Šta znači sanjati pertle (vezice, šnure)?

Sanjati pertle
Ako u snu vidite pertle, to implicira da niste spremni za ozbiljnu vezu. Vi ste zaljubljive prirode pa uvek imate veći broj simpatija. Sama pomisao da morate da se odlučite za jednu/og vam stvara pritisak i osećaj da propuštate nešto bolje. Vaš moto je „vetar se vezat’ ne može“.

Sanjati da nosite različite pertle
Ukoliko u snu nosite različite pertle, to označava seks. Vi ste osoba koja voli da eksperimentiše na tom polju pa se trudite da pronađete partnera/partnerku koji/a slično razmišlja. Seks vam je najvažniji deo veze i čim vidite da tu nešto ne funkcioniše, gubite interesovanje i raskidate.

Sanjati da vezujete pertle
Kada u snu vezujete pertle, to simbolizuje novu ljubavnu vezu. Moguće je da ćete konačno upoznati osobu koja će vam privući pažnju i pokrenuti leptiriće u stomaku. Svideće vam se i u fizičkom i u psihičkom smislu pa vam neće predstavljati problem da prvo budete prijatelji i da se tako upoznate.

Sanjati da odvezujete pertle
Ako u snu odvezujete pertle, to označava raskid. Može se desiti da ćete se udaljiti od partnera/partnerke, prijatelja ili saradnika u čijem se društvu ne osećate dobro. Trebaće vam mnogo vremena da skupite snage i to mu/joj saopštite jer ćete se plašiti negativne reakcije ili scene koju bi mogao/la da napravi.

Sanjati zamršene pertle
Ukoliko su vam u snu zamršene pertle, to upozorava na komplikacije. Verovatno ste i sami svesni da u vašoj vezi/braku stvari ne funkcionišu kako ste zamislili, ali veoma vam je teško da presečete i samo odete. Pokušaćete razgovorom da rešite probleme, ali neće biti dovoljno da samo jedna strana bude spremna na kompromise.

Sanjati da nekome vezujete pertle
Kada u snu nekome vezujete pertle, to znači da ćete provodadžisati. Moguće je da ćete upoznati dvoje ljudi sa kojima ste bliski jer smatrate da bi bili dobar par. Ipak, svesni ste da je to mač sa dve oštrice pa ćete se od samog početka ograditi ne želeći da se mešate u njihove odluke.

Sanjati da su vam pertle pukle dok ste ih vezivali

Ovakav san je znak da biste trebali da povedete više računa o svom zdravlju. Simptomi koje trenutno osećate neće nestati sami od sebe. Zato prestanite da dijagnozu i lekove tražite na internetu, nego se obratite ljudima koji su se za to školovali. Izreka „bolje sprečiti nego lečiti“ je utemeljena na velikoj istini.

Sanjati da ste bacili pertle
Baciti pertle u snu ukazuje na to da ne biste trebali velike i važne odluke da donosite u afektu. Sve što tek tako „prelomite preko kolena“ bi vam se sutra moglo odbiti o glavu. Ako je potrebno posavetujte se sa nekim kome verujete kako biste što brže rešili problem koji vas muči.

Sanjati da je neko drugi bacio pertle
Ako ste sanjali da je neko drugi bacio pertle moguće je da će vas prijatelj tj. prijateljica uskoro upitati za savet u vezi sa vrlo delikatnim problemom. Trebaće vam neko vreme da razmislite o tome šta da mu/joj kažete s obzirom na to da se nikad pre niste našli u takvoj situaciji.

Sanjati da nekoga davite pertlom
Ukoliko ste sanjali da pokušavate nekoga da udavite pertlom to je znak da vam emocije ne dozvoljavaju da razmišljate ispravno.

Sanjati da vas neko davi perltom
Kada sanjate da vas je neko pokušao udaviti pertlom to implicira da ste mnogo mudriji od svojih neprijatelja.

Pertle tj. vezice su u snovima prilično čest motiv s obzirom na to da ih svakodnevno upotrebljavamo. Tumačenje snova sa motivom pertli zavisi od konteksta u kome su se odvijali, kao i detalja koji su ga pratili.

Za početak, pokušajte da se setite kome ste vezivali tj. ko vam je u snu vezivao pertle.

Sanjati da vezujete pertle detetu
Ako ste sanjali da vezujete pertle detetu to može da bude znak da će se vaša familija proširiti. Možda će neko od vaših bližnjih da se oženi tj. uda ili da dobije prinovu.

Sanjati da dete vama vezuje pertle
Ukoliko ste sanjali da vam dete vezuje pertle to implicira da ćete mlađem od sebe poveriti neki zadatak. Možda ćete ustupiti svoju poziciju u firmi kolegi tj. kolegici koji/a je nedavno počeo/la da radi kako bi stekao/la iskustvo koje mu/joj je potrebno da bi napredova/la.

Sanjati da vezujete pertle partneru tj. partnerki
Kada sanjate da vezujete pertle partneru tj. partnerki to je znak da biste za tu osobu učinili baš sve. Vaša ljubav je dovoljno jaka da izdrži svaki izazov i prevlada svaku prepreku. Borićete se za to da opstanete bez obzira na opstrukcije koje dolaze sa raznih strana.

Sanjati da vam partner tj. partnerka vezuje pertle
Ovakav san ukazuje na to da ne smete da sumnjate u voljenu osobu zato što nepoverenje nesumnjivo vodi ka razlazu. Kakav god problem imate budete iskreni i kažite to svom partneru tj. partnerki. Samo iskrenim razgovorom možete da prevaziđete ono što vas muči.

Sanjati da vezujete pertle bivšem partneru tj. partnerki
Ako ste sanjali da vezujete pertle bivšem partneru tj. partnerki to može da bude znak da će vas pogoditi kada saznate da se zaljubio/la u drugu tj. drugog ili da planira da se venča. Nije da ga/je još uvek volite, nego će vas dirnuti činjenica da vas je tako brzo zaboravio/la.

Sanjati da vam bivši partner tj. partnerka vezuje pertle
San u kome vam bivši partner tj. partnerka vezuje pertle znači da ćete ga/je uskoro sresti i da vam neće biti svejedno kada ga/je vidite. Nesvesno ćete početi da razmišljate o prošlosti, a to nikad nije dobro.

Sanjati da vezujete pertle majki ili ocu
Vezivati perlte majki ili ocu u snu može da bude znak da mu/joj nešto zamerate, ali mu/joj to još uvek niste priznali. Ne želite da ga/je povredite, ali je on tj. ona nesvesno povredio/la vas.

Sanjati da vam majka ili otac vezuju pertle
Ukoliko ste sanjali da vam majka ili otac vezuju pertle to implicira da ste prilično nesamostalni. Ako malo bolje razmislite shvatićete da niti jednu veliku odluku u poslednje vreme niste doneli sami. Uvek tražite od drugih potvrdu da je neki vaš potez dobar ili ne. Nesigurni ste i to bi moglo da vam donese probleme u budućnosti.

Sanjati da vezujete pertle bratu ili sestri
Ako ste sanjali da vezujete pertle bratu ili sestri to implicira da ćete zajedno negde putovati. To može biti kraći izlet u prirodu ili, pak, odlazak na koncert u drugi grad ili državu. Druga mogućnost jeste da ćete odlučiti da zajedno provedete letovanje.

Sanjati da vam brat ili sestra vezuje pertle
Ovakav san ukazuje na to da bi vas u bližoj budućnosti mogli obradovati gosti iz daleka. Verovatno će vas posetiti neko koga dugo niste videli. Uživaćete u njegovom tj. njenom društvu, te se potruditi da se u vašem domu oseća kao kod svoje kuće.

Sanjati da vezujete perlte prijatelju ili prijateljici
Vezivati perlte prijatelju ili prijateljici može da bude znak da mu/joj na nečemu zavidite. Možda je on tj. ona postigao/la ono o čemu vi dugo maštate. Trudite se da se radujete njegovom tj. njenom uspehu, ali ipak pomalo žalite što vi niste na njegovom tj. njenom mestu.

Sanjati da vam prijatelj tj. prijateljica vezuje pertle
San u kome vam prijatelj tj. prijateljica vezuje pertle ukazuje na to da će vas obradovati nekim lepim gestom. To može biti divan poklon za rođendan ili neka usluga koja će vam u tom momentu mnogo značiti.

Značenje ovakvih snova može da zavisi i od toga kakve su bile pertle iz vašeg sna.

Ako su pertle iz vašeg sna bile kratke to implicira da ćete relativno brzo postići ono što želite. Ukoliko su vaše pertle bile duge to je znak da ćete morati biti strpljivi jer će proces ostvarenja vaših ciljeva trajati duže vreme.

Ukoliko su pertle koje ste u snu videli bile prljave to, na žalost, simboliše tugu. Moguće je da ćete se razočarati u osobu od koje ste mnogo očekivali. Ako ste sanjali da su vaše pertle mokre to implicira da ćete postići finansijsku nezavisnost, tj. da ćete uskoro moći pristojno da živite od svog rada.

Pokušajte da se setite boje pertli iz vašeg sna. Ako su pertle u vašem snu bile bele to simbolizuje susret i lepo druženje sa prijateljima, a ako su bile crvene moguće je da ćete rešiti neku konfliktnu situaciju.

Crne pertle u snovima, na žalost, simbolizuju velike gubitke. Moguće je da ćete svoj novac uložiti u nešto potpuno neisplativo. Druga mogućnost jeste da ćete se suočiti sa neplaniranim troškovima.

Ako ste u snu videli plave pertle moguće je da ćete u bliskoj budućnosti upoznati vrlo uticajnu osobu koja vam može pomoći da rešite neke svoje probleme. Zelene pertle ukazuju na to da ćete uskoro rešiti svoj problem sa novcem. Možda će vam poslodavac povećati platu, a možda ćete dobiti nasleđe ili premiju u igrama na sreću.

Ukoliko ste sanjali žute pertle to, na žalost nije dobar znak. Ovakvi snovi uglavnom predviđaju konflikt sa rodbinom. Moguće je da će neko od vaših rođaka izneveriti vaše poverenje. Šarene pertle u snovima simbolizuju dobru zabavu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vezali ili odvezali pertle sebi ili drugome, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pertli

Pertle su uzice koje omogućavaju da se obuća zategne za nogu.