Šta znači sanjati orahove ljuske?

U snu videti orahove ljuske

Ako u snu vidite orahove ljuske, to je upozorenje da će vas neko prevariti. Moguće je da ćete dobiti ili kupiti stvar koju ste odavno priželjkivali, ali koja neće ispuniti vaša očekivanja. Bićete besni jer, pored novca, uložićete i mnogo vremena koje niko neće moći da vam nadoknadi.

Sanjati da jedete orahove ljuske

Ukoliko u snu jedete orahove ljuske, to implicira da ste naivni. Vi ste osoba koja veruje u sve što čuje i radije se okrećete alternativnoj medicini nego da poslušate savet nekoga ko je stručan u određenoj oblasti. Oslanjate se na neproverene recepte od kojih sebi i drugima možete naneti mnogo veću štetu nego korist.

Sanjati da čistite orahove ljuske

Kada u snu čistite orahove ljuske, to ukazuje da imate mnogo obaveza. Verovatno ste ukućane navikli da uvek mogu da se oslone na vas što oni u potpunosti iskorišćavaju. Umesto da se odmorite od posla i svakodnevnih briga, vi idete za njima, sređujete nered i podsećate ih na stvari koje nisu završili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili čistili orahove ljuske, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija orahovih ljuski

Orahove ljuske su spoljašnje ljuske oraha koje nisu jestive. Takođe mogu biti i rod školjki koje imaju primitivne odlike.