Šta znači sanjati opijum?

U snu videti opijum
Ako u snu vidite opijum, to implicira da vam predstoji nesreća. Može se desiti da ćete se prepustiti slabosti koja vas već dugo muči zbog čega ćete imati ozbiljne posledice. Život će vam se promeniti za 180 stepeni i zapostavićete mnoge obaveze i ljude koji samo na vas čekaju i od vas zavise.

Sanjati da uživate u opijumu
Ukoliko u snu uživate u opijumu, to je upozorenje da ćete izgubiti ugled. Verovatno ćete biti osumnjičeni da ste uradili nešto što će vas predstaviti kao negativca ili nepouzdanu osobu. Bez obzira da li ste krivi ili nedužni, drugi će vas posmatrati ispod oka i neće moći da se opuste u vašem društvu.

Sanjati da neko drugi uživa u opijumu
Kada u vašem snu neko drugi uživa u opijumu, to ukazuje da ćete se uzalud nervirati. Moguće je da neko od članova porodice neće da vas sluša, niti da usvoji vaše dobronamerne savete. Imaćete osećaj da mnoge stvari radi samo da bi vam terao/la inat pa nećete znati kako da se postavite i da doprete do nje/ga.

Sanjati da odbijate opijum
Ako u snu odbijete opijum, to znači da ćete pobediti sebe. Konačno ćete uspeti da se oslobodite svih vaših strahova i da živite onako kako ste želeli. Neće vam biti lako, ali shvatićete da je najgore što može da vam se desi da se vratite na staro i da uništavate sebe i one koji vas vole.

Sanjati da prodajete opijum
Kada u snu prodajete opijum, to implicira da ćete profitirati na tuđoj nesreći. Može se desiti da ćete dobiti unapređenje koje je prvobitno bilo namenjeno drugome. Nećete osećati grižu savesti jer ćete biti uvereni da ste zaslužili i mnogo više od toga.

Sanjati da vas neko prisiljava da uzmete opijum
Ovakav san je jasan znak da pripazite sa kime se družite. Nisu svi ljudi iz vašeg okruženja dobronamerni. Među njima ima i oni koji će zloupotrebiti vaše poverenje kako bi ostvarili neki svoj cilj. Takve morate da prepoznate i da ih što pre eliminišete iz svog života.

Sanjati da nekoga prisiljavate da uzme opijum
Prisiljavati drugu osobu da uzme opijum u snu znači da ste vešt manipulator. Vi umete da ubedite ljude u sve što želite. Zbog toga često bez mnogo truda ostvarujete svoje ciljeve. Međutim, imajte u vidu da bi vam se to jednog dana moglo odbiti o glavu.

Sanjati da ste zavisni o opijumu
Biti zavisan o opijumu u snu je znak da morate da povedete računa o vlastitom zdravlju. Prestanite da u časopisima i na internetu tražite dijagnozu i lekove za simptome koje osećate i obratite se lekaru. Ako nastavite da prolongirate odlazak stručnjaku vaše stanje se može samo pogoršati.

Sanjati da je voljena osoba zavisna o opijumu
Ukoliko ste sanjali da je vaš partner tj. partnerka ili član porodice zavisan tj. zavisna o opijumu to implicira da ste zabrinuti za njega tj. nju. Verovatno ima neki problem, ali ga ne želi podeliti sa vama. Nemojte da insistirate na tome. Obratićete vam se kada bude spreman tj. spremna, pa ćete moći zajedno da ga rešite.

Sanjati da ste se predozirali opijumom
Predozirati se opijumom u snu znači da morate da zauzmete pozitivniji stav prema životu, jer nije sve tako crno kako se vama čini. Sigurno postoji barem jedna stvar koju ste dobro uradili i zbog koje ste ponosni na sebe. Prestanite da gledate u prošlost i posvetite se izgradnji bolje i kvalitetnije budućnosti.

Sanjati da se voljena osoba predozirala opijumom
Ovakav san ukazuje na to da ćete u bliskoj budućnosti svedočiti  nečijem emotivnom slomu. Moguće je da ćete doživeti da osoba koju ste oduvek smatrali hrabrom i snažnom zaplače pred vama. Potpuno će vam otvoriti dušu, a vi ćete biti u šoku i nećete znati kako da reagujete. Nemojte mnogo da očekujete od sebe, jer je njemu tj. njoj potreban samo neko ko će da posluša šta ima da kaže, a ne i da nađe rešenje za njegove tj. njene probleme.

Sanjati da pravite (proizvodite) opijum
Praviti opijum u snu ukazuje na to da želite da se obogatite preko noći, a tako nešto trenutno nije moguće. Moraćete da uložite mnogo truda i rada, te da pažljivo planirate svoje poteze kako biste bez mnogo rizika ostvarili uspeh. Možete se služiti prečicama, ali ne možete računati da ćete rezultate dobiti vrlo brzo.

Sanjati da drugi prave opijum
San u kome vidite kako neko pravi opijum znači da se ne biste trebali uplitati u rizične poslove. Nemojte da pristajete na sumnjive ponude jer biste mogli izvući „deblji kraj“. S obzirom na to da ste savesna i odgovorna osoba, nećete umeti da se izvučete iz nevolje ukoliko se nekad u njoj nađete. Umesto da postignete ono što želite, navući ćete brige na sopstveni vrat.

Sanjati da kupujete opijum
Ovakav san ukazuje na to da ste autodestruktivni. Vi svaku svoju ideju, plan ili projekat osudite na propast čak i pre nego što krenete u njegovu realizaciju. Problem je u tome što patite od manjka samopouzdanja. Ako biste se pozabavili kompleksima koji vas dugo muče, stvari bi mogle krenuti na bolje.

Sanjati da kradete opijum
Krasti opijum u snu znači da ćete u važnoj situaciji postupiti nepromišljeno. Moguće je da ćete neku odluku doneti u afektu i da će posledice toga kasnije doći na naplatu. Pre nego što bilo šta preduzmete potrudite se da sagledate svaki aspekt problema sa kojim se suočavate. Ukoliko je potrebno posavetujte se s osobom kojoj verujete.

Sanjati da vam je neko ukrao opijum
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao opijum to implicira da ćete nečiji dobronameran postupak ili savet shvatiti kao uplitanje u vaš život. Pomislićete da bliska osoba želi da kontroliše vaše odluke ili dela, te ćete mu/joj to otvoreno reći. Verovatno će ga/je ta optužba mnogo uvrediti, ali ćete vi to shvatiti kasno. Nećete dobiti priliku da uputite izvinjenje, jer neće želeti da posluša šta imate da mu/joj kažete.

Sanjati da krijete opijum
Kriti opijum u snu ukazuje na to da je pred vama jedan vrlo stresan period. Suočićete se sa brojnim izazovima i problemima. Ponekad će vam situacija izgledati beznadežno. Međutim, morate da budete strpljivi i uporni i da ne odustajete od onoga što želite. Sada nije vreme za inat ili sukobljavanje s neistomišljenicima, nego za mudre i promišljene poteze.

Sanjati da ste izgubili opijum
Izgubiti opijum u snu znači da će se iz neke loše situacije izroditi dobri rezultati. Moguće je da ćete se naći u nevolji, a da će vam pomoći osoba koju ste nedavno upoznali. Taj problem će vas zbližiti, pa nije isključeno da se iz prijateljstva rodi kvalitetna ljubavna veza. Verovatno ćete s tom osobom doživeti ono što sa prethodnim partnerima niste mogli ni da zamislite.

Sanjati da ste pronašli opijum
Pronaći opijum u snu ukazuje na to da ćete biti zabrinuti za voljenu osobu. Neko od vaših najbližih će prolaziti kroz emotivnu ili finansijsku krizu. Trudićete se da mu/joj pomognete koliko je u vašoj moći . Međutim, ne očekujte da će se ta situacija brzo rešiti, pogotovo ukoliko je u pitanju ljubavni brodolom. U tom slučaju mu/joj morate dati vremena i prostora da preboli.

Sanjati da krijumčarite opijum
Krijumčariti opijum u snu znači da ćete preduzeti veliki rizik u nadi da će vam to doneti dobre rezultate. Verujete u izreku „ko ne reskira ne profitira“, pa ćete postupiti po njoj. Ipak, budite vrlo oprezni jer vam neke investicije mogu doneti više štete nego koristi. Pažljivo birajte poslovne saradnike. Pre nego što bilo šta dogovorite sa nekim potrudite se da o toj osobi tj. njenim aktivnostima znate sve što je potrebno.

Sanjati da ste optuženi za krijumčarenje opijuma
Ukoliko ste sanjali da ste optuženi za krijumčarenje opijuma to implicira da pazite kako se ponašate prema bližnjima. Prestanite da svoje frustracije lečite na drugima, nego se pozabavite problemima koji vas muče. Ako ne naučite kako da kanališete negativnu energiju postoje realne šanse da ćete izgubiti one do kojih vam je stalo.

Sanjati da ste zaplenili opijum
Zapleniti opijum u snu simbolizuje uspešan završetak velikog posla. Verovatno će nešto u šta ste uložili veliki trud i rad početi da donosi prve rezultate. Bićete ponosni što ste zahvaljujući vlastitom zalaganju uspeli da postignete nešto veliko. Što je još važnije, imaćete sa kime da se radujete zbog toga.

Sanjati da bacate ili uništavate opijum
Bacati opiju u snu može da znači da ćete se rešiti poroka koji već neko vreme ugrožavaju vaše zdravlje i budućnost. Shvatićete da je sada pravi momenat za tako nešto i nećete oklevati u svojoj nameri da jednom zauvek popravite kvalitet svog života. Na sreću, imaćete veliku podršku porodice i prijatelja, pa će taj proces ići mnogo lakše nego što ste mislili.

Sanjati da drugi bacaju tj. uništavaju opijum
Ukoliko ste sanjali kako neko baca opijum to implicira da će vas obradovati neka odluka bliske osobe. Moguće je da će vaš partner tj. partnerka ili neko od članova porodice odlučiti da promeni svoj život na bolje. Potrudićete se da mu/joj budete od pomoći i pružaćete mu/joj veliku podršku kako bi istrajao/la u tome.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, uživali ili prodavali opijum, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija opijuma

Opijum je opojna supstanca koja se dobija od maka.