Šta znači sanjati plug?

Sanjati plug
Kada u snu vidite plug, to simbolizuje srećan brak/vezu. Moguće je da pored sebe imate osobu koja vas podržava i koja vam je, pored ljubavnika/ljubavnice, veliki prijatelj. U nju imate poverenje pa je prva kojoj ćete se obratiti za savet i ispričati ono što drugima ne smete ili ne želite.

Sanjati da orete plugom
Ukoliko u snu orete plugom, to označava srećne dane. Vi ste osoba koja je svoj život posvetila porodici pa njihove uspehe doživljavate kao svoje. Nije vam problem da svo slobodno vreme i novac potrošite na njih jer želite da imaju mnogo više nego što ste vi imali u njihovim godinama.

Sanjati da drugi oru plugom
Ako u snu drugi oru plugom, to implicira da niste napušteni. Verovatno ste pomislili da su svi zaboravili na vas, ali kada vam bude najpotrebnije, pravi prijatelji će vam priskočiti u pomoć. Biće vam krivo što ste loše mislili o njima pa ćete se potruditi da se iskupite i da im se odužite.

Sanjati da prodajete plug
Kada u snu prodajete plug, to upozorava na nemaštinu. Može se desiti da ćete se naći u veoma teškoj materijalnoj situaciji zbog čega prodavati stvari koje su vam potrebne. Bićete primorani da ih dajete po znatno nižoj ceni kako biste namirili dugove i počeli iz početka.

Sanjati da kupujete plug
Ako u snu kupujete plug, to znači da ćete započeti posao. Moguće je da ćete imati ideju kako da unovčite neki od vaših talenata za šta će vam biti potreban alat i želja za usavršavanjem. Nećete to olako shvatiti već ćete se truditi da što više vežbate neretko radeći volonterski kako biste stekli iskustvo.

Sanjati da ste dobili plug
Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio plug to implicira da će vam na javi pomoći nepoznata osoba. Verovatno ćete se suočiti sa problemom koji ne možete sami da rešite. Prijatelji, kolege i članovi porodice vam takođe neće moći izaći u susret, ali će to učiniti neko koga ne poznajete. Bićete mu/joj veoma zahvalni na tome.

Sanjati da ste nekome dali plug
San u kome nekome poklonite plug može biti znak da ćete na javi pomoći drugoj osobi da pronađe posao. Moguće je da je neko od vaših poznanika u teškoj finansijskoj situaciji, a vi ćete saznati za upražnjeno radno mesto, te ćete ga/je preporučiti. On tj. ona će vam biti veoma zahvalan/a, te će se potruditi da pronađe način da vam se oduži.

Sanjati da ste ukrali plug
Ukrasti plug iz prodavnice tj. radnje u snu ukazuje na to da ste odabrali pogrešan način da ostvarite svoj cilj. Možda ste se upustili u rizičan posao ili nešto što nije u skladu sa zakonom, pa bi vam vaša dela mogla doneti više štete nego koristi.

Ako ste sanjali da ste ukrali plug iz nečijeg dvorišta to može da ukazuje na probleme u komunikaciji sa komšijama. Verovatno će povod biti banalan, ali će rasprava prerasti u ozbiljan sukob. Pazite šta pričate kako se posle ne biste kajali zbog onoga što ste u afektu izgovorili.

Sanjati da vam je neko ukrao plug
Kada sanjate da vam je neko ukrao plug to simbolizuje troškove. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski aparat, te ćete morati da izdvojite određenu novčanu sumu za popravku ili zamenu. Ako ste do sada pazili na šta trošite, ovaj izdatak vam neće teško pasti. Ukoliko to nije slučaj, verovatno ćete morati da sačekate da dobijete platu kako biste servisirali taj trošak.

Sanjati da pravite plug
Praviti drveni plug u snu ukazuje na to da ste vrlo inovativna i maštovita osoba, ali da svoje potencijale ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Verovatno vaš trenutni posao ne zahteva dozu kreativnosti, ali to ipak ne znači da svoje talente ne možete da usmerite na bavljenje nekim hobijem.

Sanjati da drugi prave plug
San u kome vidite kako neko pravi drveni plug je znak da ćete imati priliku da sarađujete sa vrlo interesantnom osobom. Dopašće vam se njegov tj. njen način razmišljanja i rada. Poželećete da vam svaki budući poslovni saradnik tj. saradnica bude poput njega tj. nje, jer verujete da od takve osobe možete mnogo toga da naučite.

Sanjati da oštrite plug
Oštriti plug u snu znači da ćete na javi doći do najjednostavnijeg mogućeg rešenja vašeg problema. Naime, naići ćete na neku prepreku na putu ka ostvarenju cilja i nećete znati kako da je prevaziđete. Ipak, nećete tu stvar „lomiti preko kolena“, nego ćete dozvoliti sebi da razmislite o tome šta treba dalje da radite i biće to najbolja odluka koju ste mogli da donesete, jer će vam se rešenje u nekom momentu samo javiti.

Sanjati da drugi oštre plug
Videti u snu kako neko oštri plug ukazuje na to da će vas prijatelj tj. prijateljica pitati za savet u vezi sa vrlo delikatnom situacijom. S obzirom na to da se nikad do sada niste našli u takvoj vrsti problema trebaće vam neko vreme da razmislite o tome šta da mu/joj kažete.

Sanjati da popravljate plug
Popravljati plug u snu znači da ćete sami uspeti da završite neki posao i nećete morati da plaćate majstora za to. Možda ćete umesto da zovete molera sami okrečiti kuću tj. stan ili ćete naučiti kako da popravite neki kućanski uređaj bez da drugome plaćate tu uslugu.

Sanjati da drugi popravljaju plug
Ukoliko ste u snu videli kako neko popravlja plug to implicira da će vam se izjaloviti neki plan. Moguće je da ćete iz objektivnih razloga morati da odložite putovanje kome ste se mnogo radovali. Biće vam žao zbog toga, ali nemojte da očajavate jer će nova prilika doći i pre nego što možete da zamislite.

Sanjati da čistite plug
Čistiti plug u snu ukazuje na to da ćete dobiti nezahvalan, ali ne i težak zadatak. Verovatno će vam poslodavac poveriti vrlo dosadan posao i da ćete morati duže vreme time da se bavite. U nekom momentu ćete čak razmišljati o tome da date otkaz, ali ćete odustati od te ideje jer trenutno nemate bolje opcije od ove.

Sanjati da drugi čiste plug
San u kome vidite kako neko čisti plug je znak da će vas neko zamoliti da mu/joj pomognete u vezi s određenim poslom. Možda ćete učiniti uslugu prijatelju tj. prijateljici ili članu porodice, ili ćete, pak, izaći u susret kolegi tj. kolegici sa fakulteta ili sa radnog mesta.

Sanjati da ste pronašli plug
Pronaći plug u snu ukazuje na to da će vam se posrećiti. Moguće je da ćete neki problem rešiti lakše nego što ste mislili ili ćete određeni posao završiti jednostavnije nego što ste verovali da je moguće. U svakom slučaju, bićete veoma srećni zbog toga što niste morali da gubite vreme i energiju na tako nešto.

Sanjati da ste bacili plug
Baciti plug u snu znači da biste mogli promeniti fakultet, zanimanje, radno mesto ili mesto boravka. Trenutno se nalazite na svojevrsnoj prekretnici i morate da donesete odluke koje će se odraziti na vašu budućnost. Ako vaši potezi budu utemeljeni na promišljanju i predviđaju buduće situacije, nećete se nikad pokajati zbog njih.

Sanjati da su drugi bacili plug
Kada u snu vidite kako neko baca plug to je znak da će vam partner tj. partnerka ili neko od članova porodice saopštiti važne vesti. Možda će odlučiti da dâ otkaz ili da se preseli u drugi grad ili državu. Neće vas ta odluka iznenaditi, jer ste ranije razgovarali o tome.

Sanjati da vučete plug
Ako ste sanjali da vi vučete plug to implicira da vam se čini da vas ljudi iskorištavaju. Možda zarađujete mnogo manje nego što verujete da zaslužujete. Druga mogućnost jeste da ste uvek na raspolaganju članovima porodice, partneru tj. partnerki i prijateljima, ali da se ne možete pohvaliti da se oni vama nađu pri ruci uvek kada je potrebno. Kada biste sami sebe više cenili i drugi bi vas više poštovali.

Sanjati da volovi vuku plug
Videti volove kako vuku plug u snu ukazuje na to da će vaš posao raditi neko drugi. Verovatno će zadatak kojim ste se vi ranije bavili poslodavac poveriti vašem kolegi tj. kolegici. Moguće je da će vas to uvrediti, ali ćete shvatiti da je tako najbolje jer već i sada imate posla koji ne možete da stignete da završite na vreme.

Sanjati da konji vuku plug
San u kome vidite kako konji vuku plug znači da morate da pazite kome zavidite. U vašem okruženju postoji osoba koja je u životu postigla sve ono o čemu vi maštate. Možda ima dobar posao, pristojnu zaradu ili lep odnos sa voljenom osobom. Međutim, nije sve idealno kako se vama čini. I on tj. ona ima mnogo problema o kojima vi ne možete da znate ništa.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, orali, kupili ili prodali plug, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pluga

Plug je oruđe koje služi za obradu zemlje.