Piramida – šta znači sanjati piramide?

Sanjati piramidu
Ako u snu vidite piramidu, to označava dobitak. Moguće je da ćete postići dobre rezultate u poslu za koji ste angažovani zbog čega će nadređeni produžiti saradnju sa vama. Maksimalno ćete se potruditi da sve bude kako treba što će podrazumevati prekovremeni rad, nošenje posla kući i ostajanje budnim/om do sitnih jutarnjih sati.

Sanjati da se penjete na piramidu
Ukoliko se u snu penjete na piramidu, to implicira da ćete imati poteškoće. Vi ste neko ko je u životu imao sve zbog čega niste naučili da se borite i suočavate sa problemima. Moguće je da su vas roditelji držali pod staklenim zvonom pa ćete na fakultetu, poslu ili u sličnim situacijama imati osećaj kao da ste pali s’ Marsa.

Sanjati da ulazite u piramidu
Kada u snu ulazite u piramidu, to ukazuje da ćete otkriti tajnu. Verovatno sumnjate da neko iz okruženja nije u potpunosti iskren prema vama zbog čega ćete se dobro raspitati i saznati o čemu se radi. Po prirodi ste veoma radoznali i ne zadovoljavaju vas nepotpuni odgovori koji se ne podudaraju sa vašim informacijama.

Sanjati da crtate piramidu
Ako u snu crtate piramidu, to znači da ste ambiciozni. Vi ste osoba koja unapred planira svaki potez pa retko dolazite u situaciju da se neprijatno iznenadite ili da ostanete bez teksta. Na taj način osećate sigurnost jer vam je potrebno vreme da dobro o svemu razmislite i da uradite ono što je u vašem najboljem interesu.

Sanjati da pravite piramidu
Kada u snu pravite piramidu, to označava zabavu. Može se desiti da ćete sebi dati oduška i odmoriti se od svakodnevnih obaveza. Potrudićete se da dan provedete sa ljudima koje volite radeći interesantne stvari za koje nikada nemate vremena. Nakon toga biće vam teško da se vratite u realnost, ali obećaćete sebi da ćete ovo nastaviti da praktikujete.

Sanjati bosanske piramide
Živite u zabludi.

Sanjati da posmatrate piramidu iz vazduha
Posmatrati piramidu iz ptičije perspektive u snu ukazuje na to da biste u bliskoj budućnosti mogli doživeti veliku avanturu. Moguće je da ćete putovati u drugi grad ili državu, istraživati običaje i kulturu drugih naroda, te upoznati ljude koji će vas oduševiti svojom energijom i načinom razmišljanja. Biće to iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života.

Sanjati da posmatrate piramidu sa zemlje
Ako ste sanjali da stojite ispred velike piramide, poput onih u Egiptu to implicira da će vas oduševiti osoba koju ste nedavno upoznali. Iz razgovora sa njim tj. njom ćete shvatiti da baštini iste vrednosti kao vi. Poželećete da što više vremena provedete sa njim tj. njom, ne samo zato što uživate u njegovom tj. njenom društvu, nego zato što ga/je podsvesno vidite kao potencijalnog partnera tj. partnerku.

Sanjati da piramida lebi između neba i zemlje
Ovako neobična pojava u snovima simbolizuje potpisnutu kreativnost, tj. neiskorišten potencijal. Vi ste vrlo maštovita osoba, ali to ne koristite u dovoljnoj meri. Verovatno vaš posao ne zahteva inovativnost ili kreativnost, međutim, to ne znači da svoj talenat ne možete da usmerite na bavljenje hobijem. S vremenom bi to mogao postati unosan izvor prihoda.

Sanjati da istražujete unutrašnost piramide
Kada sanjate da sami istražujete unutrašnjost piramide to znači da ste vrlo radoznala osoba. Vaša interesovanja su razna, od politike, do filozofije i sociologije, ali i prirodnih nauka. Nije vam teško da stičete nova znanja i da dograđujete postojeća, međutim, u vašem bližem okruženju ima malo ljudi sa kojima možete da razgovarate o tome. Većina vaših prijatelja je okupirana svakodnevnim brigama, tj. borbom za puku egzistenciju, te ih ovakve stvari ne interesuju.

Ukoliko ste sanjali da istražujete unutrašnost piramide sa drugim ljudima to implicira da biste uskoro mogli naići na osobu koja ima ista interesovanja kao i vi. Konačno ćete naći nekoga sa kime možete da razgovarate o temama koje vas zanimaju.

Sanjati da ste zarobljeni u piramidi
Ukoliko ste sanjali da vas je neko zarobio u piramidi to implicira da ćete se u bliskoj budućnosti suočiti sa brojnim preprekama i izazovima. Reč je o problemima koje niste mogli da predvidite, te ćete se sa time „boriti“ u hodu. Ne smete da dozvolite da se to negativno odrazi na vašu motivaciju. Ako budete strpljivi i istrajni ne postoji opasnost da ćete odustati od onoga što vam je cilj.

Sanjati da ste nekoga zarobili u piramidi
Ako ste sanjali da ste nekoga zarobili u piramidi to znači da ste posesivni. Vi od voljene osobe očekujete da vam je uvek na raspolaganju. Smeta vam kada posvećuje vreme drugima i osećate se loše kada vidite da je neko drugi okupirao/la njegovu tj. njenu pažnju. Vaše ponašanje ga/je guši i opterećuje, te postoji mogućnost da će u nekom momentu poželeti da pobegne od vas.

Sanjati da se krijete u piramidi
Kriti se u piramidi u snu ukazuje na to da ste na „nepoznatom terenu“. Trenutno se suočavate sa problemima koje nikad pre niste imali priliku da osetite. Normalno je da ste zbunjeni i da se plašite da povučete naredni korak. Zato morate sebi dati vremena da shvatite šta se dešava, a ne da velike i važne odluke donosite preko noći.

Sanjati da se drugi kriju u piramidi
Ako ste u snu videli kako se neko krije u piramidi to implicira da bi vas neprijatelj mogao nadmudriti. Verovatno će čekati da se vi opustite, tj. da spustite gard kako bi vam uzvratio udarac. Ukoliko je reč o poslovnoj konkurenciji morate se truditi da je u svakom momentu „imate na oku“. Trenutak nepažnje bi mogao biti koban.

Sanjati da šetate po unutrašnjosti piramide
Šetati po unutrašnjosti piramide simbolizuje hrabrost koju pokazujete. Vi ste osoba koja ima jasno izražene stavove i ne libite se da se argumentovano suprotstavite neistomišljenicima. Zbog toga mnogi imaju problem da uđu u raspravu sa vama, dok neki drugi cene to što bez „dlake na jeziku“ govorite ono što mislite.

Sanjati da trčite po unutrašnosti piramide
Trčati po unutrašnjosti piramide u snu ukazuje na to da biste se zbog izgovorenih reči mogli naći u nevolji ili nemilosti moćnih ljudi. Moguće je da ćete pričati loše o svom pretpostavljenom, tj. poslodavcu i da će vaše reči doći do njegovih ušiju. Neće vam ništa reći u vezi sa time, ali će se njegov odnos prema vama uveliko promeniti.

Sanjati da ne možete da nađete izlaz iz piramide
Ukoliko ste sanjali da ste se izgubili u unutašnjosti piramide i ne možete da nađete izlaz iz nje to znači da će vas neko suočiti sa bolnom istinom. Optužiće vas da ste naprasno i zbog ličnih interesa promenili svoje mišljenje o nekim temama. Uzalud ćete pokušavati da se opravdate, jer je vaš zaokret više nego očigledan, a neke vaše odluke ne mogu ničim da se opravdaju.

Sanjati da rušite piramidu
Rušiti piramidu u snu simbolizuje preteranu ambiciju. Vi ste osoba koja se uvek bori za ostvarenje svojih ciljeva, čak i onim metodama koje se drugima ne dopadaju. Verujete u devizu „cilj opravdava sredstvo“ i ne vidite ništa loše u tome što napredujete na uštrb drugih ljudi. Ipak, zapitajte se sa kime ćete proslaviti uspeh kada ga jednog dana postignete ako već sada oterate sve dobre ljude od sebe.

Sanjati da drugi ruše piramidu
San u kome vidite kako neko ruši piramidu, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi simbolizuju veliko razočarenje. Moguće je da će neko koga ste do sada uspešno idealizovali pokazati svoje pravo lice. Neće vam se dopasti u šta se pretvorio/la, iako je on tj. ona takav/takva bio/la oduvek, samo što vi niste želeli da to vidite.

Sanjati da se piramida urušava dok ste vi u njoj
Ovakav san  ukazuje na to da se plašite da ste izgubili kontrolu nad svojim životom. U nekim momentima ne možete da shvatite ko vuče konce i ko upravlja vašom sadašnjošću i određuje kakva će vam budućnost biti. U takvoj situaciji je zbunjenost sasvim normalna i prirodna. Treba vam neko vreme da razmislite o tome, a potom da donesete odluke koje će vas vratiti na „pravi kolosek“.

Sanjati piramidu u plamenu
Ako ste u snu videli piramidu koja gori to implicira da će vas neka nova saznanja i okolnosti naterati da promenite čvrste stavove o nekim temama. Nemojte da budete strogi prema sebi i da verujete da ste se samo prilagodili mišljenju većine. Morate da shvatite da se čovek stalno menja i da u tome nema ništa loše ukoliko je novi stav zasnovan na novom znanju i iskustvu.

Sanjati eksploziju u piramidi
Eksplozija u piramidi u snovima ukazuje na to da će se neke vaše iluzije rasprsnuti kao balon. Verovatno ste dugo verovali nekome ili nečemu, ali ćete uskoro shvatiti da ste bili u zabludi.

Sanjati da hodate po ostacima piramide
Kada sanjate da hodate po ruševinama piramide to implicira da će vas neki susret vratiti u prošlost. Možda ćete sresti osobu sa kojom više niste u dobrom odnosima. To će vas naterati da počnete da razmišljate o nekim ružnim uspomenama. Međutim, ne smete da dozvolite da vas razmišljanje o tome demorališe i spreči da planirate budućnost.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, uzeli, bacili ili nekome dali pilule, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pilula

Pilule su oblik farmaceutskog doziranja.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, crtali ili pravili piramidu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija piramide

Piramida je geometrijsko telo koje ima osnovu i četiri stranice koje se spajaju u jednoj tački, tj. temenu.