Opklada – šta znači sanjati opkladu – kladjenje?

Sanjati da ste se vi kladili
Ako se u snu vi opkladite, to označava štetu. Moguće je da ćete se upustiti u rizik kako biste svima dokazali da možete da uradite nešto za šta oni smatraju da niste sposobni. Pogodiće vas to što vam ne veruju pa ćete terati inat i početi da radite i ono što vam ne ide u korist.

Sanjati da su se drigi opkladili
Ukoliko ste u snu videli da su se drugi opkladili, to implicira da ste pristrasni. Verovatno vam je jedan prijatelj ili član porodice draži od drugih i činite sve da mu/joj pomognete. Ma koliko se trudili da prema svima budete isti, vrlo lako će moći da se pogodi ko vam je mezimac/mezimica.

Sanjati da ste dobili opkladu
Kada u snu dobijete opkladu, to ukazuje da ćete biti u pravu. Može se desiti da će kolege dovoditi u pitanje uspeh projekta na kome radite, ali vi nećete dozvoliti da vas pokolebaju. Njegovo nepoverenje će vam poslužiti kao dodatna motivacija da date sve od sebe i da pokažete da im je pametnije da se ne kače sa vama.

Sanjati da ste izgubili opkladu
Ako u snu izgubite opkladu, to znači da ćete biti u zabludi. Moguće je da ste sebe ubedili u neke stvari koje će se ispostaviti netačne. Biće vam teško da prihvatite istinu koja je u suprotnosti sa onim u šta ste verovali, ali u tome će se ogledati vaša zrelost i spremnost da se menjate na bolje.

Sanjati da ste se osramotili zbog opklade
Ukoliko ste sanjali da ste izgubili opkladu i da ste zbog toga morali da se obrukate u društvu to implicira da će grehovi iz prošlosti doći na naplatu. Verovatno ste zbog manjka iskustva uradili nešto čime se ne ponosite i što će u budućnosti da vam se odbije o glavu. Nemojte da očajavate, nego ovo shvatite kao lekciju kako se više nikad ne trebate ponašati.

Sanjati da se bliska osoba osramotila zbog opklade
San u kome svedočite da se neko od vaših bližnjih bruka zbog opklade znači da ćete ga/je optužiti da se ponaša detinjasto i neodgovorno. Sugerisaćete mu/joj da počne da radi nešto korisno u svom životu, ukoliko želi da ima svetlu i kvalitetnu budućnost. Ipak, male su šanse da ćete uspeti da doprete do njega i da ga/je promenite.

Sanjati da ste se našli u nevolji zbog opklade
Ukoliko ste sanjali da ste zbog gubitka opklade našli u velikoj nevolji to implicira da ste naivni. Verovatno u bližem okruženju imate osobu koja loše utiče na vas. Dozvolili ste da upravlja vašim odlukama i postupcima, te potpuno mu/joj prepustili konce vašeg života. Morate da se osvestite pre nego što bude prekasno.

Sanjati da se bliska osoba našla u nevolji zbog opklade
Ovakav san znači da ćete morati da naučite da kažete „ne mogu“, „ne želim“ ili „neću“. U poslednje vreme ne stižete da se posvetite vlastitim obavezama i potrebama, jer ste stalno na raspolaganju drugima. Podrazumeva se da im morate izaći u susret, jer ste ih vi navikli na to. Kada jednom stavite svoje želje ispred tuđih mnogo ćete se bolje osećati.

Sanjati da ste izgubili mnogo novca zbog opklade
Izgubiti mnogo novca zbog opklade u snu je znak da biste trebali da izbegavate rizične i ilegalne poslove, ma koliko vam primamljivo zvučao iznos novca koji vam obećavaju. Vi, jednostavno, niste tip osobe koji može da se izvuče iz nevolje tek tako. Osim toga, previše ste pošteni da biste se uplitali u tako nešto.

Sanjati da je bliska osoba izgubila mnogo novca zbog opklade
Kada sanjate da je partner tj. partnerka ili neko od članova porodice izgubio novac zbog opklade to implicira da ćete se posvađati zbog sitnice. Verovatno će vam nešto zasmetati, pa ćete odreagovati previše burno. Ukoliko on tj. ona ne upadne u zamku i ne uzvrati vam istom merom izbeći ćete veći sukob.

Sanjati da ste se obogatili zbog opklade
Obogatiti se u snu zbog opklade ukazuje na to da ste vrlo sposobna osoba. Uvek razmišljate korak ispred svojih neprijatelja i suparnika. Zato nemaju šanse da vam se približe ili da vam nanesu bilo kakvu vrstu štete. Imate dobru komunikaciju sa ljudima, te dar da ih ubedite da vam veruju. Pred vama je blistava budućnost ukoliko budete znali kako da iskoristite svoje talente.

Sanjati da se neko drugi obogatio zbog opklade
Ukoliko ste sanjali da se neko blizak vama obogatio zbog opklade to znači da se suočava s novčanim problemima, ali vam to još uvek nije rekao. U bliskoj budućnosti očekujte da vas pita da mu/joj pozajmite određeni iznos kako bi mogao/la da servisira tekuće obaveze.

Sanjati da ste izgubili voljenu osobu zbog opklade
Ako ste sanjali da ste izgubili voljenu osobu zbog opklade to implicira da ste sebični i sujetni. Vi svašta sebi dozvoljavate jer verujete da zaslužujete više od života. Stavljate sebe na prvo mesto i zbog toga mnogi oko vas pate. Ukoliko ne promenite pristup životu, moglo bi se lako dogoditi da izgubite one do kojih vam je stalo.

Sanjati da ste ostavili partnera tj. partnerku zbog opklade
Ovakav san znači da se plašite da će vas voljena osoba ostaviti. Moguće je da se s vremena na vreme pitate čime ste ga/je zaslužili. Verujete da mu/joj neko može pružiti mnog više, baš zato što vas muči manjak samopouzdanja. Prestanite da umanjujete kvalitetete koje imate ili, još gore, da partnera tj. partnerku postavljate na pijedestal jer i on tj. ona ima svojih mana.

Kako biste dobili što detaljnije tumačenje svog sna pokušajte da se setite što više detalja koji su ga pratili.

Sanjati da ste se opkladili sa partnerom tj. partnerkom
Opkladiti se sa partnerom tj. partnerkom u snu ukazuje na to da ste prilično samouvereni, a ponekad i prilično arogantni. To što imate visoko mišljenje o sebi i što centite kvalitete koje posedujete je odlično, međutim, vi ne možete da nađete meru, što je, zaista, posao za ceo život. Pokušajte da shvatite kada je vaše ponašanje opravdano i neophodno, a kada se „šepurite“ samo zato da biste ponizili druge ljude.

Sanjati da ste se opkladili sa članom porodice
Ukoliko ste sanjali da ste se opkladili sa članom porodice u snu moguće je da ćete ući u vrlo burnu raspravu o nekoj temi. Oboje ste tvrdoglavi, pa bi se dijalog lako mogao pretvoriti u svađu, ukoliko ne budete kontrolisali svoje osećaje. Setite se izreke „pametniji popušta“ kako se ne biste ozbiljno posvađali s osobom koju volite i poštujete.

Sanjati da ste se opkladili sa prijateljem tj. prijateljicom
Opkladiti se sa prijateljem tj. prijateljicom u snu znači da ćete se dobro zabaviti na javi. Verovatno će neko od vaših prijatelja organizovati zabavu ili druženje, na kome ćete se sjajno provesti. Prisetićete se smešnih situacija koje ste zajedno prošli i evocirati drage uspomene. Obećaćete jedni drugima da ćete ubuduće mnogo više vremena provoditi zajedno bez obzira na obaveze koje svako od vas ima. Teško ćete ispuni dato obećanje.

Sanjati da ste se opkladili sa kolegom tj. kolegicom
Kada sanjate da ste se opkladili sa kolegom tj. kolegicom moguće je da će on tj. ona dobiti bolju ocenu na ispitu ili da će brže napredovati u karijeri od vas. Pogodiće vas to što je uspešniji, jer verujete da znate mnogo više od njega tj. nje. Umesto da se trujete zavišću i da se stalno takmičite sa njim tj. njom, potrudite se da budete bolji u onome što radite.

Sanjati da se se opkladili sa šefom tj. šeficom
Opkladiti se sa nadređenima u snu ukazuje na to da imate problem s autoritetom, pogotovo kada morate da izvršavate naređenja od nekoga koga ne smatrate kompetentnim da ih daje. Ipak, ako želite da zadržite posao, moraćete da se prilagodite situaciji u kojoj se nalazite.

Sanjati da ste se opkladili sa nepoznatom osobom
Ako ste sanjali da ste se opkladili sa nepoznatom osobom to implicira da se u poslednje vreme ne ponašate u skladu sa svojim godima. Lepo je što želite što duže da zadržite to dete u sebi, međutim, počeli ste da preterujete i to se negativno odražava na vaš poslovni i privatni život.

Sanjati da se kladite u vlasiti život
Ukoliko ste sanjali da se kladite u vlastiti život to znači da ste potpuno zbunjeni situacijom u kojoj ste se našli. Verovatno se prvi put suočavate sa nečim i ne znate kako da reagujete. Umesto da velike odluke donosite preko noći, posavetujete se sa nekim kome verujete. Sigurno vam može dati koristan savet šta da uradite.

Sanjati da se kladite u život voljene osobe
Opkladiti se u život voljene osobe u snu ukazuje na to da ste se ogrešili o njega tj. nju. Moguće je da ste ga/je bez dokaza optužili za nešto i da se sada kajete zbog toga. Ako ga/je pitate da vam oprosti, verovatno će to i da učini, ali vam nikad neće zaboraviti tu izdaju.

Sanjati da se neko kladi u vaš život
Ovakav san znači da ćete se morati pozabaviti tuđim problemima. Pomoći ćete bliskoj osobi da se izvuče iz nevolje i neće vam biti ni malo lako.

Značenje sna može biti jednodtavnije. Ukoliko ste skoro dobili ili izgubili opkladu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija opklade – klađenja

Opklada je dogovor u kome gubitnik mora da uradi ono što mu kaže pobednik.