• A
 • B
 • C
 • Č
 • Ć
 • D
 • Đ
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K
 • L
 • LJ
 • M
 • N
 • NJ
 • O
 • P
 • R
 • S
 • Š
 • T
 • U
 • V
 • Z
 • Ž
 • Pero – šta znači sanjati perje?

  Sanjti pero ili perje
  Ako u snu vidite perje, to ukazuje da će vam se želja ostvariti. Moguće je da će vam se javiti osoba o kojoj već duže vreme razmišljate. Pretvaraćete se da ste nezainteresovani i hladni, a, zapravo, jedva ćete čekati da predloži da izađete ili da se ponovo čujete.

  Advertisement

  Sanjati da perje leti
  Ukoliko u snu vidite da perje leti, to simbolizuje radost. Vi ste osoba koja je rođena pod srećnom zvezdom jer sa lakoćom postižete sve o čemu ste maštali. Motivaciju nalazite u bliskim ljudima zbog kojih se trudite da budete bolji i da im iz dana u dan dajete razloge da budu ponosni na vas.

  Sanjati da nosite perje
  Kada u snu nosite perje, to implicira da ste preuzeli tuđe zasluge. Verovatno će vas osoba koju smatrate autoritetom pohvaliti za nešto što nije vaših ruku delo. U početku ćete osetiti nelagodnost i želećete da kažete istinu, ali prijaće vam da budete u centru pažnje i da uživate u beneficijama koje bi trebale da pripadnu drugima.

  Sanjati paunovo pero
  Ako u snu vidite paunovo pero, to označava napredak u službi. Može se desiti da ćete dobiti povišicu ili da ćete doći na bolju poziciju u firmi. Imaćete mnogo više obaveza i veću odgovornost koje će vam oduzimati vreme što će porodica i prijatelji i te kako osetiti.

  Sanjati da prodajete perje
  Ukoliko u snu prodajete perje, to znači da ste ekonomični. Vi ste praktična osoba koja ništa ne baca i koja se trudi da bude sam/a svoj majstor. U stanju ste da od jednog dinara napravite dva i da rasporedite finansije tako da imate i za obaveze i za sitnice kojima se radujete.

  Sanjati da kupujete perje
  Kada u snu kupujete perje, to implicira da ste nesrećni. Vi nikada nemate šta da obučete zbog čega gomilate stvari koje samo skupljaju prašinu. Ne uspevate da se iskontrolišete kada vidite nešto što vam se dopada što može biti pokazatelj da ste nezadovoljni vašim životom koji obogaćujete materijalnim vrednostima jer ne uspevate duhovnim.

  Sanjati da perje pada s neba
  San u kome vidite kako perje pada s neba je vrlo dobar znak. Moguće je da će vam se ostvariti dugogodišnja želja. Nije isključeno da ćete se radovati zbog bliskih ljudi. U svakom slučaju, pred vama je jedan vrlo lep životni period i treba da ga iskoristite na najbolji mogući način.

  Sanjati da skupljate perje
  Ovakav san je znak da nemate snage da se menjate. Verujete da se od sudbine ne može pobeći i da je svačija životna priča negde zapisana i da se život odvija prema nečijem scenariju. Zbog takvog načina razmišljanja vaš potencijal ostaje neiskorišten, a vaš talanat ne dolazi do izražaja. Zapitajte se da li možete da promenite ono što vam je zapisano u zvezdama.

  Sanjati da drugi skupljaju perje
  Videti u snu kako neko skuplja perje ukazuje na to da ćete uzalud pokušavati da promenite drugu osobu. Možda vam nešto smeta kod partnera ili partnerke te biste želeli da to korigujete. Međutim, njegov tj. njen karakter je previše jak i on tj. ona ne želi da se odrekne tog dela svoje ličnosti.

  Sanjati da bacate perje
  Bacati perje u snu može da bude znak odustajanja. Moguće je da ćete dići ruke od neke svoje ideje ili projekta kada shvatite koliko vam vremena i truda treba da ga završite. Ipak, razmislite još jednom da li se za taj san možda vredi boriti.

  Sanjati da drugi bacaju perje
  Ovakav san ukazuje na to da će bliska osoba napustiti školu ili fakultet, ili da će dati otkaz na poslu. Bićete zatečeni tom odlukom i trebaće vam neko vreme da je shvatite.

  Sanjati ogrlicu od perja
  Ako ste sanjali da vi ili neko drugi nosi ogrlicu od perja to implicira da biste trebali biti zahvalni na svemu što imate. Ne možete stalno da se žalite i da budete nezadovoljni svime što vas okružuje. Ukoliko imate ljubav porodice već to je dobar razlog da budete srećni.

  Sanjati narukvicu od perja
  Videti ili nositi narukvicu od perja u snu može da simbolizuje sujeverje. Verovatno se plašite kada vam crna mačka pređe put ili izbegavate da prođete ispod merdevina. Sve su to narodni običaji zbog kojih se ponekad ponašamo čudno i ne morate da brinete zbog toga što ih i dalje poštujete.

  Sanjati naušnice od perja
  San u kome vidite ili nosite naušnicu od perja to znači da biste trebali da poslušate sugestije i savete ljudi kojima verujete. Sada nije vreme da se junačite niti da vodite računa o ponosu i sujeti. Prihvatite tuđu pomoć kako biste rešili probleme koji vas dugo muče.

  Advertisement

  Sanjati pero na šeširu
  Ukoliko ste u snu nosili ili videli perom ukrašen šešir to implicira da ćete se dobro zabaviti u društvu osobe koja voli da ulepšava i dramatizuje svoje dogodovštine kako bi priča dobila na dramatici. Biće svesni da izmišlja i laže, ali će vam to zvučati simpatično.

  Kako biste dobili što preciznije tumačenje vašeg sna pokušajte da se setite kakvo ste perje videli, tj. kojoj ptici je pripadalo.

  Kokošje perje
  Ukoliko ste u snu videli kokošje perje to simbolizuje manje izazove kada je novac u pitanju. Moguće je da ćete se suočiti sa većim troškovima, pa ćete morati da menjate planove ili da smanjite prohteve.

  Perje vrane
  Ako ste uspeli da prepoznate perje vrane u svom snu to bi moglo da predstavlja svojevrsno upozorenje na opasnost. Pazite kako se ponašate u saobraćaju, te vodite računa o ugovorima koje potpisujete.

  Orlovo perje
  Kada u snu vidite orlove perje to simbolizuje kratkoročnu slavu i bogatstvo. Možda ćete preko noći dobiti sve, ali ćete i izgubiti mnogo ako ne budete znali da na ispravan način raspolažete time što imate.

  Sovino perje
  Ukoliko ste uspeli da prepoznate perje sove u snu to implicira da ćete drugima prenositi svoje znanje. Ako se ne bavite prosvetnim ili naučnim radom, moguće je da ćete svoja iskustva prenositi kolegama na poslovnom seminaru.

  Perje nepoznate ptice
  Ako ste u snu videli perje ali ne možete da prepoznate kojoj vrsti ptica pripada to implicira da biste u budućnosti mogli da se suočite sa nekoliko kvarova na automobilu ili kućanskim aparatima.

  Na tumačenje ovakvih snova često može da utiče boja perja koju ste u snu videli.

  Sanjati belo perje
  Belo perje u snovima simbolizuje duševni mir za kojim žudite, a koji ćete uskoro da uspostavite. Konačno ćete imati dovoljno snage da razmišljate pozitivno o svojoj budućnosti i o onome što sutra očekuje vaše bližnje.

  Sanjati crno perje
  Crno perje u snovima se obično odnosi na potrebu da se zaštitite od nečijeg negativnog uticaja. Verovatno neko guši vašu slobodu i želite da se otmete njegovog tj. njenog uticaja. Uspećete u tome samo ako budete hrabri i istrajni.

  Sanjati smeđe perje
  Smeđe perje u snovima ukazuje na to da biste trebali biti praktičniji i pragmatičniji kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Ne tražite mane i probleme tamo gde ih nema, nego se potrudite da na što jednostavniji način rešavate ono što vas trenutno muči.

  Sanjati plavo perje
  Plavo perje u snovima obično simbolizuje ozdravljenje. Moguće je da ste imali zdravstvenih problema ili je tako nešto mučilo blisku osobu, a uskoro će se stvari na tom planu popraviti. Druga mogućnost jeste da ste tugovali, a ovaj san najavljuje veliku promenu na bolje.

  Sanjati crveno perje
  Ako ste u snu videli crveno perje to implicira da biste mogli doživeti veliku emotivno promenu. Osobe koje su trenutno same će stupiti u vrlo strastvenu ljubavnu vezu, dok će oni koji imaju partnera tj. partnerku doživeti veoma romantične trenutke sa voljenom osobom.

  Sanjati ljubičasto perje
  Ljubičasto perje u snovima simbolizuje pozitivne promene u vašem životu. Moguće je da ćete se rešiti neke ružne navike i time popraviti kvalitet svog života.

  Sanjati roza perje
  Roza perje u snovima ukazuje na romantiku. Verovatno će vas neko iznenaditi veoma lepim gestom. Možda će vas partner tj. partnerka odvesti na romantičnu večeru ili vam pokloniti nešto što za njega tj. nju simbolizuje snagu vaše ljubavi.

  Sanjati žuto perje
  Kada u snu vidite žuto perje to implicira da ćete pobediti sebe. Moguće je da osećate ljubomoru ili zavist jer neko drugi ima ono što vi želite. Međutim, u bližoj budućnosti ćete shvatiti da te negativne emocije ne mogu da vam učine ništa dobro i okrenućete se konstruktivnijim stvarima u svom životu.

  Sanjati zeleno perje
  Zeleno perje u snovima simbolizuje materijalnu sigurnost. Verovatno će vam budućnost biti spokojna, barem kada su finansije u pitanju. Za druge oblasti ne možemo pouzdano da vam garantujemo blagostanje.

  Sanjati šareno perje
  Ukoliko ste u snu videli perje različitih boja to implicira da ćete prihvatiti veliki izazov. Moguće je da ćete se konačno ohrabriti da izađete iz svoje zone komfora i da ćete uraditi nešto potpuno neverovatno. Iznenadićete mnoge ljude koji su verovali da vas poznaju, ali ćete se osećati odlično.

  Sanjati zlatno perje
  Zlatno perje u snovima simbolizuje luksuz i raskoš. Verovatno ćete biti u prilici da vidite kako živi osoba koja ne mora da brine o novcu.

  Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, nosili, kupili ili prodali perje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

  Definicija perja

  Perje je kožna izraslina koju imaju price.

  Advertisement

  Loading...