Šta znači sanjati Pariz?

Pariz je grad svetlosti, novih prilika, promena, ljubavi, romantike i strasti, pa su i snovi vezani za francusku prestonicu uglavnom povezani s ovim i sličnim pojmovima. Ipak, tumačenje zavisi od konteksta u kome se vaš san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili.

Sanjati da gledate Pariz iz vazduha

Gledati Pariz iz vazduha u snu znači da se uzalud nadate da će se u vašem ljubavnom životu nešto promeniti na bolje. Moguće je da i dalje gajite iluziju da će vam se bivši partner tj. partnerka vratiti ili da će osoba koja vam se dopada konačno shvatiti da ste stvoreni jedno za drugo. Krajnje je vreme da shvatite situaciju i da se okrenete izgradnji bolje, lepše i kvalitetnije budućnosti.

Sanjati da putujete u Pariz

Ukoliko ste sanjali da putujete sami u Pariz moguće je da ćete se odlično zabaviti u društvu ljudi koje skoro i da ne poznajete. Ako ste u Pariz putovali u društvu voljene osobe to implicira da će vaš naredni zajednički odmor doneti i neke velike i važne odluke. Ukoliko ste u snu u Pariz putovali u društvu člana porodice ili nekoga od vaših prijatelja to znači da ćete doživeti avanturu koju ćete pamtiti do kraja života.

Sanjati da se vraćate iz Pariza

Ako ste sanjali da se vraćate kući iz Pariza to implicira da odnosi sa voljenom osobom nisu baš najbolji. Problem je manjak komunikacije ili loša komunikacija. Moguće je da se često svađate oko sitnica. Moraćete da poradite na tome, da pokažete više razumevanja i spremnosti na kompromis, pa će vam možda i druga strana „uzvratiti istom merom“.

Sanjati da živite u Parizu

Živeti u Parizu u snu obično ukazuje na veliku promenu na javi. Možda ćete se zaposliti, dati otkaz ili odlučiti da promenite mesto boravka. Osobe koje su u vezi bi mogle da se odluče na brak, a oni u braku na razvod. U svakom slučaju, pred vama je izazovan period, pa je važno da donosite mudre i promišljene odluke.

Sanjati da radite u Parizu

Kada sanjate da radite u Parizu to može da znači da ćete promeniti posao, ne zbog plate ili drugih benefita, nego zbog prestiža. Verovatno ćete u novu firmu preći i za manje novca, ali samo kako biste se mogli pohvaliti da radite u tom preduzeću ili kompaniji. Ukoliko su vam takve stvari važnije od zarade, samo izvolite.

Sanjati da šetate Parizom

Ukoliko ste sanjali da sami šetate ulicama Pariza to implicira da ste romantična osoba, ali se isto ne može reći i za vašeg partnera tj. partnerku. Uživate u mali znakovima pažnje, spontanim poljupcima i dodirima, dok on tj. ona tome ne posvećuje nikakvu pažnju. Ako vas to čini nesrećnim tj. nesrećnom možda je vreme za promene.

Sanjati da šetate ulicama Pariza sa partnerom tj. partnerkom moguće je da ćete svoju vezu tj. brak „podići na viši nivo“. Ukoliko ste sanjali da šetate ulicama Pariza u društvu člana porodice ili prijatelja moguće je da će neko od njih odlučiti da se preseli u drugi grad ili zemlju.

Ako ste, pak, sanjali da šetate ulicama Pariza u društvu nepoznatih osoba moguće je da ćete se u skorijoj budućnosti zaljubiti.

Sanjati da ste se izgubili (zalutali) u Parizu

Kada sanjate da ste se izgubili u Parizu to implicira da ni sami ne znate šta želite. Kada vas drugi pitaju o kakvoj budućnosti maštate, vi obično nemate odgovor na to pitanje. S obzirom na vaše godine, trebalo bi da razmišljate o takvim stvarima i da konačno donesete neke odluke koje su važne za vašu budućnost.

Sanjati da se vozite kroz Pariz

Ukoliko ste sanjali da se vozite kroz Pariz u automobilu, autobusu, metrou i slično to znači da će vas bliska osoba „pritisnuti“ nekim ultimatumom. Moguće je da će vam partner tj. partnerka dati da birate između toga da svoju vezu podignete na viši nivo ili da se potpuno raziđete. Moraćete dobro da razmislite o tome šta vi želite, jer će on tj. ona biti kristalno jasan/a u svojim zahtevima.

Sanjati da pijete kafu u centru Pariza

Piti kafu u kafeu u centru Pariza u snu može da ima više značenja. Za one koji su dugo sami san simbolizuje usamljenost, tj. potrebu da sa nekim podele svoje brige ili da razmene nežnost. Ako osoba koja ima partnera tj. partnerku sanja ovakav san to implicira da će doći u iskušenje da prevari voljenu osobu.

Sanjati da obilazite muzeje i znamenitosti Pariza

Obilaziti muzeje, crkve, spomenike i druge znamenitosti Pariza u snu simbolizuje vašu želju za napretkom. To ne mora nužno da se odnosi na vaš profesionalni život. Moguće je da želite da unapredite svoja znanja o nekoj oblasti koja vas zanima, pa ne bi bilo loše kada biste upisali kurs ili obuku koja će vam pomoći da to i dobijete.

Sanjati da ste se verili u Parizu

Ako se sanjali da ste zaprosili voljenu osobu u Parizu to implicira da je vaš odnos vrlo stabilan, da ste na istoj „talasnoj dužini“, te da je jedino potrebno da negujete svoju vezu tj. brak, kako bi tako ostalo i u budućnosti.

Ukoliko ste sanjali da ste zaprosili neku drugu osobu u Parizu to znači da očajnički želite da stupite u vezi sa nekim. Trenutno bi vam dobro došla čak i avantura za jedno veče, ukoliko vam već „prava ljubav“ nije dostupna.

Sanjati da se udajete tj. ženite u Parizu

Kada žena sanja da se udaje u Parizu za voljenu osobu to implicira da još uvek nije pronašla muškarca svog života. Ukoliko muškarac sanja da ženi partnerku u Parizu to znači da će se baviti nečim što ga uopšte ne zanima, samo kako bi udovoljio nekome ko to od njega očekuje.

Sanjati da se udajete tj. ženite u Parizu nepoznatom osobom

Ako žena sanja da se udaje u Parizu za osobu koju uopšte ne poznaje to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi simbolizuju usamljenost koja će potrajati neko vreme. Moraćete još da tragate za „onim pravim“. Ukoliko muškarac sanja da u Parizu ženi nepoznatu ženu moguće je da će mu se posrećiti u nečemu.

Sanjati da ste porušili Pariz

Rušiti Pariz u snu simbolizuje ljubavno razočaranje. Ako ste nedavno prekinuli vezu ili okončali brak verovatno mislite da se više nikad ni za koga nećete vezati. Istina je daleko od toga. Sigurno ćete naići na nekoga ko će vas „oboriti s nogu“. Ukoliko osoba koja je u srećnoj vezi ili braku sanja ovakav san to je znak da živi u zabludi.

Sanjati da drugi ruše Pariz

San u kome vidite kako neko ruši Pariz ukazuje na to da bi vas mogle iznenaditi odluke ili potezi osobe koju poznajete. Moguće je da će vam član porodice ili neko od prijatelja javiti da se razvodi. Mislili ste da između njega tj. nje i njegovog tj. njenog partnera tj. partnerke nema problema, ali će se ispostaviti da ste bili u krivu.

Sanjati da palite Pariz

Paliti Pariz u snu ukazuje na ljubomoru. Verovatno u vašem bližem okruženju postoji osoba koja je uspela da nađe svoju „srodnu dušu“. Umesto da budete srećni zbog njega tj. nje vi se trujete negativnim emocijama. Time štetu nanosite samo sebi i nikom drugom i vreme je da prestanete da to radite.

Sanjati da drugi pale Pariz

Ukoliko ste sanjali kako neko pali Pariz to simbolizuje razvod u porodici ili među bliskim prijateljima ili rodbinom. Neko će odlučiti da prekine brak i biće vam jako žao zbog toga.

Sanjati da čitate o Parizu

Čitati o Parizu u snu ukazuje na to da ste zapali u dosadnu kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Ništa se značajno neće dogoditi ukoliko nastavite da svako veče provodite pored televizora. Umesto toga otiđite u šetnju, na vožnju biciklom ili kafu sa prijateljima. To će vas trgnuti iz letargije koja vas mori duže vreme.

Sanjati da pišete o Parizu

Pisati o Parizu u snu znači da biste uskoro mogli da započnete privatni posao ili da svoj hobi podignete na viši nivo. Zahvaljujući neizmernoj podršci porodice i prijatelja uspećete u svojim namerama. Rezultati će na početku biti skromni, međutim, ako budete uporni i istrajni sigurno ćete u budućnosti uživati u plodovima svoga rada.

Sanjati da gledate film o Parizu

Kada sanjate da gledate film o Parizu moguće je da žalite za propuštenom prilikom iz prošlosti. Verovatno tada niste uspeli da prepoznate njen značaj pa ste dozvolili da vam „isklizne iz ruku“. Nema smisla kajati se zbog toga, nego morate da se potrudite da vam se takva situacija ne ponovi u budućnosti.

Sanjati da ste dobili razglednicu ili pismo iz Pariza

Ako ste sanjali da ste dobili pismo ili razglednicu iz Pariza to implicira da imate tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la.

Sanjati da ste poslali razglednicu ili pismo iz Pariza

Ovakav san ukazuje na to da nemate hrabrosti da nekome otkrijete svoje osećaje.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno bili u Parizu ili ste na televiziji ili novinama gledali tj. čitali o francuskoj prestonici to je ostavilo utisak na vas.

Definicija Pariza

Pariz je glavni i najveći grad Francuske.