sve dok postižete ono što želite.

Kada sanjate da ste ukrali ogrtač od druge osobe to implicira da ćete poželeti nešto što je tuđe. Možda će vam se dopasti partner tj. partnerka vašeg kolege tj. kolegice ili prijatelja, odnosno prijateljice. Kada to shvatite potrudićete se da ga/je izbegavate koliko god možete, jer ćete se plašiti da će primetiti da nešto nije u redu.

Sanjati da vam je neko ukrao ogrtač
Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao ogrtač to znači da imate opasnog rivala. Neko će poželeti nešto što vama pripada i neće se libiti da vam to preotme. To može biti radno mesto, pa čak i voljena osoba. Obratite pažnju na to kako se neki ljudi ponašaju u vašem prisustvu, tako ćete lakše shvatiti ko je i kakav je vaš protivnik tj. protivnica.

Sanjati da ste nekome pozajmili ogrtač
Ako ste sanjali da ste nekome pozajmili svoj ogrtač to implicira da ste vrlo druželjubiva osoba. Vi uživate kada ste okruženi ljudima i zato imate mnogo prijatelja i poznanika. Najteže vam pada kada negde morate da idete sami ili kada par dana ne odete na kafu sa ljudima u čijem društvu uživate. Ne slažete se sa baš svakim stavom osoba sa kojima provodite vreme, ali to ne smatrate kamenom spoticanja u vašem odnosu.

Sanjati da ste od nekoga pozajmili ogrtač
Pozajmiti od nekoga ogrtač u snu ukazuje na to da ste veoma sramežljivi. Nemate baš mnogo prijatelja i teže sklapate nova poznastva. Prilično ste zatvoreni i o svojim tajnama, planovima i idejama ne razgovarate sa drugima. Međutim, imajte u vidu da biste neke probleme brže i lakše rešili kada biste se posavetovali sa nekim kome verujete.

Sanjati da ste bacili ogrtač
Baciti ogrtač u snu simboliše velike promene koje će uslediti u vašem životu. Možda ćete pronaći posao, promeniti radno mesto ili čak mesto boravka. To će u mnogome odrediti dalji tok vašeg života. Nakon brojnih izazova sa kojima ćete se suočiti, shvatićete da su vaše odluke bile ispravne i da ste učinili dobru stvar za svoju budućnost.

Sanjati da je neko bacio ogrtač
Videti u snu kako je neko bacio ogrtač znači da ćete biti podrška voljenoj osobi tokom stresnog perioda. Moguće je da će partner tj. partnerka ili neko od članova porodice imati probleme na poslu, a vi ćete se truditi da mu/joj što više olakšate situaciju. Možda nećete moći da menjate stanje na njegovom tj. njenom radnom mestu, ali ćete nastojati da mu/joj makar kod kuće bude ugodno i lepo.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, obukli ili svukli ogrtač, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ogrtača

Ogrtač je odevni predmet koji se može nositi preko odeće ili kupaćeg kostima.