Pastuv – šta znači sanjati pastuva?

Sanjati pastuva
Ako u snu vidite pastuva, to upozorava da ćete steći nevernog prijatelja/prijateljicu. Moguće je da ćete početi da se družite sa osobom koja samo želi da vas iskoristi da bi ostvarila svoje ciljeve. Mnogi će vas upozoravati da se pripazite, ali vi ćete se baš zbližiti sa njim/njom zbog čega će vam biti veoma teško kada uvidite da su u pravu.

Sanjati da timarite pastuva
Ukoliko u snu timarite pastuva, to implicira da ćete nekome povlađivati. Verovatno ćete podržavati sve što kaže vaš šef ili druga osoba koja predstavlja autoritet. S’ jedne strane, shvatićete da je to najlakši način da izbegnete konflikte i da napredujete, dok s’ druge, zaista ćete verovati u neke predloge za koje ćete oceniti da imaju perspektivu.

Sanjati da jašete pastuva
Kada u snu jašete pastuva, to ukazuje da volite da budete u centru pažnje. Vi ste osoba koja se u društvu uvek ističe najnovijim modelom automobila, telefona, i drugih stvari. Svojom pojavom nikoga ne ostavljate ravnodušnim, ali duboko u sebi osećate nesigurnost koju krijete spoljašnjošću koja je daleko od vaše suštine.

Sanjati da prodajete pastuva
Ako u snu prodajete pastuva, to označava veliku žrtvu. Može se desiti da ćete se odreći nekoga ili nečega što mnogo volite da biste usrećili partnera/partnerku. To će biti pokazatelj da ste spremni za kompromise koji su vam neophodne da biste imali uspešnu vezu ili brak.

Sanjati da kupujete pastuva
Kada u snu kupujete pastuva, to znači da svima terate inat. Verovatno ćete kupiti motor ili sličnu napravu koja će vašoj porodici doneti brige i mnogo neprospavanih noći. Uživate da demonstrirate selu i da svima pokazujete da možete da radite sve što vam padne na pamet.

Sanjati da neko drugi jaše pastuva
Ovakav san znači da će vas nečije ponašanje zabaviti i nasmejati. Imaćete priliku da provedete nekoliko sati u društvu osobe koja voli da bude u centru pažnje. Impresioniraće vas činjenica koliko se trudi da sve oči budu uprte u njega tj. nju. S obzirom na vaš dar da procenite ljude, doći ćete do zaključka da ima mnogo kompleksa i da je njegovo tj. njeno ponašanje način da ih sakrije ili zamaskira. Nećete mu/joj uskratiti to zadovoljstvo, ali ćete određenim gestom pokazati da ste se razumeli.

Sanjati da ste dobili pastuva
San u kome vam neko pokloni pastuva sugeriše da ćete na javi dobiti velikodušan poklon ili da će vam neko učiniti veliku uslugu. Možda ćete pomoć u teškom momentu dobiti od osobe od koje to najmanje očekujete. U svakom slučaju, bićete zbunjeni, ali i oduševljeni činjenicom da još uvek postoje ljudi koji ne stavljaju sebe i svoje interese na prvo mesto, nego vide i tuđe probleme i nevolje.

Sanjati da ste nekome poklonili pastuva
Pokloniti nekome pastuva u snu ukazuje na to da će neko vašu pomoć uzeti zdravo za gotovo. Verovaće da se podrazumeva da mu/joj izađete u susret i neće pokazati ni trunku zahvalnosti. Niste to uradili kako bi ste ga/je zadužili, ali smatrate da jedno „hvala“ nikome ne bi naštetilo.

Sanjati da ste nasledili pastuva
Ukoliko ste sanjali da ste nasledili pastuva to implicira da ćete nekoga oduševiti svojom pojavom, harizmom ili inteligencijom. Naime, imaćete priliku da razgovarate sa nekim o temi koja vas zanima, a ta osoba neće kriti svoje divljenje prema onome što govorite. Nije isključeno da će vam upravo zbog toga ponuditi poslovnu saradnju ili iskazati želju da mnogo više vremena provodite zajedno.

Sanjati da ste ukrali pastuva
Ukrasti pastuva u snu ukazuje na to da biste mogli ispaštati zbog tuđih grešaka. Zahvaljujući tuđem neradu ili nemaru izneverićete očekivanja vašeg poslodavca ili članova porodice. Osećaćete stid ne zato što ste pogrešili, nego zato što niste mogli da sprečite posledice nečijih grešaka. Ipak, ne smete da budete previše strogi prema sebi, jer se to negativno odražava na samopouzdanje.

Sanjati da vam je neko ukrao pastuva
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao pastuva to implicira da biste zbog loše procene ili trenutka nepažnje mnogli doživeti veliku sramotu. Moguće je da ćete prisustvovati razgovoru na temu koja vam nije poznata. U želji da budete ravnopravan učesnik te debate kazaćete nešto što će izazvati podsmeh prisutnih. Poželećete da ste držali jezik za zubima, pa vam nešto tako više nikad neće pasti na pamet.

Sanjati bežite od pastuva
Bežati od pastuva u snu ukazuje na to da je krajnje vreme da se suočite sa svojim strahovima koji vas sprečavaju da napredujete ili da uživate u životu. Zbog toga propuštate sjajne poslovne prilike, ali i šansu da svoj život obogatite novim, zanimljivim ljudima i iskustvima. Možda biste se trebali ugledati na ljude čijoj hrabrosti se divite.

Sanjati da drugi beže od pastuva
Ovakav san znači da ćete konačno biti u prilici da vratite uslugu koju vam je prijatelj tj. prijateljica učinio/la. Naime, zamoliće vas za pomoć oko nekog posla ili da mu/joj pozajmite novac. Rado ćete mu/joj izaći u susret, jer je on tj. ona bio/la vama na raspolaganju kad je bilo najpotrebnije.

Sanjati da jurite pastuva
Kada sanjate da trčite za pastuvom u želji da ga ukrotite to implicira da će vam trebati mnogo vremena i truda da zadobijete nečije poverenje. Moguće je da ste nedavno upoznali uticajnu osobu koja vam može pomoći da rešite neki problem. Potrudićete se da se zbližite kako biste mu/joj tražili pomoć. Međutim, to će ići teže nego što ste mogli da zamislite.

Sanjati da drugi jure pastuva
San u kome vidite kako neko juri pastuva u želji da ga ukroti ukazuje na to da ste vrlo skeptična osoba. Imate urođeno nepoverenje prema ljudima, pa teško sklapate nova prijateljstva i poslovna partnerstva. Svako ko želi da vam se približi mora da prođe vrlo zahtevne testove. Ma koliko ova osobina bila poželjna u poslovnim odnosima, isto toliko je problematična kada je vaš privatni, tj. emotivni život u pitanju.

Sanjati da hranite pastuva
Hraniti pastuva u snu simbolizuje brigu za ljude iz vaše okoline. Trudite se da budete na raspolaganju onima koje volite. Zato ste dozvolili da su tuđe želje i potrebe ispred vaših. Ako tako nastavite postajaćete sve nezadovoljniji sobom. Morate da pronađete meru između želje da nekome pomognete i činjenice da ste se potpuno stavili u službu drugih ljudi.

Sanjati da drugi hrane pastuva
Ukoliko ste u snu videli kako neko hrani pastuva to implicira da biste u bližoj budućnosti mogli sresti osobu koja je nekad bila važan deo vašeg života. To može biti prijatelj tj. prijateljica iz detinjstva ili bivši partner tj. partnerka. Dogovorićete se da odete na kafu u ime starih dana. Međutim, kasnije ćete shvatiti da je to podstaklo rađanje nekih davno ugušenih osećanja i to će vas potpuno zbuniti.

Sanjati da ste pustili pastuva na slobodu
Ako ste sanjali da ste pustili pastuva na slobodu to znači da će vam se dobro delo višestruko vratiti kada najmanje budete očekivali. Verovatno ste u prošlosti nekome učinili veliku uslugu i on tj. ona to nije zaboravio/la. Kada vam bude bilo najpotrebnije on tj. ona će vam izaći u susret.

Sanjati da vas je pastuv udario zadnjim nogama
Ovakav san ukazuje na to da se morate čuvati licemernih ljudi. Naime, u bližem okruženju imate nekoga ko vam se predstavlja kao iskren i odan prijatelj, ali vas trača „na sva zvona“. Zato svoje tajne, strahove i ideje pričajte samo onim ljudima koji su svoju iskrenost mnogo puta dokazali.

Sanjati da vas je pastuv udario repom
Kada sanjate da vas je pastuv udario repom to implicira da će neko uspeti da vas isprovocira. Moguće je da ćete se naći u društvu osobe koja minimalizuje vaše uspehe ili nipodaštava vaše znanje i iskustvo. Dozvolićete da vas njegove tj. njene reči povrede, pa ćete burno reagovati. Vaše ponašanje će izazvati bespotrebni skandal, zato se potrudite da na provokacije odreagujete samo osmehom i ničim više.

Sanjati da vas je pastuv zbacio sa sebe
Ukoliko ste sanjali da vas je pastuv zbacio sa sebe to simbolizuje manjak samopouzdanja. Možda je to urođeno, a možda ste zbog loših iskustava postali nesigurni. Bilo kako bilo, morate da poradite na tome, jer vas kompleksi sprečavaju da napredujete i da ostvarite svoje želje i ciljeve.

Sanjati da vodite pastuva na povodcu
Voditi pastuva na povodcu u snu simbolizuje vašu mentalnu snagu. Premda vam se ponekad čini da ste preosetljivi i da se teško nosite sa nekim problemima, treba da znate da ste mnogo jači nego što mislite. Na žalosti, život nas često stavlja pred velika iskušenja, a vaše će tek da dođe. U tim momentima ćete upoznati sebe i shvatiti da niste slabi koliko ste mislili.

Sanjati da drugi vode pastuva na povodcu
San u kome vidite kako neko vodi pastuva na povodcu ukazuje na to da će vas oduševiti nečija smelost. Naime, imaćete priliku da neko vreme provedete s osobom koja se ne plaši da živi život punim plućima. Za razliku od vas, drži se izreke „iskoristi dan“. Sve ono čega se vi plašite za njega tj. nju je izazov. Potrudićete se da se što više družite jer verujete da od njega tj. nje možete mnogo toga da naučite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, timarili, jahali, prodavali ili kupovali pastuva, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pastuva

Pastuv je priplodni konj.